AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Nasıl herkesin farklı din ve siyasi inançları tuttukları varsa LGBT de bence öyle bence sapkınlık değil LGBT ye gelene kadar çok sapkınlıklar gördük biz bu ülkede...
İnsanları rahat bıraksınlar artık
Nasıl değiştirecekler cidden çok merak ediyorum, kalplerindeki aşkı nasıl öldürebilecekler?
Kimse böyle bir toplumda bu zor hayatı seçmezdi...
Kendini ve inancını referans kabul edersen denden olmayan herkes sana ahlaksız ve olağan dışı gelir zaten. Gelsin de, sorun değil. Sadece saygı duyacaksın çıkıp abuk sabuk konuşmayacaksın.
sapkınlıgın kralıdır hemde gelıp degıldır fılan dıye sacma sapan yorumlar yapmayın laaa. kendı evladınız da olursa o zamn gorurum bı tarafınızı sD:SA:DA:SD resmen sapkınlık ıste karsı cıns varken kendı cıns nedır abı ruh hastası fılanmısınız sız? dengesızlık dız boyu allah kahretmesın saD:AS:DAS:D
LGBTİ olayına saygım var ama beni çok da entetese etmez.
Ne dedim de disslike attınız😂
Çok ağır bir yorum yağacağım hazır olun bu lgbt yi savunanlar. Düşünün babanızı mahalle bakkalı ya da kasap buluşup bir güzel skyor, sonra anneniz gittiği kuaför bayanla her ağda seansında farklı fantaziler yapıyor. Karşı cinse ilgi duyan çocukları ise ikilemde kalıyor ve bunun hangisi doğru diye düşünüyor. Neden çift yaratılmış insan bir düşünün bunları savunurken
İlluminatinin gençleri dinsizlik ve lgbt te sürüklemesi beyinlerini boşaltmaya başlamasının işaretidir. Kimseye karışamayız ama inanç zayıfladıkça, lgbt yükseldikçe beyinler çok rahat yönetilecek..
O Diyanet önce 4 yaşındaki çocuğa tecavüz eden Suriyeliye bir fetva çıkarsın sonra insanlarla uğraşır !
Herkesin özel hayatı kendinedir. Kendi içlerinde yaşasınlar, kimsenin onları engellediği yok. Sergilemek ve reklamını yapmak ahlaksızlık.
Sapkınlık diyenler , Asıl sapık zihniyete sahip olan kişilerdir
Anüs dışkılamak içindir cinsel organ değildir. Allahın yasalarını çiğneyene sapkın denir.
G noktası diye birsey duydun mu?
Duydum her insanda farklı noktada olabiliyor. Ama inan barsaklarımızla ilgisi yok.
Belli sadece duymuşsun , baRsaklarinla 🙄
bos yapma beee karsı cıns varken hemcıns ne demek agaa? sacmalık sapkınlık ıste
Doğru sen öyle diyorsan kesin öyledir biz nasıl düşünemedik 🙄
Asla sapkınlık değildir. LGBT candır cannnn 🏳️🌈 #loveislove
İpppne den erkek olursa 😂😂
Inanın bu konuda ne söyleyeceğini bile bilemez oldum artık toplum alarak gelinen nokta
Boş yapmasın. İlk önce Kur'an'ı düzgün çevirsin. Diyanetteki şerefsizleri temizlesin. Sonra yorum yapsın.
Sapkınlık tabiiki!
Yadırgamıyorum, hormonal sorun olabilir.
Olmasa zaten kimse kendi cinsine istek duymaz. Bu imtihandır. Anlarım.
Ama bundan ötesi tercihtir! yani bir şeyleri masumlaştırmaya çalışmasın kimse..
Ya bir yanim onlarda boyle hissetsinler napalim diyor diyer yanim din yasakliyorsa onayalamam diyor
İslam konferansı nda ayetle yola çıkarak ,, onları hor gormeyin belki en hayirlinizdir ,, diye konferans verdiniz.. ben bubtarismaya giremem ama bana göre erkek erkek tır kadın kadindir
Hem sapkinlik hemde sapkinliktir. Ve Zamansızzzayarsızz Nickli hanimefendinin yazdiklarina aynen katiliyorum.
onuru olan insan kendine yakışanı yapar. erkeklik veya kadınlık yaratılış itibariyle kişilere verilmiştir. lgbti sapıklıktır sapkinliktir. bunların yürüyüş amaçları toplumun nabzını ölçüp ulu orta bu işleri yapabilmek. evinde kim naparsa yapsın. ama sokağa çıkıp ahlaksızlık yapmak kimsenin haddine değildir. bugün buna göz yumanlar yarın ailelerinden birileri bunların tuzağına düşünce anlayacaklardır.
Sapkınlık bana göre ama saygı duyarım anlamaya çalışırım ama tasvip etmem
Tabii kiDeğil, herkesin kendi özgür düşüncesini yaşamaya hakki var
O degil de eşcinselliği temsilen neden gökkuşağı?😕
Kesinlikle sapkınlık iyi çocuklar adam olmusta neler yapiyor
Kimsenin cinsel tercihiyle ilgilenmiyorum ama bu gibi şeylerin gözümüze sokulması en büyük sapkınlıktır. Bizene kardeş senin cinsel isteklerinden kendin gibi birini bulduğun sürece umrumda değilsin.
Tevrat ve incil bu durumu nasıl görüyor onu bilmek lazım
Onlara gore sapkinlik olabilir ama lgbtli olup örnek gosterilecek hayati olan cok kisi vardir eminim
Bunları diyen o insan artığı bir elime geçse varya eşek sudan gelinceye kadar döverim
yorumlara bakınca çoğu saygı duyarım demişte iki gün sonra kendi oğlu bir erkekle gelip biz sevgiliyiz dese saygı duyacak mı acaba
Üyesi olmak nedir lan? Sendika mı bu? Salak salak sorular sormayın. Bas git lan burdan.
Konuşması gerektiği zamanlarda asssla konuşmuyorsa bu konuda da sussun lütfen.
Hadiszlik... dogruyu bilmeden vildigini dogru sanmak diyorum bu olaya ben.
Herkesin bir popisi var kimsenin şeysine kimse karışamaz. Kötü örnekmiş hadi ordan yaa
Sonunda doğru bir şey dedi diyanet. Evet sapkınlık ve hastalık bu. Günümüz lut kavmi onlar.
LGBT ve Onur ifadesini nasıl bağdaştırmışlar anlayamadım.
Bence de onursuzluk olmalı yaptıkları doğru bişeymiş gibi...
Kendi hallerinde yaşamalarına bişey diyen yok ama durum eylemlere ve yürüyüşlere dökülünce özendirme çalışması gibi geliyor bana çocuklar doğruyu yanlışı ayırt edemezler fikirleri tam oturmamıştır dolayısıyla hatalar yapmalarına sebebiyet verebilir
bunu savunanlar yarın başı açık kadınlara sokağa çıkma yasağını savunacak, "gitsin evinde başı açık gezsin, tahrik etmesin" diyecek.
Sapkınlık diyen çomarları alın siteden kimsenin yaşam tarzı, kararları kimseyi ilgilendirmez
Hayır değil sapıklık ve sapkınlık farklıdır onlar da insan. velev ki gay olmayı da istiyorum her erkekle birlikte olmak için neden mi? En azından kadınlara karşı bir alternatif sıcaklık duygusu veririm.
Sapkınlık bana göre ama saygı duyarım anlamaya çalışırım ama tasvip etmem
Desteklemiyorum ama saygı duyuyorum
Oraya kimin torpiliyle atanmış ki ben onu merak ediyorum... kafası
Olaya dini pencereden bakmıyorum.
Tercihlere saygılı olmak lazım bu bir...
Normalleştirilmesi normal değil bu da iki...
En önemli meselesi bu mu başka meseleler yok mu
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'in nefes almasi da sapkinlik olabilir 😮
Müslüman olan bizler için elbette sapkınlıktır. Hiç geniş bir perspektiften bakmaya gerek yok bkz:Lut kavmi
Bence sapk8nliktir ama madem istiyorlar öyle yaşasınlar
Erkek erkeğe ya da kızkıza svisme mi olur olm ml misiniz lan
Camiye kadın atmak , kuran kurslarında çocuklara tecavüz etmek caiz mi din simsarı?
Geçmişte helak olan kavimlerin sebebi budur şimdi isim konmuş lgbt diye
Eşcinsellik o insanoğlunun tabiatından kaynaklanan kromozom bozukluğu vs. Olabilir bunu şova dönüştürmek sapkınlık kesinlikle ❗️❗️❗️❗️
Dib doğru söylüyor. Sapıklar , kapımın önünden bile geçmesin
Gayet doğru demiş ne havlıyorsunuz orada. Sokaklara çıkıp "Onur Yürüşü" adı altında saçmalıklar yapmalarına gerek yok. Profesör de bunu demiş zaten.
bu soru bile bu insanları karalamaya yönelik bir soru sizene kim ne yapmış kiminle yatmış hepimiz dört dörtlük insanlar mıyız
Herkesin bedeni üzerinde laf söylemek bana düşer mi? Dokunmazsın uzaktan görürsün acı çekersin o kadar
Lgbt nin zonundaki İ nedir?
İnterseks demek
Yaratılış fıtratında böyle birşey yoktur. Asilikdir ve sapıklıktır
Sizcesi mi var bunun?
Allahına kadar sapkınlıktır!
Bence bırakalım AŞK KAZANSIN
Anüs dışkılamak içindir cinsel organ değildir.
LGBT sapkınlık tabi onlar için, bademlemek sevap.
şahısların geri zekalılıklarını dinlere yoramazsın.
@mgy1986 Yorarım sanane?
Abartmadıkça yani toplum düzenine etkileyecek etkileri olmadıkça kendi hallerinde istedikleri seçimi yapabilirler hocam