Türk kızları mı Suriyeli kızlar mı?
Suriyeli kızlarla evlenen Türkler için ne düşünüyorsunuz?
Türk kızları mı Suriyeli kızlar mı?
Benim samimi arkadaşım var Niğde de 6 sene bir kızla konuştu işini bahane etti maaşını bilmem ne bıraktı çocuğu şimdi suriyeli bir bayanla evlendi gayet mutlu kanka arkadaş derdi yok o yok bu yok bende düşünüyorum zaten en azından kafalarında ayrılma düşüncesi yok bizimkiler le Bu saatten sonra yürümez evlenen boşanir alternatifi yok bu işin
Türk kadını kadar olamaz hiç biri. Türk kadını savaşlarda cepheye mühimmat taşımış bir kahramandır. Hamarat ve sevgi doludur. Güzellik ve kültürle evlenilmeyeceğine göre benim favorim Türk kadını.
Savaşta ülkesini terk edecek kadar korkak ve sırf sığınmak için evlenen kadından kimseye hayır gelmez.
tabi tabi milliyetçilik fakirleri uyutmanın en kolay yolu. Suriyeliler terketmesin ne yapsın silahalrı mı var. Allah etmesin Türkiye savaşacak olsa başta sen kaçardın
Sen öyle san beyin fakiri. Sen bizi kürtler gibi korkak mı sanıyorsun.
kürtler mi korkak git bak dağlara hatta şehirlere vali giremiyor hemde kırk yıldır. Araplar bizim kırk sene yenemediğimiz pkkyı 60 ülkeye rağmen iki günde kovaladı kobaniden şengalden sen ne içtin aceba :D
Çok gördüm dağda hepsi mezarsız yatıyor bildiğin hayvan ölüsü gibi. Bir taraftan işid hepsinin derisinden çanta yaptı siz hala kobane türküsü söyleyin.
ben zaten İslam devletinin kazanmasından yanayım en azından pkk gibi Türkiyeyi bölme yıkma amacı yok
kimsin bilmiyorum ama helal olsun
Kime helal olsun
store.donanimhaber.com/.../...F119D83EA99E4E7B.jpg
galeri.uludagsozluk.com/15/turk-erkegi_27301.jpg
al canısı
buda Türk suriyeli değil ki. Ayrıca kıskansanızda gerçek bu onalr daha güzeller :D
pkfashionstyle.com/.../...-For-US-Teen-Girls-4.jpg
İyi ki varsınız Suriyeliler iyi varsınız Arap kızları çatlasın tüm barholar :D
nerden biliyorsun ki sevgilimin olmadığını :D çok oldu hemde ama artık gerçek aşkın zamanı geldi el değmemiş tertemiz masum olanı hemde. sen kendine acı evde bile kalabilirsin
sen önce yazdın cevap verdim ne bu kafa yahu?
Ne kadar iğrenç bir soru. bence erkek dedigin bu şekilde olmamalı.
Ne şekilde olursa senin için iyi olacağına inaniyorsun
bir erkeğin kadını bu şekilde görmesi sağlıklı değil bence. kadına hiç değer vermiyorsun. yücelttiğin arap kızının resmi de rezillik.
ikinci resimde de senin yazdığın yorum rezillik.
ne yani yalan mı fındık kadar beyni olan insan bunu yapar mı demiyorum ama yapıpta resmini koyar mı?
Neyden bahsediyorsun ikinci resimden mi. Hayır sizi bilmesek neyse de erkek kardeşim de olduğu için abuk sabuk hareketlerinizi biliyorum. ilk resim daha berbat sen kadına cinsel açıdan baktığın için sana normal gelebilir.
güncelle için de şunu diyim 24 yaşına gelmişsin bunlarla mı uğraşıyorsun. Ben de reddedildim napayım erkeklere düşman mı olayım. Abuk sabuk davranmanın alemi yok biraz büyü.
peki haklısın ama sende anlayış göster kolay değil çok sevdim
Cevap
17Cevap
evine misafir gelene yan gözle mi bakıyorsun? o gariban kızların çoğu para karşılığı evlendiriliyor, böyle bir pislige iştirak etmeye çok mu heveslisin?
ne alakası var ben ciddi düşünüyorum çok seviyorum onları
onları? bütün suriyeyi haremine al bari...
bir tane alacağım çatlasın kıskananlar
ha insanların işi gücü yoktu, senin kiminle evlendiğini kiskanacaklar. garip bir kafan var.
hacı git işine yahu aynaya bak önce sonra suriyelilere bak sonrada bu ikisini karşılaştır biri abdullah öcalan gibi diğeri angelina jolie gibi farkınız o kadar belli ki :D
sevmişsek, birbirimizi beğenip hoşlanmışsak ve anlaşıyorsak. din, dil, ırk ayırmam. evlenirim.
sonuçta ülkesiyle, memleketiyle evlenmiyorum. o olduğu için, sevdiğim için evlenirim
Seni kız iyiki reddetmiş sen bu kafayla pek yasamazsın benden söylemesi annende bir Türk kardeşlerinde madem Suriyeli kızlar hosuna gidiyor memleketi terkette oksijen fazlalılığı yapma
öyle mi onların erkekleri daha bakımlı daha yakışıklı ona göre
onların erkeklerinin bakımlı yakısıklı olması neyi değiştirir? Senin ki kuyruk acısı fikrini değiştir yanlıs sulardasın yine cocuklarının annesi bir Türk olucak bosuna laf yapma
belli mi olur belki onun inadına Suriyeli ile evlenirim?
evlenebilirsen buraya fotoğrafınızı atta bende utanayım :DDDDDD
evlendiğim gün bir resmimi koyarım sende çatla al sana düğün şarkımız :D
https://www.youtube.com/watch?v=Y7dICEonToY
Vallahi balık daha zekii :DDDD
çatlasın tüm kokoşlar :D
ay nasıl catladım nasıl :DD
seven erkek kaybetmez istediğin kadar gül :D
şimdi ne alaka :D
o şımarık Türk kızı beni kaybetti diyorum :D
gözü dısarlarda olan birini mi kaybetti :D
o beni istedide gözüm dışarıda mı kaldı :D
Gerçekten sevseydin sence o istemesede bakabilir miydin? :DD
https://www.youtube.com/watch?v=pbwodZ9DW4w
bir bunlara bak birde sevdiğim kızı düşün bu mu o mu hemde sevecek bir suriyeli varken kim bakar bizim keko kılıklı kızlara :D
onlar secilmişleri tabikide oraya eli yüzü düzgün birini cıkarıcaklar ki izlensin :D
öyle mi dersin savaştan kaçan kızları bizimkilerin yanına gelince sanki biz savaştan çıkmış gibiyiz :D
ya senin için dıs güzellik her şey hadi evlendin bir kaza oldu o zaman napcan tip gitti önemli olan insanlık :D Bak Türk kadınları varları yokları ile savasmıslar bu ülkeyi kurtarabilmek için senin gibiler nankörlük yapmasın bence birde söyle diyim bizler erkek gibi savasırken onlar kacmıs yine mi onlar birde şöyle evlendin diyelim seni sevdiği için değil Türk vatandası olmak için bir oyuncak gibi kullanılırsın elden hayır gelmez kardeş sen otur o kızı kazanmaya bak
Bırak bu masalları suriyeliler kaçmadı silahları yok koyun gibi kesilmesi gerek ayrıca bu iç savaş kimin kime saldırısı belli değil yani sol sağ Türkiye dönemi gibi düşün savaş yapan kadınlarını biliyorum ayak ucudundan baş ucuna kadar bomba taşır şehit olurlar ve çekinme korku olmaz
İyi güldürdün ya shanbahahshshshhshshs hakkında hayılısı olsun erkek cocgunuz olursa bilal koyun
Türkler kötü, Suriyeliler çok daha kötü. Okumuş olanları çok az onlarda türk erkekleriyle evlenmez zaten.
doktorları bizim prf geçinen barholardan daha kaliteli olduğu halde parası için zenginlerle kaçakçılarla evleniyor
Daha iyi değil demek ki.
rusların zamanında gelmesinden farksız
Oraya giden Ruslar iyi mi ki? Hepsi Rusya'nın uyduruk üniversitelerin mezun, niteliksiz, geleceğini garantiye almaya çalışan tipler. Eğitimli ve zeki olanlar Avrupa ülkelerine gidiyor zaten.. Oraya gelen kadınlar sadece türk erkeğinin aptallığından faydalanıyor.
ama güzeller ve saygılılar
Zaten bu yüzden Avrupa'ya değil de Türkiye'ye geliyorlar. Avrupa'da kimse güzel olduğu için kafası boş biriyle evlenmez.
kafası boş olsun ama saygısız olmasın çok seviyorum rusları
Rusları deme. Rusların küçük bir kitlesi böyle karaktersiz çünkü. Normal insanlar da genellemeye giriyor onlar yüzünden.
kuzeylileri hep severim :D
Onlar sizi sevmiyor işte.. Acı ama gerçek.
öyle bir severler ki gerçek sevgiyi hep Türk erkeklerinde buldular :D
Bahsettiğim kitle. Kuzeyliler değil. Eğitimsiz ve niteliksiz olanlar. Onlarda sevgi değil kendilerine köle olan birini ve parayı buldukları için ilgileniyorlar. Rusların arasında büyüdüm, senden çok daha iyi tanıyorum kendilerini.
peki rusların Müslüman olanları değişmiyor mu?
Hayır evlendikleri kişiye karşı daha ikna edici olmak için Müslüman oluyorlar zaten, islam dinine hayranlık falan duyduklarından değil.
Ama evlendikten sonra sadık oluyorlar bu iyi bir şey
güldürdün
Neden sadık olmazlar mı
türklerle evlenenler olmaz
ne alakası var?
Bir kaç kez açıklamıştım aslında ama...
aman boşver kıskanç olma artık
Kıskanç? Ben yarı rusum kıskanmam fazla saçma olurdu sanki..
bence rus olmak daha güzel
bende rus bir kadınla evlenmek isterdim çünkü onalrın gen yapısı daha verimli gibi ve daha uzunlar
istediğinle evlen senin evlilik hayatına neden başkalarını karıştırıyorsunki zaten buranın görüşü çokmu önemli
evet önemli
Ama sen abartmışsın :) artı türk kızları daha iyi gerçekten , yani doğruya doğru , dil bilirler , evet sadıktırlar ve üstelik temizler çoğunluğu iyi olur senin için
ben onları daha değişik ve mükemmel görüyorum
Dil, din, ırk farketmez bence benim sevgilimle ne dilimiz ne dinimiz ne ırkımız ortak ama sıkıntı olmuyor insan ilişkisi bu
bunun gibi bir güzellik varken neden olmasın?
pkfashionstyle.com/.../...-For-US-Teen-Girls-4.jpg
Bilader bu güzel değil sen güzel olduğu için bakıyorsan bundan güzel türklerde var sana bakarlarsa buna bin basan var yani
buna bin basan kızlarıda gördük hepsi ünv. son hallerine bakarım ben. bu suriyeliler baskıcı baas rejimi altında sokağa bile çıkartmıyorlardı kızlarını
öyle bir davar resmi koymuşsun ki türk kızı işte ne olacaktı mal.
türk kızlarını tam anlamıyla sembolize ettin kardeş. b şıkkında
teşekkür ederim ama hepsi öyle değil yüzde 80 kadarı :D
belli tadından yenilmiyor salağın teki bizim kızlar. biz gerçek kadın istiyoruz
@_nilay_ dana yavrusu dediğin taş taş
Yokluktan dolayı evleniyorlardır. Belki de bizim kızların çok fazla düğün masrafı çıkarmalarından da olabilir.
alakası yok bizim kızlara beş çeker her biri
zaten bir erkeğe 3 kadın düşüyo nerdeyse bir de bunlar geldi hakkımızı yiyolar haram olsun l*n
iyiki geldiler hoş geldiler
Şimdi kanka türk kızı Suri kızının bin, kat daha iyi bence kesinlikle bikere sen Suriyeli kızı tercih edersen düpedüz malsın
belli belli gördüğüm çoğu suriyeliler manken gibi Türkiyedeki kızlarsa birşeye benzemiyor kıyas yapacak olursam bizim kızlar onların yanında abdullah öcalan gibi kalıyor :D
Kanka sende kezbanları görme o kadar fıstık var bence onlar sana bakmıyor diye Araplara sandın djfj
Ben Sam fıstığı yemek istiyorum
Ben de bir Türk ile evlenmeyeceğim, en azından öyle düşünüyorum.
ne mutlu sana eğer mutlu olacaksanız?
Suriyeli kızları makina diye kullanıcaksın türklerle resmiyett :)
bizim kızlarıda gardiyan yapacaksın :D
:) itten it kurttan kurt doğar arap kadindan cikana katlanacaksin o zaman
ayıp ayıp hakaret ederek eline ne geçti? Ben onların kızlarını daha asil görüyorum
Hakaret nerde?
kurt diyorsun da oda bir köpek sonuçta araplarda kendielrine dişi aslan diyor ki Peygamberimizin anneside bir Arap kadınıdır
arap kadınalrına it demen ne kadar normal
Iti arap kadinina demedkm o bir soz obegi onu kullandim.
kullanma kıyasta yapma kültürleri bizden eski daha köklü
Biz derken neden bahsesiyoaun bilmiyorum ama benim kültürüm Turk kulturu arap kültüründen cok üste bir kültür o yüzden seninle ayni fikirde değilim
müziklerimiz çalıntı kelimelerimiz konuşmalarımız bile yapmacık bizim kökümüzle bağımız çoktan kopmuş hep değiştik değiştirilmeyi iyi sandık ama onalr hiç değişmemiş
Onlar bizden daha cok degismis emin ol. Ki degismek farkli bir sey kultur koklulugu ayri bir sey
Namussuz herif ben boyle bir Suriyeli görmedim ahlaksızlık yapma kadınların birtek gözleri acık bu resmi koyan belli kafasına başörtüyü takip soyunmuş ki kapalıları çirkin göstermek icin
O da insan, o da müslüman ne var bunda.
bencede
Vicdansiz uckurlari ugruna herseyi yapabileceklerini dusunuyorum
sen öyle san benim gördüklerim bizimkilerden daha iyi biliyorlar İslamı genel konuşman ne kadar doğru?
30 yillik karisini 17 yasindaki kiz icin sokaga atan erkege ne denir baska ben antakyaliyim burada hep boyle antep urfada da durum farkli degil
kardeşim Türkiyede bebeğe tecavüz etmediler mi ne hakla genelleme yapıyorsun hepsi kötü değil ki?
Araplarda öluyo bitiyodu turk erkeklerine
Arap diye kurtlerle evleniyolar oda ayri bir konu tabi
kürtlere gülüyorlar araplar :D
Nasil?
biz kro diyoruz onlar himar diyor yani eşeğin en kötüsü anlamında yazık sonuçta onalrda Müslüman
Ben arabim lubnanliyim. Bunu ilk defa senden duyuyorum.
suriyede pkk olayları çıktıktan sonra çok iyi gitmedi işleri
banane surıyesınden ya benı ılgılendırmez cogunlugu kürt zaten surıyenın
bir milyon çıkmazlar sruiyenin çoğu araptır
valla kardeş kurtlerle ugraşan suriye ve turkıye
siz düşünün :)
Her Türk kızı öyle değil , sen ahırın kapısında dolaşıyorsun
belli ahır dediğim yerde yaşıyorum
annem türk babam türk ama ben suriyeli kızlara hayranım
bırak Allahını seversen bir çiçek bahçesine girmiş gibiyim erkek olduğumu hissettim onalrı görünce. bizim kroların havaları indi iyiki geldiler
onların zarif ve kibarlığını görünce anlamasam bile konuşmalarına hastayım hepsi çok güzeller
beğenmekten daha fazlasını yapmak istiyorum evleneceğim kısetse
bir tanede ben rica edeceğim ))
al bak hepsi bunun gibi :D
keyifburda.net/.../...ari-facebook-twitter-016.jpg
sende kafanda 1 kutu höleyle gezersin :D
Gönlün hangisine kayarsa
hepsini isterdim :D
O zaman daha tam sevdiğini bulamamisin :)
kendimi mükemmel hissediyorum :D
https://www.youtube.com/watch?v=u2KIvVT86aA
Video kulanilmiyir :)
bir daha bak açılıyor :D
:) garipmis
bizim tarzan rıfkının yabancı versiyonu bucky larson :D
Hayvansueller :)
Bu resimdeki mi Suriyeli
bu suriyeliler
Kahkahalarla yerli malı diyorum...
Allah esirgesin diyorum :D
Olabilecek bir ilişki
bence olmalı :D
Hadi evlen düğüne de davet et :D
İnşallah kardeşim :D
Daha güzelleri de var bir daha gözden geçir sen yinede :)
bence bu kadarı bile ülkemizdeki kızların yüzde 80 nından güzeldir
Bizim kızlar çok boyalı o yüzden o yle ama güzeliz bizde :D
bizim kızlar gariban Suriyelilere bakınca nur gibi ışıl ışıllar sanki bizim kızlar savaştan çıkmış gibi :D
Haha demi :D
bilmiyorum öyle gözüküyor :D
Uluslararasimi calisalim mk :Ddd
ben tercihimi yazdım :D
Kızın kafası takma gibi * .
ırkcılık yapmam ama bı kürt bı arap uzak olsun
faşism budur :D
ahah :D hadı ya bak bak :AS:
kürtlerde arapalrda türklerde kardeştir
hayvansın
efet
seninde baban bir kürt olabilirdi saygı lütfen
ama bir türk :D
sen küçük görüyorsunda bence günaha giriyorsun başına bir kaza bela gelirde yüzüne birşey olursa göreyim senin bu kahkalarını tövbe et
kıme edeyım :D ahah
bir arap kızı güzellik olarak eminim senden yüz kat daha güzeldir sen bu şımarık kafanla ancak dalga geçersin şişko patates
öö şüşko patatez :ads:f
AHAHAH :d:d:d::d
kendi işine bak kızım
Natashalar bitti bunlar başladı. :D
başlasın ülkemiz güzel kız görsün erkekler kokoşlar için aşk acısı çekmemeli artık :D
Ama şunu bil ki o karılar ne iş ne güç biliyor. Uğraşları sadece cinsellik. :D
olsun sizden iyi biliyorlar erkekleri
Saçma bir soru olmuş
cevaplama o halde :D
Türk kızı candır can
hehehe sen öyle san vatan millet sakarya hesabı :D
aman kardeşim Trük kızlarınıda bilirim seven erkeğin değerini bilemzler bırak hayatımızın aşkını bulalım :D
Tabiki suryeli
bencede :D
Evlenmemeliler. Yanlış buluyorum.
Neden peki tek geçerli sebebi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar