7 gü

Babam kumar oynayıp inkâr ediyor, borç ve cezaevi sonrası ailece nasıl başa çıkacağız?

Arkadaşlar selamlar biliyorum birçoğunuz duymuşsunuzdur ya da yaşayanlarınız illa ki olmuştur ama bunu yazmam da çok alakasız ama sırf yardımcı olmanızı istediğim için yazıyorum yazacağım şey şu

Babamın daha demin kumar oynadığını telefonundan gördüm ben de babama kızdım baba dalga mı geçiyorsun oyun mu oynuyorsun yine dedim kendisi ne kumarı ya borcum var yalan atıp durma deyip durdu hatta anneme de bağırdı kumar oynadığım yok ne yalan atıyorsunuz benim borçlarım var falan dedi babam ama fakat yine oynamaya başladı anneme de söyledim annem de çok babama kızıyor kızmaya da devam ediyor napmalıyım arkadaşlar babam annemi seviyor ama bundan birkaç gün önce cezaevine de girdi sırf borçlarından dolayı şimdi ondan 6 gün sonra çıkardılar şimdi napmam gerek arkadaşlar benim iyice psikolojimi de bozuyor annemin psikolojisini de bozuyor bir kere babam daha önceden de oynadı babam oynadığı zamanlarda o bir daha yapmayacağım dedi hatta sonra birkaç hafta sonra kendisinin bankalarından borçları olduğunu da öğrendik ama şu an banka hesapları bitti bir tek borçlar falan kaldı diyor ama şimdi ise de annem babama da güvenemiyor ben de babama güvenemiyorum bu konularda ne yapmamız gerek arkadaşlar.
Babam kumar oynayıp inkâr ediyor, borç ve cezaevi sonrası ailece nasıl başa çıkacağız?