AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
335Cevap
Cumhuriyet hürriyet demek. Cumhuriyet özgürce yaşamak 😂 uygarlığa cağdaşlığa durmadan yılmadan koşmak demek 😂😂🎶🎶🎶
Bugünü bayram olarak görmüyorum çünkü tc kutularak şeriat kaldırıldı, hocalar öldürüldü, başörtü örtmek yasaklandı, takke takmak yasaklandı, sakal uzatmak yasaklandı, Allahın kanunları kaldırıldı. Ben bunun için mi sevinim? Bunu mu kutlicam? Hayir..
evet haklısın Cumhuriyet sana insansın dedi. Erkek kadın eşittir dedi. Sana seçme hakkı verdi sana seçilme hakkı verdi sana eğitim görme hakkı okuma hakkı verdi sana kendini müdafaa etme hakkı verdi.
Şeriat dediğin dogma bir yapıdır Cumhuriyet laiklik herşeye her fikre açıktır. Öldürüldü dediğiniz hocalar hainlik yapmış ingiliz amerikan mandalarını desteklemiştir. Her hain gibi hak ettiklerini bulmuşlardır. şu an sakal uzatmak yasak mı?
Bence Cumhuriyet. HÜRRIYETTIR.
Ozgur ve bagımsizliktir. ANCAK CUMHURIYET VATAN DEMEK MILLET DEMEM ATATÜRK DEMEKTIR.
Cumhuriyet bir ruhtur emperyalist düzene savaş tır adil yaşam kadın erkek eşitliği kısacası yaşam şekli dir
Hürriyet demek...
Cumhuriyet Cumhuriyet en güzel şey hürriyet, nice zahmet nice emek verdi sana bu millet.
Cumhuriyet fazilettir, erdemdir, kimsesizlerin kimsesidir.. Yüce Atatürk; Ne senden vazgeçeriz ne de kurduğun Cumhutiyet'ten.. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..
cumhuriyet akıllı bireylerin olduğu milletlerde uygulanacak en iyi yönetim şekli
Cumhuriyet İnsanların Kardeşce Özgürce Yaşadıgı Bir Ülkedir...
Bence Cumhuriyet Bin yıllık tarihimizin 1 günde silinmesi demektir.
Git Arabistan'da yaşa o zaman.
150 sene önce peygamberin adını sorsan Anadolu'da kaç kişi doğru cevap verebilirdi hiç merak ettin mi?
Bence cumhuriyet dediğin eşitlik ve Özgürlüğün olduğu cumhuriyet olmalı ama kadın erkek eşitliği yok sırf kısa şort giydi diye darp edilen bir kadın burda özgürlük yok
Bu koca milletin koca yürekli insanlarının bayramı bugün."Ne Mutlu Bize."
Atatürk'le kalın, cumhuriyetle kalın...
Yönetim şekli rejimi benim için önemli değil. Önemli olan Türk devleti olması.
Şeriatla yönetilen bir ülke ne kadar iyi olabilir ki
Kaç tane şeriat ile yönetilen ülke gördün veya şöyle diyim bizim rejimimiz apo denilen bebek katilini asamıyor. Simdi kendi rejimimize kötü diyebilirmiyiz. Eğer şeriat yazıldığı gibi uygulansa mutlak adalet sağlanır lakin insanlar uçları kendine dokununca bunu uygulamaz
Şeriatla yönetilen ülkeler ne kadar ozgur ya da kadına ne kadar değer veriliyo kadın zorla kapattiriliyo evden dışarı cikartilmiyo şeriat erkek yanlısı bir yönetim şeklidir. Atalarımız zor kazanmadı bu ülkeyi seriattan cumhuriyete zor getirdi bunu anlamayacak kadar aptal olmayın
Şeriatla yönetilen ülke yoktur. Şeriattan alıntı yapan ülke vardır. Bunu anlamanı beklemiyorum tabiki
Ben sadece oturup araştır diyorum başka da bisey demiyorum konuşmaya gerek yok
siyahi beyazı bir arada yaşamayı öğrendiğimiz zaman cumhuriyet olacak.
Bence cumhuriyet, demokrasi, özgürlük, saygı, eşitlik demektir. Kısacası adalet demektir.
cumhuriyet anlatılmaz yaşanır. nerde o eski cumhuriyet bayramları coşkular
Cumhuriyet Bayramı dışında Doğum günümü hatırlatıyor.
Bence cumhuriyet Atatürk'tür ❤
Bence cumhuriyet çok sağlıklıdır, özellikle de raki ile birlikte tam bir yenilmezdir. Yenilmez olmak için de Marvel Yenilmezler takımına başvurulur.
Cumhuriyet; meşrutiyetin bir zümrede bir kişi de olmadığı, diktatörlüğün 180 derece zıttı, demokrasi ve hukuku içine alan; halkin ne diyorsa odur diyen kişiye cumhuriyet denir... bunları benimseyenlere de cumhuriyetçi denir... vesselam
Cumhuriyet, toplumu ümmetten ulus, bireyi kuldan yurttaş konumuna yükselten bir Aydınlanma Devrimi’dir. 29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür.
eşitlik
beraberlik
mutluluk
TEK AŞK TÜRKİYE'M...:)
bizi biz yaaapan en önemli değerdir özgür bireyler yapar
Demokrasidir esitliktir saygı sevgi içinde yasayabilmektir
cumhuriyeti kutlayıp ertesı gun akp kıcı yalayanlara selam olsun
Cumhuriyet milletten korkanların, diktatörlerin sevmediği bir yönetim biçimidir.
cumhuriyet özgürlük, bağimsizliktir NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Uzun uzun yazı yazmaları kesin alt üstü Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun diceksiniz. Ne kadar vıdı vıdı yapıyonuz ya yok suriye yok mısır ya bir susun allah aşkına
Bence Cumhuriyet; Erdemli insanların rejimidir.
Ne Mutlu Türk'üm diyene
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Milli bayramlar hepimizin, kardeşlik ve huzur getirmesi dilegiyle...
Cumhuriyet deyince aklıma AY YILDIZ geliyor kuşkusuz.
Bence 29 ekim kendi devletinin yikilisini kutlayan tek millet olmamizi ifade ediyor
En başta kadınlarımız olmak üzere ülke halkının insan yerine konulması seçme ve seçilme haklarına sahip olmak hür yaşamak demektir CUMHURİYET!..
Ne mutlu Türk'üm diyene!
Bence tayyip cumhuriyet bırakmadı ülkemizde
benim bayramim bizim bayramimiz yasa mustafakemalpasa yasa
dislike veren comarlari öpüyorum:)
Cumhuriyet demek adaletin ve eşitliğin her yerde olması demektir... Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
Gerçek düşüncelerimizi ifade etme özgürlüğümüzün kısıtlandığı gündür.
Ulu önder Atatürk qwqwq :D Vatanımız SAĞOLSUN gerisi zerre umurda değil.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
Bence cumhuriyet özgürlük demek atatürkçü düşünce demek
BENCE, CUMHURİYET KİMSESİZİN KİMSESİDİR. CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN
Yönetim biçimlerinden biridir ama önemli olan doğru yonetmektir
Bence CUMHURİYET bu ülkede insanları her şeyi özgürce yapabilmeleridir.
Ne mutlu Türk'üm diyene cumhuriyetimizin 93. Yılı kutlu olsun
Bence cumhuriyet bayramınız kutlu olsun onuda almadan...
ama ne yazık ki böyle coşkulu bir tören kutlanmayacak :( :(
böyle anlamlı günler unutulmamalı bu günler sayesinde ks gireriz...
Yakisikli bir genc guzel bir kizin resmiyle suslenmiş cumhuriyet temali bence. bu bayramda seksuel duygulari karistirmayin
Şu tişörtlerden gönderen hiç bir Allah'ın kulu olmadı ya.
cumhuriyet bizim en değerli servetimizdir
Cumhuriyey , 1000 yıllık tarihin silinip yeriene bayram diye kutlattıkları şeydir
cumhurriyet olmasaydı Türk tarihi diye birşey olmaz dı özgürlük olmazdı
@Eybidi cumhuriyetten önce kölelikmi vardı osmanlıda
Evet. Kölelik vardı.
Hocam kimse 1000yıllık tarihi silip Türkler 100 yıl önce doğdu demez. Cumhuriyet bir zaferdir. Osmanlı emanetçisi bir devletin kuruluş zaferi
din dil ırk ayrımı olmadan herkesin birlik içinde olması 15 Temmuz'da olduğu gibi
sizinde türk milletinin cumhuriyet bayramı kutlu olsun nice yıllara huzurar getirmesini dilerim
Bence CUMHURİYET, sadece yönetim şekli değil yaşam tarzıdır da...
sana katılıyorum cumhuriyet yaşam tarzıdır cumhuriyet senin başına birşey gelince polisi araman kötü birşey varsa ambulansı veya itfaiyeyi çağırman ya da özgürce bloglarda fikirlerini sölemen demektir
Bence cumhuriyet yaşamak için nefes almaktan sonra gelir
Bence cumhuriyet anlamina layik iradenin halkin elinde olmasidir
Bence Cumhuriyet Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayraktır...
Ey efendiler yarın Cumhuriyeti kurucaz 28 10 23
yav. A.
İnadına cumhuriyet , inadına özgürlük