İstanbul'da LGBTİ+ Onur Yürüyüşü'ne valiliğin izin vermemesine rağmen, yüzlerce kişi Beyoğlu Mis Sokak'ta bir araya gelmiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Destekliyor musunuz?
Şahsen ben destekliyorum 🌈✌🏻
Bugün “Onur Yürüyüşü” vardı. LGBT’i destekliyor musunuz? 🌈?
Eş cinsel olabilirler gay de lezbiyen de tamam ol ne istersen yaşa ama bunu taksimin ortasında bağırman zorla insanların gözüne sokup bak ben eşcinselim ben eşcinselim erkeklerden hoşlanıyorum gibi bağırtılara yaygaraya gerek yok biz normal insanlarda bak biz kızlardan hoşlanıyoruz yaşasın normal cinsellik gibi saçma sapan bir arayışa girmiyoruz.. kimse kimseye karışımaz ama bunu kimsenin gözünğn önünde açıkca yapamazsın kardeşim böyle bir dünya yok evinde kimle ne yapıyosan yap..
Yürüyüşe gerek yok bence. Onur insanın kendisine hayranlık duyması ve memnun olmasıyla ikişkili bir durumdur. İnsanlardan saygı bekliyorlarsa, bunu sokaklarda yürüyerek yapnaya çalışmamalılar. Çünkü çok kötü görüntüler sunan bireyler var. Çok fütursuz bir bankart gördüm bugün : "biz lütun çocuklarıyız" gibi.. Bu kafaya saygı duymam.
Bazi densizler kimliklerin cinsiyet bolumune lgbt yazdirilmasi gerektigi konusunda hem fikir
Lgbt tercihtir, cinsiyetlestirilemez. Nasil ki onlarin tercihleri beni ilgilendirmiyorsa saygi duyum duymamam da onlari ilgilendirmemeli. Inancina göre kınadıgım başıma gelmezse ölmeyeceğim biliyorum. Beni ilgilendirmez kimin hangi giris cıkış noktasını kullandıgı ama su da bir gercek ki sadece hormonal degil lgbt bireyiyim diyen insanlarin çoğunluğu ozenti...
Fikirlere her daim saygı duyarım. Ama desteklemiyorum önceki peygamber Efendimiz döneminde helak olmus bir kavim var nasıl bu kadar rahat destekliyorsunuz anlamıyorum. Allah ıslah etsin yine de yaradılanı severim Yaradandan ötürü 😑
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
103
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
35 yasindayim.11 yildir 5 vakit namaz kiliyorum her razaman full oruxlarimi tutarim ( ibdetlerim gosterise girmesin diye kendimi gizledim bu arada) 4 seferdir mhp ye oy attim son secidme iyi partiye oy attim. ataturke hayran biriyim. erkek erkege cinsel iliskiye girmek enbuyuk gunahlardan biridir. hattta bir kavmin helak olmasina bile sebep olmustur. bence toplumun ahlak namus duzeninin bozulmamasi icin bunlarin reklaminin yapilmamasi lazim. dinende gunahtir. ama soyle bir durum var. turkiye ve dunya ozgur bir ulke. bence yilda bir defa sorunsuz bir yurus yapilacaksa izin verilmesi lazim. cunku herkes islam olmak zorunda degil. herkesin inanclari farkli olabilir. ayrica peyganberjmiz zamanindaki gibi az bir insan topluluga artik yok milyarlarca insanin bir arada yasayabilmesi icin herkesin birbirine saygili olmasi lazim. onun icin fazla ozendirmeden bu yuruyus yapilabilir. yani sonucta kimseye zararlari yok. ayrica bu yuruse yasak konulacaksa anayasada ve ceza kanunlarinda gay iliskinin zinanin falan yasaklanmasi lazim. bu maddeler degismedende yuruyuse izin verilmemesi yasalara aykiri. dusuncelerimde yanlisim varsa Allah affeder ins.
2
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yuruyusun ismininde onur yuruyusu olmasi cok sacma bence. onurla escinselligin ne ilgisi var onuda anlamadim. ozgur iliski falan ismi alabilir.
He bu arada yuruyuste kesinlikle opusme sevisme falan olmamali. ayrica yuruyus yapanlara saldiran falan olursa gozaltina alinmali. ortada bir yanlis varsa bunun cezasini insanlar degil devlet vermelidir. kimsenin kimseyi darp etmeye hakki yok
Ben destekliyorum çünkü aşkın cinsiyeti, zamanı ve aşı olmaz. Heteroseksüel ilişkilri gördüğümde nasıl duygulanıyorsam bir kadının kadınla, bir erkeğin erkekle el ele olduğunda çok duygulanırım. Kimse kimsenin sevgisine karışamaz o yüzden. Benim birçok biseksüel arkadaşım var misal ya da bir trans arkadaşım olmuştu, çok gurur duydum onlar adına. Böyl haşin zamanlarda kendileri oldukları için
Fikirleri karakterleri düşünceleri kendilerini ilgilendirir ama ifşa etmemeleri gerek yürüşleri desteklemiyorum... Tecavüzcüleri kınamak için yürüyüş yapmıyorlar ama kendi zevkleri için onur yürüyüşü yapıyorlar... eş cinselik onur duyulamaz bana göre...
Onlara göre onur, bana göre başka bişey. Desteklemiyorum ilerde yaşanacak ahlaksızlıklara, edepsizliklere kapı açmaktır bu. Ama saygı duyuyorum. Sonuçta büyük konuşmamak gerek. Belki ilerde benimde bir çocuğum olabilir ve buna yönelimi olabilir. Bu şekilde olması savunulmasını yanlış buluyorum.
Ahlaksızlığı desteklemem asla, Allah herkesi kusursuz yarattığı halde kendilerini kusurlu hale getirenlerin neyini destekliyorsunuz iğrenç yaratıklar, birde pankart da lutun çocuklarıyız diyor, inançsız sapkın düşüncenin dinimize aykırı yaratıkların nesini destekleyim canları kızıl Tamuya hepsinin!!!
Herkesin tercihine saygı duyuyorum fakat desteklemiyorum. Hayır kimin tercihinden kime ne yani niye ben yaşasın Lgbt diyeyim? Özellikle çocukların belirli bir yaşa kadar böyle bir şeyden haberinin bile olmaması lazım çünkü çok kolayca etkilenebilirler ve bu psikolojilerini al üst edebilir.
İnsanların özel tercihi bu ben saygı duyuyorum sonuçta bize zararları dokunmuyor Sonuçta desteklesinizde desteklemesinizde insan kendi bildiğini okuyan bir varlıktır herkes özgür saygılar..
Desteklemiyorum. Küçücük çocuklarda bunlara karşı ilgi uyandırıyorlar. Hoş değil, saygım var fakat ahlaki yozlaşmaya tahammülüm yok. Ayrıca ülke gündeminde çok daha önemli sorunlar var o yüzden onların hakları, istekleri vs. umrumda değiller.
Bunlar neden insanın gözüne sokma gereği duyuyorlar onu anlamadım. Nasıl yaşıyorsan yaşa neye inanıyorsan inan, ama gidip de dikkat çekmek için bokunu çıkarma. Naber desen benim bedenim benim kararım len mqqq diyecekler anasını satayım.
anlamadigim taraf ben desteklesem daha mi iyi çakicaklar birbirlerine 🙂 kadin erkek bile iliskisini gizlerken bu toplumda bu andavallar niye ikide bir sokağa döküluyorlar valla komik ya. olum oynayin kendi aranizda kimsenin size bisey dedigi yok yani illa gelip gozümuzun önündemi yapicaksiniz boylemi zevk aliyosunuz anlamadin mi
Ben bunun bu şekilde lanse edilip dillendirilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Bugün instagram'da bazı ünlüleri ve farklı sayfaları sırf bu olaya dahil oldukları için çıkarttım, kimsenin topluma kötü örnek olmaya hakkı yok.
Desteklemiyorum. Bu bir cinsel özgürluk degil psikolojik rahatsizlik. Yapanlar beni zerre ilgilendirmiyor. Ama boyle olduklari icin hak aramalarina kesinlikle karsiyim. Dunyada hemcinslerini dürtmek isteyenlerin sorunlarindan daha buyuk sorunlar var.
Desteklemiyorum. Desteklemem. Bir sürü çocuk , genç var ülkemizde ve onlara kötü örnek oluyorlar. Onların yaşamına karışan yok. Yürüyüş nedir? Yaşadığım yerde bu gibi kişiler Yok şükür.
ne deseklemesi ya dünya kopacaksa bunların yüzünden kopmuyorsa , merhametli insanlar ve hayvanlardan dolayı , eşcinsellik bir özgürlük degil aksine bir isyanın bir karşı gelmenin vazgeçilmez unsurudur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir alip veremedigim yok bu insanlarla ama toplumun duzenini bozmasinlar istiyorum sahsen kirilmasinlar lutfen cins cins sekilde goruyorum ve cidden korkuyorum bu insanlardan en azindan duzgun giyinin kabul etseniz de etmesenizde bedenen baskasiniz ona gore davranin arkadaslar gerisi beni ilgilendirmiyor hayatima almadiktan sonra banane yurumusler etmisler falan..
ben insanların özel hayatına karışma taraftarı değilim başkasına zarar vermedikleri sürece benim gözümde sıradan insanlardır. lezbiyen veya gay olmaları kendi tercihleri saygı duyarım müdahale edilmesi taraftarı değilim
desteklemiyorum görmek zorundamıyım ben birbirine sürtünene 2 erkeği kadını az medeniyet hayvanlar bile tuvaletini ortaya yapmıyo bir köşe bulup yapıyo.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Destekliyorum herkesin tercihini ozgurce yasamaya hakki var
Desteklemiyorum ne yapıyorlarsa yapsınlar yeterki ikide birde çıkmasınlar ortaya bıktım artık gökkuşağı görsem lgbt geliyor aklıma önceden gelmiyordu ensest ilişki neyse lgbt de benzeri işte normalleştirmeye gerek yok
destekleyen neye gore desteklıor desteklemeyen neye gore desteklemiyor onu merak ettım , hem hiç erkek ekreğe afişi de gormedım , burada bıle femınıstlık diz boyu
Kendi içlerinde ne yaşarlar sa yaşasınlar. Çok afişe etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Toplumda kim mağdurum diyorsa belli bir süre sonra o mağduriyet üzerinden hak devşirmeye diğerlerini ezmeye çalışıyor.
En İyi Cevaplar