AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
Türk kızıyla evlenmek istedim hep. Ama baktım herkes de ego tavan. Kibir var, yalan var, sahtekarlık var. Şayet gerçekten düzgün bir türk kızı bulursam tercihim türk. Ama zaten sayısı az öylelerinin. Yabancı olacak muhtemelen
İnsanlara değer verilir. Türk'e Amerikan'a Rus'a Koreli'ye değil.
Valla kimsenin kafasında suriyeli , türkiyeli ya da laz kürt türk yazmıyor. Kişinin karakteri , suyu iyiyse neden olmasın? Tabi inancıda önemli bir etken.
Haha Türkiyede yoktu Suriyeden aldım ha ! Ne yok Türkiyede kız mı? Allah gönüllerine göre veriyo işte iyi erkek iyi kadına kötü erkek kötü kadına 😉
yahu sanane evde kaldım demiyonda buna mi dert ediyorsun ahahah
Rus larlada evleniyorlar bence gayet normal erkeklerimiz derken sanki hepsi bizimde 😂 ne halt yiyorlarsa yesinler faydalarindan cok zararlari var
Bu nasıl bir ayrımcılık kıskançlıktır ya aşkın ırkı mı olurmuş? Keşke şeriat gelse bu arada yazık ya gerçekten
Şeriat gelince ne olacak bu insanlar çok cahil ya şeriat gelse ülke geriler
Ne gerilemesi sen şeriatı bir uygula hırsızın bir eli kesilsin bak bakalım kimse kalıyor mu hırsız?
Peki sadece şeriat el kesilmekten ibaret mı yani bir araştır konuyu bence
güzel oluyorlar, temiz ve iyilerse bu Türk kızlarında ender bulunan özellikleri dolayısıyla tercih edilirler.
Türk kızları bu kadar ırkçı olursa ben erkek olsam ben de suriyeli ile evlenirim.
Ağzından bal damladı helal , ırkçıları sevmiyorum !
ne alaka ya erkeklerimize göz sikip falan sanki hepsi bizim Türk erkeklerinin peşinden koşup eblen diye yalvardılarda herkes herkesle wvlenebilir kaç tane etkek xar yabancı kadınşarla evlenen suriyelilerle evlendiler diyemi sorun oldu ne alaka yani
Bizim kızlarda Suriyeli erkeklerle evlensin tam olsun 😏
ne yani bir rus ya da bir italyan erkeğiylemi evlencekti bizim kızlar . ki onların etrafından bebek gibi kızlar varken . yapmaaaa
10 bin lira civarına satıyorlar ne evlenmesi
2. 3. olarak doğuda alınıyolar, kilisteki Türk erkekleri Türkleri boşayıp Suriyeli kadınlarla evleniyorlarmış git araştır
Araştırmaya gerek yok biliyorum zaten neyin ne olduğunu...
Peki
Burda biri 10 bin lira verdi kamptan aldı getirdi sonra altınları çaldı gitti ahah başka birisi yine 10 bin liraya reşit olmayan çocuğu aldı o da kaçmış.
Oh iyi olmuş :D
Bende aynısını dedim 😂
gerçi bir de diyorum ki türk erkekleri suriyelilerle evlensinler biz de kurtulalım bize de daha kaliteliler kalır
Şahsen ben evlenmem uyuz oluyorum
dünya vatandaşı olanlar içimn sorun yok.) türk kızlarıda kendini nimetten saymasın
Abim bir suriyeli ile evlense karşo koymam, mıtlu olsunlar derim.
Madamsın madam.
@Farkındalıklı iyi bir şey mi dedn kötü bir şey mi? 😅 bu arada soran arkadaş farklı düşüncelere saygı duymayı öğren, öyle eksilemekle olmuyor bu işler. Rus gelin gelse öpüp başınıza korsunuz.
Tabi ki iyi bir şey dedim. Senin gibi delikanlı kızlar azalıyor ülkemizde hem de çok. Maalesef başkalarını aşağılayan ve böylece kendini üstün tutmaya çalışan kibirli türk kızları bize uzak ALLAH'a yakın olsun tabi bu kibirle olabilirlerse.
@Farkındalıklı aynen öyle.
Ben istesem kökü kurur lan ahaha😂😂
anlamadım
Benim şansım kötü de o yüzden yani ben isteyeyim o anlamda yani 😊
isteme suriyeliyi napcan. türk kızı varken
Ben isteyince hiç bir iş olmaz olmuyor (düzeltme)😅
Kökü kurusun işte iyi değilmi bu ahahah😂😂😂
Naz veya tribe kapılmıyorlar ondan olabilir. Belkide sizden daha kolay elde ediliyorlardır :D nerden bakarsan bak çok komik.
yeri gelince ayı demesini biliyorsunuz kaptirdiniz oldu mu şimdi 😂 Benimki onları sevmiyor yavrum benim ya
Birde zengin koca almis:)) türk kizlari kezban kendini beğenmiş 2 TL etmez olduklari için Suriyeli kişilikli kizlara kayiyoz :)
Ben İranlı kadınlara hastayım. O yüzden İran'a gidip alacam. ;)
Bu yaşa kadar boşuna beklemişsin
Türk erkekleri rus japon ya da diğer ülkelerin kızlarıyla da evleniyordu onlar olay olmadı da neden suriyelilerle evlenmeleri olay oldu?
Evlenirim. Gerçekten dinine bağlı ve bakımını yapan kızlar da var. Neden evlenmeyeyim ki?
Ayrıca saygı duy bacım. Dünya ahiret bacımsın çok şükür senin gibiler özellikle.
Suriyeli ile evlenmem ama Türk kızları da evlenmek için biçilmiş kaftan değil, evlendirme programlarında görüyoruz
erkekler cok mu farkli tvde gordugun her kizla digerleri ayni mi
@evsen07 erkekler çok iyi demedim, büyük şehirde yetişen kızlara baktığında tvdekilerle yarışır haldeler
Neden kıskanıyorsun ki? Her kesin bir kimseti var. Allah yazmışsa, bize laf düşmez
la bırak nerede çirkin evlenemeyen var onlar suriyeli kızlarla evleniyor. gariplerim de napsınlar suriyeden kurtulmak için çirkin mirkin dinlemiyor evleniyorlar işte
bir Suriyeli ile evlenmek istemem. tercihim Türkiyeli.
Türk'ün Türkten başka dostu yoktur...
hay ağzını öpeyim
Eyvallah gözüm...
Hemde nasil kizlari bizimkilerden daha guzel ve alimlilar
Evlende parani alsin gotursunler enayi ya
Mk..
@Ozii_wz demekki seninkini cok almislar a. q🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Señniki alirlar
Onlarla evleneceğime geberirim daha iyi !
katılıyorum :)
coğu evlı erkeklerde aldı
o kadar yuva yıkıldı olumlu bakmıyorum
Tabi ki de
Çünkü kadınları doyumsuz.
Türk erkeğinin arayıp bulamadığı kadın. .. 😊
Aslında evlenilebilir he sonra suriyenvatandaşı olup Türkiye'de kral gibi yaşarsın ekmek elden su gölden
yalnızlık bende kriter bırakmadı valla. evlenebilirim, olabilir
wminim begenen turk kizi vardir
@lafinibil nasıl anlamadım?
demekkı nasıbı surıyedeymıs bılemessınkı nasıbın nerde ne zamn gelıcegnnı
kader kismet bu isler ne var yani suriyeli olmasi. insan degilmi sonucta
Bunu mu sorun ettin cidden ya djks
evet ettim. Sevmediğim bir ırk olan araplarla kız alıp vermeler başladı. Şeriata gidiyoruz şeriata
Siz de Avrupalı erkeklerle evlenip dengeyi koruyun o zaman
Yok benim için yerli malı olması önemli. Türkten başkasıyla evlenmem
Ya kürd? 😎
@mardia vatanını milletini seven biriyse neden olmasın
ok😎
Valla türk kızları bu şekilde devam ederse hiç şaşırma bro egolarından havalarında triplerinden geçilmiyor gören manken sancak ama bilmez kendisi sidikli Şaziye şaşırmıyorum
Suriyeli kız arkadaşlarım var ve gayet evlenilecek kızlar yani. Nedir bu kötüleme? İlk bir tanıyın.
evet ederdim nedenmi bizim kiler cok havalara uctular
ne sürüyelisi ya asyalı bulsam asyalı ile evlenirim bir japon fena olmaz
ayrımcalık yapan angutanlar soyunuzu araştırın önce
Türk kızlarıda kürtlerle evleniyor adamlar napsın :D?
Capon, rus, alman, ingiliz oluyoda arap neden olmasın?
Ne zaman ki kalbimin yarısı onda dedim o an evlenirim ırkının ne önemi var.
turk kizi olsun ya suriyeli olmaz :)
:) +1
İsteyen istediğiyle evlenibilir, çokta umurunuzda olmamalı bence
Suriyeli gözüyle bakmıyorum anlaşabileceğime inandığım her milletten insanla evlenebilirim.
türk kızlarına bakınca diğer milletten kızlarla evlenmek daha makul geliyor banada
hahahah :-D evlensinler umrumda değiller , sevmiyorum hic birini , suriyeliyle evlenen kızlara nedemeli
İstedikleri bir ekmek oyle cok makyajdı bilmem neydileri yok demekki ondan tercih ediliyorlar
Enayi gibi altinlari Alir kacar sureyliler ejehehheheh zaten vatani terk eden bunuda yapar
tamam haklisin suriyelileri savundugumdan degil de darbe günü az Türk bankaya gidip para cekip kacmaya kalkmadı
Siz böyle trip atarak daha cooookkk evde kalacaksiniz. Suriyeliler malın iyisinden anlıyor kapıyor hemen bir tane sizde bakin anca arkalarindan :D bende suriyeli kız alacam 😂
Mutluluklar öyleyse sana
Sağol
Neden olmasın? Benim için din , dil , ırk , millet fark etmez.
beğendikten sonra papua yeni gineden bile evlenirim.
Asla Türk kızları gibi kaliteli değil onlar
O suriyeli kızlara giden Erkekler Türk kızlarına kurban olsunlar işte varoş abaza erkekler Suriyeli kizlara gidiyor suriyeli kızın nesi var Türk kızının güzelliği ve Tadı var 😊😉
Erkeklerimize göz diktiler ne ya evde kalmışsın kıskanıyorsun belli ki 😂 Aşkın ırkı olmaz isteyen istediğiyle evlenir sana mı kaldı tasası? Kimsenin bir başkasına üstünlüğü yok hepimiz eşitiz
ya siz hiç birşey bilmiyorsunuz. ben feministim evlenmiycem zaten. ben arap yalakalığına kızıyorum. Ama özellikle kiliste erkekler Türk kadınından boşanıp Suriyelileri alıyorlarmış. kaç haberde gördüm kadın suriyeli kadını alıp yedirip içirip evinde yatırıyo o da gece vakti kocasının yanına yatmış. pazarda giderken suriyeli kadın bir adama demiş ki beni karı al, o adam da demiş benim karım var. Olayın ciddiyetinin farkında mısın
ne kıskanacağım ya elin dilenci, otobüste kavga çıkaran, medeniyet görmemiş kızını mı kıskanıcam. Allah o kadar düşürmedi çok şükür
Hem Allah diyorsun hem birilerini dilenci diye aşağılıyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Neyin kafasi. Isteyen istedigiyle evlenir allahim ya
ben evlenirim neden olmazsın aşkın rengi ırkı dili olmaz bence
Bu hatun egoist olduğu için kendini diğerlerinden üstün görüyor
Elbette olmaz adamsın boğa1993.
eyvllh :)
Dinen müsaade varken ve evlendiğimiz de müslümanken nede olmasın arkadaş değil mi :D
aynn öyle :)
Suriyeli ya da Türk. Hoşuma gitmişse, din, dil, ırk farketmez.
olabilir yani en azından türk kızlardan daha karakterli olduklarını düşünüyorum. Sana sadık kalırlar, fazla dış görünüşe veya fiziğe bakmazlar. Yoklukta büyüğü için varı yoğu bilir. Kaderde varsa neden olmasın.
ırk ayrımı diye birşey yok insan olsun yeter
Bende bugün biriyle tanıştım. Son derece güzel ve alçak gönüllü davrandı. O kadar güzel türk kızlarının yanına bile yaklaşamazsın
Yazdıysa bozsun 😂😂😂😂