AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hepsi Fatih Terim yalakası da o yüzden. Ama merak etme Galatasaray'a iyilik yapmıyorlar devam etsinler bu şekilde.
Rezalet , Avrupa fatoşu
öyle deme maçlar avrupa da sahada kazanılıyor
Bunlarda Fransız aslında
bu konu hakkında fikrim yok
Olsun lobici onlar. Hakem yoksa onlarda olmaz
Avrupada hangi türk takımının başarısı var?
Gidenlerin Galatasaraydan başarılı olduğu kesin. Sivas bile ondan daha iyi temsil etti. Karşılaştığı kulübün toplam maliyeti falcao nun maaşı kadar. Ha diğer kulüpler diyelim ki başarısız bu Galatasarayın başarısız olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Gidenlerin galatasaraydan ne başarısı var onu söyle mesela gruplardan en son ne zaman çıkmışız herhangi bi türk takımı için soruyorum evet galatasaray kötü ama diğerlerinin de galatasaraydan pek bi farkı yok Sivas bir şeyler yapmaya çalısıyor sadece onun da ne kadar gidebileceği şüpheli zaten
Ne yani Avrupa da ultra iyi değiliz ama medya diğer takımları başarısız olunca yerin dibine sokup gs başarısız olunca neden kazanmış gibi davranıyor bu soruya cevap verebilir misiniz çünkü sorum tam olarak bu
diğer takımlar başarısız olunca yerin dibine sokmak mı... dinamo kieve 6-2 kaybettiğinde beşiktaş "hakem kararlarıyla Beşiktaşı yıktı" diye haber yapan kimlerdi allah aşkına..
fener o kadar uzun süredir gitmiyo ki gazete manşetleri bulamadım
sen neyin kafasındasın @soran? tamam abartılıyor olabilir ama en nihayetinde Türk takımı olduğu için. ha bana kalırsa ezsinler ama sadece bu Galatasaray'a yapılan bişey değil. objektif düşün biraz
Medya galatasarayı kazanmış gibi davranmamış ki. 10 kişi kalmışsın kalecini kaybetmişsin tam moral bozuldu derken erken bir golle beraberliği yakalayıp tur şansını bi sonraki maça taşıyorsun bunda anormal bir şey yok ki. Gazete manşetlerine bakıyorum trabzonsporla ilgili ne yazmışlar diye mesela. Trabzonu gömen ya da yerden yere vuran bi gazete manşeti varsa eğer bana at ben bulamadım eğer dediğin gibiyse senden özür dileyeceğim
@manniac azıcık takip ediyorsan yıllardır diğer takımlar başarısız olunca günlerce medyada algı yapan yorumculari atılan sansasyonel başlıklar varken galatasaray çok uzun süredir başarı sağlamamasına rağmen üstü örtülüp sanki kazanmılmış gibi davranıyorlar. şl ön elemesinde elendiklerinde azıcık yazıp geçiştirdiler. Başka takım o kadar farklı kaybetse aynı başlık mı atılırdı. Şimdi berabere kaldıkları takımın maliyetiyle falcaonun maliyeti nerdeyse denk. Konuşulmadan üstü örtünecek. Medyanın attığı başlığa bak sanki kazandılar
www.haber61.net/.../...norvec-e-kaldi-h431524.html
gs de trabzon da berabere kaldı. İki başlık arasındaki fark. Gazete sanki gs çok müthiş oynamış da pes etmedi yazıyor.
Galatasaray’ın oynadığı takımın değeri 8.3 Milyon, Trabzon’un oynadığı Molde nin değeri 14 Milyon Euro. Biraz objektif bakın. Buna o başlığı atıp gs ye pes etmedi yazmak ne kadar yansız?
mesela www.google.com.tr/search
azcık değil baya takip ediyorum bu bir. ikincisi objektif değilsin hala. adamlar kazandı dememiş 10 kişi kalmalarına rağmen berabere kaldılar demiş. üçüncüsü verdiğim örnek gibi bi çok örnek çıkartırım sana ama çoğu Avrupa liginden olmaz çünkü bazı takımlar ligde ortalarda sürünürken Galatasaray ülke puanı arttırıyodu o sıra. konu bu değil zaten. sana bir çok ligden olsun böyle örnek sıralarım. bu tip yazıların çoğu milli duygularla yazılmış yazılar. sana verdiğim örnekte hakem makem kaybetti mi 6 tane çocuk koydular mı bjkye koydular ama "hakem kararlarıyla Beşiktaşı yıktı" oldu bu haberin başlığı anlıyo musun? bu genel olan bişey. sadece Galatasaray'a olan bişey değil..
eskiden daha dürüst gazetecilik vardı patır patır konuşuluyodu. ama şu an nedense Avrupa maçlarında milliyetçi duygularla haber yapılıyo ve bu istisnasız her takıma uygulanıyor. öyle belli bir tarafın zümresiymişsin gibi 'abi bu böyle diğer takımlar olduğunda ses çıkarmıyorlar' demekle olmuyo. istisnasız Avrupa ligindeki yenilgilere beraberliklere bu uygulanır
yav arkadaşım Trabzon en güvendiği adamını mı kaybetmiş maçta hadi en güvendiğini geç 10 kişi mi kalmış. mal mal konuşup sinirimi bozma. adamlar ayrıca normal bir beraberlik sonucu gereken başlığı atmış.
öyle bi konuşuyosun ki sanki Trabzon 9 kişi kalmış 3 - 3 bitmiş. o halde bu başlığı atmışlar
@manniac Avrupada son 41 maçta 4 galibiyet. Adamlar ülke puanını düşürmüş hala yükseltti diyorsunuz. Zamamnında Fener de beşiktaş da yükseltti ama galatasarayın son yıllarda batırdığı ve medyanın bunu ört bas ederek üstünü kapadığı gerçeğini konuşuyoruz burda. Takım fiyatı falcaounun maaşı kadar olmayan takıma yenildiler hala pes etmedi manşeti size doğal geliyor mu?
lan Beşiktaş dediğin takım son 6 senedir var sen neden bahsediyorsun.. fenerde zaten 12 senedir yok.. son senelerini bende beğenmiyorum Galatasarayın. ama bunu Galatasaray hiçbişey yapmadı gibi yorumlayamazsın
@manniac siz de aynı gazetecilik mantığıyla hareket ediyorsunuz. Konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz. Beşiktaş gruptan namağlup çıktı zamamnında fenerbahçe çeyrek final ördü. En son ivan bebek olmasa ilerleyecekti gibi gibi diğer takımlar da zamamnında katkıyı verdi.
Galatasarayın 5 Senede Ülke Puanına Katkısı:17.000
2 Sene Avrupadan Men Edilen Fenerbahçe'nin Son 5 Senede Ülke Puanına Katkısı:31.500
Adamlar ülke puanının içine etmiş savunuyorsunuz pes
adamalar 3 gol atmış arkaya tarftarın üzüntülü halini koyuyor , falcanunun maaşı kadar kulüp değeri olan takıma gs yenilince pes etmedilermiş. Gerçekleri görmek istemiyorsanız keyfeniz bilir. Anlamak istemeyene hiçbir şey anlatılmaz. Aynen tam avrupa fatihi gs ye yaraşır başlık olmuş pes etediler sen haklısın şimdi mutlu oldun mu? Yalanlarla mutlu olmaya devam et
başka takım olsa atılacak başlık : Avrupa Ligi şansını zora soktu. Ama bizim kokuşmuş medya pes etmediler diyr. Sorun sadece şimdi değil hep böyle yapıyorlar ama sen uyumaya devam et, yalanlarla mutlu ol
Gösterdiğin haber başlıklarına baktım birinde trabzon moldeyle berabere kaldı yazıyor diğerinde de tur norvecte kaldı yazıyor :D son dakika penaltıyı atsa 4-3 biticek taraftarın yıkıldıgı an yazıyor emin ol ben bile yıkıldım o son dakika kaçan penaltıda. Bi yandan gs maçına bakıyorum internetten bi yandan da trabzon maçına bakıyordum televizyondan. Galatasaray avrupada çok kötü bu son yıllarda hatta bayadır haklısın. Ama haber başlıklarında öyle dediğin gibi trabzonu yerden yere vurmamışlar. Hatta bence trabzon çok rahat kazanacağı hatta farklı kazanacağı maçı defansı yüzünden kazanamadı yani elindeki kuşu kaçırdı. GS konusunda haklı oldugun noktalar da var evet
ablacım Beşiktaş gruptan çıktı diyosun 2013te Galatasaray çeyrek final gördü. fener çeyrek final gördü diyosun 2000 bilmem kaçta Galatasaray 2000de UEFA kupası kaldırdı fazla kupa konularına girme istersen.
bak hala farkettiysen ivan bebek diyosun. adam vermiş kararı bitmiş. hala bahane. bjk yanlısı gazeteci ağzıyla konuşuyosun sen şu an. biraz çomar olmayın.
bir de zaten ben yine diyorum ben Galatasarayın son zamanlardaki performanslarını beğenmiyorum. ama bjk daha çöplüğünde oynarken ya da liverpooldan 8 yerken fenerle Galatasaray ülke puanı artırıyordu. şu son 6 senedir bjk var.. sürekli kiralık oyuncular bide tabii ahslwşkflw o ayrı konu, o enayiliğe girmeyeceğim.
yani demem o ki Galatasaray ve fenerin olduğu bir mekanda bjknin Avrupa başarısından bahsetmek ne biliyim çomarca. fbde zaten 12 13 senedir Avrupa kupalarına gidemiyor. o yüzden bırak fanatikliği de bırak hakem yok şöyle yaptı yok taraflı falan da tarihi yok sayma ve antilik yapıcam diye saçma konulardan dem vurma. adamlar 10 kişi kaldıkları için ve üstelik çıkan en önemli oyuncularından biri olduğu için direndi veya pes etmedi demiş. ha ben yine diyorum demeseydi. musleranın yaptığı iş değil orada yani. takımı yerseydi. ama bunu Galatasaraya yapıyosan Beşiktaşa gidip yok hakem cart curt deme hakkı sende yok o zaman herkese eşit.
hala Falcao diyorsun. Beşiktaş yenildiği zaman kadroda talisca + aboubakar var. bu adamların değeri o zamanlar 24 25 m euro.. Falcao şu an 2.5m euro.. yani herşey maaş, herşey değer değil
@manniac hala anlamıyorsun hala kulağını zor yoldan gösteriyorsun. Şu an adamların oynadığı takımı tff 1 ligden adam toplaslalar yenerler. Beşiktaşın o zaman oynadığı takımlar nispeten güçlüydü. Hala kendini nasıl böyle kandırabiliyorsun pes gerçekten pes. Uyu sen uyu , böyle mutlu olacaksan ol
galatasaray bu kadar kötü oyunuyla pes etmedi başlığı atılırken trabzona norveçe kaldı , tarftar yıkıldı yazmak senin gözünde normal yani. İyi kendini kandır böyle. Bir de özür dileyeceğim diyordun az sözünde dur , vicdanınla bak olaya. Anlamıyorum yalanlarla mutlu olacaksan ol
bu iki başlık sizi objektif geliyorsa evet ben haksızım. Hiçbir medya gazete yorumcu galatasarayı eleştirmez , onun aleyhine algı yapmaz. Niiketim bugün sanki barcelona ile oynamış da pes etmedi yazıyorlar. Trabzona bile arkaya üzülen taraftarı koyarken gs nin sanki 11 adam toplansa 1 ligden rahatlıkla yenilebilecek takım karşısında berbat futbolla berabere kalmamış gibi davranıyor. Bunu görmek istemeyip fanatiklik yapacaksan yap. Görünen köy kılavuz istemez
sen anti taraftarlık yapmaya devam..
https://resimyukle.io/g/2cE6Xu8SXn
sen bir de buna bak derim. Yuhundan tut gerçekleri tarih yazar 6yı da yazsına... öyle göz önündeki haberlerden konuşmak kolay. dinamo kievden örnek vereceğim yine. çünkü maks oynadıkları güçlü takım benfica ve portoydu ve dinamo kiev di son zamanlarda ahlsğakfşakflls.. neyse dinamo kieve 6-2 yenilirken hakem cart curt, Galatasaray bak koskoca reale psgye yenilirken yuh.. senin için objektif olarak bu tabloya el veriyorsa ben okeyim.. ayrıca ben yine diyorum en güvendiği oyuncu kırmızı kart görmüş ve koskoca ikinci yarıyı 10 kişi oynamış bir TÜRK takımından bahsediyoruz. kim bu durumda olsa aynı başlığı atarlardı. bu başlıkta herhangi bir taraf tutma yok.. ama yook ben yine de anti taraftarlık yapcam diyosan orada sana ciddi bi tıbbi müdahale gerekir. fanatiklikten akıl sağlığın erimiş olabilir belki
bir de ben yine diyorum bak keşşşke yerselerdi keşşşke ama bunu tüm Türk takımlarının başarısızlıklarına adaletli Bi şekilde uygulasalar keşke. çünkü hakediyorlar. ama senin yok medya Galatasarayı tutuyo yok şu yok car yok curt demen yanlış emin ol hangi takım olursa olsun kırmızı kart görsün ve berabere kalsın buna benzer bişey yazılır. ha keşke yazılmasa ama yazılır işte
@manniac boş ver knka girme sununla tartışmaya he de geç. Daha yazılanları okumaktan aciz. Ulan kusura bakm a yazmışım zaten ne vicdanından bahsediyorsun @soran?
sen önce kendi yazdığına bak da sonra gel bana laf at. Özür dileyeceğim diyorsun kusura bakma yazıyorsun bu özür mü. Yanlışlıkla birine çarpınca kusura bakma dersin. Önce sen yazdığını anla
mantığınla oturup düşün bu 42 maçta 4 galibiyet almış olsa bjk veya fb gazete başlığı ne olurdu. Avrupa da yine sınıfta kaldık. Avrupa da x takım hezimeti , x hoca yine başarısız oldu , + gerçek olmayan sansasyonel haberlerle süsleyip manşet atacaklardı. Ama konu gs olunca ülkede herkkes ama herkes kör sağır dilsizi oynuyor. Mesela bak fenerbahçe hazırlık maçları oynadı değil mi. Hoca genellikle 3 lü ye alıştırmaya çalışıyor takımı ki bu ülkemizde yeni uygulanıyor. İnsanlar bunu diline olumsuz şekilde dolayıp felaket tellallığı yapıyor bunu gs yapsa kimse konuşmaz. Fenerbahçenin hazırlık maçı beraberliği bile galatsarayın avrupa başarısızlığından çok konuşuldu. Her zaman gs yi kollayan bir medya var. Ben gömsünler ağzına etsinler demiyorum sadece adil olup hakkaniyetli yazsınlar.
Bugün sadece hazırlık maçından bahsediyorum , mesela Dinamo Kiev maçı. Altay kart görse kaleye berke geçse maç berkenin yediği golle 1 gol yiyip berabere ayrılsa manşetler pes etmedi şeklinde mi olacaktı? Ya da hazırlık değil normal bir maç. Mesela beşiktaş şl den toplam 7 gol yiyiğ gelse kartalın buruk vedası mı denecek? Tabii ki de hayır. Siz de bunun böyle olduğunu biliyorsunuz ama anlamak istemiyorsunuz
sen dediklerimi okuyor musun? psv 5 - 1 yendiğinde 'hezimet / üçlü savunma çöktü' diye başlıklar atılan takım Galatasaraydı. kabul etmiyor olabilirsin belki ama gerçek ortada. görmek isteyene orada duruyor.
medya pohpohçu medya bunu biliyoruz. ama bunun sadece Galatasaraya özgü olmadığını görmen veya görmeniz gerek. ayrıca bak tekrar 5. kez diyorum atılan başlık yerinde.. hangi Türk takımı olursa olsun geri düştüğü maçta veya kırmızı gördüğü maçta berabere kalırsa bu tarz başlıklar atılır. bunu Galatasarayı pohpohlamak olarak düşünmezsin sen. pohpohlamak demek oo aslan Galatasaray kaplan Galatasaraydır. öyle mi demiş. hayır.
teeekrar tekrar diyorum Galatasaray kadrosunun en önemli parçası en güvendiği adamı kırmızı gördü. ister forvette Ronaldo olsun. en güvendiği adam gitti anlıyo musun bunu. bu atılan başlık oldukça yerinde bir başlık. ve hangi Türk takımı olursa olsun bu tarz bi başlık atılırdı
çomar emre bol zihniyetinden başka bir zihniyetin yok senin
@manniac peki sen hayal kurmaya devam et. bjk ve fb avrupa maçları oynadığında atılan manşetlere de dikkatli bak
sen de amigo evren turhan gibisin. Birbirimize hakaret edince çok güzel oldu değil mi. zaten bu zihniyette biri düzgün konuşsa şaşarım
hangi maçta 7 yiyip aslanın buruk vedası yazılmış bana göstersene sen. sana attığım görsellerde 1 - 0 real yenilgisi bile devler aslanın üzerinden geçti gibi bi başlık atılmış sen neyin kafasındasın
çomarı daha önce de dedim ben sana sıkışınca bu üslubu ortaya atman acınası ahdlaşkfls
@manniac yalancı bir insan değilim sen okuduğunu anlayamamışsın boş laf atmam merak etme. https://cf. kizlarsoruyor. com/q16753899/op/a3e094d4-c640-4db8-b25e-4185debd7270-or. jpg
Çok komiksin sıkışınca diyorsun ben sıkıştığımı düşünmüyorum sen sadece gözlerine perde çekmişsin. Anlamak istemeyene hiçbir şey anlatılmaz. Ama bu senin karşıdakini hakaretle sinirlendirmeye çalışıp konuyu saptırdığın gerçeğini değiştirmez
daha bir sürü var. Ama sen uyumaya devam et. Medya gs nin elinde ve bunu iyi kullanıyorlar
ben sana söyleyeyim gazetenin teki 6-0 Galatasarayın 6 0 yenildiği maçta fiyasko diye başlık atmış. baya Galatasarayı korumuş ya burada.. veya sana attığım manşetlere de bakarsan hep Galatasarayı kollamışlar.. 'yuh/plakasını da aldınız mı/gerçekleri tarih yazar 6yı da yazsın' bunlar hep Galatasarayı pohpohlama...
Galatasaray da bazen pohpohlanıyor diğer takımlar da. Ben medyada Galatasaray sütten çıkmış ak kaşık demiyorum. ama bunun tüm takımlara yapıldığını bilmeniz gerek
konuyu saptırmak? ahdlşakflakflkslf baya acınasısın sen ya
sen bana Galatasarayın 7 yiyip aslanın buruk vedası yazılanı göster... bunu sen dedin sen konuyu saptırıyosun şu an ahdlkwmdlw
Allah kimseyi bu denli çomar eylemesin yav
bir de bana eski gazete manşetlerini atma. çünkü ben sana bunu daha önce de dedim eskiden gazete cidden olanı yazardı. Galatasarayı bjksi feneri. hepsine güzel geçirirdi. benimde elimde onlarca gazete manşeti olur eskilere bakarsak yani
ki hala var ama sen konuyu yok işte böyle falan diyip çeviriyorsun.. sana Galatasarayın farklı yenildiği maçlara atılan manşetleri sunuyorum. sen hala yok Galatasaray bjk fener adaletsizlik diyip konuyu çeviriyorsun. gerçeği kabul etmek bu kadar zor olmamalı.
gerçek şu: evet pohpohlama var. ama tüm takımlara. sadece Galatasaraya değil. ve bu son atılan başlık kesinlikle yerinde bir başlık hangi takım olursa olsun öyle yazılırdı
@manniac bak 6-0 yiyen takımı kimse pohpohlamaz. ama berbat oyunla 42 maçta 4 galibiyet alana da pes etmedi yazmaz. Sen anlatmak istediğimi anlıyor musun? Sen önce sözlükten çomarın kelime anlamına bak sonra kullan. Eğer medyanın yıllardır gs yi kolladığını görmeyecek kadar fanatiksen göz doktoruna git. Laf salatası yapıyorsun aynı sonucu başka takım alsa asla pes etmedi yazmalardı. Medya yorumcular spor kanalları neden 42 maçta 4 galibiyeti konuşmuyor neden konuşamıor. Bunu başka takım yapsa ağzına edilirdi. Konu gs olunca medya tarflı davranıyor. İnanmıyorsan da inanma , böyle mutlu olacaksan ol. Ama gerçek bu
bak şimdi senin algın azcık kıt herhalde bir daha açıklayayım. diyorum ki sana en güvendiği oyuncu takımın bel kemiği kırmızı gördü ve o halde 40 45dk gitti takım. hangi Türk takımı olursa olsun o başlık atılırdı bunu kafana kazı. ikinci olarak çomar olduğunu kabul etmekte bu kadar zor değil abdlaşmclsöd. üçüncü olarak eğer yıllardır gsye düşmanlık beslediğini farkedemiyosan bi psikologa git. dördüncü olarak benim dediklerime mantıklı bir cevabı olmayıp aynı tirabzonlular gibi çipamuzu verun demek laf salatalığı değil zaten ahdlaşmflskd beşinci olarak ciddi bi algı problemin var güzel bi doktora görünme vaktin gelmiş senin. 42 maçta 4 galibiyeti konuşulmuyor demişsin sen hangi sitelerde geziyorsun bilmiyorum ama Bi kafanı kaldırıp başka sitelere bakmanı öneririm. Galatasarayın şu son zamanlardaki kötü performanslarını eleştirenlerle dolu internet
@manniac ben de diyorum ki başka en önemli oyuncusu kart görse ve çıksa kimse pes etmedi yazmaz. Sen önce bunu anla. Ayrıca hakaret ederek de haklı duruma düşmüyorsun sadece seviyeni belli ediyorsun. İki insan diyorum bak iki insan diyorum zıt fikirlere sahip olsa da gidip hakaretvari konuşmaz. Çomarın da anlamını bile öyle yaz bari yazacaksan doğru yerde kullan. Sen ister kabul et ister etme bu ülkede gs medya tarafından kollanıyor. Avrupa da değil 42 maçta 4 galibiyet bundan sonra 50 maçta 0 galibiyet alsa dokunulmaz olacak. Yorumcular spor yazarları spor kanalları konuşmayıp üstü kapatacak. Sen göremiyorsan ben ne yapayım
Başka bir oyuncusu kırmızı görmüşte pes etmedi mi yazmışlar sen bana onu de önce. hayır hakaret değil bunlaar sen bunları hakaret mi sandın anneeem bunlar gerçekleer.. gerçek olan şeyi söylüyorum ben sana. körü körüne çomarlık yapmaktan vazgeçersen bu kelimelere maruz kalmayabilirsin. çomarlık yapmazsan çomar denmez sana merak etme. bak hele bak hala tek tutunduğu nokta olan 42 maçta 4 galibiyete döndü. ya sen bi gir baksana internete Galatasaray 42 maç 4 galibiyet yaz. avrupada acı tablo, gs avrupada yokları oynuyor... bunlar kesinlikle Galatasaray yanlısı haber ya baksana neler demişler ajfşaşmflwşflw. biraz gözünü açman dileğiyle
@manniac fener ve bjk avrupa maçlarından sonra göreceğiz kimin gözünü açması lazım. Sana tatlı uykular
Allah bu enayiliği kimseye nasip etmesin amin
@manniac Allah kimseyi bu kadar kör yapmasın amin
kendi kendine dua ettin bak kesin tutar. allahım gör bu kulunu da gözünü aç
@manniac maçlar oynansın bir duayı kime etmişim anlarsın
şimdi sen hırs yapmışsındır ahdlqşkflallflsldösmf
@manniac cidden o random, hakaretvari konuşma şekli , algıları kapama falan baya komiksin. Ben kendimi biliyorum da sen baya hırs yapmış gibisin😂 Ben normal seviyede konuşurken seni hakarete varan sözlerin kimin hırslandığını belli ediyor merak etme
valla randomu nasıl anlarsın bilemem ama ben güldüğümü belli etmek için kullanıyorum ahdlwşkflslkf valla demekki kendini bilemiyormuşsun işte bak burada çözdük bunu ahdlşqmflw çünkü büyük bir şevkle tartışmaya başlayıp sonunda ilk dediğin şeye gelmen birazcık altta kalmiyim de bişeyler diyeyim belirtisi.. eee bu da azcık hırs demek oluyor. Bu arada ben hakaret etmedim yine diyorum. ben efenim ne söyleyeyim sıradan bir vatandaş olarak sana gerçekleri söyledim. tartışırken karşıda yazılan şeyi görmediğin veya görmezden geldiğin yadsınamaz bir gerçek. ben sadece sana gerçekleri söyledim bunları seni kışkırtmak için hakaret olarak söylemedim.. ve ayrıca maç gününden sonra bana manşetleri atacağını ve başlıkların normal olduğu halde bi bunlara bide gsninkine bak diyeceğini biliyorum hiç saklama ahslwşfmşwldşwld
@manniac sadece fb ve bjk nin avrupa maçları oynandıktan sonra manşetlere bak yeter. Hoş ben sana manşetleri göstersem de sen anlamak istemediğinden anlamazsın. Senin kışkırtıcı ve hakarete dayanan konuşmaların kimin hırslandığını gösteriyor merak etme. Sadece izle ve gör
ahsjwpfjwlkflwmfkwşmfke aşırı komedi bi elemansın ya sen. valla ben konuşma içinde onlarca kez gülmüşümdür asıl hırslı hırslı ciddi ciddi yazan sensin. gözüne güzel perde indirmişin kral
@manniac bu yazdığın bile kimin hırslandığını gösteriyor. Sadece izle başka bir şey demiyorum. Bir benim yazdığım şekle bak bir de kendinkine.
bence de yazım biçimlerine bakınca kimin hırslandığı belli oluyo ahdpalfklskfşskdls iyi güldürdün he beni
@manniac ben sadece izle diyorum sense aşağılık kompleksi vari şekilde saldırgan bir tutumla yazıyorsun. Sen beni güldürmedin ama dünyada böyle insanlar da varmış diye düşündürdün. Yazık gerçekten yazık.
daha da kızışıyor hırsss... hımmmm en sevdiğim güzel güzel
@manniac çocukça davranıyorsun , konuşmanın seviyesini aşağıya çekiyorsun. Ben dediklerimin arkasındayım sana sadece izle diyorum. Bu da son sözüm. Anlamam için direnen birine bir şey anlatılmaz.
abi madem aşağı çekiyorum konuşmasana ahslaşmfşakflwlld sende biliyosun burada hırs yapan sinirlenen ve altta kalmamaya çalışan tek kişi sensin. devam böylee anladığın dilden konuşuyorum