Atanların mülakat puanı ve KPSS puanı paylaşılıyor ben son birkaç atamadır bakıyorum hep KPSS puanı kaçsa yuvarlayıp vermişler olarak görünüyor. Hani 70 alana 100 verip ortalaması yükseltilmemiş ama mülakatla yüksek aldığı hâlde elenenler olmuş olabilir. Onun da sebebi paylaşılmalı ve mülakatlar kayıt altına alınmalı.
Atanmış ortalama 750 bin civarı öğretmen sayısı mevcut 3 milyona yakın ise atanacak mezun olmuş öğretmen var bu, bu çok korkunç bir rakam daha fakülteler yıllık 50 bin öğretmen mezun ediyor.
Devlet kadrolarında ise 15-20 bin açık oluyor en yukarısı oda. Bu fel felaket bir rakam doğrusu
Düşünsene TSK dan daha büyük bir meslek ordusu Asgari ücretliden sonra 2. en büyük meslek grubu bu ögretmenlik. Devletin ince eleyip sık dokuması lazım ya da yeni eğitim modelleri oluşturup bu durumun önüne geçmeli
İddiaları reddetmekle olacak şey değil her şey ortada zaten. Puanları yüksek almışlar ama mülakat puanları düşük herkes sınav sonucunu belgeleriyle paylaşıyor. Tek bir tanesinin sahte olduğunu kanıtlasinlar o zaman madem torpil değil.
Çatır çutur yapılıyor hemde tanıdığıma torpil yapıldı ya açık öğretim mezunu kadın gitti formasyon aldı kpss 70 aldı tamam dediler gitti mülakatlarda tam aldı torpille ah varya ispat edebilsem keşke bu durumu ben bu mülakatlara oldum olası karşıyım zaten hiçbir şey olmasa bile sana gıcık gidebiliyorlar.
MEB dünyanın kendi ekseni etrafında döndüğünü reddetmiş :D Sınavda 92 87 alanlara mülakatta 51 52 57 vermek ve bu soruların da bulundukları branşın dışında apayrı bir durumdan sorularla olunca da hepten saçma olmasını kabul edemiyorlar ama hasır altıda o kadar doldu ki sığmıyor dışarı taşıyor ve bu hasır altındam taşanlara yok öyle bir şey unut onu diyorlar nffindkxk
Hiç bir şeyin incelendiği yok! Denetim yok toplam 100 öğretmen sınava 95 kişi girip 90 üzeri alıyorsa adamı olmadığı için aranamıyor kalan 5 kişi 60 65 alsın tanıdık var diye atanıyor bu ülkede her şey böyle
Torpil falan yok hepsi hikaye ama benim komünist bir tanıdığım özel okulda öğretmen ve Bilkent mezunu olmasına rağmen. Devlet kadrosuna girmek biraz da sanki tecrübeye bakıyor.
yeni yapılmıyor mülakata geçildiği dönemden beri var bu üni sınavı kpss o da yetmiyor sözlü mülakat verecekler üç kuruş para insanın sağlığını mipp atıyorlar
Yapıldı. Takip ettim gündemi Kıyamet koparsa içki içen yılbaşı kutlayan müslümandan dolayı kopmaz. Emek verip KPSS dereceyle giren insanları mülakattan bırakıp hakkına giren emeğini çalan insanlardan güya müslğman olan insanlardan kopar
Mülakat sadece MEB alımında olmuyor sadece bunlarda oluyor diye keşke bir algı yaratmasalar en kötüsü Adalet Bakanlığı'nın sınavlarında asıl keşke hepsi dile geksey, çözüm aransa.
Adı üstünde.. A. aldatma ve K. andırma.. Onlardan tek bir dürüst icraat beklemem. Kimisine göre siyasi bir parti, kimilerine göre suç örgütü.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Afedersinde bi boş ver gitsinler adam gibi olan herkapıdan girer.. hiç bir bok olamadıysan öğretmen ol denilerek öğretmen adayı olan kifayetsizler öğretmen olamasın zaten...
Kimlerin kadrolara girdiğini biliyoruz çok lafa gerek yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
2023 seçimlerini RTE kazanırsa sınavlarda atamalarda iş alanlarında vb vb durumlarda bir şeyler kazanmanın tek yolu var oda elinize AKP üye formu alıp göstermek yeterli olacaktır çünkü her şey onlar ve yandaşları için var bu ülkede ve olmayan tek şey hak hukuk adalet.
Son secimde sekterolup gidecekler. son koseyi donduler onlar icin ayrilik cani calmaya basladi. Ekonominin icine ettiler var olan paralarla yandaslar keyfi sefasini surdu kendilerini 100 yil bakacak yatırımlarini yaptılar gemiciklerini aldilar. Onca paramizi tasa topraga gömdüler. Uretim seviyesini dusurduler. Euro 15 lirayi gecti hergun zam üstüne zam. Bu halkin cebine dokunmayacaksin yoksa adamin aaa. qq
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Öğretmen atama mülakatlarında adaletsizlik yapıldığı yönündeki iddiaları MEB reddetti! Sizce her şey titizlikle inceleniyor mu?