CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
Sizlere iki tane beğendiğim ilginç bir bayram videosu gönderiyorum.
1- İlginç ama etkili bir video (Dikkatlice izleyin)
2- Çılgın bir Cumhuriyet Sevdalısı Genç (Keyif alacaksınız)
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
Sizlere iki tane beğendiğim ilginç bir bayram videosu gönderiyorum.
1- İlginç ama etkili bir video (Dikkatlice izleyin)
2- Çılgın bir Cumhuriyet Sevdalısı Genç (Keyif alacaksınız)
Katılacam tabii, sorman bile kabahat! Böylesine önemli bir bayram kutlanmaz mı? Bizim Ramazan Bayramımızda bu :D
Cumhuriyete sahip çıkalım ve değerini bilelim. 1. video gerçekten bunu iyi anlatıyor. 2. si güzel bizim kafadan bir genç. Helal olsun. Adamın dibi... Böyle gençler olduğu sürece biz daha çok Cumhuriyet kutlarız.
Bu sırada Herkesin Cumhuriyet Bayramı KUTLU OLSUN.
vatan bayrak aşk namustur benim için bu topraklar için bir değil bin kez kanımı akıtmaktan onur duyarım
hepimizinki kutlu olsun
cumhuriye özgürlük demek özgür düşünce demek
özgürce dinimi yaşayabilmek demek saçlarımı özgürce salmak salına salına gezmek demek v. s
Yooo! Dinini özgürce yaşamak demek. Özgürlük ve demokrasi olan ülkelerde kimse Giyime kumaşa karışmaz. İstediğine inanırsın. İstediğin gibi yaşarsın. İnan Avrupa'da öyle ve ilk başta alışamıyorsun ama sonra iyiki de burası böyle diyorsun.
Ayrıca Allahın yarattığı hiçbir güzellik yasaklanamaz. Yasaklayamazlar. Kapatamazlar. Bu Allah'a karşı gelmek demektir. Benim yarattığım güzelliği benim dışımda hiçbir insanoğlu kapatamaz ve yasaklayamaz der. İnan bunu der. Allah'ın güzelliğini kapatmak deliliktir. Hele bunu kızlar yapıyor var ya üzülüyorum. Suudi Arabistana ben gittim. Geldiğimde Türkiye'de doğduğuma şükkettim. Oradaki kadınları durumunu bir görsen, bir daha asla gitmezsin.
anlıyorum canım inşallah bende gidebilirm senin gibi yerler görebilrim eig almak isterim :D
sende çok güzelsin ayrıca canım
Cevap
4Cevap
Çok önemli değil açıkcası alaya da katılmıcam.
Bu arada Cumhuriyet Bayramı kutlu ve huzurlu olsun.
Dogum gunum.. Nasil onemli olmasin 😊
Ya varya Efsane olmuş Superdi yana
önemsiz hem de zerre önemi yok
rojaava devrimine ne diyorsun nerelisin
CHP-HDP ikilisi ile Demokrasiyi ve Barışı getirip, bu lanet savaşı bitirmek gerekiyor. Artık Türk Kürdü, Kürt Türkü vurmasından nefret ediyorum. Savaş nedir ya, lanet bişidir. Önemli olan bir ülkede insan gibi, huzur içinde yaşayalım. Yeter artık bu savaşlara, herkes ırkcılık ve ayrımcılık yapmadan şu ülkede güzelce yaşasın, istiyoruz.
nerelisin yabancısın herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar