AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Çocuk ne yaşamışki bu hale gelmiş bence önemli olan konu bu
Allah boyle cocuklarin da yetiskinlerin de belasini versin
Psikiyatri ye sevk etmeleri gerekirdi ev hapsi çok hafif kalır
başımıza kötü ne geliyorsa böyle aileler sayesinde geliyor
Haberi gördüm sanki iyi birşey gibi dikleniyorlar birde Allah'ım
Guantanamo tek Ucus geri bileti olmayan ne Düzeltmesi
Canilik yapana ayrım yapmayacaksın işkence şart bak bakalım birdaha birine bişey yapabiliyormu çocuk mocuk değil bunlar
Onlar i bezbool sopasıyla bir dovcen kolunu ayaklarını falan kircan gorcek yakisikliyi mk hırsızları tiplere bak 😡😡😡
Bu çocukları böyle yetiştiren aileler de ceza almalı.
Hayalarını çekiçle patlatın bu kadar.
Adana'nın havası suyundan mı nedir. Bu tipler hep oradan çıkıyor
Nasıl evlat yetiştiriyorlar ya kedi besleseler keşke
Mal mal dizilerden sonra gayet normal ! Alkışladığınız başroller nerede?
Artık değişmezler tedavi olmazlar kişilikleri oturdu kireç kuyusuna atmaktan başka seçenek yok
Kanım dondu resmen daha fala okuyamadım başlığı okumam yetti😢😢😢Onlarıda atsınlar!!!
Bu çocukların acilen rehabilite edilmesi lazım
Daha neler yaparlar kimbilir
Televizyonlarda şiddet içerikli programlar varoldukça.
Çocuklarına merhamet , vicdan gibi duyguları aşılamak ne kadar da önemli tekrar görmüş olduk
Bunlar hep özenti yetişme tarzı artık cocuklar mafyalara özeniyor ya da katillere allah ıslah etsin
Bir gram pismanlik duymuyorlar ve ev hapsi cezasi veriliyor , vay bee... Simdi de bunlar türer artik..
Gööt oğlu gööt bende denizliliyim, kalkıp kedi mi kesiyoruz orrooospu çoccuğu.
Mahallede kedi besliyorum 5 kadar.
Deli etti beni veledi zina. Birde denizli çocuğuyuz diyor. Olsa olsa senden orrrospu ççocuğu olur.
Burada bahsettiği denizli Adana'da bir mahalle dostum. İpsiz sapsız tiplerle dolu bir mahalle.
Haaa 😅 o mahallenin adını değiştirsinler bir zahmet.
Bu çocukları yetiştiren aile ve devletin rahabilite edilmesi lazım!!! 👈
Unutmayalım li her çocuk temiz ve günahsız doğar, nasıl böyle bir canavara dönüştü ler bunları araştıran bir kurum var mı?
Yoksa bu haberlerin sonu gelmez!!!
Geleceğin canileri işte bunlar nasıl bir yetiştirme şeklidir bilemiyorum yazık herkes çocuk sahibi olmamalı
Şimdinin de canileri
Böyle çocuk olmaz bunlar bile isteye yapmışlar çocuk mahkesine cikarsinlar yargilasinlar sonrada iyi bı psikolojik eğitim gerek en azından
Bunlardan çok var bizim oralarda dövsen öldürsen suç dövmesen yine suc
Bunlarında sibirya kaplanının ağzına atılması gerek.
Gencligimiz vicdanimiz geleceğimiz nereye gidiyor ya
Kodumun cahil yosma şehri adanadan ne beklenir? Ailesi adam mı ki veletleri de insan olsun? Sïkişip sokusup veletlerini disari atarlar anca. Çocuk değil resmen celllat! Ömür boyu cikmasin bu yaptiği cinayet
Çok sertsin.. O cocuklar ve ailesi için hemfikirim ama tüm Adanayi bu şekilde etiketlemen ne kadar doğru sence?
Bütün bunlar hep dizi ve filmlerden ozentilikten başlıyor
Annelerinin babalarının gram üzüldüğünü sanmıyorum
Sorun hayvan sevgisi eksikliği değil, şiddet sevgisi
sıfırbiradana, içerde, kurtlarvadisi gibi saçma dizileri izletirsen çocuklara kendilerine psikopat rol modeller alırlar.
17 senelik AKP iktidarının memleketi getirdiği nokta ortada. Kindar değil Dindar nesil derken nerelere gelmişiz. 10-12 yaşında çocuklar suç makinasına dönüşmüş. Vah benim ülkem.
Ne boş insansınız yemin ederim bu kadar boş beyinle dolaşmayın artık
@Stardustt25 Olur canım benim. Başka emrin var mı?
Bunu da partiyle ilişkilendiriyorsunuz ya dindarlik öyle herkese nasip olmuyor malesef çünkü onlar dindarlik için ugrastiklari kadar birileri de özgürlük adı altında şarkılar diziler aracılığı ile uyuşmaktan cinsellikten şiddetten lgbtden bilinçaltına giriyor gençlerin. Sorun dindar nesil yetiştirmek değil gercek sorun dinsizlerin, dindarlardan daha çok azimli çalışmaları.
Dindar çalışmaz okur sonra oruçta bir yerim bbbkldy kanadı emsem orucum bozulurmu der millet manyak dindar mı kurtaracak ülkeyi hadi kurtarsın o zaman nahh kurtarır 😂😂 ya da sen şakacısın 🐑 diyince çıkışmak da bir durum bir hayvan bu insan hayvanını da biz değiştiremeyiz 😉 al sana beyin al sana zihniyet yorumunuza göre konuşurum bu doğrular 😉
Malum partiye oy verenler bayağı dolu beyinle dolaşıyor.😂😂
Sen neye verirsin
Sözüm bittiği yer bunları götünden kan gelinceye kadar maymunlara neyse.
Allah belalarını versin bunlar.. verdikleri cezaya bak şaka gibi
iyi çocuklar Baba olunca piyasa bu tarz oc'lari ile doluyor.
Homosexuel'ler Baba olunca piyasa bu tarz picler doluyor.
Not ekleyeyim denizli il olan denizli değil mahalle olan denizlidir
Adalet kalmamış, lafta var, icraate yok. en iyi pitpulu onların üstüne salmak. İlerde insanlara ne yapacakları belli!!!
söyleyecek söz bulamıyorum. bu çocukları nasıl yetiştiriyoruz ki böyle barbarca davranışlar sergiliyorlar.
Egitimde ceza sart ana egitmimiz sadece odul uzerine cocuklarimiz yaptiklarinin sorumlulugunu almayi bilmiyor
şu an acayip ağlıyorum ben çok aşırı seviyede hayvan severim sel gibi göz yaşı akıtıyorum bune ya bune nasıl yetiştirilmiş bune ! bu nlar çocukmudaa ya nebune!
Ev hapsi nedir ya yiyip içip s*cip yatcaklar sonra yine devam.. onları da parcalattirsinlar en az 10-15 köpeğe!!
Ailelerinin de ifadesi alınmalı. Çok üzüldüm okurken fangi içim parçalandı of of
afedersin p*ç gibi çocuklar yetiştiriyorlar terbiye ahlak tan yoksunlar
Aileden alınan duygular bunlar maalesef. Çok üzücü.
Adana kadar iğrenç cehaletin olduğu pislik bir sehir gormedim. Koydugumun sıfır bir dizisini izleye izleye beyinleri yanmis
Bunları bir odaya tıkıp sabaha kadar dövmek lazım. Sabah zaten tövbe eder.
3 terörist yetiştirmiş aileleri
Onu yetiştiren annenin suçu tek cümle. Baba da büyüttü ise baba da sorumludur
Soylarını kökten toplayıp beynine 1.000 kW elektrik verin kurtulun.
Pi.. c bunlar ya kanı bozuk bunlar türk gençliği değil başka bir ırk bu p... venkler bunları atican kardeşim içeriye cikarmican bunları ya da boylelerini sınır dışı ediceksin a... k çocukları ya
Bu am*na koyduğumun veletlerine izletirsen sıfır biri çukuru hal böyle olur tabi
Ailelerinden baslamak lazim tedaviye🤷♀️🤷♀️
Seni yetiştiren aileyi de senide s. keyim or*spu çocuğu. Anan or*spu sende or*spu çocuğusun.
O köpeğin önüne onu atacan elinede bir kilo et vercen
O 3 ORRRRRR OS PU COCUGU BIR KEDI PATISI OLAMAZ BUNLARIN COCUKLUGUNA VERIYORUM ARTIK SIZ ANLAYIN 🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Yazık ediyoruz, kedimize, her şeye.
Aile de bitiyor her şey.
Bunlar ileride baş belası olacak.
Bunları yetiştiren anne babanın ben aammkk oorspçcukları
Orospuu çocukları bazı insanlar çocukkende serefsiz. Hapse girsin itler.
Bir de alem yakışıklı görsün diyor ya polissanki kahramanlık yaptı bunlar niye onları övüyor.
Sakin.
@salihdiyebirisi Sakinim.
Çocuklar daha. Evet, yaptıkları çok kötü lakin bu çocukları bu hale getiren sebepleri çözmeliyiz
@salihdiyebirisi çocuk değiller 7 yaş üstü hepsi.
7 Yaşını geçmesi olgun birey yapmaz kendilerini. Nefretle bir yere varamayız ! Hep bu sebepten kaybediyoruz. Sebepleri araştırmak yerine sövmek asmak kesmek.
Sen bir bahaneyle küfredip hapise girsinler diyecek kadar nefret doluysan, sormak lazım, o çocuklar hangi sebeple nefret beslediler o hayvanlara?
@salihdiyebirisi istediğimi yazarım. Sizde tecavüzcülere idam gelsin diyorsunuz.
Benim yorumu neden kaldirdin?
Yahu hiç kimse anasının karnından taciz etmek, cinayet işlemek, zulmetmek için doğmuyor dimi? Şu an küfrettiğin bu insanları çocukken agu gugu diyw seviyordunuz? Ne oldu da bu hale geldiler
Bana sorma
Aileleri ile birlikte rehabilite edilmeli 😨
Allah'ım bunları yetişkin olunca düşünemiyorum 😑