AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
çünkü medya büyük patronların elin büyük patronlar byük bir kısmı da ya Yahudi asıllı (fox) ya da Yahudi uşağı Aydın Doğan gibi
Herkes kendi kıçını düşünüyor. Kim ölmüş kim kalmış umurlarında değil.
Erzurum da bunun icin yürüyüş yapılmış. Ama hiçbir sosyal mecra yayınlamamış. Garip, tuhaf bir durum...
Turk ve muslumansan kimsenin mikinde olmazsin, gerci hepimiz ermeniyiz diye yalaklanan bir milletten ne beklersin.
Cnku onlar arap değil cnku onlar nop projesinde yasayan israilin erdoganin hedefinde ki araplar değil . Misirli esma olsalardi cb smdiye agalrdi bile.
Bir ülkenin kendi medyası vatandaşı yanlış bilgilendiriyorsa o ülkenin başka düşmana ihtiyacı yoktur.
arkadaşlar benim çinde yaşıyan çok tanıdık akraba abilerim var herşey normalmiş orda camilerde namazlar kılınoyrmuş vs vs farklı birşeylerin olduğu yok diyolar yani
Bazı konuşmalara falan da baktım ama sınır kapısından geri çevrilen türkmenler?
Evet biraz daha bahsetsinde gaza gelip Çin li diye Koreli dövün
Onu yapanlarda salak.
Her çekik gözlü yü dövmek çok saçma zaten bir Çin liyi bilde dövmek çok saçma bunu yapan Çin Hükümeti yoldan geçen Çin li değil
Sadece türkler zulüm görmüyo dünyanın her yerinde zulüm var
onlar yuzunde bizede soğuyor islama ama bem soğumuyorum, bide müslüman olmayan insanlar onlar yüzünde nasıl müslüman olsun ki.
sayın devlet adamlarımız bu konuda çok duyarlı ( ! ) oldukları için
o medyaya sansürü kim koyuyor acaba
bence
onları sevmiyor bu iktidar
ondan böyle.
medya yı ayarlıyor iktidar..
#DoğuTürkistanaÖzgürlük
#FreedomforEasternTurkestan
dünyadaki tüm zulmlere nasıl sessiz kalıyolarsa buna da kalıyolar... zulmün ırkı cinsiyeti yaşı dini olmaz
Aslında bunların tamamı yalanmış. Hatta bir süredir orda müslümanların bayramı resmi bayrammış. Türkiye ile Çin arasını bozmak için
Bunlar Doğu Türkistan da değil başka yer ve zamanlarda çekilen resimler de o yüzden. Doğu Türkistan da var denilen hiç birşey yok. Kandırıyorlar sizi
doğu türkistan haberleri çoğu yalan
İnanmıyorum yalan olduklarına. Ama bilemeyiz tabi.
uygurlara karşı karlı zülüm büyük olasılıkla var ama içinde yanlış şeyler konulup anlatılıyo
Evet o olabilir , karışık isler donuyor..
Gerekirse çine nükleer bomba bırakırız
Keşke yapılsa böyle bir şey abi.
Zamanı var daha büyük birşey düşünüyorum
Sokaklara döküldün mü? Sesini duyurmaya çalıştın mı? 5 Temmuz'da düzenlenen eyleme gittin?
Cunku amac o zaten turkleri turklugu yok etmk... Turk olmayan gerkese yardimetti bu akp hukumeti kapilari acti ama turk. enlere acmadi yardm etmedi neyse bn susuyorum demicem bisey
bir bitmediniz arkadaş siz gidip çinli diye doğu Türkistanlıları dövmeye devam edin
Türk oldukları içindir.
yok canım. diziler -magazin programları-sabah programları- saçma yarışmalar vs. varken kim ilgilenir bunlarla =? dimi yani.=?
Ekran başında faydamız olmaz.
Bu dünya haksızlıklarla dolu bilmiyor musun?
Onların amaçları belli.
Satiliklar çünkü.
Çünkü asılsız olduğu iddia edilmekte
Sınırdan çevirilen türkmenler ://
çok üzülüyorum ben ırkdaşlarımızın bu haline😢
Medya işine geleni haber yapıyor.
Gün gelecek çok büyük savas olacak ve kazanacagiz
haklısın. Yapmazlar haber falan.
Gerçekligi ne dogru oldıiuguna inanmiom benn
Cok sacma , gereksiz her konuya yer veriyorlar:/
medya boktan adam gibi bişi yok
yok öyle bişey yalan dolan
Araştır iyice , yıllardır devam eden bir şey bu. Sınıra gelen insanlar boşa mı geldi veya Türkiye sığınanlar?
araştırdım birinci agızdan dinledim hatta medyanın işi islam devletlerini savaştırmak istiyorla sadece
Bizle de paylaş bizde bilelim o zaman sana zahmet.
ortalığı çok karıştırdıkalrı için
Çünkü MÜSLÜMANLAR
Tayyipcilere sor bide bunu
Türk ya onlar o yüzden
Cunku k. o. c bir medya ve devletimiz var
Medya özgü değil
haberler ve fotolar kısmen yalan diyenler var.
asıl dertleri ne acaba onu bilmek lazım
Medya sanılanın aksine özgür, bağımsız değil
Çünkü müslümanlar.
kobane ve şengalde ki katliama da yer verilmedi
Medyada yer verildi , hala da veriliyor. Takip etmeni öneririm.
türkleri yıldırma projesi satılık medya
Çünkü arap değiller
saçmalık mk
yaa :( üzücü
Kampanyaya katildim
Teşekkürler.
kocası tarafından dövülüyor sonra dışarı atıyor sen bu kadını evine alırsın demi ALLAH için söyle doğu türistan türkiye arası kaç bin km? uçakla taşı taşı bitmez yardım sadece ülkeye almakla olmaz bak birsürü insani yardım gönderdi lütfen biraz düşünelim öyle yanıt verelim sen düşün apartmanında 5 kişi kocası tarafından dövüldü dışarı atıldı hepsini alsan ne olur karın çocukların belli zamnadan sonra bokar bu acı ama gerçek burada ben alınmasın demiyorum ama sadece düşünün buraya gelmeleri imkansız türkiyenin yüz ölçümü rusya kadar büyük olsa tamam hepsini alsınlar hiç kimse ses çıkaramaz ama bulunupumuz toprağın yüz ölücümü belli amacım türkistanı kötülemek kesinlilkle değl onlarda bizim kardeşimiz ama dediğim gibi sadece eve almakla olmaz bak o kadar uçakla insanı yardım gönderildi biraz duayarlı olaım lütfen burada yanlış anlaşılmasın çini fekan desteklemiyorum...
Allah kahretsin çini
katılıyorum :(
medya oldugu icin
medya patronları sağ olsun!
Bosver bizene 😊
deger gormedıgınden
herşeyin hayırlısı.
Hadi delikanli olup dogu turkistanda savasin
Bu ülkede vatan hainlerin olduğu surece arkamızı bırakıp gidemeyiz , birinci dünya savaşında olduğu gibi karşı safa geçer bazı kesim 😊
Belli belli ulke bitek sizin degil hrseye sahipleniyorsunuzya hadi dogu turkistan icin savasin bizim gibi , cesaret nerde bos agiz
Ne istiyorsun , sizin gibileri kazığa mı sokalım veya sizin yaptığınız gibi sokağa çıkıp elalemin dükkanlarını mı yağmalayalım araçları mı yakalım metroları mı yıkalım?
Yahu sen de müslümansın ben de , neyin kafasındasın anlamıyorum..
Acaba neden? Hic nedenini arastirdinmi benim koyumde okul yok mezun olali 20 sene oldu okul yok okul icin 23 km yuruyorduk yaz kis demeden ha elektirikde gelmedi , ben 8 yasindayken turk askerleri bizim koye gelip sucsuz insanlari hirpalardilar , annem hamileydi ve asker yuzunden cocugu dustu siz ne yasadiniz ne biliyorsunuz benim buyudugum yerde yasadigim seyleri siz bilemezsiniz ha bugun yine git yine okul yok yine elektrik yok bizim hakkimiz haram sizlere
O köylerin çoğu pkkya destek veriyor maalesef bu bir gerçek. Yinede olanlara hak veremem olanları az çok biliyorum ama sallıyorsun hangi köy kaç nüfusu var ve elektrik hala yok mu , söyle araştıralım. Öyle gizliden demekle olmuyor. Bu ülkede çok yalan dolan haber dönüyor.
Aynı zamanda yaşananların suçlusu türkmenler veya ben değilim , öfkeni bana kusamazsın. Siz böyle ön yargılı davranışdıkça benim gibi ılımlı yaklaşanlarıda soğutuyorsunuz kendinizden. Kimse dans düşman değil ama senin içinde bir nefret var benimle alakalı olmayan bir sebepten ama gösterdiğin. Allah akıl fikir versin.
okul yok elektirik yok kendi pc başinda ahkam kesiyor.. doğudan bqatiya göç edn hangi topluma devlet dur dedi.. orda şartlar öyle orda yaşayan kim olursa olsun bölege sikintilarini çekiyor.. kurunun yaninda yaşta yanmiştir doğru.. ama devletin size düşman olduğunu söleyen dilleriniz birgün taş olacak... gerçekten yediğiniz kapi pisliyorsunuz başka bir şey diil... annenin düşürdüğü çocuk için allah rahmet etsin eğer böle bir olay varsada kişiler kurumlari zedeleyemezse kurumlarda devleti zedeliyemez mal mal olmayinn.. ha diinki ben bir kürdüm ayri bir vatan istiyorum firsati bulursam çökerim en azindan derimki helal oılsun niyetleri belli.. ama sizin yâriniz doğuda cahillikten herşeye inanıyor ytariiniz batida paraya para demiyor ne b*k olduğunuz belli diil kötü konuşcam kürt birsürü arkadaşim var işinde gücünde aklima onlar geliyor konuşamıyorum iyi konuşucam şziin gibileri çikiyor mal mal konuşuyor valla sizle işimiz var bizim bu sorun senelerdir bu yüzden çözülmüyor yoksa gerçekten hiçsiniz
@IıITARIKıI çok güzel dedin abi ağzına sağlık..
yaygaraya gel