İşsizlik var para yok çünkü diğer yandan iş beğenmeme var bu gayet normal olması gereken bir durum 12 saat çalışacaksın aldığın para hiç bir şeye benzemeyecek zaten yetmiyor köle gibi çalış paraya gelince yok çalışanın hakkını sömür sadece Avrupa bizi kıskanıyor değil mi? İki gün çalıştığın parayla araba alıyorsun bizim kullandığımız hurda yığınını iki gün çalışarak alıyorsun sen bankadan tomarla para çekip faizle alıyorsun ondan sonra gelip iş var kimse iş beğenmiyor diye konuşmaya başlıyacaksın neden beyin yok çünkü beyin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam.
her ülkede işsizlik sorunu vardır, ki bu sorun bütün ekonomik sistemlerin sorunudur. ancak işsizliğin insanları bu kadar pasifize ettiği, toplumdan soyutladığı bir ekonomik sistem görülmemiştir dünyada. demokrasiyle yönetildiğini ve çağdaş ekonominin bütün argümanlarını kullandığını iddia eden bir ülkenin yönetim felsefesi buysa bu ülkede işsiz olmak kast sisteminin bir üyesi olmaktan farksızdır.
geçenlerde twiterda bir twit okudum. ulkede hobi edinecek lüksümüz yok diyordu kız. hakikaten öyle. yasama mücadelesi veriyoruz.
herkes sorunu bireysel mantalitede arar, oysa sorun yönetimsel mantalitededir.
işsiz bir insanın psikolojik travmasını yaşamak için işsiz olmak lazım bu ülkede. insanların, insanların derdini anlayabilmesi, algılayabilmesi için müşterek duyguları paylaşması lazım. fakirliği yaşamayan zengin bir insanın fakir bir insanın duygularını ne derece algılaması doğru olur ki. nasrettin hoca misali "bana damdan düşmüş adam getirin" vecizesi bu olaya nasıl da cuk diye oturuyor. İsi olmadığı için intihar eden öğretmen haberi de gorduk. borcunu kapatmaya gücü yetmeyen babanın intihar haberini de. İşi olan kaydı yerinde adamı getirin bu haberleri yorumlatın bakalım ne dicek !
Mesleki eğitim tabi ki vereceksiniz ama mesleki eğitim verdiğiniz bireyi ekonomik sisteme entegre edemiyorsanız yemişim sizin mesleki eğitiminizi. işsizlik sigortası ödüyorum diye siz övünülüyor bu ülkede. Mizah zirve, Türkiye 'de.
Verilen işsizlik sigortası ortalama 1000 tl. açlık sınırının 2000 tl civarında olduğu bu ülkede bu parayla çocuğunuza bez bile yetiştiremezsiniz.
sorun aşılır mı bilmem ama kısa vadede bu yönetici güruhuyla aşılacağını kesinlikle zannetmiyorum.30 Yorumla
+1 yıliş beğenmemek dedikleri şey üniversite mezunu adama kasiyerlik bulaşıkçılık vs gibi işler tavsiye ediyolar ben okul okudum yapamam deyince iş beğenmiyor diyorlar halbuki emeklilik yaşı 65 değil 45 olsa emekli olucak insanların yerne direkt olarak mezun arkadaşlar katılabilcek lakin ülkemizde 65 yaşında bile memurlar olduğu için her yıl sınava girip ölee bekletiyolar insanları kimi olmak veya yapmak istemediği meslekleri yapıyor kimi ticaret yapmaya çalışıp ya batıyo ya çıkıyor kimi de intihar ediyor çünkü 100lerce kalifiyesiz üni öğrencisi var
00 Yorumla
Ben is begenmeyenlerede hak veriyorum.. adam üniversite mezunu yahut hiç okumamış bir ev reisi... bu insanların çalışmasının tek bır amacı var oda geçim.. e bu adam 1000-1500 kira verdikten 500-600 fatura ödedikten 100 liralık alışverişe zamlarla 300-500 verdikten, her halta vergi ödedikten, ve bı çok yönden haklarına tecavüz edildiğini gördükten sonra tabikide beğenmez çalıştığı işi.. bizim ülkemizin telkinleri hep şükür etmemiz yönünde.. adam aç yatıyor olsun şükür et en azından nefes alıyorsun diyorlar..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Hepsinden biraz var. Ama iş beğenmeme konusunda çok haklı insanlar var. Adam üniversite bitirmiş. Öyle özel falan değil baya devletin hatrı satılır üniversitelerinden. 4 yıl okumuş, 2 yabancı dili var 3. yü öğreniyor, prezentabl, diksiyonu düzgün, tecrübesi de yok denemez. Kalkmış adama abuk subuk işler veya saçma sapan maaşlar teklif ediliyor. Beğenmemekte çok haklı. Ha bir de ben olduğum yerde sayayım ama biri beni havadan genel müdür koltuğuna oturtsun diyen bir kitle de var tabi, o çok ayrı.
20 Yorumlaİnsanlar kaç sene okulda dirsek çürütüyorlar yüksek lisans yapıyorlar. Yabancı dil öğreniyorlar. Ama lise mezunu patronlar sana asgari ücreti uygun görüyor. Sonra gençler iş beğenmiyor oluyor. Beğenmezler, geliri iyi olmayan işi ben de beğenmem, beğenmiyorum. Sonra okuma yazma bildiği için memur olan dayılar sana öğüt vermeye çalışıyor. Allahım sabır ver
83 Yorumla- +1 yıl
Lise mezunu birisi iş kurup patron olabiliyorken yuksek lisans mezunu niye kendi işini kuramıyor? Ya da çok zekiyse niye bir proje geliştirip adını duyurup onun ekmeğini yiyemiyor?
- +1 yıl
Mükemmel yorum👍
Abicim Genç nesil istiyor ki masa başı işim olsun maaşım bol olsun hemen herşeyi yapabileyim. Öyle bi dünya yok kardeşim önce sabrediceksin bu sabır sürecinde maaşın az olur. İşi en güzel şekilde öğrenince zaten işveren kendisi sana dolgun maaş vericektir çünkü kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez
10 Yorumla
+1 yılİşsizlik var işverenler adam beğenmiyor , bir arkadaşım var lisans mezunu stajını yapmış bir kaç yerde çalışmış basvurmadigi yer kalmadı ama kimse dönüş yapmıyor , bu kimin suçu acaba. İnsan hiç değilse bir görüşmeye çağırır ama yok
30 Yorumla
+1 yılİşsizlik var. İşsizim deyince insanlar mühendisten tamirci çıraklığı, çaycılık falan yapmasını bekliyorlar. Öğretmensin ama patates sat mantığı var. Bu iş beğenmeme değildir.
62 Yorumla- +1 yıl
Okumak bilgi sahibi olmak çok güzel. Her okuyan istediği mesleği Yapcak diye bişey yok.
- +1 yıl
Bunun doğru bir düşünce olduğunu düşünmüyorum. Kimse markette çalışmak için üniversite okumaz.
+1 yılÜniversite bitirmiş kişiye eğer inşaat ameleliği iş diye götürüyorsa ya da bitirdiği bölümle ilgili götürülen işte amelelikten farksızsa bu duruma kimse iş beğenmeme diyemez işsizlik denir o adam sonuçta o okulu boşuna okumadı
60 YorumlaHer ikisi de var. Şöyle ki üniversite okuyan herkes masabaşı iş ve iyi bir maaş bekliyor ama bu kapasite ne kamuda ne de özel sektörde var. Türkiye'de daha çok sanayi kollarında ara eleman ihtiyacı mevcut yani daha çok bir mavi yaka eksiği var. Velhasılkelam arz talep konusunda bir dengesizlik söz konusu..
00 YorumlaIşsizlik var ise gidenler bile istemeyerek gidiyor üç kuruş için
17 Yorumla- +1 yıl
Nasıl üç kuruş.
- +1 yıl
Herkesin giyimi kuşamı çok iyi. Elinde 10 bin tl telefon. ama iş yok.
+1 yılTürkiye'de köle gibi çalışma sistemi var. İnsanları hayvani çalışma şartlarına zorlayıp sonra da iş beğeniyorlar diyen utanmaz şarlatan müdürler ve patronlar var. Üç kuruş para verince o çalışanı köpek gibi çalıştıracağını sanan insan müsveddeleri var. Türkiyedeki sorun tam olarak bu
10 Yorumla
+1 yıldediğin gibi beğenmemezlik de çok fazla. karnım doysun da mantığı yok.
nasıl daha az iş yaparak daha çok kazanırım derdinde çoğu kişi32 Yorumla- +1 yıl
@Quinnbaby dediğim kısmın kapsağdıı kesim var. elbette ki herkes öyle değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet var
Hem de korkunç bir işsizlik var
4 yıllık iktisat mezunuyum
İş bulamadım
Zar zor elektrik işi buldum
Her gün menlifte çıkıp 7-8 metre yükseklikte matkapla duvar delip kablo çekiyorum.
Benim aldığım eğitim ile yaptığım işin ne alakası var?
Ama mecburum borcum var iş yok başka ne yapayım?
Çalışmayip açimdan mi öleyim?00 Yorumla
+1 yılistatiklere bakabilirsiniz. aşırı derecede işsizlik var. insnalar asgari ücretten daha aşağısını teklif ediyorlar. her yer üni. bir sürü insan var ama çalışacakları yer yok artık tıkandı
33 Yorumla- +1 yıl
devlette torpil var özel sektör köle arıyor resmen. yüksek lisanslı 3 dilli insana asgari ücret mi verilir
- +1 yıl
@Pırtcık sadece hastane değil bircok yerde. Bir ara gündem olmuştu bir kişi 70 puanla atanmıştı 90 puanlı atanamamisyi
Adam 4 yıl iyi bi üni. de okuduysa kendini geliştirdide iş bulamadıysa iş beğenmeme lüksü vardır
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 437 cevap paylaştı. iş beğenmemezlik daha fazla..
rahat iş arıyorlar..20 Yorumla
+1 yılIşsizlikte var iş beğenmezlikte var mesleğe ve cinse göre değişir.
10 Yorumlaİşsizlik var biraderim var... ben insan kaynakları ve özlük işleri personeliyim tahsilim bu yönde iş ilanları sayfasına giriyorum adam torna tesfiye CNC tezgah ustası arıyor ben ne yapabilirim?
10 Yorumlalise mezunu bir adam iş buılamıyorum derse inanmam ben lise 1 terk adamım paraya ihtiyacım olmadıgı ıcın calısmadım hic ama iş arasam 2 gün de bulurum cunku vasıfsız elemanım tabi iş yeirne göre öyleyim :) yani demme o ki okuyan bulamaz okumayan bulur cok okuyan ıs bulamaz bulsa da burada bulamaz kapağı yurtdıısna atması lazım yoksa işleri zor valla okuyan ınsanların
00 Yorumla
+1 yılpara ıstemezsen iş çok haftada 6 gün günde 9 saat asgari ücreti maalesef insanlar kabul etmez.. kaldı ki sıgortaları yarım ne bıleyım yol ucretlerı verılmıyor falan bu tarz işler cok
00 Yorumla
+1 yılBinlerce üniversitw mezunu iş mi beğenmiyor?
Hergün daha düşük puan almasına rağmen, dayısı olan, atanan haberlerini başka ülkeden mi okuyoruz yoksa!00 YorumlaSorduğun sorunun cevabı çok basit. Azıcık ekonomiye kafası basan kişi şunu anlar ki paranın alım gücü zayıfladığına göre bu duruma iş olanağındaki azlıklar da eşlik eder.
00 Yorumlaİş istihdamı ve alanı kesinlikle yetersiz. Yılda kaç tane şehir ve bölge planlama sorumlusu alınıyor? Kaç tane kişi mezun oluyor? Ar GE faaliyetleri için kaç labaratuvar var ve kaci destekleniyor? Tua ve TUSAŞ dan başka uzay, uçak mühendisleri nerede çalışabilir? Siyaset mezunlarının kaç tanesi mecliste?
00 Yorumlaİssizlik var tabi is ilani listesine bi bakayım dedim hepsi en az 3 yil deneyim istiyo. Üniversiteden yeni mezun olan bi kisi nasil calisacak?
014 Yorumla- +1 yıl
Okula gitmediği günlerde evde yatmayacak. Çalışıp tecrübe edinecek.
- +1 yıl
Gayet iyi anlıyorum. Ben 3 aydır çalışacak arkadaş bulamıyorum.
- +1 yıl
Gayrimenkul ve inşat. Yönetici ASİSTAN. gelenin burnu hep havada.
- +1 yıl
Maaş artı pirim.
- +1 yıl
Belki 5 bin tl. Ama hanım efendiler beğenmiyor.
- +1 yıl
Güzel kardeşim. Yanıma geliyor bacak bacak üstüne atıyor. Telefon son model. Makyaj o biçim. Sigara cepte. Giyim harika. işe gelince bahane çok.
- +1 yıl
Eee biz napalım üniversite mezunu olmak zorundamıyız biz ölelim o zmn bak iş yok
+1 yılİş beğenmemezlik var bence bak ben sıradan bi öğrenciyim A101 e başvurdum aynı gün döndüler öbür hafta da çalışmaya başladım ki bu sadece Bir sektör...
33 Yorumla- +1 yıl
Merhaba A101 e başvuru nasıl yapılıyor?
- +1 yıl
Direk evine yakın bir A101 markete git senden bilgilerini istiyorlar yazıyosun sonra dönüyorlar sana eğer ihtiyaç olursa
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
üniversite mezunu adam, beden işçiliği yapmıyor diye iş beğenmez olmuyor herhalde.
414 Yorumla- +1 yıl
Ozaman evde yatsın. Bedeni yorulmasın.
- +1 yıl
Eline bir kağıt parçası almış okudum diyen mürekkepli eşşek dolu. Onlar havlasin.
- +1 yıl
Asıl sen havlıyorsun! İlkokul mezunu beden işçiliği, üni mezunları oturarak iş yapacak diye bi kaide mi var. Pozisyonuna göre iş yoktur, o halde başka bir iş yapabilirsin. Benim mermer atölyem var yanımda çalışan arkadaş Makine Mühendisliği mezunu. İlkokul mezunları da boş boş gezip benden daha iyi tlf kullanıyorlar. Suriyeli, Afgan almamak için direniyorum ama bizim millet bana bunu mecbur ediyor.
- +1 yıl
Yaw mal mı diyosun da okuyan bu ülkeye ne kadar katma değer katıyor? Ne icat edilmiş, millet uzayda koloni kuracak biz hâlâ başörtüsüyle, sağıyla soluyla, Türkle Kürtle uğraşıyoruz. Yapma Allah aşkına.
Herkes okursa Hizmet sektöründe, İnşaat sektöründe kim çalışacak? Benim gözlemlerimin özeti şu; milletçe tembeliz kardeşim, okuyan da çalışmak istemiyor okumayan da. Çok şey yazarım da gerek yok sana. - +1 yıl
@Anaconda2841 çok haklısın kardeşim.
- +1 yıl
Kaç aydır neden kimse gelip çalışmıyor? benim yanıma. Maaş artı pirim veriyorum. Veya sadece maaş. 3.500. Ama onlarda çok okumuş senin gibi.
- +1 yıl
Marul hanım çok biliyo ya, konuşuyo işte. Kendilerini nerde görüyorlarsa.🤔
- +1 yıl
@Anaconda2841 ilk yazdığında çok haklısın zaten. ülkede, ülke yönetiminde liyakatin lsi olmadığı için bu haldeyiz zaten. Önemli görevlere elin iş bilmez kara cahilini sırf torpili var diye alırsan, hizmet sektörünün de inşaat sektörünün de içine edersin. burda üniversite mezunu işsiz gençlerin ne suçu var?
- +1 yıl
Marul şu an devletin politikasını değil, bireysel yaşamı tartışıyoruz. Devlet ayrı bi tartışma konusu yazmaya kalkarsak sayfalar tutar. Biz ne yapıyoruz milletçe paramız olmadığı halde en pahalı telefonları, elektronikleri, arabaları almaktan, yattığı yerden faizle veya borsa oynayıpta para kazanmaktan başka onu söyle hele?
- +1 yıl
@Anaconda2841 e sen ne yapıyorsun şimdi? İşsizlik yerine yaşam tarzını tartışıyorsun. Tamamen bireysel ve özel bir konu olduğu halde? İşsizliğin çözümünü bireyler kendi mi halledecek pardon? Ha ülkem yeter ki kalkınsın ben taş taşıyayım mı diyecek bilgisayar mühendisi genç? Neden bahsediyorsun? İsterse cebinde son kalan parayı en pahalı telefona yatırır bu seni niye ilgilendirir ki? Ben kişilerden değil genel bir problemden bahsediyorum. Bu ülkede pahalı telefon araba kullanan insanlar olduğu kadar, iş bulamadığı veyahut iş bulsa bile mobbinge maruz kalıp intihar eden insanlar var. Sen neden bahsediyorsun?
- +1 yıl
Geç bunları geç. İnsanlar; az çalışayım ya da hiç çalışmayayım çok param olsun derdinde. Ben iş dünyasından biri olarak bunu görüyorum. 6 bin lira maaşla usta bulamıyorum ben, parayı beğenmiyorlar yani köy yerinde. Oldu olacak dükkana ortak edeyim.
- Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kıçı kırık diplomasına güveniyor, daha işe yaramadığını bilmeden..
10 Yorumla İş beğenmemezlikten çok üni okuyan adama göre işler yok ama şöylede düşünmemek lazım bir işe girdim onda hayat boyu kalıcam diye her zmn ilk basamağı sağlam atın ama en önemli olan şeyde inanarak atmak
10 YorumlaValla lafa gelince iş yok bilmem ne herkesin elinde 7 milyarlık iphone 11 var bilmem ne var nasıl oluyor bu
111 Yorumla- +1 yıl
7000 dediğin telefonu yurt dışında 900 birime alıyorlar.
Adamların asgari ücreti 2000 birim.
Bizdeki asgari ücretli üç ayda zor alırken adamlar asgari ücretin yarısına alıyor.
Bir telefona göre hüküm verilemez. - +1 yıl
Benim işim yok, maaşım yok ama telefonum iPhone XR. Çünkü Amerika’daki abim hediye etti. Kendisi Orada tripleks müstakil evde yaşıyor. İki tane arabası var evindeki teknolojik aletlerin Hatti hesabı yok. Hepsini orada 4 senedir çalışarak kazandı. Kim bu ülkede 4 senede çalışarak böyle şeyler elde edebiliyor?
- +1 yıl
@Quinnbaby Amerika'da ayda 2000 dolar maaşı olan adam bir ayda 4 tane Play Station 5 alabiliyor. Ama Türkiye'deki bir doktor bir aylık maaşıyla bir ayda bir tane bile Play Station 5 alamıyor. Bu ne anlama geliyor? Türk parasının alım gücü az demek. Ulusal paranın alım gücünün az olduğu ülkelerde ise işsizlik görülür. İş olsa zaten paranın alım gücü olur, emeğe talep olur.
- +1 yıl
@Quinnbaby
Sen kime hak veriyorsun ya 😂 - +1 yıl
@Quinnbaby
Bir bize bir ona hak vermişsin. 😂😂
Bir de kendini bir şey sanmış görüş sahibi😂
İşsizlik var. İş bulamayan bir öğrenci olarak bunu söyleyebilirim.
13 Yorumla- +1 yıl
Peki iş seçiyormusun
- +1 yıl
Bende çalışsak arkadaş arıyorum. Aylardır.
+1 yılİşsizlik sorunu var. Üniversite öğrencisini çaycı yerine koyan ofisler var. Çocuk bunun için okumuyor ya!
00 Yorumla
+1 yılBen bir isverenim önceden iş begenmezlik vardı ama artık özellikle şu son 3 yıldır felan işsizlik çiğ gibi büyüyor.
00 Yorumla
+1 yılNitelikli işsizlik çok.
Yüksek lisans mezunu adam, lise mezunu adamın yapacağı işlere yöneliyor.00 YorumlaKısa yoldan para kazanmak isteyenler de çok bazı sektörlerde iş varken çoğunda iş yok fabrika yokki iş sahası olsun tarım hayvancılık bitirildi
00 Yorumlaişsizlik var. Ayrıca da hiç kimse sevmediği bir işi yapmak zorunda değil. İnsanlar mutlu oldukları yerlerde olsalar böyle olmaz.
00 Yorumla
+1 yılİşsizlik de çok ama bence iş beğenmemezlik daha fazla.
10 Yorumla
+1 yılTamam issizlik var da is begenmemezlikte bir hayli fazla. Mantikli olan hayata bir yerden baslamak olmali az da olsa yagmaya baslamali.
00 Yorumla
+1 yılİş beğenmemek yok. 16-18 yıl okuduktan sonra hak ettiğin değeri görememek var.
00 Yorumla
+1 yılİş beğenmeyende var, sorumluluktan kaçanda var. İş çok, yapabilecek g. tü olan yok.
00 Yorumla20 basvuru yaptim artik yapmiycam eskortluk yapiyorum
00 Yorumla
+1 yılÖyle ayrıştırıldık ki
Bu konuda bile akapeliler iş beğenmezlik dicek CHP liler işsizlik dicek00 Yorumlaİş beğenmemezlik derken şartlarını beğenmemezlik var. İnsanlar aç kalmasın diye ne iş olsa yapsın isteniyor ama öyle olmaz işte.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama herşey dört dörtlük olmuyur bu hayatta.
+1 yılBazı bölümlerde gerçekten iş bulma sıkıntısı var
23 Yorumla- +1 yıl
Bazı bölümler olabilir. Geneli beğenmiyor.
- +1 yıl
Ya da okul hayatı boyunca kendini geliştirmiyor staj yapmıyor ortam yapıyor dil öğrenmiyor ve iş yerleri almıyor bazı bölümler için konuşuyorum tabi şu an ama kuzenim arkeoloji okudu ve bu bölüm için herkes işsiz kalınacak bi bölüm gibi görür fakat şu sn kuzenim bölüm başkanı oldu azim etti ve yaptı hayali olan uğraşıyor en olmayacak işi bile olduruyor yani aslında
- +1 yıl
Mücadele eden kazanır.
+1 yılBence iş begenmezlik Yok işsizlik var ve daha çok emeğin karşılığıni vermemezlik var
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle iş beğenmemek var net.
19 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
- +1 yıl
@cicimxs ben hiç görmedim 10 saat çalışıp asgari ücret alan
- +1 yıl
@cicimxs nerde bu dediğiniz.
- +1 yıl
@cicimxs beklentin ne maaş olarak 10000 bin mi
- +1 yıl
@cicimxs ben iyi bilirim tekirdağ.
- +1 yıl
@cicimxs 3500 tl zaten alıyorlar
Vasıflı işsizlik var evet o kadar okuyosun kendi işini yapamıyosun
18 Yorumla- +1 yıl
Belki olduğun bölüm doğru değil.
- +1 yıl
Ben neden çalışacak arkadaş bulamıyorum. Aylardır gelen geri gidiyor.
- +1 yıl
Hepsi sıfır ki gelen tahammül edemiyor , ben neden bunun kahrını çekeyim diyor
- +1 yıl
@yildizasterr bütün sosyal haklar mevcut. Ama çalışmak zor geliyor. Daha yeni genç bir bayan kardeşimiz geldi. Dediği şu. Ben insanlarla uğraşamam. Şaşırdım.
+1 yılİşsizlik çok fazla her insanın bi meziyeti olur herkes her işi yapamaz bide işi olanların yarısıda asgari ücretle çalışıyor yoksulluk sınırının altında bi maaşla neyine yetecek bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığım şehirdeki Elektrik dağıtım firmasına 2 sene önce iş başvurusunda bulundum ve dün beni aradılar çalışmak istermisiniz diye.
00 YorumlaKardeş iş beğenmezlik dediğin ne sabah 9 akşam 7 ye kadar asgari ücretle ist da nasıl çalışacaksın?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirçoğu iş beğenmiyor. Açık ve net.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Kimse iş beğenmiyor.
+1 yılIş begenmemezlik var. Işci kayirma var
30 Yorumla
+1 yılİşsizlik var, iş beğenmemezlik var ve iş verenlerin 3 yıl tecrübeli yeni mezun çalışan isteği var.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben yanıma genç bir bayan kardeşimi aldım. 5 ay bekledim. Bir şey öğrensin diye. ama 5 ay yedi içti yatti bir halt öğrenmedi.
+1 yılValla herkes istedigi rahat işi yapmak istiyor türkiyedede o imkan olmayınca is beğenmemezlik
Oluyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle bir gerçek var ki bazı gençler sabırsız ve pişmek istemedikleri için iş beğenmiyor en büyük nedeni de dijital medya. Ama şöyle bir gerçek daha var ki bileğinin hakkıyla emek verip kendini yetiştirmiş gençlerde iş bulamıyor
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle iş beğenmemezlik var
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi de var şu an
10 Yorumla
+1 yılİşsizliği görmemek için kör olmak lazım
30 Yorumla
+1 yılİşsizlik var
15 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir işsizlik?
- +1 yıl
Üniversite mezunu kaç tane işsiz mühendis, mimar, bankacı vs. var sayısına bakarsan anlarsın zaten
- +1 yıl
Madem öyle bunlar bize neden denk gelmiyor?
- +1 yıl
Sen nadir insanlardan birisin demek ki yoruma gerek yok sayılar her şeyi açıkça gösteriyor
- +1 yıl
Bana gelen arkadaşlar. Hep bir bahane üretiyor. Dediği kelime şu. Neden sabah sekizde iş başı yapıyorsunuz.
+1 yılBen böyle bir soru sormaya utanırdım.
01 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş beğenmemezlik daha fazla.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo ben iş bulamıyorum meselaaa
21 Yorumla- +1 yıl
Meslek nesir.
+1 yılinsanlar rahata alışmış iş yok diyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem