AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
323Cevap
bence gayet güzel fikir ama bu sefer de iftiralar artabilir
Uygulanacagini pek sanmam ama InsAllah diyelim belki uckurlarina sahip cikar bazi pislikler.
Hadım cezası iyide bu kadınlara ne olacak kadınlarada bir care var mı ırzıma geçecekti orobbu
Devletin yapması gereken şeydir toplum iyice bozuldu helak olacaz mk
oo gec bıle kaldılar kadın kılıgına sokup sokaga atmak lazım
Yakarak öldürsünler. Hadım masrafı falan vardır değmez öyle köpekler için yakalım gitsin.
önce evlenirse cezayı kaldırmayı getirmedilermi en son böyle bişiler vardı kabul edildimi o o kabul edildiyse bunun gelmesi saçma adamlar ceza almıyoki ya.
Bence önce çükünü sonra kafasını kesmeleri gerekiyor ama... Neyse bu da bi' şey
iftiraya kurban gidenlerin işi zor şimdi
2 yalancı şahit adamı ipe götürür
Tecavüz eden zengin ve arkası saglamsa eger mağdur kişide sperm bile tespit edilse hadim uygulanmaz bence. Adı uygulandi olur. Adalet beklemiyorum. İdam edilmeliler
Bence süper bir çözüm tebrik ediyorum idamda gelmeli bunlara
Iyi hos da peki ya suc atilirsa. Yani cezalar bu ulkede ne kadar dogru kesiliyor ki
Tatmin edici degil onun suresi var o sure icinde hafimli kalicak bana gore ise ömür boyu hadimli birakilmali
Çok kötü bir şey değil zaten ABD nin bazı eyaletleri ve başka eyaletlerde bu ceza seçenek olarak sunuluyor. İsteyen idamı isteyen ise bu yöntemi seçiyor. Bizde de böyle olmalı
güzel keşke gelse bunun ıcın serıatın gelmesı lazım ve turkıyede kımse serıat istemöez
Tecavüz konusuda ya birisi iftiraya maruz kalırsa o zaman ne olacak
Bence kalıcı bir çözüm değil komple kesmek en güzeli
Beter olsunlar çok iyi olmuş 😂 😂
Şimdiye kadar alınan en mükemmel karar; çüklerine sahip çıkşınlar...
Fiziksel olarak da hadım edilmeli bence..
Neyse bir adım atılması çok iyi olmuş
iyi olmasına iyi tabiğ de üstüme iftira atıp hadım ettikten sonra anlarlarsa nolcak?
Güzel bir karar... Böylece insan olmayıp aramızda dolaşanların nesilleri devam etmeyecek.
Çok iyi bence gerçekten doğru haberse tecavüz işi biter.
Sonunda beklenen ceza geldi. Eminim ki bu ceza daha caydırıcı olacak.
Uçkuruna düşkün insanları ancak uçkuruyla korkutabilirsin. Yerinde bir karar bence. İyi olmuş daha önce gelmeliydi. Bakalım hakkıyla uygulanacak mı?
İşte beklediğim şey sonunda! Ama kimyasal değil de normal hadım cezası olsaydı ve bakalım ne derece uygulanacak o da ayrı bir merak konusu
Az bile ama oh olsun sapıklara
Başka ne istiyorsun peki? Eğer ailenin tek çocuğu ise neslini çoğaltamaz bundan daha büyük ceza mı oluyor?
Yapmasın o zaman.
@paronayakmanyak Yapmazsa böyle bir cezanın uygulanması söz konusu değildi. Yani iyi mi kötü mü bilemiyoruz. Ülkede durumun kritiklere çıkmasının ardından mecbur kalmış hükumet
@MrTwister evlensin o zzaman ya yaa ne saçmalıorsunn
@ensorl Ben çocuklara sarkan pedofili denen yaratıklara acıyamıycam bu konuda daha 4 -8 12 yaşında çocuklar bu sapıklar yüzünden bu iğrençliği bu ruhsal cinayeti yaşarken hadım edilmeleri insancıl bence.
Bu ülkede cinsellik bu kadar ucuzken taciz ve tecavüz edenlerin kafasında sorun var. Ailenin tek oğlu ise lütfen sapık olmasın tüm erkekler hadım edilsin demedim ya @MrTwister
Ya o çocukların ve kızların saldırıya uğrayan hayatları ve umutları ne olacak?
@ensorl yanlış mention olmuş kusura bakma
sorun değil hanımefendi görüşleriniz beni çok sevindirdi
@ensorl anlayışlı tavrınız için teşekkür ederim
Sevindim idamdan daha etkili çözüm o kendini erkek sanan sapıklar artık
İnşallah asli vardır. Bnimde kardeşim var yarin kizim karim olacak..
ne kadar da kadın haklarını savunan bir ülke gözlerim yaşardı
Yetmez vatan hainlerine ve tecavüzcülerini idam temizler ancak
hadim neymis onlarin cuklerini kokden kesip kedilere yedireceksin
tabi ki ceza alırsa.. ülkede kaç tecavüz cezasız kaldı bılıyoruz bu tamamen göz boyama
Kelle kesilmeli. Tecavüz olmasa başka bir şey yaparlar.
Bunu yapan yakınım bile olsa da en ağır ceza neyse onu versinler
Kessinler kökten şerefsizlerinkini beğenmedim bu cezayı
iyi güzelde bu iftira atan kadinlar ne olucak peki iyi irdelenmesi lazim bu konunun
Geçici bir çözüm olduğunu düşünüyorum.. O yaratıktan komple üreme fonksiyonunun çıkarılması daha iyi olur
Bence Çözüm değil, direk idam en iyisi, adamı hadım etsen bu adam kendini tatmin etmek için ters ilişkiye girişecek
cinselliğin afrikası bir ülkede tecavüz tabi ki olacak şu kızlar yüzünden hep hep kendi istediğimiz olsun ama acısı bize bulaşmasın oldu canım
Bir insanın tecavüz edecek kadar Nasıl gözü döner ya... Anlamıyorum. Caydırıcı olur inş...
Yahu direk o malum yeri kes sokağa at ibret olsun diğerlerine sonra adamında çaresine bakılır.
şeriat ve araplaşma yolunda halka en rahat kabul ettirilecek adım
İyi olmuş. İdam gelse dahada akillanirlardir herhalde
Yanlis anlasilmalarda korkunc sonuclar dogurucak ama caydirici olursa guzel bir haber
Çok iyi olmuş, az bile şerefsizlere.
tek ceza idamdır bence
Yanlış karar. Tecavüz hırsızlık vesaire değil. Kanıt çok zor. Yanlışlıkla hadım edilse sonra suçsuz olduğu ispatlansa ne yapılacak? Hapisteki zaman telafi edilir ama vücudu telafi edemezsiniz.
Türkler tecavüzüne üzcü ztn çoğu onları hadim edip kürt Suriyeli nüfusunu arttırırlar xd
Türklerin çoğu tecavüzcü olacak orası
Doğru kişilere yapılacaksa hoş gelmiş ama iftira ve karalama da kötü olur
Bazen kadın o kadar çirkin olurki kendi gazozunq ilaç atarsın NURİ ALÇO
Kimyasalın Pek Etkisi Olmaz Onlara "KÖKTEN" Çözüm Gerek
Direk kesmeleri daha çok hoşuma giderdi
Lutfen gercek olsun bu lutfen
Çok doğru bir karar, geç bile kalındı :)
Gec bile kalındı
Cok mantıklı gec verılmıs bı karar
Beklenen..
Umarım caydırıcı olur..
#Vesselam
kimyasal? kötünün iyisi
Uygulamaya bakacağız artık..
İyi olmuş..
Az bile! Tacizcilere de gelzin.
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!