Ben Türkçe öğretmeniyim. 80 puan aldım ama kontenjanda değilim. Oysaki benden çok daha düşük puana sahip insanlar bölümlerinden dolayı kontenjanda. ( Özellikle sınıf) Sadece kendi bölümüme değil matematik ve fene de haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Dinden 1594 kişi alınırken matematikten 317, fenden 305 kişi alınacak. Yani bilime verilen önem yerlerde. Önümüzdeki yıllarda bilim insanı falan çıkaramayız.
Kimsenin atanmasında gözüm yok, haklı olan, hakkı olan herkes atansın ama haksızlık karşısında da susacak değilim.
Mülakat konusuna girmiyorum bile.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Düşük puan alanlar aranıyorsa torpilli bir atamadır bu. Din atamalarına bu kadar çok kişi verilmesi ise fazlasıyla abartılı. Meb zaten eğitimi dönüştürmeye çalıştığı için Taliban yetiştirmekte kararlı herhâlde.
Henüz atama olmadı ama bazı bölümlerde fazla alım olduğu için puanları daha düşük olanlar kontenjanda oluyor.
Evet din abartı kesinlikle. Matematik ve fen toplamından bile fazla
Matematik ve fen'e daha fazla ağırlık verilmesi gerekir hâlbûki. Din insana ne katabilir ki?
Gel de bunu baştakilere anlat. Din öğrenmek isteyen kursa gitsin öğrensin. Türkçe, matematik, fen dururken dine yatırım yapmak büyük gaflet. Hakikaten dediğin gibi bir şey de katmıyor insana. Elhamdulillah Müslümanım ama din derslerinde hep sıkılmışımdır.
Dünyayı din geliştiremez. Gelişmek için diğer alanlara ihtiyaç var. Din sadece manevi ve okulda olması bile gereksiz bir ders. Evde bile açıp öğrenilebilir.
Önceden yokmuş zaten. Yanlış hatırlamıyorsam 80 darbesinden sonra müfredata zorunlu ders olarak eklenmiş
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!