Babam İnternetten Kumar Oynuyor ! Ne Yapmam Gerekir?

Merhabalar;
Öncelikle babam kumar bağımlısı. Annemle evlenmeden önce at yarışı vs. oynuyormuş. Geçen sene bankaya gittik ve bankadaki miktarı öğrenmek istedik. 60.000-70.000 TL'ye yakın para vardı. Açıkça söyleyeyim. Bu para bizim geleceğimiz için kullanılacaktı. Sonra annem miktarı öğrenmek isteyince paranın 0'lanmış olduğunu duyduk. İşlem geçmişlerine baktık ve durmadan nesine , tuttur gibi sitelerde yüksek miktarda para yatırıp kaybetmiş. Sadece bir kere kazanmış o da 3.500 TL. Şimdi bizde bunu duyunca babamı sıkıştırdık. Elimizdeki kağıdı ona gösterince şaşırdı. Bir şey diyemedi. 2-3 saat kavga etti annem ve babam. Tabii bende fazla sinirlenince her yeri yıkıp dökerim. Öyle bir alışkanlık var bende. Her neyse bende dayanamayıp kapının camını ayağımla kırdım. Herkes sustu. Beni tuttular falan. Yüzüme kolanya sürdüler. Öyle kendime geldim. İşte ondan sonra babama söz verdirdim zorla. "Bir daha kumar oynamayacağına dair bana söz ver" , dedim. Zorlada olsa sözünü verdi. Dün yine babamın telefonunu kurcalarken geçmişe baktım ve yine hep nesine , tuttur , oley gibi sitelre girmiş. Bende nesine hesabının şifresini kırdım. Para işlemlerine girip geçmişe baktım. Nisan ve Mayıs'ta yine oynamış ama 700 TL falan. Tabii bende görünce annemi çağırdım. Yine evde kavga çıktı. Babamın çok üstüne gittim ve artık bir şey söylemez duruma geldi. Ben oynamadım diyor ama para işlemlerinde her şey belli. Şimdi babam bizimle konuşmuyor. Arkadaşlar sizlere sorum şudur. Acaba babamın kumar oynamasını engellemek için ne yapmalıyız? Bunu lütfen gün içerisinde cevaplayın. Annem ve babam birbirlerini çok seviyorlar. Ne sigarası nede içkisi falan var. Tek derdimiz kumar.

Yorumlarınızı bekliyorum.
Babam İnternetten Kumar Oynuyor ! Ne Yapmam Gerekir?