AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
Esmer ve çok güzeller. Türk kızı kaprisi çekeceğime, yok 5000 bin 10bin maaş yok araba yok ev zengin olsun, bu yüzden kızlara diyorum bişeyim yok ertesi günü bulamıyorum 😄 sonra bir bakıyor zenginim araba var ev var çalışıyorum işim var. Bakıyorum mesaj gelmiş naber nasılsın, diyorum senden sonra yaşlı zengin bir kadınla evlendim 😄😄😄
Güzel bir değerlendirme.
+1
👍
Bizi kötüledin ya inşallah mutlu olamazsın
Bilmiyorum ama çok mutluyum, genç güzel hemşire bir sevgilim var 😄
Enayi gibi altinlari Alir kacar sureyliler ejehehheheh zaten vatani terk eden bunuda yapar
Türk kızları çok havalı ben Türkten vazgeçmem ama suriyeli alanlara da başka şans kalmamıştır be kadar naz yapılırsa o kadar burnu havada gezilirse olacağı bu
italyan erkek hayali kuran Türk kızlarından nağmeler, der geçerim.
Ben birkaç tane gördüm ve beğendim♥
Neden olmasın :))
Arapla evlenmek mi? Vejetaryen olurum daha iyi
ölsem almam suriyeliyi
genç ve güzelse alırım bizim türk kızları erkeğin kıymetinimi biliyorlar sanki
Al da parani alip kacsinlar enayi
Asla suriyeli ile evlenmem. İranlılar daha güzel iranlı olabilir ama :)
Fazla naz yapıyonuz cok sey ıstıyosunuz bunu samımı söyluyorum gercekten evlenmekten korkutuyosunuz erkeklerı
Yetersizler suriyelilere kalıyor açık ve net
asla evlenmem ama güncellemen sacma olmuş her arap şeriatcı olcak değil
ve size değer verdikte noldu? sevginin içine ettiniz
Türk kızlarından hayır yok napalım? onların saçma salakk takıntılıları olmasa bizde Türk kızı severdik
Enayi gibi altinlari Alir kacar sureyliler ejehehheheh zaten vatani terk eden bunuda yapar
@Ozii_wz katılıyorum kardeşim
@Ozii_wz ben sadece suriyeli mi alıcam zannediyosun eyy cahil? ne işim var benim suriyeli ile hayret bişi yaa
Al istiyodun
@Ozii_wz ulan ben oraya istiyorum yazdım mı? Türk kızlarının eksilerini yazdım ben. ztn Türk kızlarından nefret ediyorum ırkçı bir yapım da yok ben yabancı kızda aricam mutluluğu. Türk kızına kalsak ohooo boyun 1.80'den aşağı olmicak tipin yakışıklı olucak saçın justin bieber gibi olucak küpen olucak çok paran olucak. ee anasının bilmem neyi bu kadar da şekilci olmasınlar kardeşim dükkandan ürün mü alıyolar? aşağıda bir arkadaşın ses kaydını dinledim hakkaten %100 haklı. ztn sen bu saydıklarıma sahipsen Türk kızları sana saniyesine verir sen kafanı yorma
Hakililar Türk kizlari ya
@Ozii_wz ya nesi haklı kafayı mı yedin sen? Türk kızlarının Allah bin belasını versin ztn bıktırdılar bezdirdiler hayattan yaa. sürekli erkek uzun olacak yakışıklı olacak paralı olacak bilmem ne. bu kadar mükemmelliyetçilerse arasınlar bulsunlar o zaman. kendilerine baksınlar önce bir ton makyaj yapıp güzel görünmeye çalışmalar falan bir silseler yaşlı teyzelere benzerler burda bize laf yaparlar.
Senin tip kayik diye suclama onlaru
@Ozii_wz oğru benim tip kayık evet. sen yakışıklısın Türk kızları senin g. tünü baya kaldırmış ama indirilmesi de bilinir öyle çok artistlik yapma buralarda
Beli
@Ozii_wz olay ne senin birader? ne burda artistlenip duruyon bana hee? Türk kızı sevmiyorum sanane batıyo mu?
Nasip kısmet meselesi bu işler hiç aklımda ve hesapta yokken rus kızıyla evleniyorum..
Yani sevdiyse neden olmasın hangi ülkeden olduğunun bir önemi mi var? Siyasi yönden düşünmüyorum
bu işler kısmettir. asla istemem dersin ama allah yazdıysa suriyeli türk kürt arap bunların hiçbirini gözün görmez allahın yazdığı kader vardır bunun önüne de hiçbirşey geçemez
adam haklı dagılın kızlar :)) alınır tabi neden olmasın. türk kızlarındaki bu ego oldugu sürece her türlü kız ithal edilir :))
Ses kaydı gelsin https://vocaroo.com/i/s0O498HEWo65
Helal Bee Adamsın
Türk kızları olarak demek bu kadar kendimizi mükemmel sanıyoruz bu kadar egoluyuz bunu bize hissettirenler bizi öyle olduğumuza inandıranlar varsa o da Türk erkekleridir. Asıl siz suçu biraz da kendinizde arayın. Pohpohlanan el üstünde tutulan bir kız öyle olduğunu hisseder, bunu hissedenden daha çok hissettiren suçludur. Noktaaaaaaaa
1+..
Ben irkcilik yapmam asla. Suriyelide afrikalida kardeslerimdir. Ama burada sadece turk kadinlardan bahsediyorsun. Turk erkekleride kendi vatanin kadinlarini yuceltmiyorlarda hep gozu disarida misal rus bulgar kadinlari. Nedense turk erkekleri turk kadinlari asagi cekme cabalarindalar herseferinde bunu gercekten fark ettim ki ben dogma buyme yurtdisiliyim. Buyuk bir genelleme yapmissin. Bence bu dogru degil her turk kadini dedigin gibi yapmaz. Yurekten sevenlerde war sofrada peynir zeytinimiz olsun paranin adi batsin diyen bacilarimda.
@KumSaatiiGirl İyi demişsin de anlayacak adam lazım
Ben anladım aslında biryerde haklısında ses kaydı kısa
@KumSaatiiGirl https://vocaroo.com/i/s18omKs2a7EQ
Hala genelleme yapiyorsun. Gercekten yazik. Utanmalisin. Senin gibi varliklar bizim topragimiz adamlari olamaz zaten, git abi hangi irktan kizla evlenmek istiyorsan evlen ama bu neolur turk kadini olmasin yazik olur! Beni pohpohlayan kimsem yok bana laf salatasi yapiosun ama bos yapiyorsun umarim farkindasindir. Burada kendini anlatma cabalarindasin ben boyleyim ben soyleyim ben buralara gittim asil sen egolusun tamammi, ve bizim turk kadinlarimizi kesinlikle ve kesinlikle hak etmiyorsun. Cok iyi anlatabildin kendini merak etme. Ve gercekten sen bu kafayla ilerleme olurmu. Senin yogurdun eksimis eksiyecegi kadar, hatta fazla bile calkalandin.
@KumSaatiiGirl neyse okumadım bile iyi aksamlar
Tanimadan etmeden on yargili bir varliksinki beni bile isin icine karistirip yargiladin. Ulan sende kendini adamdan mi sayar oldun :) gulegule.
@KumSaatiiGirl Sonuna kadar haklısın
@KumSaatiiGirl o kadar fazla ve gereksiz tepki göstermişsin ki harbi acıyorum sana. kusura bakma da siz Türk kızlarının Türk erkekleri hakkında ileri geri konuşması seni alakadar etmiyo galiba haklısın diyip geçiyosundur. Türk erkeğinin bir açığını yakalayınca genellemenin dibine vurursunuz yerin dibine de gömersiniz ama biz Türk kızları hakkında konuşunca yok utanmalısın yok sevmiyosan ülkeden git bilmem ne mıymıymıy. arkadaş önce siz kendi erkeklerinizi ilk önce sevin sürekli boy pos olacak tip olacak para olacak diye mumla mükemmel erkek aramaya çıkmayın galeriden ferrari mi alıyosunuz? adamın dediği çok doğru senin o gereksiz hemcinslerin böyleler kusura bakma
Bacim tesekkur ederim. Bu varlik sirf konusmak icin konusuyor ve kendi egosundan gecilmiyor. Bakarmisin okudugu halde neyse okumadim bile iyi aksamlar diyor. Bunun adi terbiyesizlikten egoluktan baska birsey degildir bukadar net.
@KumSaatiiGirl Laf yetiştirme, boşver, sıktılar iyice, biz söyleyeceğimizi söyledik, ben daha fazla uzun uzun cümleler kurmayacağım, çünkü hiçbirini hak etmiyor bu Türk erkekleri, kendim yorulduğumla kalıyorum
Sen acima bana. Sen kendine aci olurmu. Turkiyede kim zenginmiski kizlar parali erkek arayisina ciksinlar :))) gercekten guldum.
Dogrru diyorsun laf salatasina gerek yok. Bizde bundan sonra hak ettikleri kadar degeri verelim madem bizi boyle goruyorlar. Bu kafayla fazla yasamazlar bunuda ekleyim.
@KumSaatiiGirl sen git de bir araştır bakalım en kolayından git periscope videolarını izle. Türk erkeği dediğin nasıl olmalıdır diyince aboovvv. ya Alah bizi öyle yaratmamış ki siz kendinize bakın önce biz sizi haketmeye de meraklı değiliz bayılmıyoruz o 1.50 boyunuzla gidin 1.90 erkeklerin peşinden koşun anca o yakışır size.
Yine herzamanki gibi dis gorunuse baglanildi. tamam yawrucum sen daha tartismayi beceremiyorsun seninle tartismaya girmem ben 😉 alin kafanizi tepe tepe kullanin
@KumSaatiiGirl tartışmayı mı beceremiyorum? asıl sen kabullenemiyosun. yalan mı? sitee bir sürü erkek dediğin 1.80 olur gibi soru cevaplar var. gerçek hayatta bile kısa erkeklerin yanında kız göremezsin uzunların yanında bir sürü maşallah kız ordusu var hayır yani bu boy mevsuzunda niye bu kadar takıntılısınız yani? yakışıklı kaslı paralı uzun boylu erkek sizi sevecek mi sanıyosunuz? siz anca mal gibi evde beklersiniz onu
@freedom667 https://vocaroo.com/i/s0xtjlSYEnLQ
hahaha abi hakkaten aynı kafadayız hee her sözün doğru :D
@freedom667 https://vocaroo.com/i/s1hzEuxe5LPR
hahaha evet eksik etek :D
Haha siz devammi ettiniz hala ya? :) dinlemedim okumadim sadece son olarak bunu diyip gidiyorum. ; Yok bilmem egolu yok bilmem gozu parada. tamam getirin ullan bir rusyadan bulgardan bir kadin 1 ekmegi bolusun bakalim kac saat yaninizda daha durabilecek, saat diyorum cunku gun bile tahammul edemezler onlarin iki kelimesinden birinde "para" geciyo. Sizden maddi olarak ustun adam gorsun. Gozunuzun yasina bakmadan cocuklarinida sizide terk ederler! Kurban oluun be bizlere kurbann. Hangi ulkede kadin kocasinin ayaklarini yikarken gordunuz? Hangi ulkede bayramda kocasinin elini openler? Bukadar kocasina sadik olanlari nerede gordunuz? Bukadar sidddete katlanan yuvami bozmam dayaagimi yer otururm diyenleri siz hangi ulkenin kadinlarinda gordunuz?, demekki sizin analariniz egoluu paragoz ki siz onlardan turk kadinlari boyle tanimissiniz yaziik. Bir kurt olarak yaziyorum bunlari. Yazik aciiyorum sizlere piis kuucuk iinsanciiklar 😘 .
@KumSaatiiGirl sen hala havlıyon mu burda dişi kopek? senin tapacağın yatağaında yatacaığın bir yakışıklı uzun boylu ic erkek yok mu? o 1.50 boyunuzla anca onları peşinden koştunuz seven çıktı istemediniz ya tipini beğenmediniz ya da boyunu kısa buldunuz sizin gibilere kurban olacağıma hayvanlara kurban olurum onlar en azından sevgi gösterince karşlığını veriyolar ama siz? sizle ilgilensek güzel söz söylesek sevsek anında sıkılır sizi üzen kıran erkeğin kollarına kaçarsınız siz bu kadar nanköt ve igrenç yaratıklarsınız. Türk kızlarına lanet olsun
Siistt tamam. Fazla ciyaklama cekemem seni krro
@KumSaatiiGirl sen kendine bak lan kezo. git bıyıklarını kol kıllarını traş et burda boş yapma hadi bebeeemm
ya ne alakası var kadeşim. beğenmiş evlenmiş. sanki erkek kıtlığı var da kocasız kalacaksınız yapmayın allah aşkına. her yer it sürüsü gibi adam. kaldı ki yuva yıkan bir dolu da türk kız var.
olabilir. ben de meraklı değilim de yani erkeklerimizi elimizden alıyorlar demeleri komik. türkiyede erkekten bol ne var
Evlen calsin kaziklasinlar sizi mk
@Ozii_wz bunları enayi gibi yolacaksın bunlar ondan anlıyo.
Yoklulukdan eseki bile s. iker bunlar hehehhehe
Bizim kızlar çok kaprisli oluyorlar. Suriyelileri bilmem ama içlerinde güzel kızlar yok değil hani. Olabilir neden olmasın. =))
Türk kızları türk erkeklerine değer vermiyorlar burnu havada hepsinin kendini birşey sanıyorlar, yabancı kızlar gayet mütevazi nazik ve narin o yüzden yabancı kızlar candır suriyeli kızlada evlenirim.
Çok güzel kızları var bazılarının ya, oyuncak bebek gibi bazıları
Evlenebilirler saygı duyarım gönül bu otatada konar şeye de asdfgh
Şimdi mi kıymete bindik daha evvel beğenmediğiniz erkekleri reddederken iyiydi ama
Ulan yolacam bu Suriye li leriiiii
İnsan insandır ben burada tanıdım suriyeli aile adam gibi adamlar ırkçılık yapma yaratan Allah
Nasıl bir yokluksa artık 😂😂
Neden suriyeli birini sevmek suç mu?
@zeynep899 millet Suriye'den evleniyo artık 😂
evlensinler, namus bekçileriyle işimiz yok bizim
Ne alaka?
neymiş el değmemişler bizden namuslularmış, o yüzden evlensinler
Bundan sanane herkesin kendi özgür iradesi ayrıca namus kişilikle ilgili bir kavramdir toplumla bagdastirilamaz
banane kardeşim kimse benim ırkımın kızına namussuz diyemez
sana katılıyorum senin gibi toplumla bağdaştırılamayacağını söylüyorum zaten. Gelip Türk kızını kötülüyorlar, sinirim bozuldu
olay o değil bizim kızlar tribi çok seviyor birde erkeği peşinden koşturmayı. eleman bıkmış artık ne yapsın :D
Hayır, arap milletini sevmem..
Türk kızları prescopta neler yapıyor bence suriyeliler olur sınırda n çok satış oldu ama kızları güzel tatlı bence
Alin paranizi alip kacsinlar ehehuehehehe
Evlenmezdim ama kendileri bilir tabii 😂
Ne samin şekeri ne arabin yüzü
Dert ettigin şeye bak :) Irka degil insana bakılır...
Elveda watsapp ne alaka :))
beyinsiz olunca :)
Türk erkekleri değil, türk amcalarımız.
Alsinlar da kurtulalim be 😁😂
sizde italyan erkekleriyle evlenirsiniz poerşlk. sgxfb :D
Bekarlik varken mi ahahah 😂😂
:))))
al jskflxncbrdgn :D
https://vocaroo.com/i/s1PZsfterJWW
İstemiyorum😂😂
Sesli cevap aptal. Hur sitesi değil 😂
dinledim be sensin aptal laflarına dikkat et hakaret etmeye hakkın yok !!
Sakin olun Kezban hanım
Ben henüz hiç öyle bir şey görmedim nadir bence.
En cok gelin aldigimiz ulke suriye, rusya falan değil 😂
@weirdonerd hayreeett edersin😂😂
neden evlenmiyim. hatta daha mantıklı geliyor. ne çekicem türk kızı tribini
Evlende kazik ye ya parani alsinlar
@Ozii_wz hangi paramı :D
Türklerden iyi oldukları kesin. Sizin burnunuz ve totonuz çok havada
İyi o zaman git Suriyeliyle evlen. Siz şeriata layıksınız
Bunun yönetimle şeriatla alakası yok ki. İnsan oldukları için değerliler. Sizin gibi değiller. Resmen ırkçılık yapıyorsun
Sen de şu an ırkçılık yapıyorsun, bizi kötülüyorsun
Ama siz gerçekten kötüsünüz. Doğru söylüyorum yani. Hele de bu sitedeki kız yorumlarını okudukça...
önce ön yargını at gel sonra konuşalım
Önyargılı olan sensin mal. Ben Türk kızlarını tanıdıkça sizden nefret ettim. Allah belanızı versin. Bu sitedeki kızların yorumlarını oku. Ağır sapıksınız. Erkeklerden betersiniz
gerçek suriyeliler guzel bakımlı ve zengin cok tanidigim var
yahudi kızıyla evlenebilirim lakin turk kızıyla asla. en azından insanlık halınden anlıyorlar ..
Davul bile dengi dengine..
Herşeyin kader yazı olduğu kanaatindeyim
Amaclari vatandas olmak evli diye para yemek
Valla kadınlar ilgi alanım değil de... Bazı suriyeli adamlar taş gibi
Bence çok tipsizler
@weirdonerd Bazıları öyle değil
Türkiyenin en berbat erkekleri bile bin basar onlara
@weirdonerd hımm olabilir senin görüşün
@weirdonerd Biz Türk erkeğini savunuyoruz onlarınsa şu yaptığına bak her yorumda suriyeli kızları savunmuşlar Türk kızlarını kötülemişler. İlk defa Türk olmaktan utandım
Suriyeli erkekler mi sapik onlar la. Bna lafa atti biri maasallah maasallah Allaah allahh diye
@Gizemli-üye ırkçılık yapmayın lütfen hepimiz insanız
Irkcilik yapmadm sende genelledin mesela erkekleri taş dye
@Gizemli-üye "bazı" ne alakasi var genelleme yapinca irkcilik yapmakta gerekmez ayrica of bos yaptiniz hadi iyi aksamlar
@Gizemli-üye igrenc pis gavatlar sanki biz onlarin yuzune bakacagiz
Büyük konuşmayalimda ben evlenmezdim tarzım değil
Aç gözlü olmadıkları ve az şey istedikleri için tercih ediliyor
Düzgün biriyse temizse neden olmasın insan insandır
hepsini alsınlar bari :)))
Onca ülke varken suriyeden mi alacam.
Çıldırtıcı bir durum.
geçen bir suriyeli gördüm of az hada motordan düşecekdim
Hangi aptal erkeklermış onlar
Ben.
Evde kalmış bir ırkçı:
İnsanları doğduğu ülkeye göre değerlendirip yargılayan iğrenç karakterleriniz var... Hatırlatırım Suriye'liler de insan ama insanlıktan birhaber kararmış kalplerinizin bunu görememesi doğal. Aşktan bile habersiz büyümüş nefret tohumlarısınız sadece.
😂👏👏👏👏
Nereli olduğunun ne önemi var? Her yerin iyisi de var kötüsüde. Türkiyedeki bütün kızlar iyimi? Önemli olan sevgi, O olduktan sonra neden olmasın?
evlensinler ya bana türk kızı kalır belki :D
ben suriyeliyle evlenmem büyük konuşmiyimde
Türk kızıyla evlenirim başkasıyla evlenmem
Parami alip kacarlar ve kokukoylar almam
Yok evlenmem herhalde.