Gündem Ülkemizin kurtuluşunda büyük emeklileri olan şehit ve gazilerimizin emaneti "Zafer Bayramı" törenine katılacak mısınız? Yakışıklı_Kayserili Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet tabiki de Hayır katılmayacağım Kararsızım Diğer 👁️🗨️🧿✔️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ülkemizin kurtuluşunda büyük emeklileri olan şehit ve gazilerimizin emaneti "Zafer Bayramı" törenine katılacak mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Evdeyim yarın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Özgür olan tek sınıf vardır dünyada... Onlar da ölülerdir. Geri kalan her bir insan kapitalizmin birer destekleyici zincir prçasıdır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ülkeye aidiyet duygularını yitirdim böyle şeyleri artık umursamıyorum 0 0 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Gündem konusunda 507 cevap paylaştı. Teknofest'e gideceğim tatil yarın. 0 1 Yorumla Yakışıklı_Kayserili +1 yıl Yarın bayram teknofest de umarım bir parti nin siyaset ortamı olmaz ama neyse.. Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Katılmak isterdim ama yurtdışındayim şu an 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Törenlere gitmem kalabalık ortamları sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evdeyim yarın
Özgür olan tek sınıf vardır dünyada... Onlar da ölülerdir. Geri kalan her bir insan kapitalizmin birer destekleyici zincir prçasıdır.
Ülkeye aidiyet duygularını yitirdim böyle şeyleri artık umursamıyorum
Teknofest'e gideceğim tatil yarın.
Yarın bayram teknofest de umarım bir parti nin siyaset ortamı olmaz ama neyse..
Katılmak isterdim ama yurtdışındayim şu an
Törenlere gitmem kalabalık ortamları sevmem
Hayır katılmayacağım
Hatayfa evi toplamaya annemlere yatdım edicem