AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Asimile olmak istemiyorum. Çocuğuma annen baban kimlerden dediklerinde gururla Türk diyebilsin istiyorum.
Gelin gelen zaten var çok mesele o değil
Vatanını savunmadan kaçandan adam olmaz ve evlenmem
Türklerde kaçıyor ülkelerini terk ediyor 😅
Araştır gel. Savaşta Türkler kaçmadı kaçmazlar. Suriye deki Türkmenler neden hala ordalar. Kacmadilar
Filistinliler keza halan daha vatanlarını savunuyorlar.
şu an Türkiyeden başka iltica eden ne kadar türk var haberin var mı avrupa bu yüzden vize vermiyor bile
Yurt dışına çalışmaya gitmek baska birsey, vatanını savunmak başka bir şey. Allah' a şükür vatanimizi birakmiyoruz
iltica ediyorlar ayrıca çalışmak isteseler kendi ülkelerinde çalışsınlar vergilerini kendi ülkelerine versinler zaten bahane hemen hazır biz çalışmaya gidiyoruz diyorsunuz bildiğin kaçıyorsunuz
Sizin gibi vatan haini değiliz
Vatan hainisiniz demektir sizde aynı ülkeyi bırakıp gidiyorsunuz
Biz en azından gidersek elimizde valizimizle gideriz sizin gibi sınırdan transit kaçak beyaz minibüslere enik gibi ağzına kadar doldurulup gitmeyiz
Hadi ya öyle daha mı havalı oluyor , iltica eden türkler kaçak geliyor ama o nolacak
Biz vatansız değiliz çok sukursuz. Çanakkale, Kurtuluş Savaşında savaşıp vatanımızı savunduk. En son 15 Temmuz da savunduk. Bize de bomba atıldı, kurşun atıldı kaçmadık. Açık ve net.
Osmanlı nerde o zaman Çanakkale de zafer olsaydı Osmanlı hala ayakta olurdu , ayrıca kendiniz boş konuşuyorsunuz. vatanız olduğu için yurtdışına kaçıyorsunuz 😅😅
İşte bu kadar cahilsin. Türkiye Osmanlınin devamı sadece devletimizin adı ve rejimi değişti
Ülkemi artık terk edin
Türkiye Osmanlı'nın devamı falan değil cahil olan sensin Erdoğan kendi ağzıyla Osmanlı bitmiştir dedi 😅😅ben değil boş konuşmaya devam et sen , zaten ülkende yaşamıyorum
İşte cahilligin bir daha alasini yaptın. Erdoğan orada Osmanlının son yılı ve Türkiye nin ilk yillarindaki güçsüz Türkiye nin olmadığını kastetti
Osmanlı bir daha gelmeyecek dedi kendi ağzıyla boş konuşma yıllar önce dedi bunu , çok kişi bunu der zaten Osmanlı'nın bittiğini
Boş konusma
Türkiye sadece İngilizlerin size bıraktığı bir ülke başka bir şey değil.
kardeşim ingiliz ulkesiyse sik. tir olup gidin istemiyoruz suriyeli falan biz ne yuzsuz arsiz pis insanlarsiniz
Evlilik hayalleri kurma ozamn ayrica Araplardan daha aptal bi ırk tanimiyorum
Sensin o bence
Türk kızları parayı gördüğü her varlıkla evlenebilir bunun bir insan olması bile önemli değil. Onlar için para oldu mu namus ayaklar altındadır. Yani evet merak etme evlenirler 😂
Allah korusun ben aydin medeni Turk erkekleri ile evlenmek isterim bu pacozlarla degil
Yani Turkiyedeki az bi kesim olan aydin insanlarla demek istedim
Kendi kızına tecavüz edenler evlenebilirsin tabi
Kendisine saygısı olan , şerefi ve namusu olan bir Türk asla bir suriyeliyle evlenmez.
canım olanlari evlendirelim temelli suriye postaliyalim
Aslanım hıc bır turk kızı sıze bakmaz sız vatanını satan korkak insanlarsınız az erkek olsaydınız savasırdınız buradakı turk kızlarına bıde goz koymuslar bızde arapa verecek kız yok az kaldı misafirsiniz hepiniz gideceksiniz
Soruyu soran Suriyeli git kendi kızlarınızla evlen
Ben sahsen turk kizlarini cok begeniyorum gerek yok elin suriyelisine
Ben evlenmem
Niye
Türk olsun gerek yok
Türklerde aldatıyor
Suriyeli de aldatır o karakter ile ilgili
Türkler dahw çok aldatıyor etrafımda görüyorum o tür şeyleri
Aynen
Yani kabul ederdin
Hayır
Niye
Sen olsan evlenir miydin?
Irklara önyargım yoktur
Suriyeli misin?
Nolmuş yani
Allah büyük konuşturmasın asla
Neden
Farklı kültür ve itici geliyorlar
Neyisi itici mesela
Kendi ırkımın suyu mu çıktı? İstemem
Ben evlenmem büyük konuşmak istemem ama evlenmem
Niye
Evlenmem
Niye
Türk erkegi varken suriyeliyi kim napsın
Aynen karısını öldüren ve kızına tecavüz eden Türk erkeği haklısın
10 yasindaki kizlara göz koyan korkak arap bedevisinden farklilar türkler. Arada bir kac çürük carik vardir. Ama suriyelilerin %90 i çürük carik
Aynen aynen TV'lerde görüyoruz resmen adet olmuş sizde kendi kızına tecavüz etmek , ayrıca bizde kimse 9 yaşındaki kızla evlenmiyor iftira atmaktan utanın
Ya ne demezsin sapik zihniyetli arap bedevilerj sizi.
Başka yerde ağlayabilirsin
Aglicak bisiyim yok benim memleketimde yasiyorsun sen agla
Yaşamıyorum ki
Samimi söylüyorum evet yaparlar
O kadar midesizlik Türk erkeklerinde bile olmaz.
Yunanlı olsa altına yatarsınız zaten
Evlenmez knka
Paradan haber verin kopegi bile olurlar
Evlenir
Asla
Neden
Hepsinden nefret ediyorum
Öyle mi
Evet çoğu Türk sevmiyor keşke gitseler
Yüzde 52 seviyor demekki kalsın dediler
Onların içinde mülteciler ve yurt dışında yaşayan Türkler bir sürü var onlar verir tabi ki. Cahil kesim de çok fazla. Bir de akpnin yaptıklarını sevmiyorum ama chpye asla vermem diyenler var.
O bize ilgilendirmiyor demokrasi neyse halk seçimini kullandı konu kapanmıştır.
Hayır.
Niye
Sıs lan suriyeli
Boş konuşma
Bu soruyu soran suriyelimi?