Milletimizin birlik, beraberlik sevdasını bir kez daha tarih sayfasına yazdıran 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün 5. yıl dönümünde vatanını ve bayrağı uğruna canını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum... Türkiye Geçilmez
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok acaip bir geceydi.. Bir anda selalar gökyüzünü kapladı. Televizyonda izledim. İstanbul 'da değilim. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ve cennet dilerim..
Hayır değilim. Çıkanlara da salak gözüyle bakıyorum. O günle ilgili tek üzüldüğüm şey o gün ne olduğunu bilmeyen sadece kendine verilen emri yerine getiren erler. Ve hala içerideler, 15/07 isimli bir film çıkardılar fragmanında göreceksiniz askerler kendi halkına ateş ediyor.. Bir devlet kendi askerini ancak bu kadar aşağılayabilirdi.
Masum halka silah sıkan fetö terörörgütünün askerleriydi
Silah sıkan adamların kim olduğu o gün ki silahların nerden geldiği ve şu an nerde olduğu hala meçhul. Ben erlerden bahsediyorum. Hocam dönün memlekete bitsin bu sıla hasreti diyenleride unutmadık, sonra kandırıldık oldu ne ala memleket insanlar terörist damgasından bir kandırıldık lafıyla ne güzel kurtuluyor. Kimse kusura bakmasın o içeride yatan masum erler bizim askerimiz ne olduğundan haberi olmayan 18 19 yaşında ki o çocuklar bizim masum erlerimiz.
Ha birde koskoca Türkiye Cumhuriyetinde Türk Silahlı Kuvvetlerinden başka nasıl bir yapılandırma olabiliyor diye sorarlar adama.
Yıllarca herkes biliyordu o dershaneler, cemaatler, abiler ablalar bilmem neler hersey apaçık ortadaydı. Sadece sonucu görmeyin bu raddeye nasıl geldik onu da düşünün biraz kafayı kullanın.
Dönün memlekete denilmeside bir plandı sessiz sedasız alıcaklar dı.. anlaşıldı senin durumun
40 yılda sinsice büyüdü devletin içine girdi
Ya bu kadar fanatik olmanıza gerek yok kardeşim birseyler ters geliyor işte kendi doğrunuz yanlış olabilir, sizde kandırılmış olabilirsiniz olabilir. Yazık günah yanlışa yanlış dememek de günah. Iyi gunler.
Terbiyesize bak neymiş benim durumum? Kendi fikirlerimi söyledim diye beni de fetöcü ilan edersin sen şimdi. Az biraz tarih bilgisi olan darbe hakkında bilgisi olan herkes benim burada ne yazdığımı neyi anlatmaya çalıştığımı bilir.
Terbiyesiz sensin...
Ülkeyi apaçık bölmeye çalıştılar sen saman altında hala su arıyorsun yok çoçuktu - albaydı - abiydi diyerek Ahmak o jetlerle Ankara’yı bombalayan o tankları vatandaşın üzerine süren kimin çocuklarıydı neyi savunuyorsun bana
hahaha kafayı yemişsin sen ne diyimki şehitlerimizden utan
Sokağa çıkmadım ama tüm şehitlere sonsuz rahmet diliyorum
Çıkacakken yakalandim travma gibi bir geceydi ya
Kime yakalandın
Kuzenlere
Sonra
Sonra ben halamlara gittim ama babam çok mücadele etti o gece öldüm dirildim desem yeridir
Nasıl mücadele anlat şunu uyuz yaa 😂
Hayır düğündeydik sabah haberimiz oldu
hayır :D
O yollarda sen çocuktun 😂
Ben çocuktum da ailemden de kimse çıkmadı normal hayatımıza devam ediyorduk :D
Çıkmama sebebiniz neydi
21.00' da darbe mi olur. ailemizde darbe görmüş yaşı büyük kişiler de oldugu için pek sallamadık zaten sabaha bastırdılar nasıl darbeyse
Hayır
Neden nerdeydin
O zaman rahat sızdım ve ameliyat oluryordum
Ne yazacak sın
Özellllll