Bugün okula girdiğimde dehşet bir şeyle karşılaştım din kültürü öğretmeni giriş kata 28 Şubat ile ilgili pano hazırlayıp CHP li vekillerin sözlerini açmış bir hafta önce de konferans yapıp bize böyle yapmışlardi söyle yapmışlardi diye söyleyip durdu ve yine chp li vekillerin videolarını izletti iki haftadır cildirmak üzereyim lise yaş grubuna anlattığı hipnotize ettiği duruma bak bunu yasamamis gençlere dahi kin besleme öfke duydurtma. ... Sizce bir öğretmenin okulda bunu yapması suç mudur? ne kadar doğrudur bir işlem yapılabilir mi?
hayırdır yarası olanlar var galiba iftira atılmıyor olanlar söylenilmiş neden zorunuza gittiki.
o günleri yaşamış abilerim var hepside iftira atmıyor ya.
amacım siyasi değil ben hiçbir partiyide tutmuyorum. o dönemin partisi türkiyenin sıkıntılarıyla ilgileneceğine başkalarının örtüsüne takılmış. ne kadar sağlıklı biz zihniyet onuda size bırakıyorum
bence doğruları direk anlatmak lazım doğrunun anlaşılma aşaması olmaz. yani herşey ortada. kısacası seninde ailende bu durumu yaşamış biri olsa sen hala karar verme aşamasında olurmuydun.
genç öğrencilere öfke duyurmak ayrı doğruları göstermek anlatmaya çalısmak ayrıç hani bunlar böyle yaptı kin tutun nefret kusun değilde , böyle böyle yapıldı kararı size bırakıyorum gencler diye söylemesi daha güzel olurdu.
yani kötülemek değilde anlatmak tabiki dahada güzel olurdu
Bu zihniyeti durduran kararlardan ötürü böyle mağdurları oynuyorlar işte. Şeriat istiyoruz diye sokaklara dökülen gericilerden bahsetmezler ama. Sonumuz pek hayırlı değil..
Bir öğretmen ya da bir kimse, kimsenin düşüncesini zorla değiştiremez ya da kabul ettiremez. Uyarın ya da bir yere şikayet edin. Okul bunun yeri değil.
Tabiki de acilir boyle bir sey olabilir mi ya hem hocasin hemde din kültürü ögretmenisin artik nasil bir hocaysa birak hocaligindan insanligindan suphe ederim boyle mallari hoca yapiyorlar ya daha ne seyim ben
suç. görevden azledilmesi lazım. görev yerinde siyasi propaganda yapan görevden alınır. memurlarla ilgili kanun bu yönde. lütfen delillerini topla ve avukat tut.
tabii ki suç devletin ona verdiği memurluğu o suistimal ediyor bir defa etik değil ahlaksızlık bu alo 147 yi arayın isim bile vermeden okula müfettiş gönderip sözde hoca hakkında soruşturma açılsın
Hiç biri doğru değil herkes kimin yanında biliyoruz şimdi bu kız şikayet etse bu okul gündem olur rezil ederler bunuda biliyoruz kendimizi kandırmayalım lütfen iyi günler
En İyi Cevaplar