Babam cüzdanımdan para çalıyorsa ne yapmalıyım, aile içinde bu durumu nasıl çözebilirim?

Aileme yük olmamak için hem okuyorum hem çalışıyorum zar zor para arttırmaya çalışıyorum, para biriktiriyorum, kendimi zor idare ediyorum, acil durumda aileme veriyorum zaten fakat birkaçtır cüzdanımdan para eksildiğini fark ettim. İlk iş yerinde almıştır ya da düşürmüşümdür diye düşündüm. Dün sabah para ayırmıştım geceden, yakın arkadaşımın doğum günü, ona hediye almak için. Sabah işe almak için cüzdanı açtığımda 200 eksikti, ben yanlış koymuşumdur belki diye düşündüm ama bu sabah babam odamdan çıktı, ben o sıra diğer odadaydım, markete gideceğim dedi, cebine gizlice bir şey koydu. Ben de refleks olarak bakmaya çalıştım, laf söyledi. O söyleyince meraklandım, cebine falan baktım, izin vermedi, zorlayınca 20 TL var sadece dedi. Hızlıca cüzdanıma baktım, 100 liram yoktu. "Baba, cebine bakabilir miyim?" deyince çıldırdı bir anda, deliye döndü, hızlıca kaçtı. Ne yapacağım ben, cidden kafayı yiyeceğim.
Babam cüzdanımdan para çalıyorsa ne yapmalıyım, aile içinde bu durumu nasıl çözebilirim?