AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
335Cevap
Cumhuriyet imizin 93. yılı kutlu olsun. Ne Mutlu Türküm diyene...
Bir kere hem doğum günüm hemde cumhuriyetin kabup ediliş günü benim için çok anlamlı
Devletin teknik olarak bir sülalenin değil, seçilmişlerin veya diktatörlerin yönettiği düzendir.
Bence Cumhuriyet kurtuluştur. Hafife alınmayacak bir Mutluluktur.
Bence Cumhuriyet insanların özgürce düşündüklerini söyleyebilmesidir..
bence cumhuriyet demokrasi demektir demokrasi ise sadece seçme seçilme eşitliği değil her konuda eşit olmak demektir
Dünyada Cumhuriyetle yönetilebilen en modern müslüman ülkeyiz.
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
cumhuriyet adı altında yapılanlar daha önemli değil mi
Bence Cumhuriyet; Özgürlük, Eşitlik , Adalet demektir.
bence cumhuriyet özgürlük ve yaşam biçimidir.
cinsiyet ayırmaksızın insana verilen değerdir.
atamızın bizlere armağanıdır...
Bağımsız, demokrasinin olduğu, ozgurluklerin kisitlanmadigi bir. ulke hayal. ediyorum...
Bence cumhuriyet ülkemizde artık kör topal bir halde işleyen bir rejim halini almıştır.
Bence cumhuriyet olmasaydı akp gibi partiler iktidar olamazdı dua etsinler demokrasiye o yüzden akıllı olup ulus üniter ve laik devletle uğraşmasınlar
Tüm vatanperverlerin, cumhuriyet bayramını kutlarım.
Cumhuriyet, özgürlüktür. Ama Türkiye'de nedense yarı özgür gibi bişi var
Yobazlara inat yaşasın Cumhuriyet. Eksileyin paşam. Eksileyin bir gün siz de anlayacaksınız.
cumhuriyet diye
oligarsiyi kakaliyorlar millete simdilerde.
Ne mutlu Türküm Diyene Cumhuriyetimizle nice yıllara... İnş
T. C bizdir, biz T. Cyiz.
Bunu begenmeyen.. Suriye Irak iran ermenistan'a gidebilir.. soydaslari ile yasasinlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene, Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Mutlu Olsun Nice Senelere, Mustafa Kemal ATATÜRK İZİNİZDEYİZ. 🇹🇷
Bence Cumhuriyet ileriyi görüp iki yılda bir kandırılmamaktır..
"Sağcı bir kukla mı olacaksın yoksa solcu bir kukla mı olacaksın? Sandığa git ve bize oy veeer!" demek bence :)
Cumhuriyeti anlamlı yapan uğruna çekilen cefalar , ugrunda verilen şehit kanlarıdır... Ve herşeyden önemlisi devlet düzenini babadan oğula değil milletin kendişsine dayandırmasıdır
İyi ki doğmuşsun canım Atam, Allah senden razı olsun inşallah. Hep duacınız. Kutlu olsun bayramımız. 😌
Bence cumhuriyet; dinin, rengin ve ırkın farklı olsa da bu topraklarda doğmuş her insanla hep birlikte, bir arada yaşamaktır.
Cumhuriyetimiz her daim kutlu olsun.
18 Mart
19 Mayıs
23 Nisan
29 Ekim
30 Ağustos
15 Temmuz...
.
.
.
Daha ne zaferler kazanacak bu millet..
15 temmuz zafer değildir, bir millet kendi ordusuna karşı bir zafer kazanamaz, önceden de darbeler oldu ve cumhuriyete bir şey olmadı, din simsarlarının kendi içindeki hesaplaşmalarında yaşananlar ne zaferdir ne yenilgidir. Hele ki 1923 Ruhunu, bu kutlu mücadeleyi böyle sümsük, kendisini bir şey sanan, n olduğu belirsiz senaryolarla bir tutmak aptallık olur.
Aynen saçmalık
@engelleyen-cahil Hani demiş ya HZ. Ali; En büyük Düşman bize benzeyip de bizden olmayanlardır. işte 15 temmuz da da bize benzeyip de bizden olmayanlar temizlenmiştir.
15 Temmuzda bir millet bir gece savaştı, Türkiye kazandı.. Cumhuriyet kazandı. Demokrasi kazandı.
Artı sahte laiklik, sahte çağdaşlık , sahte ilericilik yok artık.
Tiyatro
@-Gnar- sahte laiklik mi?
@engelleyen-cahil kendi ordumuzmuydu?
şeriatın gelmesinden iyidir
@-Gnar- şeriatın geleceğini kim söylemiş?
Bu ülkede, öğretmen mülakatlarında, müslüman mısın sorusu sorulurken, 4 yaşındaki çocuğun beyni din ile yıkanırken kimse Laiklik vardır diyemez, Laiklik, İslamcılar tarafından yok her gün yok edilmektedir ve artık ilericilik yoktur aksine gericilik iktidardadır, 15 Temmuz, AKP İktidarının eseridir ve Fetullahçılar hapisteyken, onların müttefiki olan AKPliler hala iktidardadır, burada kimse zafer kaybetmedi, AKPliler kazandı, Fetocular kaybetti ve Türkiye ise bu savaşta yara aldı, TSK ise kullanıldı, 15 temmuz zafer falan değildir.
Ve demem odur ki, artık sahte bayramlara sahte zaferlere ve vaadlere karnımız tok bizim, 15 temmuz palavralarınızı da alıp defolun, bu milletin kutlu bayramı 29 Ekimi rahat bırakın.
@scorpion026 Darbeye karşı çıkan Generallerin tamamı hapse atıldı ya da görevden alındı, buna rağmen darbeye destek olup da hala görevine devam eden askerler var, bu bir tiyatroydu, tıpkı Ergenekon ve Balyoz gibi TSK yeniden yıpratıldı, mahvedildi, yok edilmenin eşiğine getirildi, 50 bin Kişilik Subay Kadrosu TSK'dan atıldı, yarın bir savaş çıksa uçağını uçuracak pilotun kalmadı, ortada ordu kalmamışken 15 temmuzu bir de millet savaştı kazandı diye yutturuyorlar, Tank ateş etse sen o bayrağı nerene sokardın acaba
@engelleyen-cahil savaş pilotun rus ucagını vurdu dediler ya rusyayla savaşa girseydin?
darbe günü pkk dahil terör örgütleri hazırda berkliyodu önlemeseydi? tiyatro için koca generaller hapsemi giriyor tamam akpci değilim sevmem dısarıda cıkmadım ama bir gercek var oda tehlikeden dönüldüğü yoksa ülke karıstıgında abd gelip bize demokrasi getirirdi suriye ırak gibi
@scorpion026 Ya kardeşim sen hiç mi araştırma yapmazsın be? Uçağı düşüren Abidin Ünal, şu an Hava Kuvvetleri Komutanı madem suçtu adam niye hala hava kuvvetlerinde ayrıca uçağı düşürün emrini ben verdim diyen cumhurbaşkanıydı, uçağı gene düşürürüz diyen de davutoğluydu, boş boş konuşmayın, terör örgütleri de hazır da bekliyormuş kim dedi? A Haber mi kanıtı neymiş? IŞİD güya sınıra 10 bin kişi yığmış hadi len oradan, 10 bin kişi sınıra gelecek de Huduttaki asker görmeyecek alarma geçmeyecek, oldu.
@engelleyen-cahil huduttaki asker içerde oyalanırken herkes girer ki zaten pkk hep girmiyomu o zaman asker nerderdeydi
hayır yani bir senin dediklerin yüzde yüz dogru biz deyince yanlış
sen tiyatro kanıtı göster o zaman cok biliyosunuz adamlarla yiyip içiyonuz ya sana göre fetö yalan dolan o zaman
@scorpion026 https://tr.wikipedia.org/wiki/Abidin_%C3%9Cnal bak paşam adam hala orada, hapse girenler de darbeye karşı çıktı, hapse giren Memduh Galipoğlu, ergenekondan hapse girmişti, bu adam çıktı şimdi de kendisini hapse atan fetöcülerle mi bir oldu? Adamın nikah şahidi olan Orgeneraller, Orgeneral olsun diye ne Kemalistler ordudan atıldı, kendi başlarına bela açtılar, ülke falan da karışmayacaktı, mahkeme olacaktı, bu şerefsizler cezasını alacaktı sonra da klasik 60-80 sonrası gibi yaşamaya devam edecektik.
@engelleyen-cahil tek pilota takılı kalma bu ülke üzerinde senin benim bilmediğimiz oyunlar dönüyor sen nerden bilceksin bunları
@scorpion026 Yahu birader, kanıtı olmayan iddiayı çürütmeye gerek mi var? PKK sınıra gelmiş, IŞİD sınıra gelmiş, oldu canım, birbiri ile cephe hattında savaşan örgütler müttefik olup snıra gelmişmiş ne için? Türkiye'yi mi fethedeceklermiş? Buna inandın mı bir de? 10.000 kişiyi getirdiler diye haberde okudum sen önce bana Bylock nedir onu açıkla bir de göreyim, 2015'de kapanmış uygulamayı, 2016 darbesine kanıt diye sunuyorlar, klasik bir ergenekon faciası.
Dipçe: 10.000 kişiyi getirmekle, Patikatan, soğuk suyu yğamurluğa döküp termalden kaçarak geçmek aynı şey değil.
Dipçe 2: 10.000 kişiyi getirmen için başka yerden cepheden adam çekmen lazım, ayrıca kim görmüş bu adamları? Kimse. Neyini çürüteyim?
@scorpion026 https://i.hizliresim.com/1Nq0VD.jpg al, PKKya yardım ettiler dediğin adam, Darbeci, Cizre Kahramanı, bu adam gece koğuşu gezer, askerin üstünü örter bir adamdır, darbe günü darbeye bizzat karşı çıktı sonuç? Hapiste.
2. Ordu Komutanıdır, Suriye'ye girebilmek için adamı hapse atıp yerine İsmail Metin Temel'i getirdiler, amacım bilmişlik değil ama bilmiyorsun kardeşim bilmiyorsun TV ne derse al kullan o kadar başka bir şey yapma klasik Türk insanı.
@engelleyen-cahil patikadan gelenler mi? askerin önünden geciyolar emir olmadıgı için vuramıyolar ayrıca karışıklıkta içeri ne sokabilirsen sokarsın ben sana topraklarda oyun dönüyor diyorum biri cıkıyor akp chp mhp bilmem sıra bize geliyor uyuyoruz işid pkk bişrbirini yese nolcak hepsini aynı ülkeler besliyo ben oyumu akp ye vermem ama bana deki şu adam ülkeyi yönetir ona oy verin gideyim vereyim o zaman
@scorpion026 o adam pilot değil, emri veren Hava Kuvvetleri Komutanı yani KUVVET KOMUTANI ve hala görevinde! Üstüne de terfi aldı! Ben nereden bileceğimi söyleyeyim, ergenekon'a sizin gibiler aaaaa neler yapmışlar derken ben Albay Levent Göktaş'ın savunmasını, Ergün Poyraz'ın Takunyalı Führerini okuyordum.
15 Temmuz palavralarla şişirilmiş bir komedidir.
@engelleyen-cahil ben tvye bakmam facedeki resimlere bakmam bir insan ne olursa olsun feto sayesinde oralara gelmiş olabilir kimsenin içini bilemeyiz ben bişley bildiğimi iddaa etmem bildiğim tek şey bu ülkede oyun var
@engelleyen-cahil ergenekpnda aa neler yapmışlar demedim hiç her duydugumla kimseye camur atmam
@scorpion026 arbecilerin görevlendirme listesinde adı bulunan birçok asker tutuklanırken, isimlerinin karşısı boş bırakılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın görevini sürdürmesi... Darbeyi MİT Müsteşarına haber veren askerin ne olduğu... Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın o gece Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarına ulaşamaması... MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Genelkurmay Karargâhına kaçta gidip, kaçta ayrıldığı gibi...
Tutuklu askerlerin ifadelerinden yaptığımız incelemede, o akşam saat 18.00'de ayrıldığı belirtilen MİT Müsteşarı Fidan'ın 20.30'a kadar Karargâhta olduğu sonucuna varmıştık.
Scorpion bana Yurtta Sulh Konseyinin 1 üyesinin adını verir misin kanıtıyla?
@scorpion026 Ben, HEPAR, Kurucu Meclis Üyesiyim, bu ülkeyi yönetecek kitlemiz yok ama potansiyelimiz var, oy vermeyeceğini biliyorum ama alternatif bu, ayrıca IŞİD bir ABD oyunu falan da değildir, önyargılarla sığca bakmayın ben çok basit bir soru sordum.
Yurtta Sulh Konseyinin 1 üyesini kanıtıyla verir misin?
İkinci sorum ise, 10.000 Kişi sınıra gelirken İHA'lar görüntü almış mı? Hudut'tan bir cevap bir rapor var mı? Bir tutanak var mı? Hudut Karakolu içte karışıklık var diyip yerini bırakmaz bir kere ve sürekli olarak görünen her şey nöbet raporuna yazılır.
10.000 teröristi ise cepheden çekip getiremezler, bunu getirdiğinde ise Türkiye günler önceden bunu fark eder, herkes fark eder, emir olamdığı için vurulmayanlar ise Çözüm Süreci zırvaları yüzünden ben sana sızmadan bahsediyorum, sınırı geçerken.
3 Aşama vardır.
kırmızı
mavi
yeşil alan, seni bu alanlarda görürlerse vururlar, içeriye girdiğinde ise silah görmedikçe ya da ateş gelmedikçe açamıyorsun yeni yönetmelikle ki ateş açab
@engelleyen-cahil arkadaş bunu sizin partiniz yapsa temize cıkarırdınız adım gibi eminim sırf tayyip düşmöanlıgı ben sana diyorum bana isim ver oy vereyim kemal mi cumhuriyeti koricak devlet desen zor gidelim pkklılarmı oy atalım?
@engelleyen-cahil ben oyumu hepara vercektim Osman paşaya vercektim ama secime girmediler daha öncede verdim Osman paşanın başkanlıktan cıkmasına üzüldüm partinin yanında olsada başkan kalmalıydı
@scorpion026 1- tayyip düşmanıyım.
2- T. C Anayasası ve TSK İç Hizmet Kanunu gereği darbe yapmak şu an yasaldır.
3- Sırf tayyio düşmanlığı için yazıyorsam canım kardeşim, Adem Huduti, Memdüh Galipoğlu, Bylock ve Binbaşı Akdemir argümanlarımla, açıklamlaarımla ve çürütmelerile kurduğum savunmamı hangi cümlenle kırabildin merak ediyorum? Keza 15 temmuzun bir tiyatral darama olduğunu anlamamakta direnirken bir kanıt sunmuyorsun.
4- Paşa, Parti işleri yerine, farklı ve daha önemli işlerle uğraşıyor, partiyi ise farklı isimler idare ediyor, meclise girilecek olsa gene o girecek ilk olarak.
Son olarak, asla kanıtsız bir şeye inanma, tv'ler sadece palavralar verdi ama hiç bir kanıt sunmadı, Hitler kendi meclisini yakarak Fhrer olmuştu, ERDOĞAN KENdi meclisine bomba atarak başkan olmaya çalışıyor o kadar. Hiç bir darbeci, ses bombası atarken gidip de bu adamın uçağını sağ koymaz.
@engelleyen-cahil tayyip düşmanıyım diye ülke yakılmaz başta o varsa yapıcak bişey yok yoksa bende sevmiyorum
ben bişeyin kanıtını vs iddam yok mantıklı düşünürsen tehlikeli bir işti
sen o tür konularda ne kanıt verebilirsinki senin kanıtlarınlada inancak değilim aynı tvlere inanmadıgım gibi bütün belgeler vs yetkililerde
Ülkeyi yönetcek adam yoksa köstekde olcak değilim ha destekde olmam yaptıklarına benim için ülke önemlidir
Hepar gelseydide işler kolay olmazdı ha icraat yapardı belki pkkyı silmeye başlardı ama bazı ülkelerin işine gelmezdi devletteki bu yerleştirilmiş kişiler indirirdi ben sana ülkede oyun oynanıyor diyorum tayyibin bile üstünde ülkede parti kavgası yapılıyor amacda bu zaten
@engelleyen-cahil sen bu yazdıklarını gözünlemi gördün yoksa gidip emniyetten savcılıktan mı aldın? sende kendi tarafının medyasında yazıyosun
bu kadar tartısmanıza gerek yotu bence bilmiyor olabilir yanlıs yazmıs olabilir uzatmanın alemi yok
@scorpion026 Adem Hudutinin hapse atıldığı onaylı bir şey değil mi? Memduh Galip'in onaylı değil mi? Klonlarını mı hapse attılar? Yusuf Akdemir'in ifadesi ise resmi ifade yani hepsini gözümle gördüm, kendi medyamın falan değil, tarafsız gerçekler. www.sarizeybekhaber.com.tr/.../...i-konusuyor.html Orduya sızdıkları için istifa eden Koşaner dahi böyle darbe olmaz diyorsa bana lütfen yok pkk yok bilmem ne diye maval okumayın, kanıtsız şeylere karşı kanıtlar sundum, yazdıklarımı çürütebiliyorsan çürüt çürütemiyorsan senın medyan demeyeceksın demek ki medyam gerçeği gösteriyor.
Arkadaşlar uyuyun artık. Ne olduysa oldu bundan sonra yaşanacaklardan ders çıkaralım. Birbirimizi kırmayalım.
Allah hepimize rahatlık versin.
@-Gnar- bazıları anlamıyor işte
@engelleyen-cahil sarızeybek tarafsız değilki
@scorpion026 Kanıtlarla tartışacaksan devam edelim yok goygoy yapacaksan başkalarına anlamıyor demeyeceksin burada anlamayan sensin başından beri kanıt sunansa ben.
Arkadaşlar kapatın konuyu artık
@scorpion026 Koşaner'in açıklamasını istersen hürriyetten istersen SOL'dan bulabilirsin diye düşünüyorum? Ayrıca kimse KOŞANER adına burada yazmıyor değil mi onun açıklaması var? Git AKİT'ten al aynı sözler var.
yeter lan yeter defolun özelden kapısın sizi mi dinliycez
@engelleyen-cahil başka medyadan aldıklarınla gelme elinde kagıtları ifade görüntüleri emniyetten savcılık getir o zaman bana a haber goygoyu yapıp kendinde taraflı medyadan haber alıp gelme gözünle görmediğin herşeyede inanma
bir sen cok biliyosun bir sen akıllısın ii geceler
Bağırmaya gerek yok.
www.dha.com.tr/...a-ettigini-acikladi_1362123.html al AKP yalakası DHA'dan atayım FULL açıklama full onun sözleri.
@İkra_erva dinlemek istemiyorsan uza seni zorla tutan mı var mal
@scorpion026 üffff bu kadar mal oldugunu bilsem emek vermezdim, canım Adem Huduti hapiste diyorum hapiste!!! Bunun kanıtını mı vermemi istiyorsun? Dünya yuvarlak mı diye de kanıt getireyim mi? Al Adem Hudutinin ifadesi mal evladı bu adam tvlere de çıktı personelini daha o gece geri çağırdı. Hürriyet de mi benim medyam?
www.hurriyet.com.tr/2nci-ordu-komutani-orgeneral-adem-huduti-akar-beni-aradi-40159701
@scorpion026 elinde tek kanıt yok, PKK sınıra gelmiş diyor, kanıtı olmadığı gibi kanıtsız şeylere inanıp sundugum kanıtlara medyası başka diyor, canım kanıtın medyası olmaz, kanıt kanıttır, ifadeler her haber kanalında var, Koşanerin sözlerini atıyorum site adına bakıyor mal, sen bu beyinle çok yaşamzsın.
@engelleyen-cahil Paralama kendini boşver bisi geçmeyecek elimize 😔 koy kafayı yat sen
@engelleyen-cahil yaw he he bir sen haklısın tamam cık başbakan ol anca kavga cıkar adamların ekmeğine yağ sür hadi mal gibi uza böyle uslublar anca size yakısır sanki adamların beynini okudunuz
@engelleyen-cahil kanıtlarla bozmuş kafayı ac tvleri izle o zaman
@scorpion026 Sende dostum. Bu gecelik yeter
@scorpion026 bu adam gerçekten beyinsiz, buraya not düşüyorum, okuma yazması yok sadece zırvalıyor... Kanıt sun kanıt, PKKlıları kim görmüş? Bylock 2015'te kapandı, 2016 darbesinde kullanıldı bir de ABDde yapılan eşyi Tübitak yapmış gibi tvye verdiler, senin kafan iyi mi?
Adamın ifadesini atıyorum sarızeybek tarafsız değil ki diyor, mal adamın ifadesi her yerde aynı, DHA dan atıyorum gne aynı laf, nereden atalım canım yeni akit mi hangisini istersin söyle?
@-Gnar- Beyni olsa zaten fikir değişir, adam kanıtlı düşünmek nedir, rasyonalizm nedir bilmiyor anca bir sen haklısın diyor, haksızsam ispatla da görelim.
@engelleyen-cahil sizde beyin olsaydı başta siz olurdunuz
@scorpion026 Başta olmak için beyin değil yalan gerekir
@scorpion026 senin gibi kanıt görmeden her b*ka inanan, kanıt görünce de o gazeteye inanma diyen aptallar olduğu sürece beyni olanlar değil, şerefi olmayanlar iktidar olur, söylediği lafa bak, iktidarda olmayınca beyinsiz olunuyor, böyle mallarla tartışıyoruz işte...
@scorpion026 “15 TEMMUZ'UN ASKERİ PLANLA ALAKASI YOK. HATALI-ZAYIF-DÜŞÜNÜLMEMİŞ"
15 Temmuz darbe girişiminin askeri planlama açısından nasıl bulduğu ve nerede hata yapıldığı konusunda düşüncelerini şöyle dile getirdi:
“Göründüğü kadarıyla askeri planla alakası yok. Hatalı, zayıf, düşünülmemiş. Bizim tabirimizle kurmay emeği yok denecek kadar üstünkörü planlanmış. Amacının ne olduğu belli değil. İyi bir plan olduğunu kimse söyleyemez bende söyleyemem. "
Al DHA kaynaklı, Koşaner İfadesi, Sarızeybek linkine gir ne fark varmış bak bakalım! Cizre Kahramanı diye sunduğunuz adamı sonra PKKlı ilan ettiniz şeref karalamak bu kadar kolay dimi şerefsizler!
@engelleyen-cahil len mal ben inandım mı dedim söylentiler var dedim bir siz cok biliyonuz sanki devletin içindesiniz bu ğlkede oyun oynanıyor diyorum hala oyuna alet oluyor
@-Gnar- kardeş yalan söylemek içinde beyin lazım
@scorpion026 :)) tabii 15 temmuz olmasa ülke mahvolurdu, pkk ışid sınıra geldi yazan da gölgendi dimi ona da kanıt ister senin medyan dersin şimdi hey allahım...
@scorpion026 Değil aslında. Saf insanlar yeter. Dart misali doğru yerden vurmak lazım
@-Gnar- kemalin devletin ya da pkklı selonun farkı varmı? bunlar gelse ülke coktan parçalanır bizde akp meraklısı değiliz heparın glmeside zor muhsinleride ortadan kaldırdılar
@-Gnar- kısaca yalan söylemediğiniz için iktidarda değilsiniz demiş oldu, böylece Adem Huduti gibi kahramanların şerefini 2-3 parça yalanla karalayan bir şerefsiz olduğunu gözümde de kanıtlamış oldu.
@scorpion026 Farkı var aslında da boşver sen. Kafan gereksiz şeylerle doldurmuşlar
@-Gnar- kemalin mi farkı varr güldürmeyin yaa hdplilerle ülkeyi bölüşür
@scorpion026 Git başımdan. Cidden.
@scorpion026 kemal'e sövüp de tayyip'e oy veriyorsan beynin yok sözünün kanıtısındır. İkisi de zaten aynı takımdalar. Böyle bir cahile laf anlatmaya calıstıgım için bile pişmanım.
@engelleyen-cahil yukarda 3-4 kere yazdım akp oy atmadım sevmem dedim hepara verdim en son secimde hepar yoktu mhpye verdim dedim ama senin aklın ucmuş oku yazdıklarımı
@scorpion026 Okudum ve akpye vermedim diye bir cümle yok, hepara verdim diye bir cümle var, akp nin meraklısı biz de değiliz cümlesinden de zoraki destekleme anlamı çıkar, yazdıklarımı okusan zaten şu anda ikna olmuş olurdun illa ısrar edeceksen tek bir kanıt olmadan inan.
Tek üyesini bile bilmediğin, tek üyesi belli olmayan Yurtta Sulh Konseyi isimli hayali bir konsey darbe yaptı ve TSK'dan 50 bin kişi atıldı hehe evet çoooooook mantıklı, ergenekondan çok farklı.
Çok hoş bir paylaş im Allah vatanimiza zeval vermesin :-)
Cumhuriyet bağımsızlıktır, özgürlüktür ve kardeşliktir.
Bence cumhuriyet ulusumuzun bağımsızlığa ve hürriyete kavuşması
cumhuriyet, düşünce bilim ve bedence yüksek karakterli koruyucudur
"Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz."
-Mustafa Kemal ATATÜRK
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun cumhuriyet eşitlik adalet ve halkın yönetimi demektir
Bence Cumhuriyet Ulu Önderimiz Atatürk'ün bu ülke için seçtiği en iyi yönetim biçimidir
Cumhuriyet Demokrasi Özgürlük demektir.
♡ ne mutlu Türküm diyene ♡
<3 Mustafa Kemal Atatürk <3
Hür iradee atamız canımız ciğerimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ❤️❤️
Cumhuriyet özgürlüktür, kadını erkeği dili dini ayırmadan herkesin eşitliğidir
Mustafa Kemal Atatürk e binlerce kez teşekkürler YASASİN CUMHURİYET
Türk milletinin cumhuriyet bayramı kutlu olsun büyük önder Mustafa Kemal Atatürk kalbimizde hep :)
Hala küçük bir çocuk gibi bayramlarda mutlu olurum
Cumhuriyet 'Cumhuriyet' oldukça güzeldir! Herkesin bayramı kutlu olsun.
Bence cumhuriyet Dünya halklarının sahip olduğu en güzel yönetim biçimidir.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kıymetini bilelim. Cumhuriyet bizimdir hepte bizimle olacak. Yaşasın Cumhuriyetimiz
Cumhuriyet demek bazilarinin g. tune kazik giriyor demek...
bence cumhuriyet ben buradayım özgürüm diye bilmektir Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
29 Ekim Cumhuriyet bayramı inadına kutlu olsun. Aziz önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bizi bu günlere taşıdı onun gibisi olmayacak olamayacak.
Cumhuriyet bize armağan edildi ve onu biz yaşatacağız. Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Kendi toprağında kendi özgür iraden ilen aldığın karalar doğrultusunda özgürce yaşayabilmektir.
Fikri hür, vicdanı hür , Atatürk'ün izinden yürüyen nesillerimizin devam etmesi dilegiyle hepimizin bayrami kutlu olsun. Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
Sonuna Nokta konmuş bir milletin, Kanla Şerefle o noktayı Kaldırıp Tüm dünyaya imrenilecek Şan koymasidir!
Babam Kendisi namusuyla şerefiyle mesleğini yapan şu an görevde bizden uzak ta olan şanlı bir türk askeri!
Cumhuriyet benim umarım sonumuz güzel olur dememe sebep oluyor. Çünkü her sistemin bir kusuru malesef ki var.
#BenceCumhuriyet, tek yürek tek bilek olup , tek reis , tek başkan , tek ata olan Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı "Tek "Vatana sahip çıkmaktır. Tek vatan olduğu gibi , Tek Türkiye var.
helalll 😂😂😂😂
bence cumhuriyet nefes almaktır
bence cumhuriyet fikir sahibi olmaktır
bence cumhuriyet isteyebilmektir
bence cumhuriyet yapabilmektir
bence cumhuriyet bizleriz.
Bence cumhuriyet özgürlüktür♥️ Atatürk'ü sevmektir♥️
Bir yaşam felsefesi olup neden yaşadığını bilmektir ! 🇹🇷
Cumhuriyet bağımsızlık, yaşam ve en önemlisi TÜRKİYE'dir.
Cumhuriyet birliktir, çağdaşlıktır, kadınlara seçme ve seçilme hakkının tanınmasıdır..
bence Cumhuriyet çoğunluğun azınlığı ezmemesidir.
bence Cumhuriyet daha güzel yarınlardır.
Bağırarak canı gönülden Ne mutlu Türk'üm diyene demektir.