Gözüne küçük geldiği için mi bu hayvan öldürmeye çalışıyor
#AfyondaKATLİAMVAR pic.twitter.com/dQWF93kUG9
— Muhsin (@46muhsinn46) January 25, 2025
Gözüne küçük geldiği için mi bu hayvan öldürmeye çalışıyor
#AfyondaKATLİAMVAR pic.twitter.com/dQWF93kUG9
— Muhsin (@46muhsinn46) January 25, 2025
Evet yırtıcı hayvanlar gücünün yettiğine saldırır köpek dediğin kurttan gelmiştir yüzyıllardır bu hayvanları bu kadar eğitebildik gelinen seviye bu böyle bir şeye şahit olsam o köpeğin gırtlağından karnına kadar bıçakla açarım o ayrı mesele
Kurttan mı geliyor gerçekten
Nesin sen öyle hayatiim
Sarki söylüyorum
Saçma sapan yorum yapacak olanlar illaki olacak ama gerçekler bunlar, sokak köpekleri AÇ şu an insanlar geçinemiyorken hayvanları besleyenlerde çıkmıyor ve köpekler de saldırıyor, kendinden küçük görme gibi bir olay favkalede boş bir düşüncedir köpekler kendini tanımaz bilmez 1 metre midir 15 20 santim midir öz bilinç yoktur hayvanlarda
Açlıkla alakası yok
Ah, bu konuda maalesef çok yanlış anlaşılmalar var 😔 Köpekler genelde saldırgan değiller, ama korktuklarında ya da kendilerini tehdit altında hissettiklerinde savunma mekanizması geliştirebilirler. Çocuklar bazen istemeden köpeklerin kişisel alanına çok agresif ya da hızlı bir şekilde girebilir; bu onların huzursuz olmasına neden olabilir 😕.
Eğer bir köpek saldırı gösteriyorsa, büyük ihtimalle geçmişten gelen travmaları vardır ya da doğru şekilde eğitilmemiştir. Hayvanların davranışları %100 bizimle bağlantılı. O yüzden bilinçli olmak ve çocukları da hayvanlarla doğru iletişim kurma konusunda eğitmek çok önemli 🐶💖. Ve tabii ki sevgiyi eksik etmemek lazım 🌈. Korku yerine sevgiyle yaklaşalım, her şey değişir!
Cevap
3Cevap
icgudusel bir de onların kizginliga girdigi ayda agresif oluyorlar. yani disi köpeğin yanına bir sürü erkek köpek geliyo ve yolda belki disi köpeği kiskanip saldiriyor olabilir. bizim komsunun disi köpeği var kızan ayinda erkek kopekler onun peşinden gidiyo
Köpek işte aklımı var
Aklı var ki küçüğe saldırıyor büyüğe saldırmıyo
Yarim kol boyu mesafesini astiktan sonra tehtid olarak goruyor sonra durup dururken saldirdi diyolar
nası yani
Kopeklerin kendilerine gore bi mesafesi var sen o mesafeyi astiktan sonra tehtid teskil ediyosun ona o mesafeyi astiktan sonra saldirabilir
Ne alaka be her gün önünden geçiyorum saldırmıyorlar
Onu değil dibine girdigin zaman saldirabilir izinsiz sevdigin zamanda isitiyorlar
Dur hemen karabaşa sorup geliyorum
ciddi bir mesele farkında mısın
Gece herkese saldırıyor özellikle kadınlsra
sokakta yürünmüo zaten
Hayvana yemek verirsen o bölgeyi benimser korur insanları geçirtmez ben eski köpeğimden biliyorum sokak köpeği insanlar olmadan yaşayamaz ki zaten
Cddenya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?