Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, zaman zaman bazı kavramlar ve "cinsiyet eşitliği" gibi sloganlar altında birtakım sapkınlıkların gündeme getirildiğini, çocukları bunlara karşı eğitmenin ve korumanın herkesin vazifesi olduğunu belirterek, "Aileyi tahrip eden, insani ve ahlaki değerleri hiçe sayan söz konusu propagandanın, özgürlük, onur gibi kavramlarla servis edilmesi bir algı operasyonu ve aldatmacadır. LGBTİ Onur Yürüyüşü
Anne olmayı devreden çıkaran bir kadın ve baba olmayı devreden çıkaran bir erkek tasavvuru, fıtrata, yaratılışa aykırı bir sapkınlıktır ve tarih boyunca bütün inançlar tarafından hem reddedilmiş hem de lanetlenmiştir. Yani annelik ve babalıktan vazgeçen cinslerin birbiriyle evlenmelerine varıncaya kadar ileri götürülen bu iş, bütün insanlığın meselesidir, sadece Müslümanların meselesi değil. Bu yüzden çocuklarımızı, gençlerimizi sapkın anlayışlara karşı eğitmek, bilinçlendirmek ve korumak hepimizin vazifesidir." dedi (Mynet)
Bak şöyle bir durum vardır. Öncelikle eşcinsel olmak;kesinlikle ve kesinlikle ne sapkınlıktır, ne de sapıklıktır. Normal bir durumdur. Peki neden normal bir durumdur? Çünkü eşcinsellik olayı, 'kişinin kendi cinsine karşı ''sevgi, duygu''beslemesidir. Ve de normal olarak düşünelim, ''sevmek'' ve ''sapıklık, abazalık''kelimesi arasında nasıl bir farklılık vardır ki? Ne de olsa iksinde de muhtemel olarak sonunda ilişkiye girme yönelimi vardır. Fakat durum şöyledir ki; 'sevmek fiili, kişinin sadece saf ve temiz duyguları sonucu, öncelik olarak cinselliğin değil;aşkın ön plana çıktığı durumken, ''sapıklık, abazalık'''sa ''kişinin, duygu beslemeksizin, sadece kişiye karşı çıkarları sonucunda, yalnızca cinsellik saldırısı yapma' durumudur.
Şimdi konumuza geri gelecek olursak. Normal durumda eşcinsellik normal durumdur demiştim... Evet normal durumdur çünkü, 'doğru'bir eşcinsellikte ilk plan'sevmek'tir, sapkınlık değil. Ve de sevmek, sevgi duygusu;kişiye direkt olarak, kendisininde anlamaması sonucu ve de saf ve temiz bakış açısıyla ortaya çıkan bir durumdur ve bu durumu kişi engelleyemeyeceği, zapt edemeyeceği için gayet doğal bir hissiyattır. Dolayısılığıyla doğru bir eşcinsellikte de sevgi ilk planda olduğu için gayet doğal bir durumdur. Ve de buna saygı duyulmalıdır.
Fakat günümüz ''lgbt'' olarak adlandırılan gurubun amacı;(kendilerince)''herkes eşcinselliğe karşıdır ve de biz bundan dolayı bu gurubu açarak kendimizin nasıl temiz olduğumuzu ve de kendimizin birlikte olunca hiçbir gücün karşımızda durmaması gerektiğini ve de bize saygı duyulmasının zorunlu olduğunu anlamalısınız'' olarak açılan bir guruptur. Fakat aslında bu düşüncenin temelinin (herke bize karşı) yanlış olduğu ve de daha da önemlisi kişilerin bu gurubu ''birlikten, saygı duyulması gereken''durumdan daha çok;itici, kişinin nefret edeceği daha da tiksineceği duruma getiriyorlar. Çünkü , evet eşcinsellik doğaldır. Fakat ''doğru eşcinsellik''doğaldır. Yani gösteriş olan eşcinsellik değil! Ve de lgbt üyleri ''gerçekten''çok 'gösteriş''içerisinde olduğu için sadece ve sadece sapkınlığı niteler. Çünkü gerçek bir aşka bakalım; ''gerçekten seven, aşık olan kişi;bu sevgi hissiyatını içinde yaşar ya da hoşlandığı kişiye söyleyerek karşılıklı yaşar. Ve de daha fazla kişi dahil olmaz bu aşka ya da gösteriş içerisinde olmaz.(bu da doğal olan eşcinselliktir). Fakat gösteriş olan aşk nedir? ''evet yine bir sevgi vardır amenna. Ama problem şu'dur ki ; bu aşkı 'içinde ya da karşılıkla yaşamaktan çok, başka kişilerin gözüne sokarak, onları bunaltarak ve de aşktan daha çok başkalarının ilgisini çekmeye yönelik bir eylemdir.(bu da yapay aşk) Bu durumla lgbt'e gösteriştir ve de gösteriş sadece saçmalıktan ibarettir. Çünkü bak bu örnekleri uzartarak lgbt'nin bütün açıklarını gösterebilirim fakat kısaca şöyle anlatayım; 2 türlü eşcinsel vardır, 1. sini biliyorsunuz zaten (saf sevgi) 2. özentili, gösterişlik sonucu. Evet 1. si tamamen doğaldır ve de yapılabilir fakat 2. sindeyse;elbette yine gay lik hissiyatı vardır fakat bu hissiyatı ileri taşıyıp;'başkaları tarafından ilgi çekmeye çalışmak'olarak gösterip, artık kendi cinsiyetinden uzaklaşıp, kendine karşı cins imiş gibi muamele yapmasıdır. Ve de bu saçmalıktır. Çünkü eşcinsellik nedir? eşcinsellik 'kişinin 'kendisi gibi' olup,'kendi cinsinden' birini sevmesidir'fakat 2. maddemizde yani özentili gaylikte bu durum yanlış uygulanıp;ilgi odağı olup, kendini küçük düşürmesidir (çünkü ne de olsa kendin cinsiyetini değiştiriyormuş gibi bir durum söz konusu) Ve de bu lgbt olarak adlandırılan 'sözde'birlik,2. maddemiz yani sadece gösterişten ibaret olduğu için ''sapkınlıkta denilebilir, saçmalıkta denilebilir, gçsterişte denilebilir.''
Ayrıca doğru ilerleyiş içerisinde gitmeye tenezzül etseler dahi neden açarsın ki arkadaş böyle saçma bir şey? Sen adı üstünde eşcinsellsin ve eşcinsel duygunu bir kişiye karşı hissdersin. Ve hissetiğin kişiye bu durumu izah edip, ona göre hareket edersin. Neden durduk yere böyle saçma bir amaca girersiniz ki, mantığı nedir? Söyleyeyim mantığı; eşcinselliği yanlış gösterip, sadece kişilere adını duyurmaya çalışma çabası, ilgi bekleme olanağıdır.
Velhasıl kelam, lgbt aslında sapkınlığın sesi gibi de denilebilir. Çünkü lgbt üyeleri 'sadece cinsellik içerisinde olduğu için böyle bir yakıştırma da konulabilir'.
Doğuştan gelen bir durum ise tedavi olabilirler, tedavi olamiyorlar bir sonuc alinamiyor ise onları anlayışla karşılayabilirim. Fakat bunu zevk ve merak için yapan büyük bir kesim var yaptıklarını normal birşey gibi göz önünde yaşayıp kötü örnek olmalarına da göz yumamam kimse kusura bakmasın. Yorumlara baktım işte tecavüzcü ilan edilmiş hocalar bir iki kişinin yaptığını tüm hocalara giydiremezsiniz tecavüze tacize bu kadar ses çıkarılmadı yurusler yapilmadi yapılsaydı hani nerdeler evet haklısınız LGBT daha önemli bir şeylere tarafsiz bakmak çok zor toplum olarak illaki bir taraf olmak gerekiyor Her şeye siyaset sokmak gerekiyor anlayışınız bu birşeylere çözüm ararken siyaseti bırakıp birlik olmak gerek AKP CHP olarak bakmamak gerek toplumsal sorunlarda birlik olunmalı önce bunu öğrenmeliyiz.
Geçenlerde sahte bir Cami kursunda bir sapık adam 9 yaşındaydı sanırım bir çocuğu taciz etmişti. Ve bunun gibi bir sürü olayda Erbaş açıklama yaptı mı? Bunu dedim diye hemen dini karalama diyecekler. Elhamdülillah müslümanım bunu sorgulamak kimsenin haddi de değildi hakkı da. Ben Peygamber efendimizi sorgulamamışım Devlet tarafından seçilen birinin sadece açıklaması hakkında konuşurum. Evet dinime uygun bir tutum değil tasvip etmiyorum ama aynı hassasiyeti başka durumlar için yapıyor mu? İmamoğlu'nu eleştiren belediye çalışanları içinde imam da vardı. İmamın görevi bu mu? Gezi olaylarında müezzin miydi imam mıydı hatırlamıyorum gerçeği söylediği için sürgün edilmedi mi? (bunu dedim diye gezi olaylarını destekliyorum anlamına gelmez. Kendi söylemlerimi dipnot içinde açıklamak da ayrı bir ironi ya neyse) O zaman kalkıp bir meslektaşı için bir söylemde bulundu mu?
Bu durum a sapkınlık denmeyebilir belki ama insanların gözüne gözüne soka soka haykira haykira böyle yuruyusler yapip 'velevki ibneyiz' nidaları ile dolaşmak toplaşmak kesinlikle doğru değil. Amaç nedir? Sen güzel kardeşim sin diye kimseyi ibnelige özendirmeye hakkın olamaz. Sen trans sin diye reklam yapmana gerek yok. Sapkınlık boyutuna kendileri getiriyor. Bence diyanet burada makul şekilde haklı. Olması gereken bu. Kim ne derse desin rabbim insanı kadın ve erkek olarak yaratmış. Araya başka bir cins koymamış. Sen yaradılışa inanmıyor olabilirsin ama bizim size saygı duyup taşlamadigimiz gibi sende insanların gözüne ozendirir gibi bunları sokamazsin. Gençlerimizin çocuklarımızın aklını karistiramazsin. Ondan sonra bizi niye tasliyorlar bize niye saygı duymuyorlar demeyin. Hakkınız yok. Hiç te olmadı bu saatten sonra hak aramaya kalkmasin kimse.
Sapkınlıktır doğru bulmuyorum eğer bir yanlış varsa tedavi yolları ile çözülebilir bunu topluma lanse ederek ve normalleştirerek yapmak doğru değil. Ayrıca Allahu teâlâ lanetlemiş Allaha karşı gelerek ne elde etmeye çalışuyorsunuz anlayamıyorum Allah Hidayet versin ciddi anlamda saygı duyuyorum o durumda olanlara lakin bunu normalleştirmeye yaymaya çalışmaları saygı duyulacak bişey değil kusura bakmayın çocuklar var özeni etkilenip de bazıları o yolu tercih edebiliyor ! Ben doğruya doğru yanlışa da yanlış diyen bir bireyim isterse imam olsun isterse müslüman olsun isterse de kapalı olsun hata yaparsa hatalı derim susmam haklıyı savunur haksızın yanında olurum önemli olan din dil ırk değil önemli olan yanlışları ve doğruları her şekilde söyleyebilmek herkeste o cesaret yok tabiki !
Gay olunca başımıza taş yağıyor, zina yapınca deprem oluyor ama çocuklara, kadınlara, hayvanlara tecavüz edince bişey olmuyor! Bu yobazlık bir harika dostum! Al sana biraz doğru birazda bunlardan bahsedelim cesur bayan diyanet işleri değil hıyanet işleri... 9 kasımda Atatürkü tek bir fatihayı çok gören zihniyet mursi için gıyabında bütün ülkede cenaze namazı kıldırdı tatlı su müslümanları.
Pardon da nefretini neden benim görüşümde kusuyorsun Ayrıca ben de kadınım ve bana da aynı şeyler yaşatılabilir ben yukarda haklıyı söylerim haksız da söylerim dedim eğer diyanette hata varsa söylerim ki var da zaten ama bu hataları Diyanet yapıyor diye dine maal etmek ne kadar doğru? Herkesi bir tutuyorsunuz asıl yobaz sizsiniz vesselâm!
Hayır cesaretten ve doğruları söylemekten bahsetmişsiniz ama hıyanet işlerinin faaliyetleri ni cemaat yurtlarında dönen pis işleri görmezden gelmişsiniz neden olaya tek taraflı bakıyorsunuz bumu doğruları söylemek bu mu cesaret.
Ben herşeyi görüyorum sadece bahsetmedim yukarı da demişim zaten imam da olsa kapalı da olsa müslüman da olsa ben söylerim müslümanlar peygamber değil hatasız değil hatalarını söylerim her şekilde kapalı da keza oyle imam da insan onunda yanlışı söylenir söylerim yani tecavüz eden imamlar var tecavüz eden imam da var ben yok demedim ki söylerim yani neden çekineyim
Peki diyanet bilinen bir vakıfta 49 çocuğa taciz edilen yeri kapatmıyor ve dahi ozamanın aile bakanı olur böyle şey diyebiliyor. Bİr din adamı çıkıp bir şey dedimiki şimdi fetva veriyor. Ben tüm geyleri transları lgbt yi toplumda kabul ediyorum ve saygı duyuyorum.
İslamiyete göre sapkınlık kabul edilse bile; islam hoşgörü dinidir. Peygamerimiz tarafından öğütlenmiştir, Kuran’da yazılıdır: Dinde zorlama yoktur! Diyanetten böyle bir açıklama gelmesinin elle tutulur hiçbir tarafı yoktur.
Ayrıca, bunun sapkınlık olduğunu idda edip, nefret kusup birçok insanın yaşamına son vermesine sebep olan insanlar önce dönüp kendi hayatlarına bakmalılar. Ben yaşamımı, attığım her hareketi dini kurallara göre mi şekillendiriyorum diye. Ondan sonra sağa sola kuduz köpek gibi havlamazlar belki
Diyanet işlerinin gereksiz başkanından tarikatlar ve cemaatler için aynı açıklamayı bekliyoruz. Zararsız insanları hedef alan insanları paylaşımlardan vazgeçsinler. Bu ülkeye onların zihniyetinden zarar var.
Katılıyorum. Sonuna kadar haklı. Ahlaksızlığı sempatik gösteriyorlar. Eşcinsellik büyük çoğunlukla doğuştan değil tercih edilendir. Doğuştan olsa bile tedavi edilir. Kimse biz böyleyiz allah bizi böyle yaratmış diyerek toplumun ahlakını bozmasın cahil cahil konuşmasın
Tamam hosgorelim diyorum ama sonucta bir gun kendi cinsinden birine asik olacak, isteyecek , dokunacak, kandiracak, kendine benzetecek. iste o sectigi kurban benim cocuk olursa onun ne etini birakirim ortada ne iligini. bir de bu tip insanlar inancliyim deyip durmasin ya. boyle diyorlar dini yurda gidip hoca olup gencleri cocuklari kandirip istismar ediyorlar. bu kisiliksiz davranislara son verin. inanciniz varsa tam olsun. araya sizmaya calismayin. tamam cinsiyetiniz zevkiniz degisken ama kisiliginiz saglam olsun.
Bu şekilde yaşayanlara saygım var, ancak onur yürüyüşü yapanlara saygım yok. Çünkü onlar tamamen edepsizliklerinden bunu yapıyorlar. Sloganları da bunun ispatıdır. Herkes istediği gibi yaşayabilir bu beni ırgalamaz. Ancak toplum ahlakına uygun olmayan şeyleri ulu orta yaşayamazsın.
benim doğru bulmadığım bir hareket diyeceğim ve daha fazlasını söylemeyeceğim. Ama yakalım öldürelim yok edelim mantığındada değilimdir. Çoluk cocuk değiliz en niyahetinde...
burda değinmek istedğim konu diyanettin bu konuda açıklama yaparken çok hevesli gördüm keşke furkan vakfınnın erkek cocuklarına tcvzü vakasındada açıklamalarını görebilseydik. Ya da cemaate peşkeş çekilmiş kacak binada yanarak ölen cocuklar içinde söylecek bir kaç kelimesinin olduğunu düşünüyorum...
Bu konudaki ve her toplumsal konudaki görüşüm çok nettir:
İnsanlar, başka insanları rahatsız etmedikleri sürece, onlara zarar vermedikleri sürece istediklerini yapabilirler. Yani ister gay ol ister trans ol istediğini yap umrumda olmaz çünkü beni etkilemez başkalarını etkilemez.
Ancak, bunu göstere göstere yaşamak, duyurmak ve toplumda kabul görmeye çalışmak apayrı bir durum. Lgbti ler saygı görmek istiyorsa öncelikle onları sevmeyenlere de saygı duymaları gerekiyor. Homofobiklere saygı duymayan bir lgbti saygı duyulmayı hak etmiyor demektir.
Ben mesela, ilerde çocuğumun eşcinsel bir öğretmeninin olmasını istemem. Çünkü çocuğun daha cinsellik hakkında hiçbir bilgisi yokken bu şekilde kafasının bulanması yanlış.
Asla değildir kendileri secmiyorlar öyle olmayı , mesela sen kadından hoşlanıyorsun ama gidip erkeklerle birlikte olamazsın onlar da istemedikleriyle olamıyor ama biz bunu anlamıyoruz
Diyanetin ne söylediği benim umurunda değil, kendileri Allah'tan değil iktidardan korkan bir kurum.
Henüz çoğu dünya ülkesi gibi, eş cinselliğe hazır değil toplumumuz. İnsanlık var olduğundan bu yana eşcinsellik hep var. Avrupa da da var bu, bizim tarihimizde de.
Bunun kararını sağlıkçılar verir. Hormonal bir hastalıksa küçük yaştan itibaren tedavi edilir, değilse hayata kazanılmaları gerekiyor.
Sosyal statü için insanlara tapıyorlar. Düşük maaşlı insanları adam yerine koymuyorlar bknz alin size prof tapın bakalım bu pis zihniyete ...
LGBT üyelerinin yaşamak ve istediği gibi giyinme hakları vardır asla ve asla sapķın değiller. Bu prof olmuş ama cahil. Okumuş cahilden korusun rabbim bu saatten sonra egitilmez bu
Transseksuel bir kizim. Lgbt olmak sapıklık ve sapkınlık değildir. Heteroseksuellik gibi normal birseydir. Gerçi gayleri az çok tanıyorum. Ortamları çok kötü. Sürekli yat kalk cinsellik muhabbeti. Gaylerin bazıları gerçekten sapkın. Ama trans kadınlarda öyle birsey ne duyarsınız ne görürsünüz
Katherina bahçıvansın biberin yok i*nesin haberin yok gayların senden ne farkı var ver6 bin lira ameliyat ol çık bu kadar değil mi merak etmeyin kimin ne olduğunu biliyoruz travestiler bu kadar ünlüyse sizden sebep. Sanki sütten çıkmış ak kaşıksın.
Sapkınlık değil sapıklık tır. Annelerin babaların tek bir şey öğretmesi gerekir çocuklara kimseye öptürme, dokundurtma kendine ve kimseyle tanimadigin kişilerle konuşma ve bir şey verirse alma demelerini ve ögretmeleri lazım çevremizde çocuklara çok şey yapıyorlar ve faydalanma çocuk kaçırma hatta para kazandırma ve hayatını etkileyecek organ mafyası yani organlarını alma bunlara dikkat edilmeli ve öğretilmesi her yere sizle anne veya baba veya annene, dede gibi torunlarına yigen veyaona zarar vermeyecek akrabalarına emanet edilmeli annenin ve babanın çalışması gerekiyorsa veya boş zamanları veya yoksa acil olmadığı taktirde emanet edilebilir özellikle en yakınlarında anne ve baba sizin veya eşinizin anne babası bakabilirler 😇😇
Bu adam bugün her şey için sapkınlık demiş. Çocuk sahibi olmak istemeyene de sapkınlık demiş mesela. Yav size ne be! 30 yaşıma girdim, herkesin hayatına saygı duyarak yaşadım. Ne ahlakım bozuldu ne edebim, ne aile yaşantım ne de duruşum. Hem saygılı olmak hem özgürlüğe destek vermek bu kadar mı zor?
Kuran kurslarında sayısız çocuklara imamlar tarafından tecavüzde algı operasyonu zaten. Bunlara tek gıkın çıktığını duymadık Diyanet Başkanı efendi, ama LGBT olunca aslan kesiliyorsun bakıyoruz... Diyanet kapatılsın yerine lunapark açılsın.
Diyanette işine geldiğinde konuşuyor.. Tecavüzcülere, çocuk istismarına, insan yakanlara ses çıkarmıyor. Lgbt den sanane, sen önce kendi önündeki pisliği temizle.
ya tamam madem i. nesiniz kendi içinizde yaşayın ille de sapık ve sapkınsanız yine kendi içinizde yaşayın. Sevişin öpüşün vuruşun ama neden pankartlara iğrenç iğrenç birbirinden mide bulandırıcı sloganlar yazıyorsunuz ki? Onur bunun neresinde?
Daha fazla insan bu yola girsin ki suçluluk psikolojisinden kurtsunlar. Baskı altında kalmasınlar. Herkesin hırsız olduğu köyde kimse hırsızlığından utanmaz.
@liber_tango yani anlamadığım eğer bu normal bişeyse neden sokakta yürüyüp gün kutluyorsunuz yani biz kadınız ya da erkeğiz diye yürüyüş yapıyor muyuz? E hani bu da çok normal bişeydi. Ya bak saygım sonsuz banane milletin hemcinsiyle neler yaptığından ama meydanlarda iğrenç hareketler yapmaları da ne biliyim ne onuru ne gururu yani...
Değil mi? Madem normal neden aklamaya çalışıyorsun! Aynen katılıyorum. Zaten kimse kimseye karışmıyor karışamıyor. Ne yapmak istiyorlarsa özgürce yapabiliyorlar. Bunu yaymanın alemi yok. Niyetler farklı demek ki onun için bu çaba. Günümüzde her türlü rezilliği aklamak için önüne onur, barış vb isimlerini koyuyorlar ama biz yemiyoruz. Yemeyeceğiz de herkesin ne olduğu apaçık ortada 😉
Sapkınlıktır çünkü normalmiş gibi yaymaya yaygınlaştırmaya çalışıyorlar. Zaten bugüne kadar eşcinsel ilişki yaşayan yaşıyordu kim engel olabildi? Veya kimin haberi oldu? Sen neden bunu yaygınlaştırmaya çalışıyorsun? Bugünden sonra bunu aleni hale getirmenin ne anlamı var? Alışmayacağız ve kabul etmeyeceğiz! Kimse kusura bakmasın. İstiklal caddesinde ramazanda yapılan sapkınlıkları ve taşkınlıkları unutmadık unutmayacağız. İki erkeğin bağırsak yolundan cinsel ilişkiye girmesi normal değildir kabul edilemez! Anüs dışkılama içindir cinsel ilişki için değil! Bunların yaygınlaşmasını istemek eşcinsellerin kişisel olarak psikolojik baskıdan kurtulması amacı taşımaktadır. Tabii birilerinin daha büyük amacı var evanjelizm gibi yani evrensel bir sapkınlıkla tanrıyı kıyamete zorlamak...
@liber_tango 1 ikisini aynı kefeye koyamazsın çocuğa tecavüz etmekle light üyesi olup kendi cinsel hayatını yaşayan aynı değildir 2. suçlular serbest kalmak yerine idam edilmeli
Normal olan yolların dışına çıkmak sapkınlıktır. Bu kelimeyi ilk defa duymuştum ama bence sapkınlıktır. Ama başkalarına zarar vermiyorsa ona karışamam. Kendi aralarında yaptıkları onların sorunlarıdır... Diyanet İşleri Başkanına sormuşlarsa görüşünü paylaşmıştır. Tabi ki bir diyanet işleri başkanının başka şekilde görüş beyan etmesi beklenemez... Ama, Diyanet İşleri Başkanlığının cevap vermesi gereken birçok soru var ama görmezden gelir...
Bana göre sapkınlıktır. Haa karışmam saygı duyarım orası ayrı. Ama bunlarda zırt pırt yürüyüş yaparlarsa altında da art niyet arıyor insan. Bunlar haklarını savunmaya değil (sanki iyi bir haltmış gibi) özendirici şekilde eylem yapıyorlar. İşte ben o zaman sesimi çıkarırım. Asla ve asla saygı duyamam.
Sapkınlık olduğunu düşünmüyorum. Görüşlere, düşüncelere ve seçimlere saygı duyulması gerekiyor. Kimse kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde görüşünü, seçimini yaşarsa sıkıntı olmaz. Ne onların bizi rahatsız etmeye hakkı var ne de bizim onlar hakkında yerici konuşmamıza.
Türkiye'yi yönetiyor olsaydım tepki göstermekle bırakmazdım, kapısına kilit vurulmasının ve öncü üyelerinin tutuklanmasının ve imha edilmesinin emrini de verirdim, şükür edebilirsiniz ki benim değil de, Tayyip Erdoğan gibi merhamet ve acıma duygusu olan bir adamın yönetimi altındasınız.
lgbt nin suçu , bunu bu şekilde gözlere sokuyormuş gibi , gönderme yapıyor gibi yapmaları. Kimsenin umrunda değil kimin kimle yattığı ama show yapanı sevmez bizim ülke. Oyuzden böyle yürüyüş yapmak yerine , gidip lez mi g*y misiniz kafanıza göre takılın.
Ulan sen kimsin ki toplumsal bir meseleye burnunu sokuyorsun? Kimsin sen? Senin işin ülkedeki meseleler üzerine sosyolojik çıkarımlar yapmak değil, dinin gereklerini Cumhuriyet değerlerine yakışır biçimde halka anlatmaktır. İsraflara, yolsuzluklara, usulsüzlüklere gıkını çıkaramayan Ali Erbaş'a bak sen...
Bugün hiç bir anne baba benim çocuğum eşcinsel olsun diye yetistirmez ve olmasını da kabullenmez.. bu insanın kimyasına yaratılış gayesine ters bir durum.. ama yaşadığımız ülkede özgürlük bakımından abartılacak bir kısıtlama yok.. yani isteyen istedigi iliskiyi yaşayabiliyor.. benim anlamadığım bir bakıma insanın fıtratına uygun olmayan bu çarpık ilşkiyi normalmiş gibi onur yürüyüşü diye insanlara kabul ettirmeye çalışmak çok saçma.. eğer bu bir hastalıksa bunun tedavisini olması gerekirken bu hastalığı yaymaya çalışmak çok sacma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sapkınlık değildir. Sizin de çocuğunuz lgbt birey olabilir. Bu kimsenin elinde değildir.
Ya bunu savunanlar umarım çocuklarınız da ilerde böyle olur da, aferin yavrum daha fazla hemcinsini becer diye çocuğunuzun arkasında durursunuz, veya yanlışlıkla oğlunuzun başka bir erkekle seviştiğini falan izlersiniz umarım. Umarım yaşarsınız bunu. Böyle bir sapkınlığı onur gibi yüksek bir erdemle ilişkilendirmeniz tüm insanlığa haksızlık. Kendi sapkınlığınıza alet edemezsiniz böyle erdemleri.
Bunlar her sene niye yürüyüş yapıyor? Karışan, eden yok. Amaçlarının sadece toplumu kışkırtmak olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle sapkın zihniyetlikleri oldukları aşikâr.
Bu bir ruhsal bozukluktur sapkinliktir. Dogaya yaratilisa kafa tutmaktir. Onur gurur ile servis edilip cici gosterilmeye çalışılması tam bir algi operasyonudur. Bu ulkenin hangi karni daha gumusak nasil karistiririz buralari diye denemedikleri yol kalmadi
Sapıklık tabi yolda yürüyoruz sit sit yakışıklı baksana diyor laan defol git insanın aklını ne bulunduruyorsun gençlerimiz var hepsi barut olmuş akıllarını çeliyorlar
ben insanlar nasıl mutluysa öyle yaşamaları taraftarıyım.. o yüzden hayır rahatsız değilim..
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet, doğru bulmuyorum. Eşcinsel olabilirler, bunu da bir hastalık olarak görmüyorum ama zaten kim özgürlüğünü kısıtlıyor ki? Ellerinde kürtçe pankartlar yok özgürlük bilmem ne. Ben de sadece erkeklere ilgi duymuyorum ama bu eylemleri de asla desteklemiyorum. Benim polisime küfür edemezler sokakta o şekilde herkesin içinde eylem yapmalari doğru değil.
Allah ile kul arasında diyorsunuz da eşcinseller bunu Allah ile kul arasında tutmuyorlar ki yürüyüş yapıp kendilerini zoraki olarak insanlara duyuruyorlar
Kimsenin savunuculuğunu yapacak değilim ama ülkede her anlamda o kadar şiddet ve baskı var ki kadına olsun çocuğa olsun ya da o bireylere olsun insanlar seslerini duyurabilmek için bizde insanız demek için buna mecbur bırakılıyor birazda
Şunu kabul etmeliyiz eşcinsellik çok tercih edilinicek savunulucak birşey değil en azından toplum tarafından kabul gören birşey değil durum böyleyken birde bunlar ortaya çıkıp "Heyy bakın ben burdayım" anlamına gelen gösterilere girişiyorlar buna ne gerek var ki. Yani benim önceden eşcinsellere bir ön yargım yoktu ama bu kişiler bu yürüyüşle kendilerini böyle duyurunca bende onlara karşı böyle olmaya başladım. Yani demek istediğim bunlar eşcinselliklerini kendi hallerinde yaşama derdinde değiller kendilerini insanlara duyurma derdindeler böyle olunca da bazı tepkilerin gelmesi doğal
Evet apacik bir sapkinliktir ve amaclari milleti kiskirtmak sorun cikarmak bu sacmaligin baska bir aciklamasi olamaz iste tecavuzler tacizler sirf bu yuzden daha da artiyor allah islah etsin akil fikir versin
Yahu velev ki sapkınlık; bir Diyanet İşleri Başkanı'nın amacı dinden soğutmak mıdır, dine yaklaştırmak mıdır? Milyonlarca insanı tekfir ettiğinde günaha mı girmiş oluyorsun yoksa sevaba mı? Bu zihniyet, bu insan sevmemezlik ülkemizi Ortadoğu bataklığına sürüklüyor.
Kelimesi kelimesine gecte olsa dogru yapilan aciklama kimsenin goz gore gore ibnelik yaparak sokakta sozde onurluca yurumesine asla musade etmeyiz ne yapacaklarini iyice sasirdilar bunlar anne baba olacaksa yazik ulkemizin haline
insanları sırf kendi tercihleri yaşadıkları toplumda azınlığa düşüyor diye yargılayacak dışlayacak biri değilim escinsellik hastalik degil bir tercihtir hepimiz saygı duymalıyız Islam hoşgörü dini unutmamak gerek
Haklarını koşumlarında sakınca yok ama bizim ülkemizdekiler bunu show yapmaya döküyor ister istemez ben bile çoğu zaman karşı duruyorum. Duzgunce hakkını savunmak varken saçma sapan işlerin içine giriyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sapkınlıktır. Normalleştirmeye çalışılmasıdır. Asla normallestirilmemelidir.
Anüs dışkılamak içindir cinsel organ değildir. Yaygınlaştırmaya çalışmasınlar o zaman partnerleriyle takılsınlar. Bu evrensel bir operasyon ama ruhunuz duymuyor.
@liber_tango kimse sana lezbiyen ya da gay ol demiyor bu yaygınlaştırılmaya çalışılan bir şey değil doğuştan gelen bir şey nasıl biz heteroseksüelsek onlar homo sen hetero olmayı kendin seçmedi onlar da homo olmayı kendi seçmedi sana kimse ol demiyor olana da karışma hakkını vermiyor ya da sapkınlık deme hakkını isteyen istediğini sever isteyen istediğiyle sevişir sonuçta seninle sevişmek istemiyorlar bu da seni bağlamayacağı anlamına gelir insanlar bu günü kutluyor çünkü sen nasıl sevgilinle dolaşıyorsun onlar da bunu rahatça yapmak istiyor bu kadar sığ görüşlü olmayın lütfen
İstiklal caddesinde açılan pankartları hatta ramazan günü çırılçıplak soyunup yapılan tahrikeleri unutmadık unutmayacağız. Türlü taşkınlıklar pislikler yapıp adına özgürlük deyip, insanların inancından dolayı onları aşağılayanları da unutmayacağız ve hayatımızın sonuna kadar karşılarında olacağız. Evet eşcinsel ilişki yaşayan yaşıyor buna ben müdehale edemem. Yaşamaya da devam edecek. Ama sırf psikolojik olarak rahatlamak için bunu yanlış olmadığını organize bir şekilde yaygınlaştırmaya çalışmak bile bir baskıdır ki kabul edilemez. Bak sen bile bana sığ görüşlü diyorsun. Dünyanın neresine gidersen git insanların çoğu buna yanlış diyecektir. Hırsızlığı suç olarak görmeyen insanlar var mesela ama ne olursa olsun çoğunluğa göre bu bir suçtur. Tanrıya göre en başta... Aklın yolu birdir. Bunun adına onur yürüyüşü demek bir algı operasyonudur. Kimse saygı duymak zorunda da değil. Herkes istediğini yapıyor zaten ama bunu normalleştirmeyi kabul etmiyoruz etmeyeceğiz bu kadar basit.
@liber_tango tanrı buna karşıysa bu tanrıyla o kişiler arasındaki problemdir milletin inancından dolayı aşağılayanları unutmayacağız diyorsun fakat sende insanların cinsel yönelimlerine karşı tepki gösteriyorsun ironik bir durum kendine yapılmasını istemiyorsan başkasına yapma bu insanları sokaklarda dövdüler öldürdüler sadece cinsel yönelimleri farklı diye kimse bu yüzden ölmeyi haketmiyor genele bakarsan bu insanlar da artık toplumda kabul görmek dışlanmamak ve hayatlarını yaşamak istiyor adının onur yürüşü olması bunun utanılacak bir şey olmadığını kanıtlamak için bireyler gay ya da lezbiyen olabilir yarın öbür gün senin çocuğunun olup olmayacağını bilemeyiz o yüzden bu tür konularda konuşurken düşünmek lazım iyi geceler
Kimseyi hiçbir şekilde aşağılamam kendimi de asla ama asla üstün görmem. Hatta bir eşcinseli dövdüklerini görsem gidip ellerinden kurtarmaya çalışırım. Ben bu normal bir ilişki değil diyorum. Biyolojik olarak uymuyor diyorum. Bu anormal bir durum bunu kabul etmek lazım diyorum. Nasıl ki bir insanın tamamen içine kapanması kimseye ilgi duymaması normal değilse bu da öyle. Başka bir iddiam ve üstünlük mücadelem yok. Size de iyi geceler 😊
Bence de sapkınlıktır unutmamak lazım ki bu yüzden Allah bir kavmi lanetleyip helak etti. Hatta bu kavme gönderilen lut peygamberin karısı onları destekliyordu diye oda helak olanların arasında oldu. Ayrıca eş cinsellik direkt aile hayatını tehdit eden bir unsurdur anne baba lık kurumuna bir katliam girişimidir ve neslin devamı için bir tehlikedir.
@liber_tango kuran yatak odamıza bile karışmış onu da geçtim , çoğu erkek karısından en az bir kez de olsa anal isterken , hatta tecavüz bile ederken bunun için ayrıca değil karısını hayvanlara bile sarkarken , karısını aşdatıp bahane olarak isteklerimi gerçekleştirmiyodu yaftasını yaparken günah değil de eşcinsel olmak mı günah?
Ya diyelim normal değilsin ve bunu farkettin. O zaman git gizlice yaşa abi ya kimse bunları görmek zorunda değil. Saygıda bir yere kadar gençleri özendirmeyin!
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'LGBTİ Onur Yürüyüşü' tepkisi: Sapkınlıktır! Sizce LGBTİ üyesi olmak sapkınlık mıdır?
En İyi Cevaplar