Arkadaşlar selamlar biliyorum birçoğunuz duymuşsunuzdur ya da yaşayanlarınız illa ki olmuştur ama bunu yazmam da çok alakasız ama sırf yardımcı olmanızı istediğim için yazıyorum yazacağım şey şu
Babamın daha demin kumar oynadığını telefonundan gördüm ben de babama kızdım baba dalga mı geçiyorsun oyun mu oynuyorsun yine dedim kendisi ne kumarı ya borcum var yalan atıp durma deyip durdu hatta anneme de bağırdı kumar oynadığım yok ne yalan atıyorsunuz benim borçlarım var falan dedi babam ama fakat yine oynamaya başladı anneme de söyledim annem de çok babama kızıyor kızmaya da devam ediyor napmalıyım arkadaşlar babam annemi seviyor ama bundan birkaç gün önce cezaevine de girdi sırf borçlarından dolayı şimdi ondan 6 gün sonra çıkardılar şimdi napmam gerek arkadaşlar benim iyice psikolojimi de bozuyor annemin psikolojisini de bozuyor bir kere babam daha önceden de oynadı babam oynadığı zamanlarda o bir daha yapmayacağım dedi hatta sonra birkaç hafta sonra kendisinin bankalarından borçları olduğunu da öğrendik ama şu an banka hesapları bitti bir tek borçlar falan kaldı diyor ama şimdi ise de annem babama da güvenemiyor ben de babama güvenemiyorum bu konularda ne yapmamız gerek arkadaşlar.
Babamın daha demin kumar oynadığını telefonundan gördüm ben de babama kızdım baba dalga mı geçiyorsun oyun mu oynuyorsun yine dedim kendisi ne kumarı ya borcum var yalan atıp durma deyip durdu hatta anneme de bağırdı kumar oynadığım yok ne yalan atıyorsunuz benim borçlarım var falan dedi babam ama fakat yine oynamaya başladı anneme de söyledim annem de çok babama kızıyor kızmaya da devam ediyor napmalıyım arkadaşlar babam annemi seviyor ama bundan birkaç gün önce cezaevine de girdi sırf borçlarından dolayı şimdi ondan 6 gün sonra çıkardılar şimdi napmam gerek arkadaşlar benim iyice psikolojimi de bozuyor annemin psikolojisini de bozuyor bir kere babam daha önceden de oynadı babam oynadığı zamanlarda o bir daha yapmayacağım dedi hatta sonra birkaç hafta sonra kendisinin bankalarından borçları olduğunu da öğrendik ama şu an banka hesapları bitti bir tek borçlar falan kaldı diyor ama şimdi ise de annem babama da güvenemiyor ben de babama güvenemiyorum bu konularda ne yapmamız gerek arkadaşlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Baban ne yaparsan yap boş biri yüzsüz yuzune tükürsen akillanmas
Ya tabiki de öyle olur ama yani babama da kızıp duruyorum normalde her kızın babasına yapıp kızacağını sanmam ama ben babamın bunu yaptığından dolayı kızmak zorunda kalıyorum daha öncelerinden de akıl verdim.
Akıl versende boş akılları kit olur zirzoplarin
Akıl verdiğim için pişmanım zaten şu an ben evlenmekten bile korkuyorum yani onu da söyleyim
Neden korkuyon yaşın kacki
Ya nasıl neden kumar yüzünden ve ayrıca yaşım 27
Kumarla sen ne alaka oynuyan baban degilmi
Destek olmak için geldim
İyi yaptın
İliskinizi kesin
Annem kesmek istiyordu ama babam buna karşı yani babamda ise boşanmayalım gerek yok hem yapmayacağım belli zaten dedi anneme
Sonsuz dongu iflah olmaz daha cok uzuleceksiniz