AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Babalarını hadım edip annelerinin kordonlarini bağlarsak şimdiye kadar doğmuş olanlarıda ilaçla geçmişini unutturup tekrar eğitirsek belki birşeyler yapılabilir.
Yazık. Geleceğin suç makinaları.. Ailelerinin yerinde olsam perisan olurdum üzüntüden.
Cocunlari bu sekilde büyütüp yetistirenlere ne dmeli ALLAH akıl fikir versin bu yaşta bnlaro yapan buyunce nelr yapmaz
Ev hapsi bunlara ödül olur. Ne demişler yılanın başını küçükken ezeceksin. Bunlar büyüyünce daha kötü şeyler yaparlar.
Mafya anası... Ana gibi konuştun 😂 buyrun sahne sizin
Bana verseler keserim cezalarını 😂
Ver diyince olmuyor işte 🙂 kanun var nizam var 😂 devletçe iyi bir yerde değiliz hatta milletçe herkez yani 🙂
Öyle tabi ama yeterli değil verdikleri ceza. Ben evde baktığım muhabbet kuşuna bile insana davranır gibi davranıyorum. Böyle haberler duydukça içimdeki psikopat direkt harekete geçiyor😂
Beraber gidelim piskopat olalım 😂
Tarihin en büyük canileri de bir zamanlar çocuktu. Ben olsam ailelerini de, çocukları da içeri tıkardım. Bu yaşta hayvana vahşet gösteren çocuk ileride gerçek cinayet işler
Tedavi olmalılar güzel yaşantı yasamalilar onları bu hale getiren çevreleri. Ailelerinden alinmalilar.
bu cocuklari yetistiren anne babaları kısırlaştıracaksın ki bu dünyaya başka yaratık getirmesinler...
Bunlar Sıfır Bir dizisini çok mu izlemişler diyeceğim ama oradaki adamlar zaten kötülüklerle savasiyordu.
Iste ailenin ve aile egitiminin ne kadar onemli oldugunu gosteriyir bu siz insan olun cocuklarinizida insan olarak yetistirin ki yureklerinde merhamet olsun yaziklar olsunnn...
Şöyle çocuklar ölse gram üzülmem laflara bak terbiyesizler büyüyünce adam öldürür bunun gibiler
Aynen
Bu çocuklara eğitim veremeyen aileler eserlerini görsünler
Ailesinin umrunda mı sanıyorsun?
İflah olmaz böyleleri
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hâlâ yapmadıklarımda falan 😂😂
Bunu diyen hırsız bile daha merhametlidir bunlardan
@Deryabulut aynen
Şu saaten sonra bu dünyayı çocuklar yonetsin cümlesini geri alıyorum 🤦bu dünyayı çocuklar da yonetmesin Allah'ım izlerken içim gitti.
Yanlız bunlar cocuk degil seytan
@dndnjd şeytan filan ama çocuk
Peki her çocuk bir mi? Her insan bir olmadığı gibi her çocukta bir değil
@dndnjd ben bütün çocukların masum olduğunu düşünürdüm 😊ama yanılmışım nasıl bütün insanlar bir değilse bütün çocuklarda bir değil ve eğer dünyayı böyle çocuklar yonetecekse kalsin
Bir filim vardı çocuklar mahalleyi yönetiyordu yaşanmış bir filimdi herkezi vuruyorlardı bunlar da bizim geleceğimiz
Bunlar nasil insan ya keske o canavarlari ac pitbullun önüne atsalar hic acimazdim bile. Cocuk degiller artik düsünecek akillari var
Bunlar çocuk değil ucube...
Bu kadar canavar çocukların aileleri de sağlık kontrolünden geçirilmeli.
Çukur gibi dizileri ekrana koyarlarsa böyle aptal çocuklar bu lafları söylemesinden utanmamalıyız o dizileri izleyip te reyting e sokan bu halk şimdi de vicdansizlar falan diye yorum yapmayın kendi kendimizi bitiriyoruz
Hapise atıp onlara küçük bir tramva yaşatsınlar. Rehabilite böyle olur zaten. Gözlerini korkutmak lazım
Ki ben çok sakin bir insan bu haberi işk gördüğümde ve şu an karşıma çıktığında sinir krizi geçircek gibi oluyorum.
Çocukluklarına verin diyeceğim Ama ne çocukluğu 🤔
Bazıları da bu olayı siyasete bağlayacak kadar boş beyinli
Rehabilite mi 😂 Benim bir arkadaşımın pitbullu var mesela onunla karşı karşıya getirip güzelce iki çocuğunda ellerini ayaklarını bağlayarak parçalatabiliriz çok hoş olur
Ben dr bu çocuklar ölse zerre kadar üzülmem... Geberesice mahluklar büyüyüp de katil yaratıklar olamadan Rabbim alsın canlarını inşallah 💎
Ev hapsi vermeyecen işte, ailelerini de alıp tıkacan kodese, 3 gün ekmek su vermeyecen. Al sana ceza.
Gizli üyenin biri prezervatifin önemi yazmış kesinlikle katılıyorum... Cocuk kötülüğü bir şey sanıyor resmen.
Abi tam yerden yere vurmak değil mi şu tipe ses konuşmalara bak ya.
Valla o an onu dedi ya yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter diye pis ayar oldum sinirden güldüm orda olsam s. ktir ordan deyip Osmanlı tokatını yapıştırırdım
Bunlar geleceğin hapçıları ve gaspçıları. Yılanın başını küçükken ezeceksin demiş atalar. Güzel demiş.
Bunlar gibilerin elinde pitbullun olması korku filmi fragmanı
Islah evine gitmeleri gerekiyordu. Az olmuş bu ceza.
Ev hapsi ne ya vercekler bana bu piçleri arabanın tamponuna bağlayıp bütün İstanbul'da sürükliyecem
Aile bireylerine yazık yetiştirememişler ki doğru düzgün ama bazı insanlarda kendini belli ediyor bu şekilde ileride ne biçim insan olacaklarını.
Cidden yazık şu hale bak.
Ah bu tür insanlar üzerinde sadistliğimi denemeyi çok istiyorum😈
Eğitimemi kızsam anne babayamı kızsam vahşet içeren videolara filmleremi kızsam şaşırdım
Bu çocuklara suç bulmuyorum..
Bu çocukları bu hale getiren insanlara suç buluyorum
Çocuklara “çocuktur” demekle başlıyoruz hata yapmaya, onların yaşını öne çıkarıp savunuyoruz, oysaki insan bilinci 4 yaşında tamamen şekilleniyor. Ben suç buluyorum. İyiyi kötüyü ayır edebilecek yaşta bir canlıya bu kadar zülüm edene ben çocuk demem! Benim için katil katildir, yaşına rağmen, insan veya hayvan farketmez, bir canlıya kıyan katildir!
@PrettySam harika tespit diyecek baska bir soz yok.
Bunlar hep diziler yüzünden işte nesli tükenmeyen kekoların eseri 😀👍
Bir adanalı olarak gerçekten utanç duydum fakat bunu şehre maal etmemek gerekli yetistirme biçimi ve tv dizileri ile alakali
Doğru vurdulu kırdılı diziler çok etkiliyor insanları rtük neden engel olmuyorki o tarz dizilere anlamıyorum.
Cahil, eğitimsiz, karaktersiz olunca bir de üstüne TV dizilerinde izledikleri mal tiplere özenince ortaya bu yaratıklar çıkıyor.
genelleme yapmak istemiyorum ama gerçekten adanadan %90 böyle tipler çıkıyor hep. komple adanaya bir el atıp temizlemek lazım
Sıkıntı onlarda değil, sıkıntı onları yetiştirenler.
Islah evleri olsaydı görürlerdi yaptıkları hatayı şimdi Serbes kalacaklar ve yine yapacaklar çünkü yaptıklarının yanlış birsey olduğunu düşünmeyecekler
Onların anne babasının çocuklarına verdiği terbiyeyi sikéyim.
aile ilgisizliği ve saçma sapan dizilere özenmenin kötü sonuçlarından biri maalesef
Bunlar Çocuk olsaydı bunu yapmazlardı demekki çocuk değiller.
Böyle şerefsiz leri yaşatmıycaksın
Lan adanalılar herkesi asıp kesiyosunuz bunuda aasanıza
Bunlar mı çocuk bunları dövsen çocuk derler şerefsizler
Allah’ım sen her şeyin bu derece korkunçlaştığı bu yaşantıda bizi koru ya rabbim..
adanali olmamdan utanir oldum artik. bunlara cehennem azabi az bile.
Bana verseler ben rehabilite ederim, anne terliği yememiş bunlar.
Hiç sanmıyorum tam bir şeytan bunlar
@ByTatlıÇocuk rehabilite olurlar terlik olmaz da ıslak odun olur
O konuda haklısın bunları ıslak odunla dövmek lazım. Geleceğin katil adayları bunlar. Özentilikten başka hiçbir halta yaramazlar
Bunların çocuk olduğuna emin miyiz😒 ne kadar şeytani cevaplar böyle... Çocuk masumiyetti eskiden.
Bunlar şeytanın ta kendisi. İnsan değil kanları bozuk
Sülalesi ile birlikte Belgrad ormanındaki köpeklerin önüne atarım hepsini
Ailenin ve çcocukların sıklıkla görüştüğü kişilerin mercek altına alınması şart.
Çocukların suçu yok, onları meydana getirip bu hale getirenleri yargılamak lazım
Allah acil sifa versin diyim
De suc cocuklarda degil bitek bence ailede egitende belki cevredende
Çocuklar evcilleştirilmemiş. Kötü aile bireyleri suçlu
Böyle anne babalar kısırlaştırılsın yaa bu nasıl çocuk yetiştirmek yazıkkkk
Psikolojik destek almalari lazim korkunç bunlarin anne babalarini dövmek istedim
Gelecegin katilleri hemen islah evine atilmali ve pskolajileri duzelsin diye cozumune bakilmali
Ev hapsi? Öskdöskd Atacan bunlsrı içeriye yermşsşn yemezmisin..
İyi bir sopa şart bunlara. Birde pişkin pişkin laflara bak bacaksıza! Saygısızlar.
buyuyunce daha da vahsi olacaklar bu cocuklara tasma takmak sart yani
AllahBelalarını versin
Onları da pittbullara atarak.
Yetiştirilme tarzı, sevgisizlik, doğduğu gibi sokağa atma
Başka sebepler varmı?
+++