cidden merak ediyorum türkiyede binlerce kişi köpek saldırısına uğruyor. yaralanan hatta ölen insanlar oluyor ama en çokta cocuklara saldırıyorlar. ve hiçbir hayvansever buna bir tepki vermiyor. köpeğin canımı daha değerli yoksa küçük çocuğun mu?
Hayvanseverler neden bir çocuğa köpek saldırınca ses çıkarmıyor?
Hayvan sever insanlar köpekler herkese saldırsın sokaklarda terör estirsin istemiyor sizler çok yüzeysel bakıyorsunuz sadece. Öncelikle hayvanları değil belediyeleri suçlamalısınız bu hayvanları neden kısırlaştırmayıp popülasyona izin veriyorlar? Hayvan sever bir insan asla sokakta o canların olmasına gönlü razı gelmez, bende sokakta mahallemde köpekler var bakıyorum inan içim gidiyor kış gelecek ne yapacak hayvanlar diye onların yeri sokak değil ki ama mahkum edildiler ne yapalım şimdi dünyaya gelmiş canlarını mı alalım? Çocuklara saldırma konusu da o çocuklar istisnalar hariç masum değil üzgünüm hayvanlara taş atma sopa ile vurma kulaklarına asılma yanlarında büyükleri de aptal aptal sırıtıyor sonra hayvan dönüp saldırınca sokak köpeği saldırdı oluyor. Grup halinde saldırgan köpek varsa yine burada iş belediyeye düşer ya yazacak o kadar çok şey var ki ama ne çocukların canı yansın nede sokaktaki canların onlar için hayat yeterince zor zaten.
peki sana şöyle bir soru sorayım 10 milyon kopegi nasil toplayip kisirlastiracaklar? ötenazi uygulanması gerek. yoksa o hayvan kısırlaştırılıp salınınca başka çocuğa saldırabilir ki ķopekler canı sıkılınca bile saldıran hayvanlar
Ya sen hangi tecrübe bilgi birikimin ile köpeklerin canı sıkılınca saldırdığı tespitini koydun? Her şeyi öyle çok biliyorsunuz ki hemen uyutalım o zaman cinayet işleyen, hayvanlara tecavüz eden, ormanları yakan daha sayamayacağım yüzlerce suçu işleyen insanlığı da yok edelim temizleyelim ne dersin? Sonuçta yukarıda yazdığım şeyleri canı sıkılınca ya da keyfine yapan insan çok bu nasıl kafa gerçekten. Sizin şu ağzınızdan düşürmediğiniz para kazanan insan muhabbeti var ya onlar ne ise siz onun tam zıttısınız iki tarafın da bir şeye faydası yok ama her şeye fikri var. Son olarak sana sokak köpeği diye bir cins tür ırk var diye yazan mı oldu? Ezberci zihniyetinize de size de artık.
Çünkü hayvanseverlerin çoğu menfaat peşinde. Emin olun çoğu evinde beslediği hayvanı sokağa atıyor belirli süre sonra. Yoksa sokaklar bu kadar hayvan dolar mı?
peki senin bir yakınına çocuguna eşine saldirdığı zamandamı daha değerli? yoksa sende bu hayvanlar üstünden pawguards gibi para kazanan insanlardanmısın?
tamam kardeş köpek saldırısına uğramamışsın sen belli. nerde itapar var hepsi bu soruda toplanmış. sende bu işten para kazanıyorsun anladım. sen 3 kuruş kazanacan diye biz sokakta yürümeyiz bisiklete binmeyiz. 3 adımlık markete arabayla gideriz yeterki siz para kazanı öhöm pardon yeterki sokak köpekleri yaşasın onlara sakın ha bişey olmasın
devlet deseki ötenazi uygulanacak halktan yardım istiyoruz bize yardım edin dese yardım etmezsem namerdim. şirektler 3 kuruş mama parası kazanacak diye sizin gibi itaparlar yüzünden bu hale geldik. her allahın günü köpek tarafından ısırılmadığıma dua etmek zorunda değilim. kücük cocukların köpek tarafından öldüruldugunu haberlerde gormek zorunda değilim. köpeklere göre yolumu değistirmek zorunda değim. bizde bu dünyada yaşıyoruz ve insanız. güvenli yaşamak en doğal hakkımız. madem bukadar seviyorsun al hepsini evinde bak.