Bu bir uyarımı? Baska yerlere de bırakılmadığı ne malum? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çok normal bir durum ve birçok ülke ile aynı coğrafyada yaşıyoruz. Karadenize kıyısı olan tek ülke de biz değiliz. Malum 2 ülke savaş halinde ve ucu bize bir şekilde dokunuyor. Özellikle deniz sularında çok dikkatli olunması lazım. Ukraynanın döşediği mayınlardan akıntı ile daha fazlası gelebilir. Umarım erken önlem alınır ve hiçbir kazaya maruz kalmayız.
ukraynadan en son radyasyon gelmişti şimdi de mayın mı geliyor bu adamlar komple bela deniz altından duvar örmek lazım bu lavuklardan uzak kalmak için.
Mayın mı değil mi belirtilmemiş ondan bilemedim.
Rusya ukrayna savaşı tüm dünyayı vurdu bu arada, savaş sadece ukrayna ve rusya arasında değil rusya ve tüm nato ülkeleri arasında. Dolayısıyla çatışmaya katılmasak da ekonomik açıdan çok etkileniyoruz. Rusya ile bol alışverişimiz var ne de olsa.
Allah Putin abimizi korusun
@Sikintiyok1903 amen
Cevap
67Cevap
Bırakılmadı zamanında uyarılar yapıldı mayınların bırakıldığı denizde akıntı türkiyeden geçiyor ve mayınlar akıntıyla türkiyeye gelebilir demişlerdi kimse takmadı ve sonunda geldi.
Vapur seferlerini iptal ettiler bunun için Allah'tan kısa süreliğine iptal oldu.
Tam da vapura ihtiyacım olduğun an da.
Bakalım açıklamaları ne olacak.
Karadenizin akıntısı sebebiyle ukrayna kıyılarındaki mayınlar akıntıya kapılıp geliyor. Yapacak bir şey yok. Önlemini alacaklar bir şekilde. Ukrayna mayınları bu arada onlar. Ruslara karşı döşenmişti.
Dünyada ne yaşanırsa yaşansın ucu yine tr ye değiyor
Bunun maksatlı yapıldığını düşünüyorum. Biz bulaşalımda nasıl bulaştırırlarsa bulaştırsınlar. Şu memleketin bulunduğu kara parçasını başka yere taşıyacak bir teknoloji olsa sanıyorum bir senede dünya kadar bilim adamı çıkar…
Bide çıkıp söylediler bütün önlemler alındı panik yapmayın diye aynen alınmış gayet net :D :D
Güney Afrika'da iki kabile arasında savaş çıksa mızrak gelip bizim bir tarafımıza saplanır artık bundan eminiz.
Milletin tek korktuğu zenginlerin deniz dibinde ki lüks evleri lüks yatlarına bir şey olmasın tek düşünceleri bu
Putin 10 gün öncesinden uyarmıştı ukrayna denize mayın bırakıyor akıntı İstanbul boğazına sürükleyebilir diye
Adamım Putin.
Putin Reis adamdır.
Öngörünün kafasını yaşıyorum. Türkiye hangi bahaneyle suriyeye girdiyse Rusyada o bahaneyle ukraynaya girdi.
ukrayna da rusya da erdoğanı uyardı ama o son gemiden alınacak parw için bile umursama dı inş 2023ü görmeden ölmem
Yavv birkac ensesi kalın kalantor armatörün gemisi batsa ne olur?
Hep gariban halka giriyor, biraz da onlara girsin (mayinlar) 😏💃
Gerçek Mayınsa, Rusya zaten bizi günler öncesinde uyarmıştı. Akıntı sebebiyle Mayınlar Marmara Denizi'ne gelecek diye.
Bir şekilde Türkiye'yi de savaşa çekmeye çalışıyorlar ve bunları da o oyunların bir parçası olarak görüyorum.
Uzayda uzaylılar tepişse bizim başımıza bela geliyor ne biçim coğrafyadayız lan
Nerde ne oluyorsa sonradan dönüp bizim g*tümüze giriyor. Şans eseri yaşayıp gidiyoruz
Savaş olursa biteriz Türk erkeklerin den bir bok olmaz 🤣🤣kızlar da nereye kadar savaşıcak ki
:Dd
Suriyelisi gelir, afganı gelir, şusu busu gelir. Şimdi de mayın geldi. Mülteci Mayın.
Son 6 yılda ülkede ve dünyada o kadar şeyler yaşandıki. Bir tek başımıza asteroid düşmediği kaldı
Teorik olarak oda düşüyor ama atmosferde eriyor :D
Hahah nerde olumsuzluk var gelip bizi bulur zaten :D :D
Avukatmışsınız bir şey Sorabilir miyim Diğer Taraftan Olur mu
Bize dokunması için mayına gerek yoktu ki ordan biri hapsirsa burada fırtına oluyor 🤣🤣🤣
Ucu illaki Türkiye'ye dokunacaktır er ya da geç. Bu mayında onun habercisi belli ki
Gökten mayın yağsa...
Neyse artık devamını söylemiyim...
Yani öyle olacaktı zaten değişik bir milletiz her şeyden etkileniyoruz
geçti geçti.. her şey kontrol altındaymiş ve o şey eski bi rus mayiniymiş.
Vapurda binemiyecez Kadıköy den karaköy vapur la karşıya geçiyor duk
Şaşırmadım.. açık da değil sahile neler vuracak neler
Mayınların buraya gelmesi olası bir durumdu zaten şimdide gerçekleşmiş yapacağımız bir şey yok en büyğk umudumuz savaşın erkenden bitmesi
Valla afrika kabile reisinin kızını kaçırsalar fidyeyi biz öderiz bu ne saçma bi durum herşeyin ucu bize dokunuyor
Olabilir diyorlardı olmuş şaşırılacak bir şey yok tarama faaileyetlerini biraz daha arttırırlar hallolur ya
Yer yok gibi gel sen boğazı bul diycem ama akıntıdan dolayı boğaza sürüklenir doğal olarak
Durduk yere karamsarlık yaymayın herşeye böyle yaklasmak. zorundamısınız
Haberin devamı nerde?
Ayrıca Rusya ile aramız fena değil. Amerika umutlanmasın yani
Umarım Ukranyalılar buraya gelmez yoksa kocamı kaybedebilirim
😂😂
Bizsiz hiç olur mu
Aaaaa ne ayıp aksksksk
Sonunda hoplatacaklar bizi
Büyük ihtimal dalga ile geldi
Zaten dünyada ne olursa çilesini biz çekiyoruz
Umarım kimse zarar görmez
Bu bişey değil ki en büyük sorun bu olsa keşke
Hepsi Rusya'dan geliyor
Her gün yeni bir sürpriz
okudum. karadeniz` de balik avi durduruldu ayrica.
Ne günlere kaldık çok garip
İnşallah kötü bir şey yapmamışlardır
:D :D zaten vuruyor ki ekonomik olarak
Bizi çok etkilediği ortada
Bı bu eksikti bakalım daha neler göreceğiz
Yani şu an bu mayin İstanbul'a ulaşmişmi
mayın bile savaştan kaçıyo mk
İstanbul'a hasta bu dünya anlamadım
Yok be yıllar önce döşenmiştir o zinciri kopmuştue
Ulan zaten her şeyde bizi bulur
Bi konudan da geri kalsak şaşardım
Kaptanın biri şapkasını düşürmüştür.😂
Gemiler iş basinda ama bakalim
rusların g*tne girsin o mayınlar da füzeler de
Rahat olalim sahil güvenlik gerekeni yapar rahatca
Keşke birine çarpsamda patlasam shshdf
akp koymuştur ekrem imamoğlunu karalamak için
imamoğlunun g2tu istanbulu aldığından beri kirletti zaten ne gerek var.
@Mustafacengel22 aktrol
aynen canım hadi gıt sıcak evınde k2c2nı salla
@Mustafacengel22 uyuz
Keşke çıksa da zenginlerin rahatı bozulsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?