Münevver Karabulut'un babası mezarı açtırmak istediğini söyledi. Cem garipoğlu öldü mü sizce
Hayır.
Evet öldü.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İntihar çok farklı bi olgu, zengindi niye intihar etsin falan demicem o sebeple. Ama intihar edecek kadar hayattan umudunu kesmiş biri günde bilmem kaç saat Çince çalışmazdı, Çin'de hukuk okuyacağım demezdi koğuş arkadaşına. Zaten Münevver'le olan konuşmalarında da Çin'deki arkadaşlarımla konuşuyorum falan diyordu. Tanıdıkları vardı, kendi de dilini öğrendi gitti. Zor bi şey değil bu koşullarda.
Cevap
20Cevap
Adamın ruyasina falan giriyormus bir olay olabilir mutlaka hem adaminda ici rahatlasin ben sahsen olmedigini düşünüyorum zengin diye hatirliyorum bu çocuğu mutlaka bir yalan cevirmis olabilir
Ölmedi bence. Mezarı açılsın diye talep oluşturmuştu Karabulut ailesi. DNA testinde de bir dalavere dönmezse öğreniriz.
Kesinlikle ölmedi. Ailesi tarafından film gibi bir operasyonla cezaevinden çıkarılıp yurt dışına kaçırıldı.
ölmedi cunku o zengin iyi saklaniyor cenazesi bile saklandi bu mu ölüm
Ölmemiştir Ama Türkiye’de de olduğunu zannetmiyorum
Ulan karı yeminle sora sora milletin aklına getirdin olayı, gündem oluyor boyuna.
Ölmediyse niye babası başta
ölmese o mezara sokturmazdım dedi
O çince bile bilen bir aşırı zeki psikopattı polis yakalayamamıştı kendi teslim olmuştu paralarıda var o kaçmıştır kesin
Türkiye çatısı altında bütün düzenbazlıkların ihtimali vardır.
Çin'e kaçırdılar. ölmediği zaten en başından belliydi
Bence ölmedi kaçırıldı yaşıyor
Ölmedi kalbimizde yaşıyor!! Sövüyoruz
Kemikleri fosil olmuştur çoktan.
Çok da önemli degil...
Allahin belası mezarında rahat uyuyamasin
Öldüyse Allah Rahmet Eylesin
Ölmemiştir o öldu süsü verip yurt dışına kacmistir
Ölmediyse iyi senaryo helal olsun
Öldüyse Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Adım Cem ölmediğime göre yaşıyordur sanarım
Ölmedi bence