Babam kumar oynuyor ne yapmalıyım?

merhaba arkadaslar babam kucuklugumden beri kumar oynuyor küçüklüğümden beri hatirlarim annemin babama bağırdığını kumar oynamasın diye kumar yuzunden evimizi kaybettik ben de ne yapıcagımı bilemedim babamla kumar oynamaması hakkında konustum agladım soz verdi eve geldiği her gun sordum sozunu unutmuyorsun di mi diye evet unutmuyorum oynamıyorum dedi ama oynamaya devam ediyor oynamak icin kahveye gidiyor kahvede yasa dısı bir sekilde kumar oynanıyor bana ise cay ictigini sohbet ettigini soyluyor ve ayrıca telefondan da oynuyor bana ise tum gun evde mi oturuyim diyor babam geceleri calisiyor sabahları evde oluyor babamın bana yalan söylemesinden nefret ediyorum arkadaslar benim yasim buyuk olmadıgı icin beni ciddiye almıyor sanırım aslında ben soz verdikten sonra hala kumsr oynadıgını gormustum ama görmemezlikten gelmistim bugun duydugumda gercek oldugunu anladım babamla kumar oynamaması hakkında konu acsam baslıyor ben senin biseyini eksik ettim mi iste ayakkabı dedin canta dedin aldik baska babalar aliyor mu kizlarina diye baslıyor onunla konusamıyorum konusurken dinlemiyo beni. arkadaslar babam emekli oldu ve tekrar ise girdi toplamda 35k aylık alıyor bu kadar para nereye gittigini sordugumuzda ise yeni ev aldim esyalar aldik arabayı yaptirdik onların borcları diye bahane buluyor ama 35k o kadar hemen bitebilicek bir sey degil az buz para da asla degil babamın oynamamasını istiyorum ben bugunden once insanların fikirlerinin degisebilecegını dusunuyordum ama artik huylu huyundan vazgeçmez ve insan onunda nasilsa otuzunda da oyledir olarak dusunuyorum keske babam kumar oynamayı bıraksa bundan nefret ediyorum dedigim gibi yasım buyuk olmadıgı icin sizden fikir istiyorum lutfen bana yardimci olun ne yapmam gerek diye tesekkur ederim simdiden

Güncellemeler
+1 yıl
... ...
Babam kumar oynuyor ne yapmalıyım?