Toplumun ahlakını bozduklarını düşünüyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplumun ahlakını bozduklarını düşünüyorum
Cevabı hayata hangi pencereden baktığına göre değişir.
Dini bir pencereden bakılıyorsa ayrı, seküler bir pencereden bakılıyorsa ayrı, yobaz bir pencereden bakılıyor ise ap ayrı.
İslami kurallara göre eşcinsel birinin cinsel ilişkiye girmesi sapkınlıktır fakat eşcinsel olduğunu hissetmesi bir günah değildir veya insanların onu dışlaması kötü tavranması için kesinlikle bir sebep değildir.
Bir yobazın sığ penceresine göre ise
Sahte prensipten maskelerle çirkin yüzünü örtmeye çalışan bağnazlar genelde her şeye karşıdır, nefret doludur, hoşgörüsüzdür. Böylece kendini iyi ve temiz hisseder. Etrafa yargı dağıtarak vicdanını aklar ve ona göre artık daha yüksek bir mertebededir. Bu tipler genelde toplumun alt tabakalarında doğmuş ve kendini kültürel manada hiç geliştirmemiş at gözlüklü kişilerdir. Onlar için bırak LGBT nin sapkın olmasını, askılı tshirt giyen de sapkındır. Kendi gibi düşünmeyen herkes asılmalıdır ve her yere şeriat gelmelidir herkes onun dinini yaşamak zorundadır KENDİSİ HARİÇ.
Aynen toplumun ahlakını bozuyorlar, komşusunu, teyze kızını, kendi öz evladını taciz edenler bozmuyor, fuhuş düşkünü din adamları bozmuyor, öğrenci sevmeyen küçük şehirlerdeki orta yaşlı adamlar birbirini * toplum ahlakı bozulmuyor. Lez ve gayler bozuyor bence
Cevap
16Cevap
Hayır, Lgbt saygı duyuyorum. herkesin kendi kararı.

Hayır değildir.
Toplum ahlakı diye net bir tanım yok. Sadece muhafazakar kesimin şımarık, bencil yaklaşım içinde, topluma sınır çizme ve kendi yaşam tarzını normali budur diye dayatma hevesi var.
lgbt dediğiniz sey sadece insanlarin asık oldugu cinsiyetler. aşkı bile savunmak zorunda bıraktıkları icin insanları anlamiyorum. neyse ki lezbiyen sevgilim ve ben cok mutluyuz. kimsenin ahlakini bozdugumuz falan da yok. bir şeyin toplum ahlakını bozdugunu düsünmek istiyorsanız once kadın cinayetlerinden baslayabilirsiniz.
Helak olan Lut kavminin aynısı işte sapkınlıktır tabiki bunları savunan insanların dinle en ufak bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum özgürlük adı altında sapkınlık yapıyolar
Sapkınlıktır diyen bu özgürlükçü liberal dünyayı hak etmiyor. Kimseye zararı olmayan iki yetişkinin hayatı hiç kimseyi ilgilendirmez.
bi yanım sapkınlık değil diyo diğer yanım da normal değil diyor bilmiyorum kararsızım
Değildir. Benim takıldığım tek şey aşırı makyaj ve abartı kıyafetler.
Hah sonunda benim gibi düşünen biri daha. Hayır birde söylemeye korkuyorlar sapıklık olduğunu :D :D
Allah herkese bir kimlik üzere yaratmış sen onun yarattığı şeyi kabul etmiyorsun
Toplumda ahlak mi var
Baydı bu konu lütfen artık sormayın ya
LPG lileri svemiyen
Erkek erkeği s*ker mi diye soruyorum
hayır doğallıktır
çok karışık bir konu ama normal değil tabi
Kesinlikleee evett
Kesinlikle öyle
Yorumsuz
selam gizli lezbiyen
bence sapkınlık yaaa
Yorumsuzum