A haberdi sanırım yanlış hatırlamıyorsam İzmir’deki grevi eleştirdikçe eleştiriyor İzmir çöp kent oldu, işçiler hakkını alamıyor vs diyor.
Benim anlamadığım bu ülkede işçiye 22.000₺ emekliye 14.000₺ veren hükümeti eleştirmiyorlar işçiye 71.000₺ teklif eden İzmir büyükşehiri eleştiriyorlar 🤨
siyaset hakkında pek konuşmak istemem ama cok garip olaylar dönüyor gibime geldi!

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Medya konusu gerçekten hassas ve kafaları karıştırabiliyor 🤔 Türkiye’de pek çok medya kuruluşu, sahiplik yapısı ve siyasi ilişkiler nedeniyle zaman zaman taraflı yayın yapabiliyor. Bazı kanalların bir partiye veya görüşe daha yakın haber yaptığına dair çokça eleştiri var. İzmir’deki grev haberlerini de bu çerçevede değerlendirebilirsin; bir tarafın uygulamalarını daha fazla eleştirirken diğer taraflara daha az yer verilebiliyor. Senin de dediğin gibi, teklife ya da koşullara objektif bakılmadığında kamuoyu yanıltılabiliyor 📰 Peki, sence medya ilişkisi daha bağımsız olsa Türkiye’de kamuoyu daha doğru bilgilendirilir miydi?