15 Temmuz gecesi ve sonrası yaşananlardan hareketle bu soruyu cevaplayınız.
FETÖ
ULUSALCI SUBAYLAR
ABD
TAYYİP ERDOĞAN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dünyada olan tüm olaylara bakın ve sonuçlarından en çok kimin fayda sağladığını düşünün. Darbe dediğin böyle olmaz, olsa olsa darbe girişimi. Sonuçları ortada. Olan TSK'ya oldu. TSK arazilerini yağmalayacaklar. Yani herşey yine para..
Anketi işaretlemeden önce Ulusalci subaylari seçen dangalaklar olmus mudur diye düsündüm de yokmus iyi bari.)
Darbe değil, laik Cumhuriyeti kestirmeden yok edip edemeyeceklerini görmek için ve aynı zamanda iç savaş çıkartılıp çıkartılamayacağını görmek için yapılan bir provaydı o.
Ve prova başarılı oldu aslında...
Feto üç beş kişi ile darbe yapamayacağını çok iyi biliyor. Bu işte farklı bir dümen var ve o demenden tayyibinde kesin haberi vardı.
Cevap
10Cevap
Darbenin amacı ne hükümeti yıkmak değil mi şimdi ohal adı altında ne yapılıyor diye sorarlar adama? Tayyipte Tcyi kaldırmak için ohal adı altında istediğini yapıyor zaten artık kim yaptığınıda anlayamıyorsanız...
Siyasette bir kavram vardır. Bir kaos yaratırsın yani kendi düşmanını yaratırsın ve sonra onu yenip kendini kahraman ilan edersin. Bu şekilde manipule edersin sana inananları. Bunada herestic mi ne deniodu. Üni hocamız anlatmıştı. Bilemeyiz neler döndüğünü ama herşey olabilir. Ama fetöye olanlara çok sevindim. Hakettiler geç bile kalındı hatta. O kdr insanın hakkını yediler. Ağzında Allah olup herşeyi yapanlardan daha bir gıcık alıyorum.
Ooo sitede tiyatro diyenlerin coğunluğu fazlaymıs sadece atılan tivitlere göre bilgilenip Tayyip Erdoğan demissinizdir üzüldüm sizin adınıza hala Fetöye toz konduramıyosunuz
fetö yaptı tabii nato destekli bir darbe oldu yoksa o generallerin kılı kıpırdamazdı ciddi bir teminat almışlar
senin şüphen mi var?
tayyibin ya da feto nun buna gucu yetmez diye dusunuyorum... ama hepsinin haberi oldugunu da dusunuyorum. nasıl sonuclanacagından falan...
Kimse darbe falan yapmadı, yapamadı. Avuçlarını yalarlar.
tayyip erdogan yazmısın ne alaka
darbeyi yapan abd ve fetoculardır
Tayyip erdogan disinda hepsi..
Alttan kalan üç dersimin de sorumlusu Fetö.
Fetö yaptı arkasında cia var
Daha halen tayyip yaptı diyen cahiler var
Fetö + ABD ツ
masonlar
Fetö yaptı 😂
amerika-feto.
ABD ve onun köleleri
Fetö diyolarya)))
Retö yaptı
Hz. Şaban
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar