Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

🥺🥺
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

🥺🥺
Adın bata (Adı batasıca).
Ağzına sapan taşı deye.
Ağzından od çıksın.
Ağzın-dilin kurusun.
Ah diyesin kan tüküresin.
Anan baban başın ucunda meleye.
Ayağı çolak başı kabak olasın.
Azrâilin demir pençesine (rast) gelesin.
Bağrına taş basasın.
Bahtın karara.
Balaların ardında meleye.
Başına bit düşsün.
Başının derisinden davul edeler.
Bayramlar pazarına çıkamayasın.
Boğazın kurusun da bir yudum su verenin olmasın.
Canı (n) çıksın.
Ciğerine nüzul inesice (ciğerine ağrı insin)
Ecdadının kabri eşek nahırı ola.
Ekmeğin – aşın olsun da yiyecek hâlin olmasın.
Ellerin ardına gele.
Elin ekmek belin kuşak görmesin.
Evinde baykuşlar banlaya.
Evlâtlarının hayrını görmeyesin.
Fırfıriğe (nezle) tutulasın.
Fidan iken devrilesin.
Geri yanın başına gele.
Gidişin ola (da), dönüşün olmaya.
Gorunda (mezarında) dik oturasın.
Gözünü toprak doyursun.
Hava’n (fiyakan) batsın inşâllah.
Hayrını görmeyesin.
Hoppacık oluver (birdenbire öl) inşâllah.
Huyun – suyun batsın. (Huyun – suyun kurusun.) beddua)
Boşuna demiyorum çocuk yapmanın da bir ehliyeti olsun diye. Böyle yaratıklar asla çocuk yapmamalı mesela. Olan yavrucuklara oluyor. Kessinler üreme organlarını versinler ellerine.
Bizim ülkemizde o ehliyeti de para ile satan olur.
Buna emin olunuz.
Kendi çocuğunu bile başkasından yapıp bunuda tv ye çıkıp rahat rahat anlatan midesizler var.
İnsanlar artık sacmalamakta Nirvana’ya tur bindirmekle uğraşıyor.
Kökten bir ele almamız lazım.
Ahlak denilen kavrama ne oldu.
Ortalığın ayağa kalkması lazım.
Bakın cami imamının yazısına hangi cami olduğunu bulursam onu da koyucam.
www.instagram.com/.../?igsh=MTM0Znc5djI4MmZlaA==
Maalesef ki yozlaştı ahlaki değerlerimiz. Bu gibi durumlarda yasaların da çok daha farklı işlemesini isterim ben bir vatandaş olarak. Ceza sistemimiz de, ahlaki sistemimiz de berbat vaziyette. Cami imamının dediği şeye sonuna kadar katılıyorum.
Bazı değerlerimizin farkına varmak zorundayız , yoksa herseyımızı kaybedecegız.
Bunu doğuran anayı da el kaldıran adamı da. Sorsan devlet var derler. Şu çocuğu bu hale getiren ve getirilmesine müsade edenleri kazığa oturtmayan devlet devlet mıdır?
Dün akşam gördüm haberi.
Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. İzlerken küçük yeğenim geldi aklıma. Umarım hapiste bir tarafından kanırta kanırta kan alırlar.
Cevap
27Cevap
itt oğlu ittler.. bunu yapan gerçekten de ruh hastası olmalı cezalarını çekerler umarım.. böyleleri her gün aramıza da yaşıyor maalesef
Öyle ananın ben awww. Allah belalarını versin inşallah
Annecim böyle şeyler okuyup moralini bozmaz mısın rica etsem ( çiçek)
tamam oğluşum🥺
Gerçekten diyorum. maalesef dünyanın çeşitli yerlerinden insan olmayan mahlukatlar yaşıyor. Ve bunların yaptıklarını bizim duymamız görmemiz sadece içimizde karamsarlık ve moral bozuklukları oluşturuyor :( İnsan oğlu yaşadığı sürece içlerinde şeytanın vucut bulmuş halleri hep olacak. En son şu sur muhabbetinde 20 gün sonra unutacağınız umursamayacağınız haberler için bu kadar kendinizi üzmeyin dedim diye kadın düşmanı ilan edilip 15-20 engel yemiştim burdan. Sen benim ne demek istediğimi içimi nasıl bir insan olduğumu az çok daha iyi biliyorsun annem. (kalp) O yüzden beni yalnıs anlamazsın...
Yok biliyorum seni. Ayrıca herkes düşüncesini yazmakta özgür. Engel ne yahu? Aman boş ver
Sen bize kek pişirsen de ben arkadaşlarımla ödevimi bugun bizde yapsam? :D
Olur😂 arkadaşlarını topla gel
Annneemm yaa :D:D
Annesi de otueup izin mi vermiş cidden? Ya bir adam nasıl iki yaşındaki çocupa böyle yapar daha o melek ya melek o daha ya bu nasıl canavarlık ya bu çocuğun asıl babası nerede benim ocuğum dövülecek bende hala sevgilile devam ediyorsam ohooo bu nasış annelik ve bu adam bir çocuğa bir meleğe bunu nasıl yapar ya
Bu tür insanları öyle alıp cezaevine gondermiyceksin yok öyle kolay adalet el kadar bebeğe bunu yapan karşılığını alicak adelet yerini bulucak sonra devlete teslim et
Anlayamıyorum ben. Ne o sözde (!) anneyi, ne erkek arkadaşını ne bebeğe babalık yapması gereken kişiyi. El kadar bebeğe bakmaya kıyamazken insan el kaldırmak, dövmek nedir?
"Annesi sevgilisiyle ilişkiye girerken çocuk yanlarına gelip ağlamis adam da sinirlenip dövmüş darp izleri görünmesin diye yakmaya çalışmış" anlatacaklarım bu kadar
Bunu yapanlar varya insan değil adı henüz konulmadı. Allahtan korkmaz, kuldan utanmazlardan mevlam uzak eylesin. Gücü zayıfa, masuma yetenin bu mübarek günde kahr-u perişan olsun.
Bunu yapan beyin bitmiştir normal beyin karıncayı bile incitmez
Vicdan yok ki, hangi vicdan? Hayvanlar bile savunmasız bi canlıyı korurken, bu yapan ne insan ne hayvan olabilir.
Her olayı burada gündeme mi getireceğiz. bu olaylar hep vardı ve yine olacak. bizler cezaların caydırıcılığı ve adaletten konuşmalıyız.
Cok uzuldum Allah herkesin evladını korusun yazık bebeğe umarım güzel bir ceza alir vicdansiz adam hapishanede insalah burnundan getiriler
Ne vicdanı ya bu tipler hep akraba mahsuludur baksan.."insan" olan bunu zaten yapmaz. Bunlar beyinsiz ayak takimi.
Dün bu bebeğe ağladım... Gereken cezayı alıcağını öğrendim. Bu bebeğin yaralarını geçirmeyecek ama o adamı da yaşatmayacaklar. yaşatmasınlar da
Üzücü bir durum bunu yapan insan değil zaten ve hani hapise atmak yerine uyutmak gerek yaşamasın ne gerek var ki
Beş kuruş etmez müsevedle takılırsan olacağı bu oy zavallı çocuk yaaa valla çok yazık üzüldüm umarım tez zamanda iyileşir 😩
Soran olursa imtihan dünyası dersiniz (!). 2 yaşındaki bebeğin ne gibi bir imtihanı varsa.
Ya daha o melek yani ülkeyi mahvetiler ya bu ülkede öocuk doğurmadın kimse abi
Yemin ederim ilk gördüğümde içim acıdı o kadar üzüldüm ki
Deccal dunyaya gelmiş insan bedeninde geziyor başka türlü merhameti vicdanı olan insan yapmaz bunu
Cehennem lüzumsuz değil dünya imtihanıda öyle iyi bir insan bile günahlarının bedelini ödemek için ceheneme girme riski varken zülüm edenlerin vay haline
Herkes kendi eylemlerinin bedelini ödeyecek Allah'ın huzurunda
Haklısın o yüzden için rahat olsun
İnsan üzülüyor genede masum insanlarn bunları yaşamasına
Üzülmen bile güzel bunlar bile artılar seninde için ve elinden bir şey gelmemesi senin suçun değil ama illa bir şey yapmak istersen bütün dualar senindir bunu kimse engelleyemez
Evet haklısın ☺️
Haklı olmak değil iyi insan olarak kalmanı istiyorum güzelligini koru yeterince zalimler var zaten kız erkek fark etmez
Benim canımı yakmayanin canını yakmam bn
Senin canını yakmak isteyen ne bilim eceline susamış olmalı sen doğru durakta ikamet edersen zaten hayatında kötü insanlar olmaz
Kötü insan her zaman var olack kötülüğü zevk icn yapanlarda var haliyle bazen hak edene hak ettgni verecen
Önemli olan minimum tutmak fırsat vermemek birazda senin elinde o açıdan dedim her insan gerçek niyetini beklentilerini er ya da geç hatta kısa zamanda belli eder bazıları güven verir bazıları şüphe
Kalkarsa kalksın bu yorum
HER A. M. I OLAN DOĞURMASIN
Cocuguna uvey baba getirmeyi dusunenler buraya baksinlar
Elleri kırılsın masum insanlara gücü yetiyor bunların
Agız dolusu küfür ediyorum
Allah belalarını versin
Allahım böyle insanları helak eyle yarabbim yaşatma bu vicdansızları
Ay çok kötü paylaşmayın böyle şeyleri ya😔 insan bakmaya kıyamıyor daha
Ay içim gitti, küçücük bebek ya. Allah'ın belaları
bunlar sadece basina yansiyanlar basin yokkende ayni vicdansizliklar oluyordu
Bunu yapanların yaşamaya hakkı olmadığını düşünüyorum.
Bir insan evladı bunu çocuğuna nasıl yapar ya da yapılmasına müsaade eder. Aklım almıyor..
Hastanedeki hasta 9 yaşındaki kıza tec@vüz eden halkın bunu yapması açıkcası beni şaşırtmadı
Hapishane de gariban koğuş na koyun bak napıyorla
O anneyide dovenide alacaksın ağzından kıçına kadar kızgın demir sokacaksin
Kızgın demir kısmını okumadan önce çok yanlış anladım ama haklısın
Öyle tava gekmis köz gibi demiri canlı canlı
Offf mükemmel o yanık kokusunu içine çekeceksin
Sanırım ikimizde Sadist ve Mazoşist'iz
Allah kahretsin ellerin kırılsın O…pu çocuğu. 2 yaşında ya daha nasıl bir hayvanlık yaaa
Evli barklı kadın nasıl sevgili yapar ya Allah bin belasını versin
Kadın bosanms da sevgili yapmış
Ne alaka bosandg adamn yasını mı tutacaktı
Çocuk kimin umrundaki
Çok merak ediyorum bakamıycağınız çocuğu neden dünya getirirsiniz tek bildikleri şey yiyişmek babada annede boşandıktan sonra hemen birni bulma peşinde kısırlaştırılmaları gerek
Kim yaptıysa elbet ilahi adalet yerine gelicek. nasıl böyle bir şey olabiliyor ya. içinde sevgi vicdan olmayan kişiler var ne yazıkki. bebeğe çok üzüldüm. umarım yapanlar bunun cezasını çeker.
Allah herşeyi gören bilendir belki geç verir belki ahirete saklar adaleti nasıl işleyecegini bilemeyiz ama yarına kalır yanına kalmaz tıpkı bizlerde olduğu gibi hepimiz hesap vereceğiz zerre kadar kötülük bile olsa vereceğiz
Cehenneme en kestirme yolundan sağlam bilet almış Allah'tan korkan bir insan bu kadar merhametsiz olamaz
Getirin bana o anneyle sevgılıyı keseyim cüklerini ya
Her kadın anne olmamalı.
idam cezası kalkmamalıydı
Bir anne olarak şu görüntü beni yaktı yaktı
Memleket hayvan kayniyor
Fotoya bakamadım ki kansızlar el kadar bebe lan
Şeytanlaşmış insanlar..
Kesinlikle öldürülmesi gerek bunu yapan
Yazık günah çok üzüldüm
Ne istediniz bebekten ya şaka gibiler
Kıyamam yavrum ya cok üzüldüm ona..
Ülkeye insanlara güvenim kalmadı iğrenç insanlar