Sadece aşağıdaki habere bakın 🙃

3’e katladı ama neden kimse yarısı yağ olan kıymanın kg fiyatının 500₺ olduğundan (16€) bahsetmiyor!
Almanya’da 400gram pakette 4,25€ 1kg pakette 9,49€ ve daha kaliteli. Eti Türkiye’den daha pahalı yiyen tek Avrupa ülkesi isvicredir sebebi ise parasının aşırı değerli olması 1kg et İsviçre’de 13,49 frank 540₺…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Serbest piyasa ekonomisinde neden böyle şikayet ediyorsunuz. Ben satabiliyorsam 1000 TL ye satarım eti. Alıcı varsa 2000 TL olsun. Demek ki satılıyor. Demek ki alıcı var. İşsizlikten ağlayan yüzlerce insan var. Buyursun hayvan yetiştirsin. Ne yani hep ağzınıza mı verecekler.
Kafan mı güzel yoksa cahillikte mastır mı yaptınız 🙄
Herkes köyden şehre göç ediyor çiftçilikte para yok diye siz köye gidin hayvan yetiştirin diyorsunuz!
O zaman etin kilosunu 5000 TL ye de yesen sana az. Devam et böyle. Şikayet etmeyeceksin.
Ne bekliyorsun kızım. Buraya gelip et pahalı yazınca bilinçli vatandaş mı oluyorsun? Et pahalı ise ya piyasada et azdır ya da üretim maaliyeti yüksektir. Git araştır. Az ise sen üret, maaliyet yüksek ise nedenini bul ve o işi yap. Ne boş boş ağlayıp zırlıyorsunuz. Git bi işin ucundan tut. Girişimci ol.
Aq un yandaş tasmalı medyası işte. Hepsinin aq mak lazım.
Sen enden hayvan yetiştirmiyorsun?
Ben kırsalda yaşamıyorum. İşim var gücüm var.
Balkonda dana mı besleyim?
:D :D İşin gücün var :D Elindeki işin kazancı hayvancılıktan çok kazandırıyor demek ki :D
Çok şükür ben kazanıyorum. 17.002 tl alan vatandaşı düşünüyorum. Benim durumum iyi diye ekonomi ülke genelimde iyi diyemem.
Herkes fakirleri düşünüyor. Ama ortada fakirler yok :D
Hadi ya, çalışan nufusun %60 ı asgari ücrete çalışıyor. Demekki asgari ücret alan hiç kimse fakir değil. 17 bin alıp 9 bin kira ödeyenler bolluk içinde, harika ya, valla bravo sana 😃😃😃
Tamam şimdi git onlara de ki, işinizden şikayetiniz varsa köyünüzü dönüp hayvancılık yapın. Böylece gerçekten düşündüğünü anlamış oluruz.
Hangi köy, hangi arazi, hangi sermaye?
Devlet kaç kuruş hiybe edecekte yapacak?
Sen sırt üstü yat. Devlet gelip gerekeni yapacak. Ağzına verecek. Sen para kazanacaksın diye devlet neden benim paramı sana versin? Git araştır. Bu kafa ile eti değil 500 TL, 5 Bin TL yeseniz müstehak. Tembel asalak tiplere az bile o fiyatlar. Hibe bekliyormuş devletten. Şuna bak. Siz nasıl asalak oldunuz böyle. Araştır araştır. İş kurmak isteyene devlet her imkanı sağlıyor.
Ben yazılım mühendisiyim 73 bin tl maaşım var, gel ben senin ağzına dolduruyum. Karnı aç olan zaten senin gibi düşünenler. Kadıköy'de Cipiyle gezen adam seninle aynı partiye oy vermiyor merak etme. Ben yine bilinçli olup fakir olanları düşünüyorum. Sen devlete kaç kuruş vergi verdin de konuşuyon aç herif
"Devlet kaç kuruş hiybe edecekte"... Bana bunu söyleyen birine söyleyecek lafım olmaz. Bilinçliymiş, fakiri düşünüyormuş D. :D Ya bırakın bu boş işleri. Yattığı yerden para kazanmak, asalak zihniyeti olan biri kimseyi düşünmez. Mış, gibi yapar sadece. Olm gevezelik etme, yukarıda yazdık.. Devlet iş kurmak isteyene her imkanı sağlıyor. Madem fakir düşünüyorsun git yardımcı ol. Neyse yaa boş ver.. Sizin gibi beleşçilerle aynı havayı soluduğum için pişmanım.
Ben senin gibi cahil, ilkokul terk biriyle konuştuğum için kendime kızdım. Evet, köye gidip hayvancılık yapınca enflasyon ve dolar düşecek. İşte dünün makarnacısı gelmiş burada beleşçilikten bahdiyor. Git mitinge bedava çay var, hadi koş.
Senin aydınlığın yazdığın yorumlardaki hakaret ile sınırlı olmalı. Fikir yok küfür bol. Şeyimin yazılım mühendisi :) Yalandan kim ölmüş.
Ha ha çatla işte 😃 senin kapısından giremeyeceğin okullardan mezunum ve yazılım mühendisiyim. Ben hep 50 liralık mazot alıyorum diye kesimin entellektüel düşünürü seni 😁😁
:D Gezi zekalı.. Kimle konuştuğunu bilmeden gğtünü gösteriyorsun :D Senin maaşım benim günlük cep harçlığım.
Hahahah günlük 73 bin harcıyosun ha, puda şekeri mi satıyorsun 😁😁 çapsız, beyinsizz, aptalll yaratık
Senin gibileri doyuruyorum.
Diğer sorulara verdiğin yanıtlardan belli nasıl bir ahlaksız olduğun. Cinsellik sorularını es geçmemişsin. Sanırım çocukluğun Ensar da geçti, iyi doyurmuşlar orada seni 😄😄
Senin kadar cesur değilim bay gizli :D
Afferim sanaaa çocuk 😁 adı denizin dili, fotoda da çok iyi çıkmış maşallah.
Klavyeyi kullanamayan ağzı küfür dolu çakma yazılımcı. Hadi ilerle.