Memleket gittikçe Araplaşıyor. İstiklal Marşı'nı Arapça okumak hangi akla hizmettir?

Memleket gittikçe Araplaşıyor. İstiklal Marşını Arapça okumak hangi akla hizmettir?
Geçen yıl Trabzon'da bir imam hatip lisesinde yaşanmıştı bu rezillik. İstiklal marşı arapça okunmuştu. İstiklal marşı Türk'ün istiklali için yazılmıştır. Türkçe yazılmıştır. Bu arap seviciliğiyle nereye varmak hedeflenmektedir anlayamıyorum.

Şimdi de Kırıkkale Üniversitesinde İstiklal marşının arapça okunması rezaletini yaşıyoruz.
Arkadaş tekrar söylüyorum: İstiklal marşı Türkçedir, Türk milleti içindir.
Türkçe nerenize batıyor, bu arap seviciliği ve arap hayranlığı ile ne elde edebileceksiniz?
Ben Suudi Arabistan, B. A. E, Lübnan, Mısır, Ürdün, Irak, Suriye gibi ülkeler sayısız defalar gittim.
Memleket gittikçe Araplaşıyor. İstiklal Marşını Arapça okumak hangi akla hizmettir?
Adamlarda Türk düşmanlığı o boyutta ki Mısır'da piramitleri gezerken yanımızdaki turist rehberi Kefren piramidinin dış yüzünde sadece zirve kısmında kalmış olan düz taşların daha aşağı seviyede olanlarının Türklerin Mısır'a hakim olduğu dönemde söküp ev yapmada kullandıklarını anlatıyordu. Lübnan, Suriye, Irak, Ürdün hepsinde de adamların halkı Türkler bizi sömürdü, kanımızı emdi diyor.
Şimdi bir arapların Türk düşmanlığına bak, bir de bizdekilerin islam adı altında yaptıkları arap milliyetçiliğine bak.
İnadına Türk'üz İnadına İstiklalimize, Cumhuriyetimize ve Türkçemize sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bu bayrak da onun için yazılan İstiklal marşı da onun yazıldığı dil de Türkçedir.
İstiklal marşı türkçe yazılmamıştır diyecek mallar da çıkabilir. İstiklal marşı o zaman Osmanlı tarafından kullanılan Arap-Fars alfabesi karışımı olan alfabeyle yazılmıştır ama dil Türkçedir. Nasıl ki Cengiz Aytmatov eserlerini Kiril alfabesiyle yazmış ama Rusça değil Kırgız Türkçesiyle yazmışsa bu da öyledir. Alfabe farklılık gösterebilir, dil Türkçedir.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar üzülerek gördüğüm olay şu:
Ben Türkiye’nin ve Türk milletinin ana dinamiklerinin aşındırıldığına, araplaşma hevesine dair bir paylaşım yaptım.
Bazı üyeler arap karşıtlığını islam düşmanlığı sanıyor.
Bir defa bütün araplar müslüman değildir. En az %30’u hıristiyandır ve yahudi araplar da vardır. Türklük ve araplık milliyet, islam ise bir dindir. Bunu öğrenin.
Güncellemeler
+1 yıl
Okuma ve anlama özürlü üyeler için tekrar söylüyorum: İstiklal marşı Türkçedir, Türk milleti içindir.
Arapça okunmasına da karşıyım, ingilizce okunmasına da
İngilizce olsa alkışlardın diyenlere de, bunu islam düşmanlığına bağlayanlar da okuma yazma ve okuduğunu anlama kursuna gitsin.
Türkün istiklal marşı türkçe okunur.
Memleket gittikçe Araplaşıyor. İstiklal Marşı'nı Arapça okumak hangi akla hizmettir?