sizde kardeşlerinizle veya annenizle kavga ediyomusunuz özellikle kız kardeşler ben 24 yaşındayım yakında 25 olacam kız kardeşimde 18 yaşında biz geçen yıla kadar etle tırnak gibiydik hiç dövüsmezdik ama bu yıl çok kavfa etmeye başladık ilk kardeşim başlattı ben hep daha fazlasını yapmak istedim benimde böyle huyum var kötü kelime kullanılıyosa unutamıyorum ben 4 5 kez kullaniyorum sofradaydık kardeşimin saçı ekmekten çıktı bende her yerde senin saçların bıktım saçlarından dedim bana kudurma dedi bende onla şakalasırım hep bisey demez kudurgun zilli sen kudurma dedim bana kudurgun istekli dedi güldü bende sinirlendim dünden beri ona kudurgun istekli diyorum oda sensin o kes kesini artık diyip duruyor sahurdada bohça cırptım onu arka balkondan çırpacaktın gibi bisey dedi bende sen çırpsaydın dedim cirpardim dedi bnde benimle kakışıp durma dedim bana bağırdı ne kakismasi kizim dedi bende getizekalıı dedim annem onun bağırışına değil benim gerizkal8li diyisime kiziyor konusmalarina dikkat et duzgun konus diyor bu kac oldu ne zaman ben ona gerixekali desem boyle yapiyor ben ona agzima geleni sayiyomusum ben sucluymusum niye cunku o bana bir kelime diyosa ben ona 4 vs 5 soyluyorum cunku saygisizligi o baslatiyo bn suclu oluyorum sonra bana senin icine cin seytan girmis dedi kardesim ben onun yaptiklarini soyluuom yalan soyleme diyo ben bunu ittim o benim kollarima vurdu ve ellerimi sım sıkı tuuttu parmaklarim acidi ve biseu yapamadim cunku benden uzun ve kalipli ve o sirada o benim ellerimi tutup canimi yakarken bana birak diuo daha oncede byle olmustu o benim ustume cullanmisti kollarimi tutuyodu ben koltukta yatar pozisyona dusmustum , bende kardesime surtk dedim annemde o sana surtuk diyomu dedi bnde bn onun ablasiyim dedim bnde ilk defa dedim dedim annem olacakta 2 yildir toplam 4 kez bana o... dedi ikisini 3 ay once ayni gun kullandi 3 ay küs kaldim onla benim kardesime surtk dememe o sana diyomu diyor delirecem ikiside beni seytan olarak göruyolar
Güncellemeler
2 ay
annem 25 yaşındaki cocuk gibi değilsin diyor 25 yadindaysam zaten niye cocuk oluyorum 25 yasina geldin kavga ediyosun diyor bn kardesimi ittim diye oda benim kollarima vurup ellerimi sıktırdı
Güncellemeler
2 ay
istekli yerinde azgnn var arkadaslar ama ofkeli anlaminda kullandi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu video izlermisiniz
https://www.youtube.com/embed/RYHpvNsSJr8Allah razı olsun sağolun
Cümlemizden Allah razı olsun
Kafaya takma bu geçici dünyada en mutlu animizda geçecek en kötü animizda gececek
Sen her şeyi gereksiz yere uzatıyormuşsun gibi geldi
onlarda oyle diyor beni deli yerine koyuyolar ama bende sunu kaldiramiyorum iste kardeim kotu kelime kullaninca bnde ona birden fazla diyorum saygisizlik yaptigi icin yediremiyorum onlarda bana sen kendini görmüyosun normal degilsin dedikce ben iyice haksizliga ugradigimi eziklendimi dusunuyorum cunku kardesim bana gzekali diyince annem ona bisey demiyor 2 kez onun yaninda dedi ses etmedi bn ona diyince duzgun konus diyor bunu defalarca yapti bide kardesim benim kollarimi tutuyor ellerimi kipirdatamiyorum canimi acitiuor annem bana birak diyor bunuda ikinci yapisi annem bana 2 yildir 4 kez o... dedi 2si ayni gun icindeydi tekrarladigi icin 3 ay onla kinusmadim ama kardesime surtk dedim diye o sana surtk diyomu dedi kendi bana durduk yere o... dedi bela okudu evden kovdu hic sevgilm bile olmadi bnde ona o.. demistim yeni affettim zaten annemi ozur diledi sende bana bin jez say istedigini demisti o sekilde yoksa 3 aydir babannemdeydim
Yani kardeşin normal konuşuyor gibi geldi ablası olarak o şekilde şakalaşıyor seninle işte uzatmaya değmez.
ama bir keresinde ne oldu biliyomusun ilk kavgalarimiz soyle başladi ben yeni sigara icmeye basladim ama arada iciyodum buda 6 ay once falandi köpeğimizin klubesindeydim köpeği disari cikardim kardesime oyala dedim oda bana mall mal hareket yapma sen tam bir beyinsizsn g. zekali o kopege bisey olursa senin agzna scarom allah b.. versin dedi ondan sonra bem ona biseyler demeye basladm yediremedim bide amcamgilin evinde ilk kucuk tartisiyoduk sonra o beni ayakla itti oturuyodk bende ona aynin yaptim kolumu cirmakla sktırdı ustine gittim seni gebertirim kndine gel haddini asma dedom ilk defa milletin evinde boyle yaptik oda utanmaz cocuk rexil dedi bsna oyle gitti senin kiz kardesin var mı bixim aramzda 6.5 yas var ondan yediremiuom
2 kız kardeşim var biz de tartışırız ama genelde birimiz alttan alır. Köpek konusunda haklı ama dışarısı yok mu köpeğin kulübesine girip hayvanı kovuyorsun :D
sen 99lumusun kardesin kac yasinda bi kez oyle bisey yptim iste disarda cekindim annem bilmiyo diye
2001liyim ben o da 20 işte
sizij araniz cok azmis az olunca mi kavfa cok oluyo acaba bizim cok yas olunca ondan saygi bekliyorum resmen 7 yas yani
sanirim cok yaşta cok kavga
Sorun yaş farkıyla alakalı değil sadece sen olgun davranmıyorsun gibi
yaşıma gore olgunum ama aynen kardesimin yaninda biraz oyle davraniyorum ama saygisizlık yaptigi icin zoruma gidiyor aramizda 7 yas olunca da ondan bide o bu yil 18 oldu
Birazcık sakin kalmak , alttan almak lazım bu gibi durumlarda. Ego savaşına döndüğü zaman olay daha büyüyecek çünkü.
kardeşin daha ergenlik çağında bırak hiç bir şey deme ona normal bi şekilde konuş sinirlendiği zaman karşılık vermemeye çalış
sendemi 18sin kardesim gibi
evet ama biz ablamla o kadar ileri şekilde kavga etmiyoruz güzel anlaşıyoruz
ablan kac yasinda bizimde yeni oldu gecen sene ve onceleri cok iyiydik ama psikolojimiz biraz bozuldu sanirim aileden
25 yaşında senle aynı yaşta
bide erkek kiz daha iyi anlasiyor sanki hani bizde normalde cok iyi anlasirizda iste 7 aydir bi dert oldu ikimize
evet öyle daha iyi anlaşıyorlar sanırım ama inşallah güzel anlaşabilirsiniz olayı fazla büyütme bence bi büyüklük yap alttan al sen haklı olsan da
Son bir yılda ne yaşadınızda sana böyle davranmaya başladı. Bunları düşündüğünde belki bu kavgaların sebebini ve çözümünü bulabilirsin
hiç bisey ailesel problemler sadece anne baba ayri ikisi de evlendi annem cocuk yapti sevmedigimiz halde babannemde kalmaya basladik aramiz acilmsya bsladi ama ilk kavga soyleydi bn kopegimizn klubesinde sigara ictim kopek disardaydi kardesime sen oyala dedim ilk sigara icislerim yani oda sen tam bi malsn byinsiz gerizkali o kopege bisey olursa senin agzina sicatm allah b.. versin diye saydirdi ondan sonra boyle oldu amcamgilin evindede tartistik el ayak hareketi yapti bnde ona tekme vurdum kolumu cirmaladi bnde onun ustune yurudum kendine gel elimde kalirsin dedim bana utanmaz cocuk rezil dedi oyle gitti yani
Bı köpek için veya kulübede sigara içtim diye yapılıcak dacranışlar değil bunlar. Daha öncesinde o bardagı neler doldurmuş olabilir. Problem ebeveynlerin ayrı olmasından kaynaklı isede beraber başbaşa vakit geçirip aranızdaki samimiyeti tekrar pekiştirebilirsin.
icmemi istemiyor bide kopegimiz hastalanir diye niye dedigimi biliyosun diyor zaten ikimiz kucukken cok dovusurduk ikisinin bosanmasi bizi birbirimize cok baglamisti ama yine eskisi gibi olduk hergun apartmanda dovus kavga millete rezil rusva olduk herkes bizi biliyor artik ozellikle benim sesimi cok duyuyolar cunku haksizliga ugrayincw em cok ben bagiriyorum ya da bi yerleri yumrukluyorm napacam ki ben sence onlar mi normal bnmi ikisi beni mi dışlıuor anlamadim bi jez olmeye calistim 8 hapla olmedim annem bilmiyo bile
kardesim bana sen bana dusmansin icine seytan kacmis diyor annem abdest al namaz kil diyor vallahi bynlar bni delirtecek
Sende onlara kulak ver içmeyi bırak namaz kıl belki senin için iyi olan budur. Belki senin bazı davranışlarının yanlış olduğunu düşünüp sen düzel diye uğraşıp düzelmeyincede sadece senin düzelmeyen davranışlarına istinaden bunları söylüyolaedır
ama kardeşim bana rezill utanmaz cocuk, kudurgun azgnn bide bu argolari kullaninca üzüldüm 2 kezdd ba okudu bu yasims kadar boyle seylerini gormedim annemde 2 yil icinde bana 4 kez kufretto bn kardesime bisey dedimmi duxgun konus diyor bnde haksizliga gelemiyom o benim kolumu tutuyo acitiyo annem bna birak diyor bni deli yerine koyuyolar kardwsm bna bagirinca bisy uok
bu adar yazıyı okuyanın aklına s, çayım
erkekler küfür ediyor neysede bi kadının böyle konuşması gerçekten çirkin.. biraz hanımefendi olun ya bu ne...
@İsimsizprensesss erkeğim ben zaten bacı :)
sadece surtk dedim diyemi annem bana kufur etti 4 kez 2 yilda ortada bisey yokken
valla okumadım be ablam yazıyı :)
Kardeşini ifşa et intikam al
nasik
Sevgilisiyle yaşadığı özel şeyleri annene babana anlat
bi kez sevg oldu onlada el ele be tutusmadi biximkiler biliyodu zaten aileler gorusuyodu sonra aileler arasinda kavga cikti ayrildilsr o sevgili oldugu picc yuzunddn psikolojimiz gitti
toksik iliskiydi
kardesim oyle bi insan degil yani
ayrica dusmanmiyim olsa bile yapilmaz
Sevgilisiyle sevişti mi hiç
sacmalama ya el ele tutusmadolar bile diyorum o cocukta oyle biri degildi namazndaydi
şu an var mı sevgilisi