AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
335Cevap
En az üç çocuk 😂😂😂😂😂
Cumhuriyet ifade özgürlüğüdür!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bence cumhuriyet adelettir.
Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun lo 🎉🎊
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun 🙏
mustafa kemal atatürk. ve vatanim
bence cumhuriyet aydınlanmaktır.
... Özgürlük demek.
Senin de Cumhuriyet Bayramın kutlu olsun KScan
Bence İyidir Cumhuriyet.
Cumhuriyet oldu da ne oldu taş üstüne taş mı kondu
Konmadı mı
@Casım_Abi anlamamış bu olayı boşver sen :D
Kondu mu hala avrupadan yıllarca gerideyiz
Cumhuriyet Atatürkten sonra ülkeyi hainler sardı tekrar napcan tabi geri oluruz
Hainler atatürkten sonramı sardı öncesinde yokmuydu @berk876
İzmirde yunan işgalinde izmiri yunana satmaya kalktılar, Atamız cephelerdeydi ama yine yunanlar amaçlarına ulaşamadılar
Vatan haini sarmış dört yanı Atamızı da yanlış tadevi edip alt eden onlar
Bunu diyen zavallılara vurasım geliyor
Günümüz Büyük Ortadoğu Projesi
Cenk neyi diyen
600 yıllık bir destani devrin sonudur cumhuriyet türklüğe vurulan en büyük darbedir cumhuriyet çanakkale şehitlerine ihanettir cumhuriyet özgürlük adı altında sömürülmenin adıdır cumhuriyet yüzyıllara damga vurmuş dünyaya adaleti özgürlüğü yayan bir milletin bir devletin dizgine vurulmasıdır cumhuriyet
sen çok yanlış gelmişsin birader
Doğrusu neymiş söyle de öğrenelim
Cumhuriyet Türklüğe nasıl bir darbe vurmuş anlatıver.. Çanakkale şehitlerine nasıl bir ihaneti olmuş?
Kısaca sorayım çanakkalede kime karşı savaştık. İngilizler istanbulu işgal ettikten sonra neden tek kurşun atılmadan terkettiler şöyle o dönemlere bir git bakalım cumhuriyeti ingilizler kurmuş olabilirmi?
Çanakkaleden hemen sonra işgal ediliyorsun ama kurtuluş savaşı süresince itilaf devletleri bölünüyor, rusya da devrim oluyor, dengeler değişiyor.. Ortadoğu petrolleri dururken istanbulu almanın ne faydası var ingiltereye?
Onu bana değil onlara sor niye geldiler nasıl geldiler ve niye döndüler. Zaten ortadoğu petrolleri ellerine geçmişti o dönemde musul kerkük halep bölgesi kalmıştı sadece onuda sağolsunlar güle oynaya verdiler. Sen onu boşver bunlar niye döndüler. İstanbul bir semboldür ayrıca
Fırat25, Casım_abi Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz, Ortada bir terslik var ki ikinizde farklı terslik, Nedir bu
Söyliyim kardeş bir laf var iki balık birbiriyle kavga ediyorsa ordan 5 dakka önce bir ingiliz geçmiştir. Biz yıllardır bu kavgaları yaparken adamlar uçtu yani bize geçmiş olsun.
Fırat evet aynen ama bu gördüğün sadece senin benim gibi düşünenlerin gördüğü su üstünde yüzen yeri, birde dip en dip eennn dippp var mevzu çok derin, Hedef Bop
Hedef sadece bop değil kardeşim bu mevzu taaa habil ile kabilden gelen bir düzen işin derini bu yerimizi bilmemiz lazım
Kardeşim ben bu düzenin, 7 yaşında pc ile tanıştım, 10 yaşından beri bu düzenin içindeyim çook kitaplar okudum çok mason dinledim üye oldum katıldım, illuminati talisman satın aldım, rostchild, rockefeller içine girdim, yahudilerin tevratı kabalaya göre değiştirip en büyük büyücü hahamların büyülerine şahit oldum... bu dünya kimseye kalmayacak bir izn Allah, ama bir kere iblis savaş açtı, Allah bizi korusun yol göstersin ne diyim
Amin kardeşim bilinçli olmamız lazım araştırmamız eleştirmemiz lazım bize öğretilenlerle değil kendi tarihimizi öğrenerek gerçeğe vakıf olarak yaşamalıyız çünkü bu mücadele kıyamete kadar sürecek o yüzden aslımızın neslimizin farkında olmalıyız
Aynen öyle herzaman sorgula tarafsız ol Her la ilahe illallah diyene aldanma, yalnızca gerçeği oluşu kavramı sorgula ne neden nasıl vs... tek sen sadece tarafın yok kulağın gözün beynin reaya mürid safsatalarına siyasetçi safsatalarına her türlü kapalı olki Gerçek Allah sana yardımcı olacaktır tam inancın olsun yeterki
Çok doğru söyledin kardeşim yüreğine sağlık
Saolasın kardeşim bizim neslimiz bizim gibi düşenenler her saniye azalıyor, herbiri reaya mürid kurbanı olup aynı sürüye giriyor, birbirimizi kollamamız birbirimizden haberdar olmamız şart kimse tek başına bişey yapamaz ama bir ordu olursak onumuzde kimse duramaz
Anlamıyorsun. İstanbul onların toprağı değil olamazdı da. Koskaca yurdun birleşip sana dalmasına hangi askeri gücünle katlanacaksın, dünya savaşından yeni çıkmış yorgun ekonomin ve boktan moralinle mi? Rusya gibi bir devlet de varken kolay kolay boğazlara mı sahip olacaksın?
Kazım Abi bak zaten bunu tartışıyoruz Atatürk dahil olan çok şey sorgulatıyor ve mantıksız bizde bunu anlamaya çalışıyoruz
Tabiki öyle kardeşim artık savaş silahla değil ilimle ekonomiyle teknoloji ile yani akıl savaşı akıllı olup her görüşe saygılı olup tıpkı osmanlıda olduğu gibi etnik ve kültür farklılıklarımızın olumlu tarafına bakarak ülke olarak türkiye cumhuriyeti olarak bir olmalıyız anca bu şekilde yol alırız
Aynen öyle ama osmanlı türkiye cumhuriyeti bu konuda çok şansız az sayıda iyi padişah ve cumhur başkanı geldi, 1938 den sonra herşey bokladı,
Tabi ozamanlarda boktu ama iyi dönemlerdi
Casım abi şu bir gerçek saltanatın olmadığı hiç bir devlet ebedi kalamaz bize cumhuriyeti armağan eden ingiltere hala kraliyet ile yönetiliyor bunu bir düşünelim.
İnönü gibi bir yılanı attılar içimize Atatürkün idolojisiyle en azından 70 lere kadar gelebilseydik şimdi herşey farklı olurdu
Aynen öyle, İngiltere kraliyet, İsrail Hükümeti, Ve ABD Büyük Yahudi Kraliyet ailelerine ev sahipliği yapıyor
Aynen oyle, fırat ağzına sağlık
O oyuna çomak sokan şuanda Erdoğan ama kafamda deli bir şüpe var ya Erdoğan da oyunun bir parçasıysa yani adamların bop ilerliyor sınırımıza dayandı böyle giderse 30 seneye kalmaz büyük israil kurulur. Dış politikamız iyi ama ne bileyim tuhaf şeyler oluyor akıl almıyor
Fırat25 Usta rte muhalefet hepsi büyük israil için çalışıyor şu an ispatlı ve kanıtlı bir çok belge ve araştırma kaydettim, Ahmet necdet sezer nasıl başbakan yaptı rte yi, muhalefetin ( kılıçdroğlu bahçeli demirtaş bazı önemli isimler) bunlar 2010-2014 yılı arası teek tek abd ye gittiler ve bop efendisi planın sahibini itaat için gittiler, Allah yardımcımız olsun
Durum gerçekten karışık tarihte benzer durumlar çok bir söz var şeytan bile müslüman miltanı giyiyor. bir söz daha var hatta imamı azam hz. Ye sormuşlar ahır zamanda öyle bir hal olacakki kim müslüman kim değil kim doğru kim yanlış anlaşılmayacak ozaman geldiğinde hakla batılı nasıl ayırt edicez diye ebu hanife hz. Çok manidar şu sözü söylüyor ( batılın okunu takip edin o sizi hakka götürecektir. ) buna dayanarak genelde dış basını yabancı yazarları makalaleri takip ediyorum Avrupa olsun yani kısaca anti islam kim varsa erdoğana saydırıyor. Afrika orta doğu köklü kesimleri yani sömürülen bir çok ülkenin aydınlarına bakıyorum erdoğanı umut olarak lider olarak değerlendiriyorlar
Vatan ezan birlik dirlik
Sonun başlangıcı
O da ne demek şimdi?
Bence Cumhuriyet dediğin, özgürlüktür.
Mustafa Kemal Atatürk
Özgürlüktür
bence cumhuriyet pahalı altındır...
As Bayrakları as as as ☪️☪️☪️
Cok guzel gorusler var yaw super bir yer burasi
ı love cumuruyet
Cumhur laiklik istemiyor cumhurun dediği olmalı
kes çomar
Hem cumhuriyetçisiniz hem cumhurun isteğini dışlarsınız nasıl çelişki 😊
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
cumhuriyetimiz payidar olsun
Valla bana hep tatil gelmiştir
Bence cumhuriyet Atatürk demek
cumhuriyet son 13 yılda olmayan şeydir
devrim olsun. cumhuriyet gereksiz
Birlik beraberlik😊
Cumhuriyet atamızdır
#MustafaKemalAtaturk
Hayat demek özgürlük demek
benliğimizdir
ülkemize sunulmuş en güzel hediyedir.
Yaşasın Cumhuriyet.
HÜR lük <3
Bu günlerde ülkemizde cumhuriyet yo😔
Fotoğraftaki kürtler ama :(
Kutlu , daimi olsun.
inadina Cumhuriyet
Bizim değerimizdir
İnsanlar değer verdiklerini yaşatmalıdır.
Bence geleceğimizdir cumhuriyet:)
Yaşasın cumhuriyet
fotografa bayildim
laiklik ozgurluk bagimsizlik
Cumhuriyet özgürlüktür
nefes
Nice cumhuriyet bayramlarına
Cumhuriyet Candir.
Bence cumhuriyet özgürlük demektir.
Yönetim biçimi
sagol cumlemizin cümhüriyet bayramı kutlu olsun
BEnce cumhuriyet geleceğimizdir