Hayır anlamıyorum herşey konuşuluyor da asıl konuşmamız gereken kardeşimiz olan doğu türkistan neden konuşulmuyor? Neden kimse yardım etmiyor? Gidiyoruz suriyeye yardım ediliyorda asıl etmemiz gereken yere neden yardım edilmiyor?
Doğu Türkistan'ı neden kimse konuşmuyor? Neden kimsenin gündeminde değil?
Çünkü Doğru Türkistan olayı bir ABD oyunu... Oradaki Uygur Türklerini, Türkiye'den giden bilinçsiz ülkücüler ile kışkırtıyorlar ve Çin e karşı hem bizi hem de Uygur Türklerini kullanmaya çalışıyorlar. Onlarca yıl sorun olmayan Uygur Türkleri, tam da Çin hızla gelişirken neden sorun olsun? Onlarca hatta yüzlerce yıl sorun çıkarmayan Çin tam da tüm dünyanın gözleri kendi üzerindeyken neden böyle bir şey yapsın. Çinliler delimi ki, kendi ayaklarına sıkıyorlar.
Bu oyuna gelmeyeceğiz. Uygur Türklerinin de gaza gelmemesi için uyarılması gerekiyor. Şimdi sırası değil.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşkenceleri kim yapiyor o zaman? Yani bu görüntüler nerden geliyor?
Sen ne yazdığımı anlamadın. Ben sana olaylar olmuyor demiyorum. Ancak olayları Çin çıkarmıyor. Uygurlar bağımsızlık mücadelesi veriyor ve bu mücadeleyi başlatanlar Uygur Türkleri değil. Aralarına karışıp, akıllarını bullandıran ABD ajanları. Bunların içinde farkında olmadan ABD ye hizmet eden yüzlerce Türk var. Amaç zaten o görüntüleri dünyaya yaymak ve Çin e karşı baskı uygulamak. TC Devleti bu durumun farkında ve bu nedenle olaylara karışmıyor. Yani şöyle düşün, yabancı birileri geliyor ve senin kardeşini kandırıyor. Kardeşinde babana isyan ediyor evde olay çıkarıyor. Size karşı saldırganlaşıyor. Baban da kardeşini dövüyor. Kendimiz başkasının amaçlarına alet etmemeliyiz.
Yanlış biliyorsunuz. Eşim Uygur Türkü abisi ve ailesi yok yere hapiste. sebebi Telefonda başörtülü bir kızın resminin bulunması. Böyle bir sebep olabilir mi. Ülkeden çıkış yasak İslami ya da türklükle alakalı bir söz söylemek yasak. Hapis ve toplama kamplarında beyinleri yıkanmaya çalışılıyor. Ağızlarında türk ya da İslam kelimesinin çıkması bile yasakken kim kime ne oyunu oynayacak Allah aşkına. Bizler kör olmuşuz ve körlüğümüze bahaneler buluyoruz. İnşallah kardeşlerimiz bu zulümden kurtulur. İnşallah bizlerin gözü açılırsa biraz bile olsa bu gündeme gelir
arapların başına bir şey gelse ağlıyoruz, rabia yapıyoruz, arap kralı ölünce bayrak indirip yas ilan ediyoruz. Sonra da o araplar Barış Harekatına karşı çıkıp bizi kınıyorlar...
Fakat dert soydaşlar olunca üzülmüyoruz bile... Zalime yenik düşen Uygurlar sığınma talep edince ''hoop orda duuurrr'', ama ab den para karşılığı baktığımız suri arap gelince ''ümmet gardaşım beniiimmm'' oluyor...
Bu konuda biraz haksizlik ettigini düsünüyorum. Bu konu ile ilgili bir cok haber gorebilirsin arastirsan. Eger Cin ile sınırımız olsaydi. Eminim onlarida kabul ederdik.. Ben isterdim sahsen bunu.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben neden haberlerde görmüyorum gündemde ise.. herkes göz yumuyor sessiz kaliyor millet
Cünkü bu konuyu Recep Tayyip Erdoğanın sürekli gündem de tutmasi lazim. Hersey ondan beklenir olmus.. O konuyu sürekli ele alıcak baskalarida. Sanki baska derdimiz yokmus gibi. Taa Çindekileri düsünüyoruz diye polemik yaraticaklar..
Hayır değiliz ama Suriye burnumuzun dibi. Bütün dünyaya rağmen orada operasyon yapabiliyoruz çünkü bu bölgede Türkiye'yi bastiracak güç yok. Söyle düşün sen kendi memleketinde kapı komşuna biriyle kavga ettigi zaman yardım edebilirsin , şehir dışında yaşayan kardeşin aynı durumda kaldığında ona yardım etmen daha zor
ke'MAList beyinsizler den tek kelime duyamazsın çünkü onlar muslüman. Kardeşim tanışmış bı kaç ay önce de tuylerim diken diken oldu birisi ile tanışmış Doğu Türkistanlı.😭😭😭
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen birde insanım diyen çin müsvettesinin yaptığı işkenceleri izle bak bakalım yüreğin dayaniyormu rahat uyuyabiliyormusun...
Bir an önce çin istila edilmeli edilmezse dünyanın sonunun gelmesi yakındır erkekleri yakılmalı kadınları da cariyemiz olmalı ve malları mülkleri yagmalanmalidir