AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
En çok damat aldığımız ülke Almanya, super ama en çok gelin aldigimiz ulke suriye. Bu ne lan? Niye seriatcilarla evleniyorlar anlamiyorum?
E erkekelrde evlenmesin madem. Rus gelur ina giderler ukraynali gelur ina cin gelir ona... suriyeluyi yeni duydum
türk soyunu kurutma amaçlarına ulaşıyorlar. türkleri lekeliyorlar
Onlar insan değil mi?
Irkçılık yapmayın.
Fakat ben şahsım adına Konuşayım evlenmem.
yaw insandir da onca suriyeli gordum hemen hemen hepsi hic yakisikli degil yakisikliligi da gectim hepsi sapiikk yaa
Hayir tercih etmem. İsteyen evlensin kalitesini belli etmiş olur...👌
Kalite ırkla mı belli olacak?
Kalite mi?
Yorum yazan kaliteden bahsediyor.
Irkı nerden araya soktunuz?
Böyle yorum yaparsan aklıma ilk o gelir. Suriyeliler arap değil mi? O zaman araplarla evlenirsek kalitemiz belli mi olacak? Ne alaka? Biz çok mu mükemmeliz?
Senin sorunun bu değil bence. Sen suriyeli biri ile evlenmek istiyorsun sanirim. Baksana tum olumsuz yorumlara tepki gostermissin. 💁
Burada danimarkalı biriyle evlenir miydiniz dense de aynı tepkiyi koyardım emin ol. İnsan olarak yüreğim sızladı. Sen de suriyeli biri olarak bir türkle evlenebilirdin veya ben de suriyeli biri olarak bir türk kızı isteyebilirdim. Bunda ne var? Niye bu kadar aşağalama politikası güdülüyor benim tepkim bu zulme ! Bu zulümdür, haksızlıktır, insanlık değildir. Anlatabiliyor muyum? Ayrıca bu tip sorular sayesinde çoğu üyeyi de tanımış oldum böyle tanımak gerekiyormuş demek.
@Farkındalıklı ya zaten yorumundan bakış açısını gördün laf anlatamazsın
Boşver martıcık.
gayet normal onlarda insan. Onlarda farklı bir milletten birsürü farklı vatandaş var ülkemizde sadece suriyeliler değil biraz abarttılar burda kalma işini ama onlarda haklı kendi çapında ama ne bileyim ben evlenmezdim
Türk erkekleri evlensin bizde iskandinav erkekleriyle evlenelim
Önemli olan insanlık. Suriyeli olabilirler evet ama her şeyden ônce insanlar. Kendini onların yerine koymalısın. Ayrıca erkek olsaydım ve bir Suriyeli kadını sevseydim, evlenirdim.
💜💜
Aşk bu suriyeleri japon turk rus ne farkederki insan ayırmak çok sacma geliyo bana karşindakine once insami diye bakmalisin Aşkin kim olarak hangi vucutta karşina çikagini bilemessen ve Allah kaderine kimi yazdiysa onu yaşarsin olaya suriyeli diye bakma pıliiss
Not:suriyeli deilim 😅
Türk kızlarının suyu mu çıktı. evlenmezdim. öz be öz Türk kızı olsun derim.
Sevginin Türk'ü Suriyelisi olmaz. Sevgi sevgidir. Seven insan evlenir ve aile kurar. Irka göre evlenecek olsak bütün Türk erkekleri olarak biz evde kalırız.
Erkek olsam istemezdim, hijyen nedir bilmiyorlar, milletimizi gasp ediyorlar.
Erkek olsam evlenmem suriye kizlariyla en önemli nedeni pasaklı olmalari
Ne pasaklı Türk kızları da var. Bu bahane değil.
@Farkındalıklı yok demedimki var tabiki ama suriyelilerin hepsi oyle arada istisnai temizler vardir yani ben gormedim tabi. Oturdugum mahallede cok fazla suriyeli var bize gelip gittikleri bile oluyo oyleler yani tek bir evi görup genellemiyorim
Valla ben çok gördüm. Hatta bir tanesi o kadar bakımlıydı ki doğal haliydi bir de çok güzel kadındı. Şok oldum. O yüzden hiç belli olmaz.
@Farkındalıklı sana denk geliyolar o zaman bana gelmiyolar 😄
Onları da anlamak lazım yemeğe para bulamıyorlar bakıma para nasıl bulsunlar? Biraz durumları iyileşsin daha da iyi olurlar eminim. Kim istemez bakımlı olmak? Neyse iyi geceler.
@Farkındalıklı yalniz ben bakimdan bahsetmiyorum temizlikten bahsediyorum. Temiz olmak icinde cok bir paraya ihtiyac yoktur heralde. Iyi geceler
Kimin ne durumda olduğunu bilemezsin. Ayrıca bakımla temizlik hemen hemen aynı şey zaten bakım temizliğin 1 üstü değil mi :) Her neyse..
@Farkındalıklı cok farkli seyler bakim denen seyin icinde temizlikte var ama temizlik apayri bisey 😊 bakim belki para gerektiren biseydir ama temizlik degil. Durumlari da artik eskisi gibi kotu degil calisip kazaniyolar 😊 babamin yanida suriyeli isci dolu cevremde ilk zamankinden bu zamana cok yol katettiler masallah diyim 😊
ALLAH rızklarını daim etsin. Bir suriyeli abi var köftecinin yanında çalışıyor günlük 20 tl yövmiyeyle ama nasıl bir görsen.. Gözlerim doldu. Ne güzel insanlar var görmesini bilene işte.
@Farkındalıklı bak iste sen hep iyilerini goruyomussun benim babamin yanindakilerde hirsizlik yapiyo caliyo hemde yillardir babamin yanindalar herkes birakir o birakmaz dedigi iscileri. Hakkiyla calisan herkesi turk olsun kurt olsun suriyeli olsun Allah emeginin karsiligini verir insallah benim ayrim yaptigimda yok ama genel olarak her millerin bir yapisi var. Suriyeliler nankör ve pasaklilar bence. Istinalar var mı tabiki var.
O yüzden suriyeli kızlarla evlenmem dememek lazım. İstisnalar varsa değil mi?
@Farkındalıklı ama evlenmem yani cok buyuk bir asik felan olmazsam 😄 tek neden bu degil yani kendimden biriyle daha iyi iletisim kurabilirim daha iyi anlasirim dolu neden vardir daha dusunsem. Zaten evlenemem yani neyi tartisiyosak 😂😂 kimseyede evlenme etme demiyorum anlasabilcegini dusunen sevenler evlenebilir yani
Sen çokmu temizssin?
@Rambo10 evet temizim noldu suriyeli aldinda zorunami gitti 😊
Evlenme esmer01 ama hepsini kötüleme. Kimseyi üzme kırma dedikodusunu yapma sadece istediğim bu.
@Farkındalıklı evet dogru soyluyosun bu konuda. Tesekkurler iyi geceler
@Rambo10 irkcilik yaptigim yok benim sen irkcilik gormemissin evlerine gidip geldiklerimiz bile var irkci olsam gitmezdim heralde olani soylemek irkciliksa irkciyimdir
@Rambo10 sen kimsinde bana sünepe diyosun lan kotulemediklerini ne biliyosun sen neler neler diyolarmis bizim ulkemizde bizi begenmiyolar
Vay arkadaaaasss...
Ay nolur suriyelilerle evlensinler:D
Karşıma çıksın delikanlı bir kız evlenirim bacım.
büyük konuşmak gibi olmasın ama evlenmezdim herhalde
Türk kızları dururken ne işim olur elin yobazlarıyla
Hsyir istemem. Vatanini terk eden yarın benide terk eder!!!
ecnebi kimseyle evlenmem. baksana folloş ruslar findik findik türk erkekleri diyor. Memleketimin güzel insanı varken aslaaa
asla evlenmem. gül gibi türk kızı varken arabı napayım
Neden onlar insan degil mi
Irkcilik yapacak kafasizliga sahip olanla evlenilmez asil
kiminle evlenirim bilmem fakat Suriye li ile evlenirmisin diye soruyorsan düşünmem ama kısmet
Turklerle evlenmek icin onca cilve yapiyorlar.. normaldir.. bizim kizlarimizin genelinin burnu havadadir malum.. yuzu sirke satar , soguk nevale vs.. yanina yaklasamazsin.. suriyeli kizlarin amaci kendini kurtarmak olunca.. mavi boncuk dagitiyorlar
tercih edilir tabi.. onlar pek bir sey istemez evlenirken.. sonrasindada oyle olur.. kapris yapmaz.. atar gider tirip yapmaz.. dinine baglidir.. en azindan bizim kizlardan daha cok baglidir.. gecmisinde bir erkekle cikmamistir.. el degmemistir yani.. ohh ne güzel iste..
Enayi gibi altinlari Alir kacar sureyliler ejehehheheh zaten vatani terk eden bunuda yapar
@Ozii_wz onlar altin istemiyorki.. altin takilmiyor yani..
bizimkiler de bize kezban derler evlensinler bunlarla da bizi mumla ararlar
aynen
sanki suriyelinin zengini bizimkileri alacak :D
Çok bakımlı suriyeli kızlar da var. Neden arayalım?
Rus kızı diye diye kendilerini yırtıp Suriyelilere kaldılar ahahaha 😂
Yürekli olsun suriyeli olsun :)
@Farkındalıklı Yürekli mi bilmem ama çıtayı çok yükseltip çamur attıkları o kadınlara mecbur kalmaları komik oldu :))
Kimin çamur atıp atmadığını bilemeyiz de bizim kızların bayağı zoruna gittiği kesin.
Benim zoruma gitmiş olsa böyle davranmam. Sataşacak yer aramayın, iyi geceler.
Kim arıyor fresia? :) Belli davranmasınız neyse.
Daha ucuza mâl oluyor diye bide Türk kızlarınin kahrı cekilmiyor diye nebilim zaar nasip
İnsan onlar insaaaan. ne demek ucuza mal oluyorlar.
Ben sarışın seviyorum. Suriler sarı olmadığına göre 😆
5 lira verip sa. kso ya bile gitmiyorum birde kız alıp evlenecek mıyım?
allammm asimile etmeye calısıyorlar bizi zamanında asya hun devletine çinliler oynamıstı boyle bir oyun yıkamayınca:ÇD
Niye tercih edilmesin. Turkiyedeki kizlarin da bir cogu insanlıktan cikmis. Onlarla ugrasacagima ezik bir gelin alirim kendi kurallarima göre yaşatırım. Boylesi daha mantikli sahsen.
Alırsa alır bizde arnavutuz almayacaklar mı göçmeniz diye ne alakası var
Mesele türk ya da suriyeli değil! Mesele insanlık.
aynen öyle
Hayır tabiki Türk kızı varken suriyeliyle evlenmek nedir..
Sanki erkek yok kız yok Türkiye de talepkar degilmizler sanki biz zorla Türk kızlarını alın diyoruz Suriye merakınız varsa evlenincede çık ta tin 😂😂
Evleniriz niye evlenmeyelim?
@Farkındalıklı yolun açık olsun 😉
Saüol
Olm erkeklerde haklı arapçafelan bilmiyolar çene yapsalarda anlamazlar umurlarında olmaz susup otururlar shsjsj ben anlıyom onları
Asla bir arap ve Kürtle evlenmem kalsın teşekkürler
Kürtler de sana çok meraklı ya canım
Evlenmek istemiyorum zaten irkciyim moruk
😀😀😀 ırkçısın zaten şapşal sana Almanya Fransa deseler köpek gibi koşarsın
Onlari da sevmiyorum 😂😂😂
Iyyyy igrenç şey
Kadın sevmiyorum kanka
Valla suriyeli kızlar bizim türk erkeklerin tam da aradığı gibi. Eline erkek eli değmemiş helal süt emmiş çok sayıda kız var. E haliyle bizimkilerde onları tercih ediyor, gidip de bizim barlar sokağından çıkmayan hatunları alacak değil ya
nerden biliyon degmedgini
Güzel bir değerlendirme.
+1
👍
@edmrc Türk kızına el değmişse Türk erkekleri tarafından değmiştir kendi kendimize ellemiyoruz yz.!! Bu durumda suçu kendinizde de arayın
@jelibonluvotka üzerine bombalar yağarken seks yapmıyordur orada dimi? Eski ingiliz filmleri gibi değil yani orası, savaş ve aşk yok yani. Geleceğim için endişeliyim doğrusu, Allah inşallah düzgün hayırlı ve namuslu bir eş çıkarır karşımıza
Yürü reis kim tutar seni
@ici-vesma eyvAllah reis
Şimdi seni bir başkası elledi diye kendimi mi kesiyim? Elletmeseydin kardeşim, kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor
İnşallah benim de karşıma senin zihniyetinde biri çıkmaz, amiiiiin
Bana göre elleyen de suçsuz elleten de suçsuz. Sevgi göstergesi bunlar artık şu zihniyetten çıkın ya
Allah herkesin karşısına kendi gibi birini çıkarırmış zaten merak etme :) öyle gözü dışarda olmayan eşine sadık bir adam çıkmaz sana
@Melankoli55 eyvAllah hacı :)
Sen ne tür bir insansın ya!! Şimdi elletenler sadık değil elletmeyenler sadık mıymış :D Ya beni çok güldürdün kafandan istiyorum
Dediği cümleye bak ya. O zaman erkekler sizi almadığı zamanda mızmızlanmayın. Hiçbir erkek elleten bir kızla evlenmez bunu unutma. Bu zihniyet biz türklerin varoluşundan beri var. Senin zihniyetin avrupa zihniyeti. Bence sen git orda yaşa, fazlasıyla senin gibi düşünen var orada
Bizim gibi insan keşke bulabilsen :) mantığın yok mu senin? İnsan demez mi ulan bu bugün bana elletiyorsa yarın başkasına da elletmez mi? Veya bugün bana ellettiyse daha önce birine elletmemiş midir?
bu kadar iyi niyetli olma bence suriye son 1 senedir karışık 1 sene oncesini kim bilebilir
@jelibonluvotka son 1 sene mi 😂😂cahillik başka bişey.
@Melankoli55 Oxford'a mı okudun beyin fakiri
@jelibonluvotka günaydın :D
@Melankoli55 gelde tartış şimdi aga bunlarla :D
olum çirkinsiniz tamam gidin denginizle evlenin türk kızlarına laf atmayın. kazıgı yiyonuz yiyonuz cıkıonuz türk kızları şöyle böyle bir kaybol allahn salağı :D
@jelibonluvotka kazık yemiyoruz, sadece adam gibi sevdiğimiz için bu hale geliyoruz. Ama merak etme, bundan sonra tuttuğunu yatağa atmayan maldır. Seven s. kilir s. ken sevilir derler, sen de bu zihniyetle çok hedef olursun merak etme ahmak :)
Enayi gibi altinlari Alir kacar sureyliler ejehehheheh zaten vatani terk eden bunuda yapar
@Ozii_wz ehuuhe knk 😂😂😂
@Melankoli55 jjskskksksksksk
@Ozii_wz bir söz vardır sen yoksan Suriye liler var 😂😂😂😂
Bırak evlensinler herkes özgür istediğini yapar. Sende bir türkle evlenmek zorunda değilsin ırka göre ayarlama kendini
Neden butun turk erkeklerine sahipleniyorsun ki Anacim 1 turk erkegle evlenmiyecek misin? Sanane evlensinler.
Ben ırkcı değilim ve sevmiyorum ırkcılığı ve onlar müsliman ve dinde de yasak ırkcılık ama suruyeli kızlarda içide güzel dışıda bence olabilir herkesin kararına saygı duyun lütfen!
Onlar daha az talepte bulunuyorlar, istekleri sadece karınlarının doyması ama burdaki kızlar çok şey istiyor aileleri talepkar oluyor, Benim bir evim vardı yüksek giriş katında değerli bir yerde yüksek kat olmaz dediler orda oturmayız satarsın onu diyolar , başların sokulacağı bir ev bir ev var demiyorlar, o evi satmayacağımı belirtip üstüne bir ev daha aldım , istesem bende kuyruk kaldırıp işi bozabilrdim. Yok düğün şurda olcak balayı burda olcak kirada oturulmayacak illalah yahuu...
nereden biliyosun taleplerinin az olduğunu?
Onlar yokluktan baska bir ulkeye kacmislar mecburlar
@Ozii_wz ben burda suriyelileri destekledigimi soylemiyorum sadece yonelis nedeni soyluyorum , sanki Turkler sahtekar degil kacanlar yok
Vataninda kacan senide ortada birakir
Sorsalar evlenek sanki hadi kızm nasibin ney se o olur
Arap mıyım ben neden evleneyim ki dilini bilmem etmem bir bildiğim bahbek o da sevgilim demek
Erkekleri yakışıklı ama mide bulandırıcı bence düşünsene ezik yani Suriyeli sonuçta
Irkçı faşist
Irkçıyım egoistim teşekkürler
size müstahak... bizimkilerin burnundan getiriyorsunuz... vereceğiniz bir . m onuda 400 bin liraya satıyosunuz. evidir düğünüdür adetidir... onlar beleşe geliyo hüllooğğğğ
Kendi irkim disindaki kimseyle anlasamam. nasil anlasayim
Ederim. Türk kızlarının suyu ısındı artık. Tripleri çekilmezlikleri dünyanın merkezindeymiş gibi hareketleri. Türk kızı dışındakilerden her hangi biri olur.
Game of daki yabaniler aklıma geliyor nedense suriye konusu açılınca
bazı erkekler bu kadar düşük olmamalılar.
Niye suriyeli evlenmekle düşük olmanın alakası ne? Ne bu kibir? Irkla mı belli üstünlük?
@Farkındalıklı Evet düşüksünüz, ülkesinden kaçıp sığınmak için gelen mültecilere yan gözle baktığınız için
Yapma ya :) Yok ya :) Ne kadar geniş düşüncelere sahipsin? Niye ben bir suriyeli sevip evlenemeyeyim? Nikah düşmüyor mu? Yaşı yaşıma uygun değil mi? Sevebilirim de, evlenebilirim de kardeşim.
biraz siyaset yönüyle bakman lazım bu konuya şu an teröristlerin yarısi suriyeli
Hadi şimdi buradan gir :D Neyse iyi geceler.
Olur tabiki. Çok güzel ve hanımefendi kızlar gördüm. İki arkadaşım Suriyeli kız aldı. Ve mutlular.
Çok güzel bir değerlendirme.
+1
👍
Butun Türk erkeklerini sahiplenmek niye? Kim kiminle evleniyorsa evlensin istere fizandan gelin alsin banane. Adam kitligi mi cikti?
bizimkiler cok sey istiyor cok sey arıyor. halbuki nikahın hayirlisi kolay olanidir buyuruluyor hadiste.
Şeriatin gerçek anlamını bildiğini sanmıyorum. Herkesin kendi tercihi, ruslarla evlenen de çok erkek var. Kimin alnında ne yazıyosa o
suriyelilerin awk.. türk alcam ama esmer olmıcak.. genleri dısardan olsun
Neyin tribi bu insan kimle mutluysa onla olmalı Türk kızlarda yabancı heriflerle ewleniyor yni kimene banane bizene abi şeriat diyosun ne alaka yani saca sapan düşünceler
onu alanda çirkindir türk kızları bakmamıştır
Siz kleopatrasınız ya :)
@Farkındalıklı ugrasamam simdi kaybol :D
İşine gelmedi çünkü :) Egonuzdan önünüzü görünce tekrar yaz.
@Farkındalıklı egodan değil sadece senin gibi asalaklarla muhattap olmuyorum lafların bile bayat hade
@Farkındalıklı İyice sana sinir olmaya başladım, ya lütfen git ya. Bu gizlileri engelleyebiliyorum senin sesini kesmek içi şu kızı engellemek istemiyorum, kendi kendine git lütfen
olum akıl yaşın kaç lan senin bir kaybol yazan sensin rahatsız olan sensin :D
Hakaret etme arkadaşım ilk önce delikanlı gibi muhattap ol. Çok şükür ki sizin gibi kızlarla evlenemeyecek kadar yürek sahibiyiz. ALLAH sizlerden uzak tutsun. Kibriniz de size kalsın !
@Farkındalıklı çok şükür ki bizde senin gibilerle evlenecek kadar salak değiliz :D
Ne olur hep akıllı kal. Ben sonsuza kadar salak olmaya razıyım.
neden insanları dili ırkıyla ayırıyosunuz gerçekten acıyorum size ya.
Kiyamam bide 5 kişi begenmedim demiş :) irkci kopek dolu birasi :) biride utanmamis ucuza mal oluyorlar demiş.
@örtmenin1i ırkcı insan cahil insandır NET.
bakımsız güzeller. ama bana k*şar gibi geliyorlar. çok gördüm o tiplerden
Niye olmasın? Kültürler benzer sonuçta. Ama müslümansa mesela ben anlaşamam herhalde ateistim ya.