AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
323Cevap
tamam doğru bir kararda... bazen kadınlar işin suyunu çıkartıp iftira attıklarıda oluyor ve adam bunu ispatlayamıyor bunlara bir çözüm bulunmalı böyle durumlarda oluyor...
daha güzel kaynak vereyim benimki tutmadı
link:https://www. resmigazete. gov. tr/eskiler/2016/07/20160726-1. htm
Her ne kadar hak idam olsa da, hadım kararını verecek olanların adil olmasının sağlanması şartı ile, kabul edilebilir.
Bence hadım değil önce şeyini kessinler sonra kızgın maşa soksunlar popona sonra kafasına sıkın gitsin
Basacaksın östrojeni, hormonları bozacaksın birkaç ay boyunca elleme kadınlaşsın.
Bide evlendirseydin 😄
Onlara ölümden beter bir ceza olmuş. Taktir ettim :D
çok haklısınız, elinden herşeyini alıyorsun, bildiğim kadarıyla afişe edilecekler, yüzünü kaldırıp dolaşamazlarda artık...
Demin bu hadımın amerikada pek işe yaramadigini sadece ilac kullanilmaya devam ederse etki ettigini soylendi oda ise yarayan da %30luk kisim. Çok çok güzel bir haber bana göre tam yerinde ama ilacli olmasaymış :/
Eger rizasi vardi karari cikmazsa, hadim ederler belki de :d
İyi oldu ama kökünden kesme cezası gelseydi daha iyi olurdu
valla gayet iyi bir çözüm hatta geç bile kalındı özgecan aslan cinayetinden sonra getirilmeliydi geç bile kalındı
Normal balltalı hadım gelsin bu ne! ibret-i alem için yapılsın bakalım bir daha oluyor mu
Benzeri durum yaşamış olaraktan, çok iyi olmuş diyorum. Layığını bulsun köpekler
Yaşasınn özgürlük cok şükür bu durum cokkk iyi olduuu
Cok iii bir karar diye dusunuyrm. Ibret olur da suc orani azalir
Coktan alinmasi gereken bir karardi nihayet gerceklesti cok iyi oldu
Kesinlikle isabetli bir karar olmuş. Çocuk istismarcılarına daha fazlası bile yapılabilir.
getirenden Allah razı olsun. Duyduğum en güzel haber...
Hakkıyla uygulanacaksa eger, iyi olmuş. Geç bile kaldılar.
cok guzel harika mubtedem bu lazim di zaten cok dogru bir karar vermisler
Sapıkların uckurunu frenlemeleri için yardımcı olur umarım.
Isabetli bir karar olmuş ama daha yürürlüğe girmiş mi belli değil
umarım kimyasal hadımdan kasıtları canlı canlı asitle önündeki pisliğini eritmektir...
iyi olmuş en azından korkuları olur ve türleri azalır.
Şimdi erkekler düşünsün düşünmezse kıt kıt diyorum :) Çok uzun zamandır beklediğimiz bir cezaydı.
Gün boyunca haber okudum ama bunu görmedim. Yıllardır beklediğim haber.
Oh msallaaahh kimyasal olmayackti o neyse buda idare eder ☺
şu an sevinebildiğim tek şey. Yerinde ve doğru bir karar.
Bir kadın tecavüze uğradıktan sonra o adamı isterlerse kazığa oturtsunlar bir şey değişmez. Zihniyetleri hadım etmek lazım öncesinde yapılabiliyorsa.
İşte gördüğüm en güzel ve en yerinde ceza şahane olmuş
sonunda hak ettikleri ceza verilecek kravat takarak mahkemeye çıkıp iyi halden yırtamayacaklar
Süper ötesi harikulade bir ceza,,, ama ya kadın tecavüzcülere ne ceza verilecek?
Güzel haber, geç kalındı ama bir şey olması şarttı.
Buna çok sevindim. Gerçekten hakediyorlar. Hemde aşırı şekilde.
Tecavuzcu kisi once hadim edilmeli ardindanda tecavuz icin kullandigi seyide bir servis tabagi icinde ketcap ve mayonez ile suslenerek çig çig yedirilmeli suşi gibi
Umarım caydırıcı olur. İnsanların ruhlarına ve bedenlerine karşı yapilan buyuk bir saldiri ve buna kimsenin hakki yok. Arsızca kadınlara dokunabileceğini zannedenler için gelmesine iyi oldu
Bence tecavüze, çocuk tacizine, vatanı bölmeye çalışmak aynı zamanda örgütlenmek ve ayaklandırmak. bir hayvanı ya da insanı öldürmek. Bunlar kesinlikle idamlık. İdam gelsin bunlara.
inşallah etkili olur ama bu hadım edildikten sonrada serbest bırakılmasın
Umarim devlet kendi destekledigi kurumlarda da bu cezayi uygulamaya koyar...
Çok yerinde bir tespit. Hatta idam edilseler daha temiz olur
İyi oldu uzun zamandır aldıgım en sevindirici haber
oha ciddimi.. bugün duyduğum en güzel haber bu oh be
bu haberi şu an öğreniyorum. yıllarca savunduğum bir görüştü çok mutluyum.
Dediğim gibi. Şeriatın belli kanunlarını sağdan soldan yasalara yama yaparak sisteme ekliyorlar.
ahahah çok iyi olmuş.. Kararı verenin ağzına yüreğine sağlık. Götü yiyen yapsın şimdi...
Ohh içimin yağları eridi valla. Bu onun bunun evlatlarına daha fazlasını hakkediyorlar gerçi..
Bence önce östrojen verilsin.. Sonra tecavüz edilsin..
Kadınların ne yaşadığını hissetmeliler..
Dişe diş.. Kana kan..
Fiziksel olsa daha iyi olurmuş. O suçu işleyen kişi daha sonra eşi ile beraber olmamalı. ya da evlenip yuva kurmamali
Geç bile kalındı. O kadar seneler boyunca, o kadar kadın katledildi ki.. Şimdiye kadar akılları neredeydi? Sevindik tabii geldiğine.
Yapsınlar abi yaa !! Hepimizin anası bacısı var Namus İffet Sahibi insanlarız !!!
En güzel en iyi beklediğim haberdi o yaptıkları şeyi son kez yapmış olacaklar. Ve sapıkların soyu kuruyacak inşallah
Gene insancıl yaklaşmışlar içini sökme cezası gelseydi daha caydırıcı olurdu.
Yerinde kullanılırsa en mantıklı karar sanırım. Umarım caydırıcı etkisi büyük olur.
Çok geç kalınmıştı. Bence ibreti alem diye kafasını koparıp sokaklarda bile gezdirebilirler hiç sorun değil.
genede yapmışlar helal olsun ama
devlet bunlara bakmasın sürünsünler seref...
Az bile az al sana en kral ceza tecavüzcüyü tecavüze uğrayanın ailesiyle bir ordaya kapatıcaksın...
İşe yarayacağından emin değilim. Umarım haksız çıkarım.
Bu kadar güzel bir haber almamıştım ülke olarak uzun zamandır. Bundan önceki suçlular için de uygulanmalı
peki şimdi ne olcak kız ya ifitra atarsa adama itiraf yuzunden gider erkeklıgı
ölseydi iyiydi. ya da biz bayanların eline verilsin ölmekten beter ederiz şerefsizleri
Düşüncelere nasıl çözüm bulucaz bu karar doğru olmuş
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!