AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Çok doğru söylemiş irencler
Çok doğru bir laf etmiş
Evet öyledir. Bu sebeple helak olan topluluk vardır koca bir dini karşınıza almak istemezsiniz.
Çocuklardan uzak durmalarında fayda var. Adam haklı bir yerde
LGBT nin açılımını bilmiyorm.🙄🙈
lezbiyen gay biseksüel transseksüel
@_BadGiirl_ teşekkür ederim.
Ve soruya gelince isteyen istediği gibi yaşamalı bana ve bize saygı göstermekten başka bir şey düşmez.
çok haklısın 👍
@TIlki_Bey git görüşünü yap benim görüşüm benim fikrim saygı göster her koyun kendi bacağından asılır.
O soz atasozu degil yahudi nin sözüdür bizde oyle bisi olmaz toplumca dur demeliyiz
Sen de saygi goster benim gorusume
Okumakla adam olunmuyormuş demek bir kez daha öğrenmiş olduk profesörcüm
sapkınlığın ağa babası hemde lut kavmi kalıntıları hiçmi ders almazlar bunlar rezillik kepazelik
Doğaya aykırı her şey anormaldir. Gerek dinen gerek doğal olarak iki ortamda da yeri yoktur. Yargılama hakkı da yok kimsenin. Allah sorar hesabını ama fikir beyan etmemiz isteniyorsa anormal bir durum.
Sapkınlıktır tabi ki
Rabbim nefsimizi neslimizi ıslah etsin İnşaAllah
İnsanlığın sonu herkes lgbt olsunda soyumuz tükensin dünyaya yararımız olsun bare
Sapkınlıktır. Bu yürüyüşlerin de abartılı olduğunu düşünüyorum.
Ne yaşıyorsa yaşasınlar. Duyurmaya gerek yok.
Sapiklik Islam dinin kendisidir. 53 yasinda 9 yasindaki kiz ile beraber olan Arapoglu Muhammedir.
Uydurma! Yok öyle bir şey! 18 yaşındaydı eşi. Anüsten cinsel ilişki yaşamak sapıklık değilmiş de genç kadınla evlenmek sapıklık öyle mi? Sorar mısın deden ninenle kaç yaşında evlendi? Çıkarın şu at gözlüklerini her dönemi içinde bulunulan şartlara göre değerlendirin!
@liber_tango
18 yasinda degil, 9 yasinda kücük bir kizdi. Hadislerde acik bir sekilde yazar ve Islam dünyasida bunu böyle kabul eder.
Aysenin 9 degilde 18 yasinda oldugunu, Muhammedin sübyanci oldugunu örtbas etmeye calisan Müslümanlarin uydurmasidir. Senin gibi insanlari Müslüman tutabilmek icin uydurdular bu yalani.
Benin gözlerim ap acik merak etme.
Gözlerin açık olsa anüs denilen bölgenin cinsel organ olmadığını bilir bu rezilliği bu suçu işleyene saygı duymazdın. Kadınla bile bu yolla ilişkiye giremezsin eşin olsa hakim boşar adamı.
@liber_tango
Olmadigina kim karar veriyor? Erkek ve Kadin iliskisinde bile ters iliskiye giren bunca insan var.
Doga'da baska canlilardada escinsellik var, insanlik Tarihindede escinsellik var.
1400 sene önce bir ahlaksiz Arabin teki öyle dedigi icin Escinsellik sapiklik mi oluyor?
Sapiklik görmek istiyorsan Camilere, Kuran Kurslarina ve cemaat yurtlarina bakacaksin kardesim, bu yerlerde kücük cocuklari tecavüz eden Müslümanlara.
Bütün insanlık! Anüs bir cinsel organdır diyen bir tane bilim insanı doktor göster bana bir tane makale göster sen ne istiyorsan ona inanayım! Ters ilişkiye giren yok diye bir iddiada bulunmadım. Aksine var ve mahkemede kadın bundan şikayetçi olsa hakim eşinden boşar dedim. Bu örneği verdim yani evrensel yasalara göre suçtur. Peki O arabın ahlaksız olduğuna kim karar veriyor? Çocukluğumdan beri camiye giderim sapıklık, sapkınlık, ahlaksızlık, taşkınlık vb hiç bir olaya şahit olmadım. Bir kaç kendini bilmezin yaptığı bir yanlışı tüm müslümanlara mâl etmen sence de insafsızca değil mi? Bir öğretmen öğrencisini taciz etse bunu tüm öğretmenlere mi mâl edersin?
@liber_tango
Böyle diyeyim. 53 yasindaki bir adamin 9 yasindaki bir kiz ile beraber olmasi sapiklik midir degilmidir? Ahlaksizlik midir degil midir?
Hangi evrensel hukuk hakkinda konusuyorsun? Hangi ülkede kocam bende ters iliski yapti, bosanmak istiyorum diyorsun mehkemede?
Ters iliski zevk yapmasa bunu yapan olur mu? (Bak kadin erkek fark etmiyor).
Bos yapiyorsun. Bir ahlaksiz arabin sacmaliklarini burda savunuyorsun.
Anüsten zevk alınmaz demedim. Cinsel organ değildir diyorum okumuyorsun galiba. Tabii çekilen acıyı işkenceyi saymazsan zevki vardır illaki. Senden ricam eğer avukat arkadaşın varsa sor bu konuyu olur mu? Türkiyedeki örneklerini anlatsın sana ya da netten araştır. Medeni kanunu, ceza kanununu bunları hangi ülkelerden aldığımızı da araştır olur mu? Ahlaksız dediğin kişi bir peygamber ve gayrı meşru bir iş yapmamış 18 yaşında bir kızı “Nikahlamış” eşi olmuş o kişi. Zina değil tek gecelik ilişki değil. Eş ! Eş! Yaşı dokuz değil on sekiz bunu onlarca alim açıkladı izah etti. Peygamberimizin hadislerinde 17 yaşından sonda gençlerin maddi imkanı varsa mutlaka evlendirilmesi gerektiği belirtilir. Dokuz demez 17-18 dir bu yaş. Sana zorla gel müslüman ol demiyorum sadece biraz saygı olur mu? İnsanların mabedine ağır hakaretlerde bulunmak hoş değil! Sen onun yolundan gitmek zorunda değilsin ama hakaret de etme.
@liber_tango
Ne hukuk nede Islam hakkinda bir bilgin var. Ayse 9 yasinda bir kücük kizdi.
Benimle tartisacak Islami bilgiye sahip degilsin.
😄😄😄 peki sen her şeyi bildiğini sanmaya devam et o zaman ne diyeyim
@liber_tango
Herseyi bilgimi iddia etmiyorum. Islami senden daha iyi bildigimi söylüyorum.
Dediklerin bastan sona sacmaliktan ibaret.
Sen burda bana kadinlarin koca ters iliski yapti diye hukuken bosanma hakkina sahip oldugunu ve bunun bir evrensel hak oldugunu iddia ettin, farkindamisin?
Bir cacik bildigin yok, sadece bos hava yapiyorsun. Yürü git bir kuran ve hadis oku, YouTube'da yalancilarin Videolarini izleme sadece.
Bu bir suçtur al bu da ispatı link atıyorum açmazsa diye de yazıyı kopyalayacağım.
www.google.com.tr/.../esle-zorla-ters-iliski-davasinda-hapis-cezasi-haberi-4411932
Kayseri'de 14 yıllık eşiyle zorla ters ilişkide bulunmak suçlamasıyla yargılanan Sinan D. (42), 12.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, 2016 yılı Mayıs ayında Melikgazi İlçesine bağlı Kılıçaslan Mahallesi'nde meydana geldi. Bir çocuk babası Sinan D., iddiaya göre eşi Y. D. (35) ile ters ilişkiye girmek istedi. Eşinin isteğini reddetmesine rağmen zorla ters ilişkide bulunan Sinan D., şikayet üzerine tutulandı.
3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın bugünkü duruşmasında tutuklu Sinan D. ve şikayetçi eşi Y. D. ile avukatları hazır bulundu. Eşinin rızası doğrultusunda ters ilişkiye girdiklerini ifade eden Sinan D, "14 yıllık evliyiz. Ters ilişkiyi eşimin kendi rızası ve kendi isteği doğrultusunda yaptım. Hatta bu bizim yatak fantazimizdi. Ben ters ilişkiye girmekten sıkıldığım için beni şikayet etti ve bundan dolayı boşanma davası açtı" dedi.
Y. D. ise ifadesinde "'Evliliğimizden 2 sene sonra eşim benimle ters ilişkiye girmek istedi, ancak ben kabul etmedim. Buna rağmen zorla benimle ters ilişkiye girdi. Son zamanlarda çok fazla yapması nedeniyle dayanamayıp şikayetçi oldum. Hatta kendisine boşanma davası bile açtım" diye konuştu.
Mahkeme heyeti Sinan D.'ye eşine karşı "cinsel saldırı" suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
Kuranı da hadis kitabını da baştan sona okudum 😉 kaynak bile verebilirim istersen. Kim saçmalıyor kim bir cacık bilmiyor şimdi otur iyice bir düşün...
@liber_tango
Adam ters iliski yaptigi icin yargilanmiyor, karisini zorladigi, tecavüz ettigi icin yargilaniyor. Kadinin rizasi olmadan bir cinsell iliskide bulundugu icin yargilaniyor...
Okudugunu anlamiyorsun kardesim.
Bence sen anlamak istemiyorsun kardeşim. Karşılıklı rıza olsa olay zaten mahkemeye taşınmazdı. Normal yoldan cinsel ilişki olsaydı rızasız bile olsa hakim buna eşlerin evlilkteki görevi deyip zaten ceza vermezdi.
@liber_tango
Kardes, adam karisini tecavüz etmis ondan yargilaniyor... Evlilikten sonra görevi diyede birsey yok...
Vatikan'ın çalışanı o adam Müslümanlıkla alakası yok. O Müslüman ise ben Peygamberim.
islam dinine göre sapkınlıktır. Allah tarafından lanetlenmişlerdir. Bu yüzden birçok kavim helak edilmiştir. açık haram olan bir şeyi hiç bir ben müslümanım diyen kişi kabul edemez. dinden çıkmış olur.
LBGT diyince aklına cinsel geliyor diye sapıklıktır olması ihtimal yüksek... Elbette normal sevemezler cinsel ile severler. 🤷♀️
Sapkınlıktır saygı da duymam. Net
Saygı duyanın da Allah belasını versin
Cinsiyetini inkar etmek özgürlük değildir, bunları destekleyenlere ib. n misiniz desek zorlarına gider tiksinirler. Neyi savunduklarını bilmiyorlar.
Erkek çocuğunun azğına y*rr*k almasını kabul eden saygı duyabilir. Ben duymam.
Herkes kendi tercihlerini yaşamakta özgürdür.
Twitter bunlarla dolu. Başka hiçbir şey yok.
sadece lovewins.
Sapkinligin alasidir, bunlarin hic bir dinde yeri yok ama para kazanmak istiyenler bunlar meseulastiriyor normalestiriyor
Dindarlık sapkınlıktır bence...
Çocuğa tecavüz normal onlara göre. Gerisi boş
O kadar para aliyor insanların hayatına yorum yapılmamalı kim ne isterse yapmalı
Kesinlikle sapkınlık. Sonumuz lut kavmi gibi olmasın
Yerinde bir Bakış Açısı b
Böyle düşüyo mu syn Erbaş
Tabiki sapkinliktir
Sapkınlıktır
Değil-dir adam liktir
Ney ya 😂😂😂 bide soru sormuş ya
Tabi ki hayır.
sapıklığın dik alasıdır. açık ve NET.
Doğru demiş..
Hiç fikrim yok 😊
Özgür değiller, onursuzlar ve ahlaksızlar