Ramazan ramazan aklıma bu takıldı. Böyle çok şey duydum. Ad Semud Sodom Pompei gibi yerler bunlar yüzünden yıkılmış yok olmuştu. Ama artık dünyanın her yerinde bunları görmek mümkün. Dünyayı yönetenlere göre çocuk sayısının artmaması için eş cinselliğin yaygınlaşması gerekliymiş.
Bu insanlar Allahın lanetlenmiş olduğu insanlardır. Ancak bir kadın bir erkeğe helaldir. Bir erkekte bir kadına helaldir. Ayrıca Türk milletinin örf, adet ve ahlak kurallarına aykırıdır.
Allahın lanetlediği insanlar olduğunu nereden biliyorsun? Lanetlediyse , doğuştan olmazdı o zaman doğuştan başka hastalıkları olanlar da lanetli. Sırf görüşlerinize uymuyor diye ayrımcılık yapıp kendi kafanızdan lanetli gibi şeyler uyduruyorsunuz. Ben bir biseksüelim ve kendimi bildim bileli böyle. 6 yaşında ilk defa bir kıza aşık oldum ve böyle hissediyordum , o zamanlar ne tercihi ne de eşcinselliği bilecek yaştaydım, benim normalim buydu. Bunu değiştiremezsin. Ne kadar değişmeye çalışırsan çalış. Sanki millet sizin hakaretlerinize çok meraklı da eşcinsel olayım bir dakika gibi davranıp haklarını savunuyorlar. Şu zamana kadar eşcinsellerden ne zarar gördün merak ettim? Taciz mi tecavüz mü yoksa çocuk tecavüzü mü ramazanda oruç tutmayanı mı dövdüler? Evet türk milleti o kadar ahlaklı ki genelevlerden tut her türlü pisliği yapan insan dolu kimse örften bahsetmesin kapalı kapılar ardında ne yaşanır kimse bilemez ve sırf eşcinsel diye kişiliği kötü anlamına gelmez
Hanımefendi doğuştan çift cinsiyetli olan kişilere sözüm yok. Benim sözüm sonradan hem cinsinden hoşlanan, aşık olan veya cinsellik yaşayan kişilere. Allah bu tür insanları lanetlenmiştir. ad, semut ve lut kavimleri sırf bu yüzden helak olmuştur. Keşke bütün olay bizim görüşümüzle alakası kalsa bunu Rahman ve Rahim olan Allah buyuruyor. Ancak bir kadın bir erkeğe helaldir bir erkekte bir kadına helaldir diye buyuruyor. Yani bizim görüşümüzle alakalı bir durum yok. Ayrıca hiç kimseden bir zarar görmedim çünkü ben zarar veren biri değilim aksine her türlü konuda yardımcı olamaya çalışan biriyim. Ama bu tür insanlar toplumumuza zarar veriyor ve gençlerimize kötü örnek teşkil ediyor. Ben kişiliklerine bir şey demedim zaten kişilikleri ile alakalı bir tek cümle dahi kullanmadım. Sizden bir tek ricam var. Mümkünse sizde bir psikoloğa görünün.
Lut kavmi mi? Siz hangi çağda yaşıyorsunuz acaba merak ediyorum. Sizin inandığınız Allahla benimki bir değil o halde. Çünkü iki kişinin birbirini sevmesinin kötü bir yanı olamaz. Gençlere kötü bir örnek mi teşkil ediyor? Siz yazdığımı okumuyorsunuz galiba bu bir tercih değil diyorum yönelim ve bunu değiştiremezsin. Doğuştan çift cinsiyetliler de böyle hemcinsinden hoşlananlar da öyle. Bunu bilim diyor. Ben bilimi referans alırım, Bilim hastalık demiyor eşcinselliğe.1400 yıl önce indirilmiş kitaba mı yoksa bilime mi inanalım? Batı neden lgbt'den bu kadar rahatsız değil?
Ayrica soylemeden edemicem , elinizin altında internet var google'dan türkiyede 1 yıl içinde kaç hayvan tecavüzü yaşanmış ve bunları eşcinseller mi yoksa hetero erkekler mi yapmis? Pavyonlara da eşcinseller gidiyor herhalde? Özgecan aslan'ı oldüren de bir eşcinsel'di zaten! Kadın cinayetlerinin sebebi de eşcinseller değil mi? Lütfen biraz mantıklı düşünün öyle yargılayın , madem dininiz çok ahlaklı olmayı öğretiyor neden bugün islam ülkeleri insana değer bile vermiyor? Taşlayarak öldürüyorlar mesela? Işid de mi eşcinsel? Batı ülkeleri lgbt haklarını savunuyor , kiliselerde bile eşcinsel evlilikler oluyor onları yargılamıyorlar.. kim daha ahlaklı acaba düşündürücü.
Bu insanları bir türlü anlayamıyorum neden her türlü konuda batıdan örnek veriyorlar. Bizim batı ile ne alakamız var. Bizim kendi kültürümüz kendi inançlarımız var. Bir başkasının örf adetinden bize ne! Ayrıca Ben Allahın kelamına inanıyorum çünkü her şeyi en iyi bilen ve en iyi gören odur. Bu dünyada herkes sınanıyor. Kimi evladıyla, kimi eşiyle, kimi arkadaşı veya kardeşiyle, kimisi de böyle sapıkça duygularla sınanıyor. Sizde farklı bir şekilde sınanıyor sunuz. Sizin Allaha dua edip Allah'ım beni bu tür duygulardan arındır hem cinslerime ilgi duymaktan kurtar beni diyerek Allaha sığınmanız gerekirken, siz kalkmış ben 1400 yıl önce indirilmiş kitaba inanmıyorum ama Avrupalı bilim adamlarına inanıyorum diyorsunuz. Sizi öbür tarafta Avrupalı bilim adamları değil kendi işlemiş olduğunuz ameller kurtaracak.
Özge can konusuna gelince o kız ALLAH katında inşallah şehittir. Ben şehit olduğuna inanıyorum. Çünkü hem tecavüze uğradı hemde alçak bir şekilde katledildi. Ben hangi çağda yaşadığımı bilmiyorum ama siz hangi çağda yaşıyorsunuz çok merak ediyorum
hayir son peygamber'den sonra Allah kuran'i kerim'de bizzat toplumsal felaket'ler bundan sonra olmiyacagini belirtiyor. Artik ahir zamandayiz gelecek en buyuk felaket... kiyamet.
Gereksiz buluyorum. Hastalik olarak bisey olmayana sôzüm yok fakat zevk uğruna olması toplumun düzenini bozamaz. ihtiyac olsaydı 3. ncü bir ırk meydana gelirdi zaten.
Mevlana sorusu kaldırılmış galiba ama ona gizliden sensin sapık yazmama rağmen beğenmesi ve kardeşim yazması çok hoşuma gitti. düşünce özgürlüğüne önem veriyorsun demek ki.
Müslümanlardan soğuma sebebi gibisiniz.. papa bile ben tanrı değilim eşcinselleri yargılamaya hakkım yok dedi ve onların da evlilik gibi haklarının bulunduğunu söyledi.. ve bunu diyen hristiyan alemi için en önemli insanlardan birisi. Ama müslüman ülkelerde eşcinseller öldürülüyor, taşlanıyor ya da farklı cezalara çarptırılıyorlar sonra müslümanlar çok mağdur diyorsunuz. Insan insandır, sana zararı yoksa sizin ne haddinize insanların tercihlerine yaşam tarzlarına karışmak. Biraz medeni olun.
Ayrıca ben de lgbt üyesiyim biseksüelim. Sizin zannettiğiniz gibi rahatça hiçbir şey yapamıyoruz. Ülkede alenen genelevler var istedikleri gibi gidip sevişiyorlar fakat biz el ele bile tutuşamıyoruz onlarınki normal lgbt yapınca anormal. Ve bizim bulunduğumuz durumu anlayabilmeniz için lgbt olmanız gerek ki bu sonradan aa ben sıkıldım bir eşcinsel olayım nasılmış gibi denilebilecek birşey değil. Kendimi bildim bileli böyleyim. Vücudum , hislerim herşeyimle.6 yaşımda ilk defa bir kıza aşık olmuştum ve o zamanlar eşcinselliğin ne olduğunu bile bilmiyordum benim normalim buydu , böyle hissediyordum.