AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çünkü ölmek isteyen bir insan çinçe Japonca gibi dilleri öğrenmek için ölmeden önce sözlük istemez ölmedi kaçırıldı
İntihar ani alınan bir karardır zaten. Ayrıca 5 dil biliyor, cinayeti işlemeden önce de dil biliyordu. O hapisten çıkınca Çin'e gitmeyi düşünüyordu, çünkü cezasının bitmesine 8 yıl kalmıştı zaten. Eğer intihar etmeseydi 2024 yılında çıkacaktı, yani şu an cezası bitmiş olacaktı
O aşamada tvden aktarılan çinçe öğrenmek için ailesinden kitaplar istemesiydi
Evet ani alınan bir karar ama öyle göstermiş olma ihtimalleri bana göre yüksek ortada vahşice öldürülen bir kız çocugu var karşı tarafın bu yüzden intihar ettiğine inanmıyorum
Hapisten kaçırabilseler zaten 5 yıl içeride yatmazdı. En fazla 1. yılı dolunca kaçırırlardı. Ki bu operasyon için yüzlerce kişiye yüklü miktarda para yediirmek ve devletin yüzlerce memurunun satılık ve onursuz olması gerekiyor. Ha cemgaripoğlu hapisten kaçırıldı demişsin ha türk milleti onursuz devlette satılık demişsin aynı şey. bu sizde bir saplantı haline geldi. cemgarioğlu'nun otopsi görüntüleri dahi var. alnından kesilmiş göğsünden kesilmiş ve karnından kesilmiş halde, dna testi yapılmış, parmak izleri alınmış, kimlik tespiti yapılmış ve gömülmüş. bunların hepsi dosyasında var
Cezasının bitmesine 8 yıl kala neden intihar etti ki?
Zaten zengin bir aileye mensup ve cezası bitince başka bir ülkede, sıfırdan bir hayat kurabilirdi.
Mantıklı düşünebilen biri olsa zaten münevveri öldürmez, öldürse dahi ortada yüzlerce delil bırakmaz. psikopat biri olduğu aşikar değil mi, zaten intihara meyilli olan kişiler de cem garipoğlu karakterinde kişiler. intihar etmesine hiç şaşırmadım. adam yıllarca karıların kızların arasında zenginlik içinde sefa sürmüş, cezaevinde tek kişilik koğuşunda tüm gün yıllarca kalabilmeyi psikolojisi kaldırmaz zaten. bu herif sosyopat ve narsist bir insan. böyle bir senaryoda yaşamaktansa intiharı tercih eder ki ailesine dayanamıyorum artık beni buradan kaçırın demiş, ailesi de bunun imkansız olduğunu söylemiş ki zaten kaçırabilselerdi 5 yıl içeride yatırmazlardı onu. Ayrıca cem garioğlu normal psikolojide biri olsaydı münevver karabulutun kafasını kesip çöp kutusuna atmazdı. bu adam kafayı yemiş ve ne zaman ne yapacağını bilemezsin. intihar da eder adam da keser
Şimdi kaçtığını varsaysak, mezarındaki ceset kimin? Kimin cesedini aldılar da oraya koydular?
Bir de Münevverin otopsisinde satanist aine benzer vucudunda kesikler felan var deniyordu. Bu da ayrı bir konu.
Üstelik el bebek, gül bebek, zenginlik içinde büyüyen biri bu vahşeti 17 yaşındayken nasıl yapar o da düşündücüsü.
Kıskançlık cinayeti felan dediler o dönem.
En iyisi otopsi yapılsın bakalım ne olacak.
Zaten otopsi yapılmış. Dosyasında otopsi görüntüleri var. Alnından kesmişler, boynundan, karnından kesmişler ve kesilen yerlerden örnek almışlar. Bu görüntüler dosyasında var, zaten mahkeme yıllardır o nedenle kabrin açılması talebini reddediyor. Çünkü dosyada cem'in kesilip biçilmiş halini görüyorlar, dna testini görüyorlar. onlara tekrar aynı işlemlerin yapılmasının bir mantığı olmayacağı için reddediyorlardı ama halkı susturmak için onlar da illallah etti ve sonunda talebi kabul etti. ki garipoğlu ailesi de yıllardır mezarın açılmasını istiyor çünkü onlar da emin mezardakinin cem olduğuna, onlar da baskı altındalar kaçırdınız diye, onlar da sürekli açılsın diye dilekçe veriyor. satanist bir ayin olduğu iddiası ortaya atıldı ama mahkemede bu delillendirilemedi, onların da hepsi uydurma bence. çünkü bunlar 1 yıldır sevgili zaten, 1 yılın sonunda mı cem'in ayin yapası tuttu ve bu ayini gösteren hiçbir delil yok, olsaydı ortaya çıkardı. Olayın gelişi güzel olduğunu çok fazla delil bırakılmasından anlıyoruz. Yani en basitinden sadece münevverin çantası ve kimliği de beraberinde çöpe atılmasaydı kimlik tespitini yapmak uzun sürecekti ve garipoğlu ailesi evdeki bütün delilleri temizleyebilecekti ama sadece kimliği bile alınmamış olması bu cinayetin planlı olmadığını ve acemice işlendiğini gösterir
Bakalım yapılsın DNA testi.
Zaten dosyada DNA tespiti ve otopsi görüntüleri var. Bunlara inanmayan şimdiki yapılacak DNA testine mi inanacak
Bir de şöyle bir durum var. Diyelim ki bu kaçtı, mezardaki başka biri ve DNA uyuşmadı. Türkiye'de ortalık karışmaz mı? Direkt hükümet hedef alınır, nasıl kaçıyor, nasıl mezardaki başka biri diye? Hükümette bunu göze almaz zaten.
Valla bilmiyorum artık.
Yoo en fazla fetöcüler yapmıştır der işin içinden çıkarlar. Şimdiye kadar her şeyden kendilerini böyle aklamadılar mı
Öyle her şeyi inkar ederler fakat duyarlı vatandaşlar üzerine gider sorgular. Zaten adalet sistemi sürekli sorgulanıyor, ben olsam böyle bir skandalı yine de göze almazdım.
Halk dosyayı göremediği için emin olamıyor ama devlet yetkilileri tabii ki de dosyayı gördükleri için Cem Garipoğlu'nun öldüğünden eminler o nedenle açılmasında sakınca görmüyorlar. Lakin Cem Gömüldükten sonra aile Cem'in mezarına zarar vermesinler diye Cem'i o mezardan çıkarıp başka yere gömdülerse mezar boş çıkacak o zaman ne olacak
Ama öyle kafalarına göre mezar değişikliği nasıl yapacaklar ki? Mezar mahkeme kararı olamadan açılamazki.
Eğer böyle bir şey yapsalar, kendileri devlet yetkililerine bu aralar bildirirlerdi. Mezar burada, iki mezarı da açın, öyle DNA testi yapın diye.
Bilemiyorum yarın ortaya çıkacak hepsi. Yarın açıyorlar mezarı
Bakalım, takip edeceğim bende. Zaten DNA raporunu 1 günde çıkarmazlar herhalde.
Yok yani yarın mezarda bir ceset var mı yok o ortaya çıkar. DNA testi anca 1-2 hafta içinde çıkar diye düşünüyorum. Gündemde olan bir konu olduğu için hızlandırırlar herhalde
Ben aslında aileye de üzülüyorum iki tarafın ailesine de. Cem'in ailesi de evladımızı mezarında bile rahat bırakmadılar diye düşünüyordur, ne de olsa evlat.
E öyle tabi. kim çocuğunun katil olmasını ister. sonuçta Cem'in ailesi Cem'i katil olsun diye yurtdışına eğitim almaya ve dil öğrenmeye göndermedi. yurtdışındaki şirketlerin başına geçsin diye bu eğitimleri verdiler ama çocukları katil oldu. onların da bunu istediğini düşünmüyorum
İstemez tabi, ne diyelim Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler.
Adalete güven eksikliği var