Cem Garipoğlu'nun öldüğüne inanıyor musunuz?
Evet, intihar etti diyor ya tüm haberlerde
Hayır abi adamlarda b*k gibi para var yurt dışına kaçırdılar işte
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Silivri'den kaçırılabileceğini hiiiiiiiç sanmıyorum.
Söylentiler var ama gerçekten çok zor bence.
Mantığımı kullandığım da böyle bir şeyin mümkün olduğunu zannetmiyorum.
Gardiyanı ayarla, savcıyı ayarla, askeri ayarla bunların hepsini aynı anda bir araya toplayabilmeleri, ikna edebilmeleri gerçekten imkansıza yakın.
Çok zor.
O nedenle büyük ihtimal intihar etmiştir diye düşünüyorum.
Eğer gerçekten böyle bir şey varsa kaçırılma gibi çok büyük bir skandal olur.
Şöyle bir ihtimal var.
Malum ülke de yaşanan bir savaş var.
Belki ileride olabilecek toplumsal tepkiyi kırmak için planlanmış bir şey düşündülerse örneğin yaşanan iç savaş sonrası terörist ele başını serbest bırakacaklar ve tüm Türk Milleti birden ayaklanacak bu ayaklanmayı bastırmak için algı operasyonu yaparak bu katilin kaçırıldığını gündem yapacaklar herkes daha da şok olacak.
Bütün insanların algısını, tepkisini Silivriden kaçırılan Cem'e yöneltecekler ve böylece esas planladıkları şey aradan kaynatacaklar.
Örneğin tezkere geçti geçen meclisten, sonra ortalık karıştı o ortalığın karışma esnasında Amerikan askerleri bir hafta içinde ülkemize geleceğinin haberi yapıldı fakat kimse bu duruma dikkat etmedi çünkü ülke karışmıştı.
Yani sözün kısası ancak böyle bir şey planladılarsa kaçırmışlardır.
Sonuçta Cem de Yahudi.
Ve Yahudilerden her şey beklenir.
Yalnız bunun dışında Silivri'den kaçırdıklarını asla düşünmüyorum.
Hiç bir ihtimal yoktur.
Bir psikolog bu olayla ilgili güzel bir yere değinmişti yanlış hatırlamıyorsam ;
Bir insan intihar etmek için 5 sene beklemez.
Cinayet işlediği için yaşayacağı vicdan azabı için 5 sene kadar beklemez.
Cezaevine ayak uyduramadığı için intihar etmeye kalksa 5 sene beklemez.
Çünkü 1 sene sonra cezaevini artık kabullenip evin ve normal bir yaşamın gibi görüyorsun.
Çok doğru bir yaklaşım , 5 sene cezaevinde yat, yat sonra intihar ilginç..
Fakat şöyle bir gerçekte var ki kardeş, para her kapıyıda açmaz.
Düynanın en zenginleri arasında olanlar bile cezaevinde yatarken bu oğlan kimdir ki kaçırsınlar?
Yapılabilecek en iyi şey para karşılığında cezaevinde güzel bir ortamda geçirir hayatını dahası zor.
Yinede anlamak zor tabi olayı , ama ben kaçtığına inanmıyorum.
ya biraz mantıklı konuşun eğer kaçırabilselerdi bukadar zaman durur muydu içerde kaç senedir içerde daha önce kaçırırlardı. tayyipten nefret ederim ama nealaka tayyip bunla.. eğer buna güçleri yetse cemin babası yattı hapiste annesi yattı onlar girmezdi. Kaçırsalar çoktan kaçırırlardı bukadar içerde kalmazdı besbelli öldü çocuk allah rahmet eylesin
ya soyle dusun para icin kim bu riski goze alir bir kisi degil cezaevinin müdürü hastanedeki doktorlar cesedi yikayan adama kadar herkesin basi yanar bunu organize edemezler eger yapabilseler hayyam Garipoğlu'nun cezasini kaldirirlar asıl maddi güçlü olan o. Nasil sehir efsaneleri uyduuruyosunuz ya mumkun degil. ayrica otopsisini kameraya çekmişler öldü artikta adamin arkasından konuşmasin Allah rahmet eylesin gencecikti
hayr ne olursa ben ölen biri hakkinda oyle konuşmam allah affetsin
kendini öldürüp intihar süsü vermis olabilir ):
hersey cok karisik ):
Cevap
30Cevap
Yurtdisina kacirdilar kesin ve net gerci intihar ettiysede mustehaktir ama intiharda bir düşünce yani öldürülmüş bile olabilir
Ama bence kacirmis olmasalar gerçekten ölmüş olsa cem garipoglunun ölümünü babasi intihar olarak bu kadar cabuk kabullenmezdi cocugumu oldurduler diye birde cikip medyada magdur edebiyati yapardi :) kesinlikle kacirdilar.
Evett aslında pomeme basvurmayi dusunuyorum :))
Biri diyor ki tek kişilik hücre de kalıyordu eğer öyleyse nasıl kendini çamaşır ipiyle asti? Hadi diyelim normal koğuşta her türkü bu hikayenin sonu öldürüldüğüne işaret ediyor... kaçırılmıs olma ihtimali de var otopsi cenaze falan da yalan olabilir. Sadece kendi canına son vermediği kanaatindeyim.. Allah günahlarını affetsin ne diyelim. ( tabii öldüyse..)
Öldü mü bilmiyorum ama inandırıcıda gelmiyor. Ha eğer haberler doğruysa öldüyse üzülmem.
Hiç kimse tek başına kafasına poşet geçirerek intihar edemez. bu nefesini tutarak intihar etmeye benzer ki imkansızdır. hapise girdiği günden beri 14 - 15 saat ders çalışıyormuş çince öğrenmek için. ve bu gibi gerçekleri göz önüne alırsak öldüğü hiç ama hiç inandırıcı değil.
her şey planlıydı o kızın neden öldürüldüğü hala bir sır kimse bilmiyor. kaçtığı zamanlarda bir plan yapıldı bence sonra gitti teslim oldu gerekli ortam hazırlandı ve ilk fırsatta olan oldu. ailesi zengin tabi ki devletin içinden birisi olmadan olmaz bu işler.
Eğer bu senaryo gerçekleştiyse bunu ispatlayacak her ihtimali ortadan kaldırmışlardır.
Ölse bile gündemi değiştirmek amacıyla işlenen bir cinayet olabilir.
duyduğuma göre, yurtdışına kaçırılmış, intihar etti denilerek.
Tayyibin yakın arkadasıymıs babası zaten.
ya biraz mantıklı konuşun eğer kaçırabilselerdi bukadar zaman durur muydu içerde kaç senedir içerde daha önce kaçırırlardı. tayyipten nefret ederim ama nealaka tayyip bunla.. eğer buna güçleri yetse cemin babası yattı hapiste annesi yattı onlar girmezdi. Kaçırsalar çoktan kaçırırlardı bukadar içerde kalmazdı besbelli öldü çocuk allah rahmet eylesin
Tayyipide karıştırdın ya sadhehdu :D
Gece saat 2 ye kadar gozetleme oluyomus ne hikmetse 2 ile 8 arasinda mi ne intihar etmis l*n intihar eden adam boyle malca biseye dikkat eder mi ve o nasil bir gozetlemedir ki belirli saatlerde oluyor.. Onu cikardilar icerden ne de olsa Adalet MÜLKÜN Temelidir basligi altinda mahkemelerimiz var parayi verdin mi yeterli
ilerleyen zamanlarda belli olur kardeşimm bu
münevverin avukatı falan otopsi istemişlerdir yanii bu olay gerçekmi değilmi diyee
yanii adam silivride kalıyor silivri diğer cezaevlerine benzemez oraya sağ giren ölü çıktı hep
ama bkaalım
Net birşey söylemek doğru olmaz ancak cenaze aracı yolda durmuş filan. Yurt dışına kaçırmak öyle kolay bir iş değil. Aslında pişmanım filanda demiyordu hiç, ki intihar etmiş olsun. Ben öldüğüne inanıyorum yine de..
yurtdışında olmadığını nerden bilelim Türkiye'de hapis cezasına carptırıldığından belki oraya kaçtı? çünkü o da biliyodur burada kalırsa başının boş kalmayacağını. Ben intihar ettiğine inanmıyorum.
Yurt dışına adam kaçırmayı o kadar kolay mı sanıyorsunuz =(
adam intihat etti cezaevi müdürlüğü otopsiraporunu ve fotograflandırılmasını istemiş hakkaten cok acaip bir drram ölen kızda çocuk içinde 2 genc yasam topraga verildi
Güzel bir senaryo olabilir. Kesin bu olayların filmini çekerler.
"Doğduğuna inanıyorsunuz da öldüğüne neden inanmıyorsunuz" demiş hoca nasreddin..:)))
Şimdi görsem diyeceğim tek cümle '' Canın Cehenneme Dostum ''
Öldü mü ölmedi mi orası tartışılır ama ölmesini tercih ederdim
Herkes bu denli günahkarken bence herkesin yaşamaya hakkı var Öcalan Garipoğlu Bush fark etmez..
ölümü ancak Allah takdir ederse ölmeli insanlar bu konuda hükümsüz kalmalı bence
Tabikide haklısın ama yaptığı afedersin şerefsizlik resmen insanlığa yakışmayan bir davranış
bence ölmüştür tüm haberler yalan mı söyleyecek ve ayrıca o kadar kamera kayıtlarına bakmışlar.
bencede oldu çunku bir röportaj. ında berat ettigimde çine yerlesicem evlenip çocuk yapıcam diyordu. bunları niye soylerdiki yazık olmuş ikisine de gençliğini yaktı Allah afettsin
hedefleri olan biri neden intihar etsin ki kesinlikle kaçırdılar...
bence ölmüştür bu kadar kolay olmaz kaç kişi incelemiştir allah bilir
İlk kaçtığını düşünüyordum ama bugün haberlerde otopsi yapıldığını ve cenazesini gördüm gerçektende olmuş sanırım
Kafanıza göre senaryo yazmayın yaw öldü gitti işte fazla film izliyorsunuz
Paranın satın alamayacağı şeyler vardır , kesin ölmüştür
Ikiside degil goge yukselmis diyorlar.
2 düşüncem var. intihar etti denilerek uzak bir yere kaçırıldı ya da katil o değildi suç onun üzerine atıldı. münevverin üzerinde ters V işareti ve ayin izleri vardı. satılmış medya bunun masonların işi olduğundan bahsetmedi tabi.
Yurtdışında okuma planları falan varmış zaten kimliği değiştirip kaçmıştır ya :D
Kesinlikle katılıyorum maddi durumda müsait zaten
hayır öldügünü düsünmüyorum ama günahınıda almak istemiyorum tabi :)
Cezaevi deneyimim olduğu için bence intihar etmiştir...
renkli ve çok popüler bir hayattan, yalnız başına kaldığı bir odada hayatını sürdürebilmek herkesin kaldırabileceği bir ruh hali değildir...
Mantıklı intihar etmesi icin akil sagligini kaybetmesi lazim kurtlar vadisi senaristleri bu ise el atip intihar süsü verip kaçırmışlardir yurtdışına =D
Bana öldürmüşler gibi geliyor ama kanıtlar intihar ettiği yönünde aslında ikiside önemli değil o günahından sonra onada yaşamak nasip olmadı.
Aslında bu yaşananlar türkiyede hep var ama buna bir dur diyen yok bunlarda işte tuzu biberi oluyor maalesef
zengin olması önemli değil bunlar siyasi işler polisten kaçmak kolay değil
kfasına poşet geçirerek öldürmüş kendisini çok sçma geldi bana nie poşet alıyo
kafasına poşet geçirip kendni asmış
Hayır abi adamlarda b*k gibi para var yurt dışına kaçırdılar işte
Arkadaşım gitsinler baksınlar tabutu açıp o'mu değil mi diye.
Para işte adamı böyle susturur öz kızı'da olsa. Bir insan'da şeref ve karakter olmalı.
siz içeriyi bilmessiniz giren bilir öldürüldü ! :))
girmesem burada söylemezdim ayrıca özenlcek bir durum yok Allah kimseyi oraya düşürmesin...
Bos konuşmayın çocuk oyuncağı mi hapisten adam çıkarmak
evet inanıyorum toplumsal baskı ile öldürüldü
intihara sürüklenmesi de bir çeşit cinayet değil midir?
cem garipoğlu öldü diye haber mi var
Paran olsun herseyi yaparsin
Acar acar :)
öldürülmüşde olabilir
bana da öyle geldi daha çok poşet geçirerek kendini asma falan ilginç hareketler bunlar.
haberlere inanmamak lazım çok fazla farklı şey var
ölmesini temenni ediyoruz ama
ölmüştür o kadar beddua alan adam ne olacak
Oyle bir turkiyedeyizki. Inanmiyorum
kafayı yemiştir en sonunda asmıştır kendini
l*n neden 5 yil sonra diyonuz sanki 1 yil sonra olsa. neden 1 yil sonra intihar etti demiceniz
Ölmedi, kalbimizde yaşıyor :)
İntihar ettiğini düşünmüyorum. Kaçmıştır.
Çıkar kokusu yakında dicem de adamlar zengin 😀
Zamanla herşey ortaya çıkıcakkkkk
ölmüştür herhalde ya neyse mekanı cehennem olsun
Öldüysede yaşıyosada bizene ne yaparsa yapsınlar
çok tikimde değil açıkçası
Bu işi çözebilecek sadece bir kişi var
Filmlerde öyle söylüyorlar sanırım :D
Ben tabikide
Hata payı var ama, Cem garipoglu lux hayat yasayan zevkine duskun bir adam en guzel mekanlarda takilan en lezzetli yemekleri ickileri icen en guzel kizlarla yatan birisinin 24 yil hapis cezasi almasiyla depsresyona girip intihar etmesi oldukca mantiklidir lakin 18 kasim 2011 yilinda hapishaneye girdigi zaman (depresyona girdigini varsayarsak) bir kaç hafta içinde kendini öldürecektir ama üstünden geçen 3 yılın ardından birden kendini öldürmeye karar vermez. Ayrıca öldükten sonra adli tıp tan jandarmayla sevki sırası da cenazesi yanında ailesinden kimsenin olmaması, cenaze namazinda ailenin en arkada olup hic aglamadan ve uzulmeden namaz kildiktan sonra aceleci bir tavirla oradan ayrilmasi ise Cem Garipoglunun ölmediği ve yurt dışına kacirildigini gosteriyor. Bkz: cem garipoglunun yengesinin konusmasi
şunu anladım zenginsen ölemiyorsun bile
Bence olmedi o mal
Öldüğüne inanıyorum
İnanıyorum
evet
ölsün ölmesin banane
ben pek inanmıyorum
Yalan la.
Öldügu yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar