bizim ülke nah gelişir kaç milyon suriyeli aldı , lan bu ülke gelişiyor ! zen gin bir ülke değilki! niye almanya isveç amerika vs 1000 kişi anca aldı hatta almadı bile. bizim ülke aldı anam aldı! sakin üsküdar denizi çöp oldu sokaklar pislik çöp kokuyor taksimi bile sardılar, ve çok da cahiller laf anlatamıyoruz, kavgacılar çingenler arsızlar. çocuğa bişey demiyorum da adamlar öyle bir süzüyor ki türk kızlarını gözden taciz oluyoruz, suriyeli kadınlar hep hamile. zaten sıkıntıdasınız bide çocuk yapıyonuz. ülkemizi mahvettiler. sokaklar berbat durumda. adamları çok sapık suriyein. off...
65 Yorumla
Soran+1 yıldilenciler, medeniyet görmemişler, otobüste kavgalar çıkarıyolar, devletten okadar para alıyolar hala da üstleri başları iğrenç.
- +1 yıl
Medeniyetsiz anam medeniyetsiz
Soran+1 yıl@premses1308 bağıra bağıra da konuşuyolar, sokakta suriyeli anne yürüyo peşinden 5 6 tane çocuk gidiyo. anne hiç onlara bakmıyo arkamdan geliyolar mı çocuklarım diye
- +1 yıl
Artı kültürsüz ben bir tane gördüm 8 tane çocuk yapıyor da yapıyor devlet bakıyor tabi onlara tanılan haklar bizim ülkede ki yoksullara tanınsa şu an gelişmekte değil gelişmiş ulke olurduk artık ev bulmak zor iş bulmak zor herşey zorlaştı
- +1 yıl
@premses1308 kesinlikle katılıyorum, bu gidişle ülkemiz gelişemicek
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılSalla zaten onlarada Suriyeli bakar anca
91 Yorumla- +1 yıl
Niye bakmayalım?
Vay benim bağrıyanık kardeşim,
Elimizdekilere göz diktiler derken, felaket bir yokluğa düşmüş dul avratlar gibi konuştun
Bize ne kardeş, elin malafatına yön verecek değiliz ya.
Git Suriyeliye kon git Arap'a kon git Şarap'a kon diyemeyiz ya..
Herkes kendi dengine düşmeye çalışsın, ne diyelim
Haydi bakıyım kısmetin açık olsun
(Aman diyim zırlayacak durum yok)
#Nasılım a gelin kızlar, ücretsiz analiz var46 Yorumla- +1 yıl
Elin malafatı kısmında haykırdım ahshsjjshs 😂😂
Soran+1 yılo an sinirle elimizdekilere göz diktiler demişimdir evde kalmak gibi bir durum yok, ben evenmeyi düşünmüyorum hatta ben evde kalan kız lafını bile yakıştırmıyorum, feministim, şu an gizliliği açsam çoğu şok olur bu soruyu bu kız mı sordu diye :D
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılBu arada elimizdekilere göz dikiyolar dememişim, erkeklerimize göz dikip onlarla evleniyorlar demişim. Ben Milliyetçi bir insanım Türk erkekleri başkasının erkeği yani, tabiki bizim yani bunda ne var
Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. Türkiye'de Türk kızları yerine Suriyeli kızları ancak kesme çizgisi yerine virgül koyan cahil sığırlar tecih eder.
155 Yorumla
Soran+1 yılahahahaha :D Şiddetle katılıyorum
- +1 yıl
şakamısın olm sen hala senin gibi tipler var mı ülkemizde seni yaradan Allah o suriyeli kızı yaradan putmu şu cümlenle Allahın yarattıgı kula hakaret ettigini nasıl bir ırkcılık yaptıgının farkındasındır inşallah lafa gelincede biz ırkcı deiliz derler senin ve senin gibi düşünenleri Allah ıslah etsin
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
242Cevap
Ya bu suriyeli kizlari ne saniyorsunuz anlamiyorum. gelin gosteriyim size namusun n si yok hicbirinde tek anladiklari cilve oynaş.. hoş erkeklerde bunu istiyor zaten.. ayrica kendi erkekleri birer ökuz oldugu icin bu tür cilveli hallerle türk erkeklerini baştan cikarabiliyorlar. tamam türk kizlari kaprisli tripli ama emin olun onlardan namuslular. hepsi müslüman kapali demis arkadasin biri asagida. bu sadece gelenek gibi birsey olmus onlarda. uzaktan baktiginiz gibi degil malesef. ama isteyen gitsin onlarla evlensin müstehak zaten.
211 Yorumla
Soran+1 yılAynen evlensinler de belki kıymetimizi anlarlar.
- +1 yıl
Semsem8 sana bu yorum yakışmadı. Suriyelilerle de evleniriz, almanlarla da evleniriz. Sizlerle de evleniriz. Niye bunu bu kadar büyütüyorsunuz?
- +1 yıl
Kimse kimseyi aşağılamıyor soruyu soran suriyeli bacılarımı aşağılıyor.
- +1 yıl
@Farkındalıklı sen olmayabilirsin ama burda hergun kac kisi asagiliyor. ayrica iclerinde yasamadan neyin ne oldugunu bilmiyorsunuz malesef. ben hergun kac tamesiyle muhatap oluyorum. oyle bos beles konustugum yok 😊önce kocalarinizi sonra evlerinizi alacaz diyorlar sen bunu duydunmu peki ve uygulamaya gectiklerini. kac kadinin cocuguyla ortada kaldigini..
- +1 yıl
Bir kaç haber okudum ama bir kaçı yaptı diye hepsi yapacak diye bir kural yok. Ayrıca her milletin içinde pislikleri elbette var semsem8.
- +1 yıl
Böyle kıyaslama yaparsan beni kırarsın semsem. 20 tlye adana otobanında neler var kamyon arkalarında ben de bunu mu diyeyim? Neyse iyi geceler.
Devlet daha doğrusu Suriyeli bir eşi nüfusuna alırsan para veriyor.
Lakin Hukumet s. kimde degil, Bırak evlenmeyi Toptan Tırlara doldurur doğru Suriyeye !
Bana Irkçı veya başka boş laflarda etmeyin neyin ne olduğunu iyi biliyorum !
Açlıktan Çekirge yiyen Onlarca Osmanlı Askerlerine bir tutam ekmeği hor görenler bırakın , evlenmeyi bu memlkette durması bile haincedir.
Bugün, Onların başına gelen olaylar , O askerlerin bedduasıdır. ! O bedduayı torunları çekiyor40 Yorumlasuriyelilere güvenen yok pek. Bilmiyorum vatanı satıp gidiyorlar direk, vatanda bir olay olduysa herkes sorumludur ses çıkaran veya çıkarmayan. Bu sorunu çözmeye bakacak herkes, kaçıp hayatta kalmaya çalıştılar, yarın bir gün bir olayda eşinide bırakır işinide.
30 YorumlaO değilde türkiye de yoktu suriye den aldım yazmış öküz oğlu öküz kadını mal olarak görmüş türkiye den almasın zaten.
71 Yorumla
Soran+1 yıloraya katılıyorum
+1 yılIrk ayrimini dogru bulmuyorum ancak Türk erkeklerini yerden yere vuranlar Turk kizlari degil mi? Ben bu sitede Turk erkekleri adina olumlu yorum yapan kizlara 40 yilda bir denk geliyorum. Rus, roman, rum, iranlı, suriyeli, Gürcü bir cok ulke kizi Türk erkeğini begenip överken bizim Türk kizlari yerden yere vuruyor. Hepimizin iyisi kotusu var ancak Turk erkeklerini her buldugu firsatta yerden yere vuran kezban kayniyor ortalik. En sonunda bir cogumuz yine Türk ile evlenecek o yuzden keskin yorum yapmamamiz lazim ancak kendi ırkımızıda yerlere sermeye luzum yok.
516 Yorumla
Soran+1 yılhe hep kızlar sizi kötülüyor değil mi şu erkek yorumlarını git oku kim kimi yerden yere vurmuş, neymiş bizim gibi el değmemişlermiş biz o.. ymuşuz flan flan neyse bundan sonra ben de Türk erkeklerine sahip çıkmıycam desteklemiycem bunu anladım
- +1 yıl
@Advertiser haklı hep sizlerin yüzünden ayrımcalık yapıyorsunuz yok söyle olsun yok böyle erkek olsun yok kaslı olsun türk erkeği göbekli olur genelde ama beğenmiyor aşağılayıp yerden yere vuruyorsunuz elin japonu bile keşke sizler bizim yurdumuzda olsaydınız diyiyor bizi beğeniyorlar ama sizler yok yerden yere vurun anca
Soran+1 yıl@msengul aynı şekilde siz de canım şu an senin aşağıladığın gibi
Soran+1 yıl@msengul tipim onlara benzemiyor. hadi araştırdım diyelim nasıl araştıracağım
Soran+1 yıl@msengul eskiden yapıyolarmış anneme sormuştum o hastanede çalışıyo
Soran+1 yılnüfus arşivini bilmem ama
Soran+1 yıl@msengul hangi tastanede yapıyolar özellerde mi
- +1 yıl
evet özel https://www.genomturkiye.com/ buraya bakabilirsin ayrıntılı bilgi var
Soran+1 yıl@msengul aha çok heyecanlandım :D çok merak ettiğim bir konu. teşekkür ederim
Soran+1 yıl@msengul peki sen bu siteden mi yaptın
- +1 yıl
@soran konumuz Turk erkekleri degil mi? Ben ne yorum yaptim iyi oku. Sonuc olarak sen Türk kizlari Türk erkeklerini kötülemiyor diyebilir misin? Hayır. Cunku Türk kizlarinin Türk erkeklerini her firsatta yerlere serdigini bilmeyenimiz yok. Sen diledigin gibi davran. Isyer destek ol ister destekle. Ama gercekleri yazdim ben. Biz erkekler bizleri yerlere seren kizlara karsi ne tepki vermeliyiz? Sen bir kiz olarak evet Turk erkeklerine bir cok kiz haksizlik yapiyor diyemedin mesela. Sende köpürdün hemen. Sasirmadim yani bu tepkiye
+1 yılBütün erkekleri alamayacağız nasip bir tane o yüzden delirme sen.. Senin nasibin de bekliyor seni bir yerlerde ben onları bizlerden ayrı tutmuyorum aksine kardeşlerimiz diyorum neticede Ege ve Akdeniz bölgesinde hatırı sayılır Rus yengelerimiz mevcut Karadeniz'de Gürcü, Japon her milletten ne güzel renkliyiz ve Arap kızları/kadınları evet çok güzeller erkeklerimizin onları beğenmesi beni şaşırtmıyor çarşaflarının altında bile bakımlı ve eşleri için süslenenler çok çok fazla kıymet biliyorlar o yüzden erkeklerimizin seçimi saygı duyuyorum..
02 Yorumla- +1 yıl
Zamanında Çinli prenseslerle de Göktürk beyleri evlendiriliyordu. Ben konuya senin kadar masum bakamıyorum. Mümkün olduğunca kendi toprağımızdan kendi kanımızda insanlarla evlilik yapılmalı. Bunu ırkçılık olarak düşünmemek lazım
- +1 yıl
@VoynukReis tercih senin genellikle çevremde senin gibi düşünenler yabancı hanımlarla evlenmeyi tercih ettiler büyük konuşmamak gerek geleceği yalnız Allah bilir bu sadece senin düşüncen çoğunluğun bu olaya sıcak baktığını dünya biliyor artık..
+1 yılNasıl bir zihniyet bu nasıl zorlami weryorlr ewlenn bnmle dyorlr Türk erkeklerine ayıptır günahtır arkadaşlar kim watanini brakp ewini yurdunu terk edip yabancı bir yere blmedkleri dili konuşan insanların yanna glsnler unutmayın 5 parmgn 5si bir değil
10 YorumlaTürk kızından gayrısını istemem. Dünya güzeli olsun isterse, hiç farketmez.
91 Yorumla
Soran+1 yıl:) hay ağzını öpeyim
- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı rıza varsa üçüncü kişilere bir şeyler yemek düşer. Napim yani bana ne?
Hem ülkemizdeki Suriyelilerin çoğunluğu malum. Bunlarla evlenecek erkeklerle aynı mıntıkada değiliz zaten.60 Yorumla Bu zamanda Türk kızları evlenmek %100 aptallık.
İki yıldır bu sitede bunu savunuyorum. Türk milliyetçisi birinin Türk kızlarından tiksintiyle bahsetmesinin sebebi sizce nedir? Artık bıktım tüm yalan, iftira, zeka noksanlığı, pis, pasaklı ve bencil ruh halinizden...41 Yorumla
+1 yıl:D beni ilgilendirmez ne halleri varsa görsünler zaten ülkemin vatandaşından ne hayır gördüm elin suriyelisinden ne bekleyeceğim. Herkes dengini bulur bu böyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın evet
bu erkekler Türk kızını ne kadar kötülemiş Suriyelileri baş tacı etmiş. Zaten bizde sizi istemiyoruz bu yorumlarınızdan sonra istediğinizi elde edemeyince hemen kötüleyin zaten
50 Yorumla
+1 yılAtatürk'ü çok seviyorum ama Atatürk milliyetçiliğinin her Türkiyeliye Türk deme anlayısıni sevmiyorum. TÜRK ırkının erkegi TÜRK kadını alır bu böyledir. Ayni sekilde Türk kadınıda kendi erkeğinden vazgeçmez.
40 Yorumla
+1 yılCidden çok sinir bozucu. Misafir geliyorsunuz tamam da bu ne ya
511 Yorumla- +1 yıl
Neden? Evlenebilirler?
Soran+1 yıl@Farkındalıklı ya yeter seni engelledim, sorumdaki her yoruma 3. şahıs olarak gelme lütfen, rica ediyorum
- +1 yıl
@Farkındalıklı bu konuda anlaşamayiz benim fikrim Türk Türkle evlenir. Bu vatanın kıymetini Türkten başka kim anlar? Hele de kendi vatanından kacmış insanlar. Ortak değerler yok. Evleneceksin çocuklarına bayrağın Türklüğün vatanın kıymetini anlatamayacak. Rezillik resmen.
- +1 yıl
Ne alaka?
- +1 yıl
Benim fikrim ırk farketmez. Üstünlük imandadır, takvadadır. Bizim dinimizde bu yol açıktır. Ben evladıma anlatırım yeter ki annesi canım ciğerim olsun. Dini de ırkı da farketmez. Biz bunları konuşur aşarız. Evladım en güzel şekilde vatanını öğrenir. Bu bahane değil.
- +1 yıl
@Farkındalıklı yorumlarıma sürekli yorum yapıyorsunuz saygı duyuyorum fakat görüşümde sizin fikrinizi değil kendi fikrimi belirtiyorum. Nasıl ben sizin düşüncenizi karışmıyor, sorgulamıyorsam aynı şekilde bana da saygı beklerim. BENİM FİKRİM suriyeliyle evlenmemem yönünde. Evlilik konusunda kararlar fikirler benimdir kendim düşünebiliyorum. İyi günler
- +1 yıl
Ben mi sürekli yorum yapıyorun ıspanaklı? Toplasam 2dir hadi 3tür. Şu an çok kırıldım size ve yorum attığım için de gerçek manada pişmanım.
Hayırlı geceler bir daha tövbeler olsun. - +1 yıl
@Farkındalıklı kardeşim bak senin fikirlerine saygı duyuyorum çok mantıklı yazıların oluyor katılıyorum ortak fikirlerimizin olduğu şeylerde tabiki yorum yapabilirsin fakat bu gibi şeylerde fikir ayrılıkları yaşanıyor ve sen bana bunları diyince 'aa cidden yaa haklısın eveet suriyelilerle evlenilir' demem ben. Benim fikrim bu, senin fikrine saygım sonsuzdur fakat sen benimkine müdahale edersen bende cevap vermek zorunda kalırım, cevap hakkı düşer. İyi geceler
- +1 yıl
Hayırlı geceler ıspanaklı dondurma. Bir daha asla yorumumu göremeyeceksin. Ben salağım ciddiyim. Böyle yorum yazarak adam gibi konuşarak hata yapıyorum. Hata benim. Bir daha tövbeler olsun.
- +1 yıl
@Farkındalıklı özür dilerim :/
- +1 yıl
Sinirle cıktı parmaklarımdan :/
Ne diyim simdj Hayır bir Türk kızı Suriyeli erkek ile evlenmiyor ama erkekler kız olsun fark etmez
41 Yorumla
Soran+1 yılsonra da diyolar ki onlar değmemiş o yüzden tercih edilir falan. Sanırsın sanki Türk kızına el süren kendileri değil. Ben bu zihniyetten nefret ediyorum
Ulan gizli kezoluğun yüzünden kendini sevdireme sonra da gel el alemin kızına laf at. Oldu... Sana ne lan? İsteyen istediğini alır. Senin gibi kompleksli ve ezik bir gizliyi alacaklarına evet gidip Suriyeli alacaklar. Sen de kudur kuru başınla.
80 Yorumla
+1 yılTürk kızları bizi gerçekten çok üzüyor fazla egoya sahipler ama yine de Türk kızı.
316 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızı egoluysa demekki karşı taraftan böyle bir his almış şımartılmış ki öyle davranıyor, herşey karşılıklı
- +1 yıl
Herşey karsilikliysa, adamın suriyeliyle evlenmesi de zoruna gitmesin. Ego yapacağınıza biraz ayırt etmek için mücadele edin abazayla iyi erkekleri. nihayetinde de bir Türk kızlarının hepsine yollu demiyoruz dimi.
Soran+1 yılher şeyin karşılıklı olması etkiye tepki olur yani şımartırsan karşındaki de egolu olur, bununla alakalı. Aman umurumda değil artık şurada anca sinir yapıp kendimi yedim. Eski Türklerde kadın çok değerliymiş, şimdiyse herkes Suriyelileri savunmuş, Türk kadınının değeri yok, bense böyle bir karşılaştırmada kesinlikle Türk erkeği derdim yazık yani
- +1 yıl
Ben de Türk kızı diyorum tabiki.. Şimdi sen ego sahibi birisi olmayabilirsin. Sana da hak veriyorum. Ve bu Suriyeliler le evlenme olayı sadece 15.000 TL lik teşvik alabilmek için de yapılıyor. Ev yardımı düğün yardımı daha birçok hakka sahipsin. Ben şimdi Türk kızıyla evlensem kuruşu kuruşuna benim cebimden çıkacak. Kendi ülkemizde üvey evlat muamelesi görüyoruz. bir asgari ücrete zam yapıp bizim cebimizi rahatlatmiyorlar ama sözkonusu Suriyeli olunca oluk oluk akitiyorlar parayı. Çalışmadan 1250 lira para alıyor çoğu. Her neyse ben de suriyilerden nefret ediyorum.
Türk kızı her ne kadar egolu da olsa bu bizim erkeklerimizin suçu bende dahil. Tabiki kendi ülkemin kızını savuncam. Bana ne kadar kötü olursa olsun.
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
Kötü demiyorum, egoları yüzünden beni defalarca kırdılar. İyileri azınlıkta kaldı. Belki birgün bende iyisiyle karsilasirim. Beni kırdılar diye Suriyelilerin karşısında niye kotuleyeyim. mesela sevgilimle kavga ettik azıcık kırıldım diye gidip niye başkalarının yanında sevgilim hakkında atıp tutayım?
Karaktersizliktir bu. - +1 yıl
- +1 yıl
senin karşına iyi kız falan çıkmaz ayrıca sen bu kafayla gidersen türk kızları seni daha çok s... er
- +1 yıl
@mkarademir34 zoruna mı gitti s*kilen ben değil miyim sana giren çıkan yok yol al
- +1 yıl
- +1 yıl
İyi de ben zaten başka ülkenin kızıyla ilgilenmiyorum ki üzerse de severse de bizim kızımız ya ben Türk kızını savunuyorum. Sadece siz değil siniz tamam anladık ama şu an sizin hakkınızda konuşuyoruz
artık 50 yıl sonra ''aslen kürdüm'' ''aslen arabım'' ''aslen... göcmeniyim'' ler azalacak
''aslen suriyeliyim'' ler artacak
bu da kimin sucu siz söyleyin, mk60 YorumlaBakara suresinde diyorki; iman etmedikçe sevseniz (hoşlansanız) dahi müşrik kadınlarla, erkeklerle evlenmeyin.. soyu farketmez. imanı olan sevilen kişi ise evlenilir.. öncüsü Kur-an olmayanlardan zaten anlamasını beklemiyoruz.. öncüsü Kur-an olupta nefsi ve egosuyla saçma cevap veren arkadaşların dikkatine.
30 Yorumla
+1 yılHayır, evlenmem. En büyük hayalim ve arzum bir Türk kızı ile evlenip mutluluğu yakalamak. <3
43 Yorumla
Soran+1 yılumarım mutluluğu yakalarsınız :)
- +1 yıl
İnşallah fakat aşk konusunda hiç şansım olmadı. Olursa da sonu evlilik olsun istiyorum.
Soran+1 yılumarım her şey tersine döner ve olur :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkeginden birsey bekleme en sorumsuz erkek grubu Tatilde Rus erkeklerini görüyorum adamlar çocuklar liyla cok ilgili bizde sadece anneyr yıkılıyor Türk Erkeği igrenc maalesef yabancı erkekler varken
70 YorumlaEvlenen erkeklerin aklı yok mu? Kimin kiminle evleneceği sana mı düştü? Senin sorunun Suriyelileri çekemiyor olman. Neden acaba? Bence Müslüman olmaları sana koyuyor. Başka bir dinden olsalar seve seve bağrınıza basarsınız demi? İslam düşmanları sizi. Bu durumda sana b9k yemek düşüyor. :)
21 Yorumla- +1 yıl
İslam düşmanlığıyla ne alakası var bunun bu tamamen suriyelilerin ülkemizde çıkardıkları huzursuzlukla alakalı bence küçük bir ilçede yaşıyorum buradakiler sayılı ve kaç defa olay çıkardılar burda sayamadık
+1 yılsuriyeli almayacagim kesin ama bir o kadar turk almayacagimda kesin ustte bir abinin dedigi gibi agir dedikodu giybet cirkeflik fesat vs ne varsa sizde be maalesef sizde yani ulkede o kadaf kiz varken bizi ithale yonlendiriyorsunuz sucu biraz kendinizde arayin lutfen hersey gorunusle bitmiyor turkiyede mukemmel fizige sahip dunya tatlisi kizlar olabilir ama davranis olarak guzel olanlarin sayisi cok az
21 Yorumla
+1 yılbunu söylemek çok güç. onların arasından da modern olanları var ama genel ortalamaları türk kızının yanına bile yaklaşamaz.
35 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun, alkışlamak istiyorum bunu diyen tek görüş şimdiye kadar
- +1 yıl
gerçekler..
Soran+1 yıldaha deminden beri Syriyeliler yok el değmemişmiş yok gidip de barlar sokağındaki Türk kızları mı gelin diye alacaklarmış diye saçmalıyorlar
- +1 yıl
tabi tabi eminim el değmemişlerdir. türk kızlarına el değmişse de yine sapık türk erkekleri tarafından değmiştir. bu durumda ülkeden gitmesi gerekenler sapık türk erkekleridir.
Soran+1 yılVallahi çok doğru dedin :)
Suriyelileri arapları iranlıları vs hepsini hiç sevmem bunlardan biriyle evlenecek Türk erkeğide sa laktır benim gözümde
50 YorumlaMis gibi kendi kizlarimiz varken niye istiyim asla istemem ama gönul kimi severde aşk onda guzeldir ne olacagi belli olmaz kimseyide yadirgamam oyzuden
52 Yorumlaetmem kusura bakmasın kimse ne yidüğü belirsiz bir çoğu dolandıran da çok ne işim var ki miss gibi Türk kızları varken
50 Yorumla
+1 yılSuriyelilerin ülkesi gitmis elden. Psikolojik olarak beklentileri de düstü. Evleneyim, evim barkim olsun, gerisi önemli degil artik düsüncesi
57 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel hiç değilse halden anlarlar fena mı?
- +1 yıl
@Farkındalıklı acikcasi beni baglamaz. Isteyen istedigi ile evlenir. türk kizlarini hala gözden cikarmamis insanlar da sükür ki var
- +1 yıl
Kim sizi gözden çıkarmış onu anlatır mısın? Ben beni anlayan, yüreğini açan, dinine bağlı suriyeli karşıma çıksın şu dakika nikahı basmazsam adam değilim. Bu işler kısmet işi, Irk, mezhep o bu işi değil zümrüt.
- +1 yıl
@Farkındalıklı yorumlara bakinca bazilari türk kizlarina demedigini birakmamis. Umarim istedigin gibi suriyeliyi bulursun. Ayrica ismim zümrüt degil
- +1 yıl
İsminiz önemli değil ben nickinizi söylemek istedim. Ayrıca soruyu soran bu kadar aşağılayıp yerin dibine sokmaya çalışmasa, özgüvensizliğini, kibrini, egosunu bir kenara bıırakabilmiş olsa o zaman böyle cevaplarla da karşılaşmaz zümrüdüanka hanım.
- +1 yıl
@Farkındalıklı soruyu paylasanin ne yazdigi beni ilgilendirmez farkindalikli bey. . Suriyelileri savunmak bana düsmez. Hayirli suriyeli kismetler diliyorum ne diyeyim
- +1 yıl
İlgilendirmek zorunda bence çünkü yorum yazılıyor. Her neyse. ALLAH'ım hayırlı eş olmak nasip etsin. Hayırlı eş nasip etsin. Suriyeliyse başımın tacıdır bacım. Hayırlı geceler.
+1 yılCok duydum otobusteki teyzelerden falan bildigin satin aliyorlar kizlari. Hem guzel hem ucuz hem ev isi yapar kafasindalar. Ciddiyim tanik oldum. Igrenc
30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 303 cevap paylaştı. Allah mutlu mesut etsin benim işim olmaz Suriyeliler den nefret ediyorum erkek kadın farketmeksizin
21 Yorumla
Soran+1 yılben de ben de
+1 yıl" Birini gerçekten sevdin mi ; Yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu sadece lanet birer sayıdır. " demiş Küçük İskender... Doğru demiş, atıp tutmasın kimse boş boş... Kalp kimi seçerse o, gerisi teferruat.
10 Yorumla
+1 yılSuriyeli olan biri ile felan evlilik kesinlikle düşünülmezde düşünen yanlış yapar ama sizde sorun var kabul edin bunu sizi seveni size değer vereni sevmeyip acı çektirene gidiyorsunuz burdada ağlayıp sızlayıp duruyorsunuz üstelik çoğunuzda egolu ne iletişim kuruluyor nede sohbet edilebiliyor çoğunuzla.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeş, suriyeden de gelseler, çinden de gelseler hatta somaliden de gelseler yine de türk kızlarında iyidir dünyanın geri kalan kızları. şimdi beni eksilicekler. olsun ben içimdeki acı zehri döktüm ya gerisi önemli değil. yabancı sevgililerim oldu ama hiçbirinde bu memleketin kızları kadar saçma tripler yemedim. terkedilmedim, aldatılmadım. o yüzden en iyisi sizin komple turşunuzu kursunlar. ben istemem.
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbiraz daha eksi verin. dayanabilirim.
Erkekleri anlamak mümkün değil.. Güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen ve kendine kıymet veren kızları üzüyorlar vatanını bırakmış kızlar için..
40 Yorumlao ten kokulri ucgun kustrr insani calstgm yre gelmslerdi oturduklari koltga sinmis kokulari bir hafta gtmedi almk isteyen buyursun alsn:)
40 YorumlaBu hikayenin sonunu biliyorum. " Gerdek gecesinde gelin paralar ve takılar." Ne varsa alıp ortalıkta kayboluyor.
40 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlensinler yahu ne halleri varsa görsünler. Türk'ten başka bir millet ile evlilik yapmam. Evleneceğim kadın Türk olur , ya da evlenmem.
40 YorumlaBüyük konuşmayın sevmiyorumda kader diye bir şey var. Ama gönlüm herşey bir tarafa Türk kızı bir tarafada
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyabancı kadınlara karşı değilim ama
suriyeli kadın istemem...
evleneceğim kadın genel olarak
bizim toplumumuzdan daha eğitimli ve kültürlü olmalı..60 YorumlaNe yapıp edip elde ediyorlar demekki Suriyeliler azgın baya yapmışlar yapacaklarını bizim erkeklerde iki işve cilveye tav olurlar sorun bizim erkeklerde yani
20 Yorumla
+1 yılasla evlenmem bunu yapan insanların cogu kendıne itaatkar kadın arayan arap hayranı çomarlar
50 Yorumla
+1 yılo kadar meraklıysanız suriyeli kızlara beyler bizimle işiniz olmasın çok meraklisiniz 5 çocuklu kadınlara buda kalitenizi gösterir 😉
30 YorumlaBizim yerimize onlar sınavsız da girebiliyorlar zaten üniversiteye bizim istediğimiz hayatı onlar yaşıyor zaten aman...
30 Yorumla
+1 yılYeterince asimile olmamışız gibi bir de bu çıktı başımıza. Mezopotamya essekleri ilgimi çekmiyor şahsen.
30 YorumlaSuriyeli kizlara guven olmaz vatanindan kacan sana ne etmez ki
60 Yorumla
+1 yılBu işler kısmet evlenmem derim büyük konuşurum Allah başıma verir. Evlenirim derim olacağı varsada olmaz. Nasip yani
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten çok bakımlılar çocugu açlıktan ölsün yinede bakımlarından taviz vermiyorlar çok değişik bu suriyeliler. Birde dar gelirliler var çogunlukla onlar tercih ediyor çok şey istemedikleri için sanırım. Şahsen ben tercih etmem dilini bilmediğim bir kişiyi
30 YorumlaYazık diyorum bizi beğenmeyip suriyelilere bakıyorlar iyiymis valla defolsunlar yabancı erkek mi yok :D
30 Yorumla
+1 yılRus Rus diye ölüp bitenler Suriyelilere kalmış zaaaaa
40 Yorumla
+1 yılbenim elimden gelse hepsi gaz odalarında topayıp katlederim.
Ne zaman ADOLF HİTLER gibi bir liderimiz olucak merak içerisindeyim açıkcası30 Yorumlasonrada altinlarimizi alip kactilar diye ana haberlere cikarlar
47 Yorumla- +1 yıl
Bunu türkler de kürtler de yapıyor. Irka has bir şey değil bu.
- +1 yıl
Haha komik :)
- +1 yıl
Bil :)
- +1 yıl
Anlaştık.
+1 yılBu ne güzel kelimedir siz şeriyata layıksınız lafı ah keşke layık olabilsek ağzından bal damlıyor kardeş. ALLAH ilmini hidayetini artırsın
72 Yorumla- +1 yıl
Maşallah 😂👏
- +1 yıl
@örtmenin1i Bana değil asıl arkadaşa Maşallah. Baksana Siz şeriyata layıksınız diye bir cümle kurdu. ALLAH söyletiyor işte:)
evlenenlere mutluluklar
en yakisikli irkta erkekler de gelse ben bir Türkle evlenmek isterdim şahsen20 Yorumla
+1 yılZaten turk adamlari anca kendi topragindaki vatandaki kadinlari kucumsemek ile mesgullar baska bir isleri yokmus gibi.
25 Yorumla- +1 yıl
hepsi değil
- +1 yıl
Kendi vatanindaki kadinlara deger vermeleri adeta zorunlarina gidiyo ya. Ego kelimesi yukluyorsunuz. Hani kadinlar cicektii.
- +1 yıl
evet kadınlar gene çiçek ama bu konuda kadınlar haksız canım baksazsanız adamda gider süreyli alır :9
- +1 yıl
Anlamadim.
- +1 yıl
ya bizim türk kızları çok aşırı yakışıklı olmayınca ya da ne bilim işi iyi olmazsa evlenmek istemiyolar bu bir gerçek napsın adamlar bekarmı ölsünler
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar gelmiş ülkemize 60 bin çocuk yumurtlamış savaş bahane se. xte mekan değişikliği şahane diyorlar herhalde
56 Yorumla- +1 yıl
Sosyolog ve psikologlar travmadan doğan stresin vermiş olduğu üreme çokluğu diyor buna. Tabi sen anlayacaksın da.
Cevap sahibi+1 yıl@Farkındalıklı mülteci olarak geldiği yerde üremeye ben o gözle bakamıyorum maalesef.
- +1 yıl
Olay o değil ! Tepeden yağan bombalardan daeş, ypg ve esad'ın çemberinden kaçan insanlardan söz ediyoruz ! Söz hakkı verilmeyen, gıdalarına ambargo konulan, kafalarına keleş tutulan, uçakların tepelerinde gezdirilip pazarlara, hastanelere, merkezlere bombalar yağdırılan halktan bahsediyoruz ! Annesiz, babasız kalan insanlardan cesetlerini bulamayıp kaçmak zorunda kalan insanlardan bahsediyoruz !
İşte kalkta bu soruda bu soru yorumlarında insanlık ara !
Cevap sahibi+1 yıl@Farkındalıklı konu üremek lütfen acıtasyon yapmayalım. Bizim ülke de savaş olsun sen onlara sığınmaya çalış bir kurşun da onlar sıkar. Tarih tekerrürden ibaret.
- +1 yıl
Ben de sana diyorum ki bundan doğan anksiyeteden dolayı üremenin arttığından bahsediyorum da kime anlatıyorum ki :) Sen genelle genelle. Hadi iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yıl@Farkındalıklı genellerim tabi onlar bu ülkeyi beğenmiyor ama burada doğum yapıyor ne çelişki? Amerikayı istiyorlar ya da daha batıyı. Yani boş yere kimseye üzülemem. Türkmenlere sahip çıkmayan ülke elin arabına sahip çıkıyor.
+1 yılBir arapla hayatta evlenmem en büyük orslar onlardan
22 Yorumla
Soran+1 yıl:) +1
- +1 yıl
😊.
+1 yılTürk olmayan biriyle iletişim bile kurmam. ırkçıyım!
70 YorumlaArtık damat ne kadar Türk'se , kesme işareti yerine virgül kullanmış...
30 Yorumla
+1 yılSanki kendileri bulunmaz hint kumaşı ans biizm erkelerde kendilerini çok yüksekte görüyolar ama üzgünüm beyler bir fransız, İtalyan erkeği değilsiniz
331 Yorumla- +1 yıl
O bebek gibi kızda gelip sana bakmicak hani
- +1 yıl
@myadres ne kadar da kendinden eminsin seni sevicekleri ne malum genelli sevmiyor
- +1 yıl
bir kere turk erkekleri kıllı ayakları kokuyo bakımlı kısmı bakımsız kısmından az boyları o kadar da uzun değil vücutta pek çekici olmuyor bide para yoksa ee senin kara kasın a da bakmazlar 😂😂😉kapiş
- +1 yıl
@myadres birincisi uslubuna dikkat et mal fikan olmuuor işte siz böyle öküz ruhlusunuz o bebek gibi kızkar sizin gibi öküzlere bakıyorsa o taş gibi ADAMLAR da bize bakar
- +1 yıl
Adamdak i egoya bak be sanki bir kıvanç tatlitug edalarinda gorsen hakkı buluta benzer ama bütün kızlar ona hasta hasta 😂😂
- +1 yıl
@premses1308 bundan mı bahsediyon
https://i.hizliresim.com/LZYmRz.jpg - +1 yıl
ya da bundan https://i.hizliresim.com/r6mnXB.jpg
jfxbçmöcdf :DDDDDDDDDDDD - +1 yıl
@myadres ee ben onlardan miyim artı egoları havada olan ben degilim
- +1 yıl
veya bu :D
https://i.hizliresim.com/qjmVQ3.jpg - +1 yıl
premsesese
https://vocaroo.com/i/s1NnJmKbTKbf :D - +1 yıl
@myadres onlar dan bana ne ya hala anlamadın demi 😉😂😂
- +1 yıl
İnşallah karın onlardan birine benzer o zamn dalga geçmesin 😉😂😂
- +1 yıl
@premses1308 https://vocaroo.com/i/s0SKHLMPd3iD nijeryalıylada olabilir aslında :D
- +1 yıl
@myadres profile bak neden bahsertiğimi anlarsın ama sen göremessinde şimdi önce egonu sağa alalalım
- +1 yıl
@myadres ben merkezli ve ego aynı şey değil bu bir ikincisi evet ben merkezli bir insan olabilir hatta egom tavanda olablir ama hiç yoktan ben bunu kabuk ediyorum bazılarınız gibi inkâr etmyrm benim ewt hiçbiriniz o kadar değerli değilsiniz kafama takayım öz güvenli biri olsayfın kim olduğunu ortaya koyar öyle yorum yappardn
- +1 yıl
@myadres ben anladım seni zamanında bir türk kızı sana nasıl koymuşsa artık çıkamamışsın o duygudan bu kompleks li halini daha fazla çekemicem abi ya git kendine bir tane Suriyeli bul sende unut
- +1 yıl
@myadres ay ya üzüldüm sana ben şimdi killiymis turk kızları ter kokuyor muş sen de kıl yerine ne çıkıyor acaba bide sen terlemiyorsun sanırım uzadan geldin demi bu konuşmanın çok saçma yabancı kızlar terlemiyorsun sanki onlarda biyikta çıkmaz ne kadar cahilsin bakım yapan estetik de var ee tur kızları na bok atma gene turk kizna kalicaksn kapış canm o söylediklerin herkeste var sabdece bakım yapamayanlar olduğu için öyle ama sana laf anlatmak bir zulüm
- +1 yıl
@premses1308 premses ne mendebursun sen :D
- +1 yıl
@myadres sende maymun görünümlü öküz daha tanı konulamamış cins
- +1 yıl
@premses1308 hadi ordan çiğrkin ordek yavrusu seni..
- +1 yıl
@myadres uf orangutan amip
- +1 yıl
Uzatma bence 😂
- +1 yıl
@premses1308 :))))
- +1 yıl
@premses1308 sen kazandın tamam
- +1 yıl
@myadres kadinlarin gücü adına yüce Sezar seni kutsasin 😂😂
- +1 yıl
@premses1308 dan dan dan! Öldün çık!
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kızları artık bitti ya. Konuşuyorsun konuşulmuyor. Olmaz öyle Al bir suriyeli değer ver olursun paşası, Türk kızına değer ver olursun maşası. Bunu az önce ben yazdım. Neyse öyle. Sana bin kural koyarlar ama senin bir kuralın onlara geçmez kendini beğenmiş süslü orası burası açık daha neler neler. Biraz cık hanım efendi
Olsalardı. böyle olmazdı yani.10 Yorumla- Devamını Gör (317)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar