AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
İşsizlik var tabi ki adam üniversite mezunu kendi alanında iş bulamıyo öğretmenlik okuyan seramik gabrikasındaki işi beğenmez tabi .
Egitim seviyemize, tecrubelerimize vs uygun is bulmak cok cok zor bu noktada issizlik var ancak öldüm karin tokluguna calistirilmak üzere is de cok
Ulkemizde genelikle beden işçisi ve işcinin hakketigi ucret verilmediği için issizlik olabilir yoksa heryer iş
İkiside var ama %75 işsizlik ise %15 iş beğenmeme 😃pazar cok dar resmen kölelik yani
İşsizlik sorunu pek yok ama, insanlar yaptıkları işin hakkını alamadıkları için her işi beğenmiyor
işine göre adam yok türkiyede.
çünkü herkes usta doğmuş işçi kalmamış
3 kuruşa bir milletin götündeki b. oku temizlemedikleri kalıyor iş begenmiyolarmis üniversite mezunları bile iş bulamıyor geçin bu ayaklari
Sen ne mezunusun peki?
Ağır işsizlik sorunu var, çalışanların çoğuda karın tokluğuna çalışıyor.
Işsizlik sorunu var ama iş beğenmeme sorunu daha büyük
Okuyan adamın dayısı yok cahilin dayısı çok
Gelde anlat bunlara
Herşey heryerde söylenmez arkadaşım 🙏
Söylesende farketmiyor ya...
Devam ederdik ama mesaj kutun kapalı 😄
Evet kapali🙂🙂
Sende haklısın ama takip atarm. 😄
Kabul etmiurm😁😁
Canın saolsun benim kaybım olmaz 😄
Benimde olmaz☺
Sen öyle sanıyosun önyargı olduğu sürece aynı
Çok güzel bir cümle
Eyvallah dostum işin rastgelsin
Seninde
İş var düşük maaş yüksek çallışma düşük alım gücü var
Tabiki issizlik var
Haksız. Basbaya işsizlik var
isssizlikksorunuu vardirr kesinlikle
Süriyelilere var biZe yok
İş var ama kazanç çok az
Piyasa da nakit dönmüyor.
@faruk_35
Aynen
İşsiz olanların yarısı iş beğenmiyor.
İnsanlar iş beğenmiyor
Kısmı olarak doğru, iş beğenmeme durumu var
İşçi değil köle arıyorlar
Okumak için okursak daha çok bagriniriz boyle
Bu da güzel ama okumak için okumadım çabalıyorum hala hatta sınavlar iş güç hepsi bir arada ve elbet düzelecek imkanlar da az bunu da unutmamak lazım orta gelirli bir ailedeysen de artık herşey zor yıpranır insan ve yıpranıyorda belki de biraz insanları lükse düşürdüler ne dersin bu da bir fikir benden yana şükrümüz kalpten değil belki de kaçımız rahat nefes alıyoruz iş verende başını okşuyor sürekli ah vah diye bakıyorum o da hoyratça kendini mutlu etmek için saçma sapan şeyler de mutluluk arıyor herşey bir döngü
Çok güzel yazmışsın eline sağlık. Sen okumak için okumadıysan zaten üzerine alınma gerçekten emek veriyorsan veya ders değil iş öğreniyorum şeklinde felsefe edinirsen kendine, eninde sonunda emeğinin karşılığını mutlaka alırsın. Geç olması olmaması olayına da çok takılmamak lazim bir alanda kaliteliysen zaten iş bulman daha uzun sürecek çünkü ne olsa yaparım değil, daha profesyonel olarak spesifik bir alan tercih etmiş olunuyor ve geç de olsa işine girdiği zaman daha mutlu bir iş hayatı sürülüyor.
Benim lafım adam sınav döneminde doğru dürüst çalışmamış, bir yere kapak atayım veya askerlik uzatayım diye bulduğu ilk üniversiteye girmiş, vize finalle okul bitirmiş ve hala daha aynı kafada olan insanlara. İstisnalar mutlaka oluyor ama çoğunluk gerçekten böyle. Lükse gelince o biraz kişinin kendisinde bitiyor, sen şahsına ait donun yokken iki tane iphone x taşımaya çalışırsan tabiki de yıpranacaksın yani, en tehlikelisi de bu zaten o lükse işsiz güçsüz alışmak. Bu işin formülü bu ya bölümünü güzel seççen hocaları kaliteli bir okula gidicen adamakıllı gerekirse eşşek gibi çalışıp tam teorik bilgi ile (yapabiliyorsan fazla fazla staj ile az da pratik) piyasaya çıkıcan. İş bulana kadar da etrafta birsürü ögrencilerin vs çalıştığı organizasyon şirketleri var özel ders vs var bunlar senin harçlığını çıkarcak. Bir zaman sonra seninde dediğin gibi herşey rayına oturacak. Mutluluğu yakalamak insanın kendi elinde, umutsuz yaklaşmak sadece kendimize zarar. Hayat kısa..
%60 iş beğenmeme %40 işsizlik
Her taraf iş kaynıyor, insanlar beğenmiyor..
Issisizim cok mutsuzum😔
Kıyamam.
@biralexolanadam ya universiteyi kazandim atanamam diye gitmedim is yok evdeyim bunaldim 😢
Üniversiteye gitsen de iş bulunmuyor ki canim ben bir sene baba mesleği yaptım işsizlikten
@biralexolanadam baba meslegi yapamazdim ama evdede anne meslegi yapiyorum sanirm ev kizi 🙄
inşallah daha iyi olur hayatın canim.
Tabi ki var işsizlik sorunu
İş beğenmeme ve haklılar da
İnsanlar iş beğenmiyor tatlım
İnsanlar iş beğenmiyor
Bence insanlar is begenmiyor
Millette çalışma gö*tu yok
Anamizi sikiyolar kopek gibi calisyoz
issizlik var ama is begenmemede biraz var
İş beğenmiyoruz aslında
İşsizlik sorunu var yemin ederim ki
Kesinlikle iş beğenmiyor 👍
İşsizlik sorunu var.
çalışmak isteyen yok. herkes kolay para peşinde.
Maaş az olunca normal
İnsanlar iş begenmiyor haklı olarak.
Şükürsüzlük var gibi sanki
İş beğenmeyen çok ve işsizlikte var yani.
ikisi aynı anda olunca
İmkanlar yeterli değil yetmiyor artık
Is begenmiyorlar
Kızıl saçlı
Bisi dicem dedin havada kaldı
Yalan atmışım demekki
😉
Ahaha haykırdım
Gülmeye halim yok ölüyorum ablam
Kimse iş beğenmiyor
İş var ama maaş az
İş begenmiyorlar