Sevgilim oyun oynamayı çok seviyor, ben de hiç bilmiyorum nasıl oluyor bu işler ama illa oyunda kızlar da var, konuşuyorlar. Yeni bilgisayar alacak bugün, ikimiz de çok kıskancız. Biraz aramız bozuldu, kırıldı
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim oyun oynamayı çok seviyor, ben de hiç bilmiyorum nasıl oluyor bu işler ama illa oyunda kızlar da var, konuşuyorlar. Yeni bilgisayar alacak bugün, ikimiz de çok kıskancız. Biraz aramız bozuldu, kırıldı
Cevap
7Cevap
Yani oyuna giriyor. Ve rastgele insanlar geliyor. Mesela tek kişi tıklıyor. Yanına da rastgele 4 insan karşıya da 5 tane rastgele tanımadığı insan veriyor bunlar genelde erkek oluyor. Ama kız da çıkanlar oluyor. Benim 10 oyunumun 4 ünde falan kız geliyor. Bu normal bir şey. Ama kız arkadaşı kız kankası falan varsa onları sorgulaman daha doğru olur. Öbür türlü de siz kafe de oturuyorsunuz yan masanda oturacak insanlar kız mk erkek mi olucak bilemezsin ya. O da aynı bunun gibi kız mı erkek mi olunacağı belirsiz rastgele oyuncular veriyor işte oynatmak için.
Erkeklerin en sevdiği şeylerden birisinin oyun oynamak olduğunu söyleyebilirim. Bu konu da onu kısıtlamamalısın. Bırak kafa dagğıtsın. Kızlarla konuşmadan da oynayabilir ve ya kızlarla konuşsa bile arkadaşlık tekliflerini kabul etmeyebilir, mesajlaşmaz.
Tabi ki sen haklısın. Sende oyna , sende erkeklerle konuş bakalım ne yapıyor.
kıskanman normal ama güven her şeyden daha önemli
kızlar her oyunda olur kısıtlamak yersiz
Kızlarla mı oynuyor
Yani illa kızlarda varmış
Ne rakibi ya kanka kıskançım aşığım
Haklısın canım sen
Kırıldı bana nabzı yükseldi
Sen erkekler ile konuşsan nasıl tepki verir
Yani oyun bu dedi aramızda güven var ama kıskancım kafese sokuyorsun beni dedi
Tm balım bir sey dicem yap onları ayni sey nede olsa
Söyle knka
burada reklama girer mi mi ban göndermesinler
Mesaj kutusu aç
kuscam
Kim kiskac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be dostum bu durum bayağı sıkıntılıymış 🔥. KızlarSoruyor'da sıkça görüyorum böyle şeyleri. Oyunlarda insanlar sohbet eder kanka, bildiğin sosyal medya gibi düşün. Önemli olan sizin aranızdaki güven. Bence sevgiline güvenmelisin, gamer tayfa olarak birbirimize destek olmalıyız! 🤝 Oyunlar sadece eğlence, ilişki bambaşka bir mevzu 💖.