AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
323Cevap
eski adetler gelsin ki insanlar rahat dursun
iyice zıvanadan çıkıldı çünkü
Az bile. Üzerlerine kızgın yağ döküp o su toplayan yerleri koparıp üzerine kolonya bastırılmalı. Bu işlem dögü gibi devam etmeli ölene kadar.
Bence kesmeleri lazım. bu insanların çocukları da olmamalı...
Sonunda. Keşke hadımdan sonra idam da etseler böylelerini ibret olsun diye asacaksın direğe
Kökten kesmediğin sürece "hadım" olmaz. İlaçla tedavi olarak uygulanacakmış. Yani cinsel dürtülerin kimyasallar ile azaltılması hedeflenecek. bence caydırıcılığı yok.
Keşke hep olsaydıda onca kız tecavüze uğrayınca susmasaydı. Yalnz cidden çok korkunç bir ceza umarım kimse iftiraya kurban gitmez. Adil bir şekilde uygulanması dileğiyle.
Tecavuz degil cinsel istismar suclarina geldi, mesela sanaldanda cinsel icerikli kizlarla konusulusa tesbit edilirse onlarada ayni ceva var diye biliyorum
Ben hala fiziksel hadımdan yanayım ama yine de iyi olmuş
Az. adana f tipine versinler hepsini :) onlara da tecavüz ediliyor :)
testesteronu düşürecekler biraz hadım değil çarpıtmışlar başlığı
Sadece hadımmı. daha değişik işkence yöntemleri biliyorum. neden bu kadar insaflılar.
Eğer xceza geldiyse çok isabetli ve doğru bir karar emeği geçen herkese helal olsun...
oha ciddi ciddi geldimi o ya ben söylenti sanıyordum
Kökünden kesmedikleri sürece sanmıyorum önune geçebileceklerini...
şimdi de bunu fırsat bilen kadınlar sağda solda olduk olmadık yerde çıplak gezmeye kalkar :D
bu arada aslında 28.06.2014'te gelmiş ama bu tarihe kadar emsal karar oluşmamış :)
İlaçla isteği köreltmeye çalışarak hadım etmenin bir işe yarayacağını sanmıyorum tecavüzün nedeni cinsel dürtüler değil bir iktidar arayışındandır silah, sopa vb. şeylerin de kullanılmasından anlaşılır
Yok ya kökten çözüm olmalıydı kes gitsin kes 😄her baktıklarında hata yüzlerine çarpmalıydı
Kırk yılda bir doğru şeyler oluyor bu ülkede. iste onlardan biri.
Güzel oldu. Direk elektrikli kazığa oturtmak daha iyi olurdu.
Iyi olmuş ama iyi hal indirimiyle onlara yeni bir sik bile dikerler bu mahlukatlar
Çok iyi olmuş. Hiçbir kadın tecavüz edilmeyi hak etmiyor.
bayanlar narin yaratılmıştır, onlar herşeyin en iyisini hakeder, el üstünde tutulmaları gerekir...
Aynen öyle
Iyi oldu. Daha once alinsaydi keske bu karar bu kadar
Dahada sertleştirilmesi lazım. Kesip ağızlarına versinler.
iyi olur tecavücüzcüler Pedofili sübyancılar yeltemez böyle şeye
yerinde ceza güzel
işlevi olmadıktan sonra bir b*ka yaramaz pasif olur en büyük ceza
Kimyasal falan olmaz kökten çözüm olması lazım kökünden keseceksin.
Nereden bilcez cezayı uygulayıp uygulamadıklarını. Çüklerini kesip ağızlarına vermeden inanmam
Daha yaptırıcı sert ceza olmalı, burda ilac ile uygulanacak ve isteği azaltılacak dıyor kanunlar cok zayıf
Önce hukuka bir çeki düzen gelmeli. Tecavüzcülere 13 yaşında kızın rızası vardı derlerse hadım madım bir boka yaramaz.
Hapis yatmak yerine serbest bırakıp tıbbı kontrol bence doğru değil. Cezayı çektikten sonra ömür boyu uygulanacaksa yerinde olur.
Geri dönüşü olmayan cezalar hukuki değildir. Birini hatalı yere mahkum edip hadım ettikten sonra suçsuz oldukları anlaşılınca ne yapılacak. İdam gibi bu tür cezalar da kesinlikle medeni değiller.
Suiatimal edilir o kanun ve yine çocuklara tecavüz edenlere gakim
Kızın rızası vardı diyerek beraat verir
Bence eski usül hadım daha iyi.
@Hüzün_Kovan_Kuşu aynen bu eksileyenler ne ayak
Düşsün düşsün :)
Kesinlikle. Fiziksel hadım şart.
Ya onda nasıl işiyorlar sonradan
+111
@mka1997 Manyak adam onu kesmiyolar :D
eksileyenler ağır abaza yalnız
pislıkler
Ülkede biseylerin yerine gelebilmesi icin illa ki bir olay mı cikması mı Lazım zamaninda ciksaydi Ya?
Okadar Yaşları küçük bayan öldü yazık günah degilmi?
Hadım cezası iyi ama bence o bile yeterli değil çünkü hırslanıp daha başka şekilde de taciz ederler bu sapıklarrr bunun yanında birde pisokolojik tedavi uygulasınlar
Ben bu cezanın caydırıcı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bu şerefsiz insan müsvetteleri hadım edilirse kin güdüp intikam almak isteyerek daha kötü sonuçlar doğurabilir. Tek çözüm İdam ya da en kötü ölüm biçimi "suda boğarak öldürme" diye düşünüyorum.
10 numara oldu Yasamasınlar Bu Ülkede Onlarda Hain İlan Edilsin
Haberin aslı varsa kesinlikle idamdan daha iyi olmuş. Hatta bide östrojen basacaksın bu şerefsizlere
Ama tam olarak hadım sayılmaz
Bkz. www.resmigazete.gov.tr/.../20160726-1.htm
fantezisi tecavüz olan kadınlar erkekler daha dikkatli olsun diyorum.
tek ceza idamdır diğer cezalar alay etmekten farksızdır
Kimyasal hadım mı olur arkadaş bir de kökten çözüm diyo kökten kesersin al sana kökten çözüm😏
bence ilaçsız uyuşturucuz direk kör bıçakla yapılmalı
Çok iyi oldu
kesselermiş daha iyi tabi fakat en azından uğraşırlar ve caydırıcı olur
İyi ki gelmiş çok sevindim bundan sonra özgürce dolaşabilirim inanır mısınız önceden çok korkardım
Geç de kalınmış olsa yine de ayakta alkışlanacak bir karar.
Ülkenin 50 sene geriye gitmesine kızanlar, 500 sene geriye gitmesine sebebiyet verdi. Haberleri yok.
Çok sevindim. Geç bile kalındı. Lanet olsun pis sapıklara.
İdam olmadığı sürece olumlu bir şey düşünmüyorum valla, işkenceyle öldürülsünler.
Guzel bence usta. Tecavuz etmek nedir lan Allahsizlar
Kısas cezası böyle olmaz. Tecavüz edene tecavüz edeceksin.
Geç kalınmış bir karar.
Yalnız resim de neden Bakan Sadullah Ergin harekete geçti diyor :o
Bakan değil ki :o
Resim eski sanırsam..
Hadım degil bu
Cinsel istek azaltıcı tedavi
Tutupta şeyini kesmiyorlar yani.
İşlevsiz de kalmıyor
keşke komple kesseler bide alınlarına damga vurup fişleyip sokağa salsalar biraz da onlar tecavüze uğrasa
Aşırı sevindim, işte adalet budur, öyle hapislen yasacıklarlan olmaz, bazı durumlarda böyle şeyler gerekir.. Geç bile kalındı.
Fena değil ama bu ceza o yavşaklara az gelir. İdam gelsin istiyoruz.
Daha kökten bir çözüm olabilirdi. Ama hiç yoktan iyidir.
Cahil kesimi durdurur belki ama kafasina koyan her turlu yapar
Keşke hırsızlığa falan da böyle caydırıcı cezalar gelse
Idam etsinler ya da cinsel organı kessinler
bu affedilir bişey değil
Guzel bir ceza umarim suclulara uygulanir. hakim affetmesse tabi
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!