Güzel
Kötü
Bizi ilgilendirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
9Cevap
Zencifikasyon bir yahudi projesidir. İzin verilmemelo. Yabancı erkeklerle/kadınlarla birlikte olan insanlar da vatandaşlıktan atılıp ülkeden sürülmeleri gerekiyor.
@Sedakaram bana kalsa meydanda asarım ama insan hakları falan filan biliyorsun
@Sedakaram güney afrika'da olanlar zencilerden (aslında genel olarak yabancılardan) neden nefret etmemizi gözler önüne seriyor. Bunların olduğu ülke düze çıkamaz. Benim nefretimin bilimsel ve sosyolojik temelleri var peki sizlerin bu rahatlığının nedeni nedir?
Yok abartı falan değil bu gerçekçilik payı olan bi teori bu arada. Şahsen ülkemiz için arabifikasyon falan daha geçerli olur.
@PeaceInTheDark islamcı ümmetçi gav**lar yüzünden bu haldeyiz onların da icabına bakılmalı
@Sedakaram kendi ülkemizden nefret etmemize gerek yok zaten niye edesin. Ülkeni sev mahalleni değerlerini ve ırkını koru☝🏼
@Sedakaram Olay bu kadar masum değil maalesef. Şimdi bu durumun tehlikeli yanı şu ki:
Ülkelerin halihazırda kendine özgü doğal sosyokültürel yapısı, belli fenotip özellikleri olmasına rağmen bi anda hiç hesapta yokken bilinçli olarak dışarıdan bi etkiyle araya karışması istenen insanlar gönderiliyor. Yani düşün ki senin x cins kedilerin var, biri gelip çaktırmadan araya farklı cins kedileri sokuyor ve jenerasyonlar sonra artık o ilk cinsin kendine özgü bir yanı kalmıyor.
@Sedakaram hayır. İktidardan nefret etmek başka ülkeden nefret etmek başka. Hatta ülkeden nefret etsem gider akp atardım oyumu.
Kimseyi ilgilendirmez fakat istatistiksel olarak hastalık riski yüksek olduğu için öncelikle gerekli testler yapılmalı.
Türk erkeklerin Rus kızlarla evlenmesi hakkında ne düşünüyorsam aynı şeyi düşünüyorum
İkisi de yanlış☝🏼
Gtünden mi uydurdun böyle bir şey yok. Arap, yunan, Almanlar önde bir araştırma vardı hatta Türk erkekleri de Rus Ukrayna ve Suriyelilerle evleniyormuş
Sevmiş ki evlenmiş. Türk erkeğiyle evlenmekten iyidid
Irkımız yok oluyor Türk diye bir ırk kalmıcak dünyanın istediği oluyor
Medeni kanun izin vermiş bir kere , bir şey düşünmüyorum mutluluklar diliyorum
Türk kızı o mu oluyor lan, geneli kara kafa esmer olur
Bende bulsam bende evlenirdim iyi yapıyorlar evlenerek
AfroTürk diye bir millet oluşuyor mesela
Ülkenin geleceği açısında kötü.
İğrenç ve ağır eziklik bee
Neden olmasın güzel olur
Soy kırımına uğruyor olan çocuklara oluyor
Erkek mi kalmadı aq bu ne ırk karmaşası diyprum
üstün ırk ortadan kaybolur öyle
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz konular tamamen bireylerin kişisel hayatlarına ve tercihine bağlı. İnsanlar arasında sevgi, saygı ve mutluluk varsa, bu ilişkinin güzelliği önemlidir. ❤️ Kültürler farklı olabilir ama sevgi kültürlerin üstündedir. 🌍 Bence "Bizi ilgilendirmez" diyerek insanların mutluluğunu yargılamaktan kaçınmak en doğrusu. İnsanlar birbirini severek, karşılıklı anlayışla her türlü zorluğu aşabilir. 💕