Merhabalar🍁 Isparta'da aralarında kız kaçırma meselesi yüzünden husumet bulunduğu iddia edilen uzman çavuşun kullandığı aracın kaza yapması sonrasında, onu takip eden grup tarafından linç edilmek istendi. Yaşanan olay sırasında uzman çavuşun kendisini korumak ve husumetli olduğu grubu dağıtmak amacıyla yanında bulunan beylik silahı ile havaya uyarı ateşi açtığı öne sürüldü. Uzman çavuş, polis ekiplerince gözaltına alındı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? #LadyPetrichor
Kız çocuğunu kaçıran uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu! Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ortada bir ASK var belli ki kizi kacirmis. Silah zoruyla kacirdiysa sadece atilmasi yetmez hapsede dusmesi lazim.. fakat severek kactilarsa ne yapmaliydi. Aracin icinde kacirdigi kizda varmis. Uzmani linc ettikten sonra kizada dayak ve iskence edeceklerdi.. bu lanet okuyanlar niye lanet okuyor anlamis degilim.
Aklıma 70-80ler aklıma geldi 😂 sanki yaşıyordum ya o zaman 😬 😂 işte filim ve dizilerden görmüştüm bir tabanca ile iki kişi korunabiliyor ama polis de ne olsa gözaltına alıyor 😂 bırak kaçsın 😀🙂 sevenler kavuşsun. 🙂
Teskere birakip devlet memuru statüsüne yükselen egitimsiz insanlardan bahsediyoruz. Tabi ki genelleme yapmak hos degil iclerinde kendini gerçekten gelistirmis yetistirmis insanlarda vardir ancak büyük çoğunluğu turk halkinin asker sempatisini kullanan sevimsiz zorba tipler
O silahı ona resmi görevlerde kendini savunsun diye verilmiş aile meselleri için değil askerlikte polislikte nizam ve tertip işidir bu yüzden okulların kapatılmasını saçma buluyorum
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Uzman çavuşlarin çoğu kro zaten eğitimsiz askerde teskere bırakıp sırf maaş uğruna devlete sırtını dayayan ayak işlerini yapan takım. Hiç bir astsubayın ya da subayın kız kaçırdığını gördünüzmü? Adamlar full eğitimden geçiyor çünkü ama bu uzmanlar vasıfsız adamlar
@06Kartaliçe1903 askerde vardı bir tane görsen orduyu o kurmuş sanki paso er lerı döverdi ama nasıl dövme ! bir havalar bir gösterisler halbuki lise mezunu vasıfsız bir adam yani kişilik karakter sifir. biz üni mezunuyuz diye nefretle bakarlardi bize daha fazla artıslik yaparlardı çok çektik bunlardan ama subaylar inanılmaz kalite adamlar matematik fizik fen her konuda inanılmaz egitimliler dehşet eğitimden geçiyorlar 5 yıl askeri lise 5 yıl harp okulu düşünün artık
@HasanxBasri bunlardan önce askerimiz catisiyordu standart bir onbasi ve cavustan zerre farkları yok ayrıca bugün ilk sıcak bölgede catisanlar bordo bereliler ve poh joh. Bilgin olsun sulalemde 2 albay 1 yüzbaşı var askeriyenin bütün detaylarını bilirim bol keseden sallamayın ! Bu adamlar uzman cavuslar profesyonel asker ne demek bu? Maaş +lojman hakları ve askerlik yapmak ! Askerde birçok çocuk abi is yok güç yok mecbur yapicaz diyip girdi bu mesleğe gözümle gördüm kulağım ile duydum
Senin o üniversite okumuş subayların senelerce kaçakçılardan rüşvet topladı teröristi gördü boş ver karışmayın dedi dağda en önde uzmanlar gider en çok onlar şehit olur Ve Diyarbakır licede yıllar önce görev yapmış biri olarak senin Subayların gelip uzmanlardan akıl alıyordu yüzbaşlar bile neden o adamların ömrü dağda geçmiş
Senin deden de generaldir kesin kaç ay askerlik yaptın kaç defa operasyona çıktın Borda bereliler özel görevlere çıkar pöh dağa çıkmaz kolay kolay jöh ağırlı uzman çavuşlar dan oluşur cahillik kötü bir şey katılıyorum sana paşa dede saygılar
@HasanxBasri dostum şu an ağır bir suçlama yapıyorsun yani subayları kaçakçı ! Terotisti gördü karışmayın ! Dedi diye lanse etmen ! Çok yanlış bu sefer delil ve belge göstermen gerekir ayrıca şu yazdiklarin için neden soruşturma açılmadı araştırılması gerek. Bahsettiğin dönem jitem zamanı cem ersever dönemleri mi? Jitemin sinir dışında yasa dışı uyuşturu ve silah trafiğine girdi diye lanse edildigi yıllar mi? Bilmiyorum ama yazdıkların ağır ithamlar
@HasanxBasri ben asteğmen olarak askerlik yaptım bilgisayar muhendisiyim senin gibi 100 asker vardı emrimde ve birisine tek fiske vurmadım ağlayan üzülenin yanında oldum parası olmayana para verdim beraber tatbikatlara çıktık ayağı kırılan askerimı sırtımda taşıdım ben ! Karşındaki kimdir nedir bilip bilmeden yazmayın vazgeçin şu huyunuzdan
@HasanxBasri bordo bereli özel göreve çıkar ne demek? Yirtdisinda Azerbeycan da ya da farklı ulkelerde görev alan bordo berelilerimizde var guneydoguda kentsel ve kırsal alan da ilk sıcak çatışmaya girende. . operasyonun planına şekline göre değişir bu ilk giden tim genellikle rütbeliler olur darbeyi verir planlama yapılır arkasından prof asker girer.. Yani askerlik yapmışsın ama ya lokantadaydin ya da kantinde filandin herhalde :))))
@HasanxBasri devletin subaylarını kaçakçı diye suçluyor çatışmaya girmedi diye yargiliyorsun sanırım eğitimli bir kardeşimiz değilsin ve istemsiz hasetlik fitnelik yapıyorsun yazık olmuş boşuna askerlik yapmışsın ve zaten göründüğü kadarı ile kantinde ya da çay ocağında geçmiş :)))
Ben olanları söylüyorum Diyarbakır Lice Tapan tepe 5 ci komando taburunda 12 ay askerlik yaptım kara yolu ile gitmek yasak olduğu için hastaneye bile helikopter ile gidiyorduk Ben sistem içinde okumuş Subay as subay olmuş basiretsizlerin olduğunu söylüyorum güneydoğu da askerlik yapmış her asker bilir ki Bazı rütbeliler rütbelerini sökerler operasyona çıkarken ve Özel birlikler ağırlıklı uzman çavuşlar dan oluşur tim komutanları subay assubay olur
@HasanxBasri teror bu ülkede bitmiyor ise bunu yetersiz birkaç subaya bağlamak çok yanlış. Zamanında Demirel ülke başındayken operasyona çıkan time vurmayın geri gelin deniyor ki çok rahat bizim askerin ele gecirecegi bir alan! Bugün teröristlerin içinde rus cin ermeni fransız uyruklu kansizlar var yani resim çok büyük planlar çok büyük bizlerin bile bilmediği oyunlar dönüyor ülkeler arasında ve herkes bilsin ki türkiyenin dostu yok. Azerbeycan bile çıkarları uğruna israil ile anlaşma yaptı yani türkün türkten başka dostu yok sevgilim dostum. Hoscakal
Eğitimsiz insana para ve silah verirsen olacağı bu ha tabii ki aklı selim mesleğin getirdiği disiplini kavrayabilmiş uzmanlar var kendi kendini yaktı meslekten ihraç edilir salak
Sevebilir, adam gibi sevdiği sürece sıkıntı yok Ama sen silahını şahsi olaydan dolayı orda sıkarsan sıkıntı var demektir. Orda biri ölse ne olacaktı? Olaya geniş çerçeveden bakın lütfen
Kanunlardan haberin yok sanırım Kanun diyor ki seni öldürürmek ya da linç durumu VS kendini koruyabilirsin kaçacak durumda değilsen ne yapacak linç mi edilsin sevdiği kızı kaçırmış sanki paris göbeğinde Doğdunuz Burası Anadolu açın gözünüzü
@HasanxBasri burası muz cumhuriyeti değil Ülkenin bir anayasası ve kanunu var O zaman sevmediği birini vursun, desin ki Benim hayatıma kast edecekti. Böyle saçmalık olmaz.
En İyi Cevaplar